ΘΡΗΝΟΣ στο Πυλί. Σκοτώθηκε 22χρονη φοιτήτρια στην Κρήτη τα ξημερώματα (Πως έγινε το τροχαίο)

7
7780

Μεγάλος θρήνος στον Αγ. Γεώργιο στο Πυλί από τον ξαφνικό χαμό 22χρονης φοιτήτριας σήμερα τα ξημερώματα στην Κρήτη.

Η 22χρονη φοιτήτρια Χ.Χ. (τέλειωνε Φιλόλογος) σπούδαζε στο Ηράκλειο και βρισκόταν με συμφοιτητή της στο Ρέθυμνο όπου σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ έγινε το τροχαίο (σύγκρουση δύο μοτοσυκλετών κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες).

Την είδηση του θανάτου της άτυχης κοπέλας μετέφερε στους γονείς σήμερα το πρωί ο μικρότερος αδελφός της ο οποίος είναι φοιτητής επίσης στο Ηράκλειο.

Οι γονείς της 22χρονης θα μεταβούν στην Κρήτη προκειμένου να φέρουν τη σορό.

Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο….

φωτό από neakriti.gr

neakriti-news-image

Κρήτη: Σκοτώθηκε ζευγάρι φοιτητών σε τροχαίο δυστύχημα – Η μοιραία βόλτα στο Ρέθυμνο!
mixani

Σκοτώθηκαν σε τροχαίο δύο φοιτητές στην Κρήτη

Δύο νεκροί είναι ο απολογισμός ενός ακόμα τροχαίου δυστυχήματος στους δρόμους της Κρήτης. Το νέο θανατηφόρο…

τροχαίο συνέβη στις 05.30 τα ξημερώματα στην οδό Μελισσινών, στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα νεαρής ηλικίας (ένας άνδρας και μια γυναίκα) συγκρούστηκε με μια άλλη μοτοσικλέτα, με συνέπεια να χάσουν τον έλεγχο και να εκσφενδονιστούν χτυπώντας  με το κεφάλι στην άσφαλτο.

Από τη σύγκρουση, έχασαν τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες της μιας μοτοσικλέτας, 21 και 22 ετών, και τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός της άλλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα του τροχαίου ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διερευνά το τμήμα τροχαίας Ρεθύμνου. Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε γρήγορα ασθενοφόρο, αλλά οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκαν τα παιδιά, δεν μπόρεσαν να τα κρατήσουν στη ζωή.

Από την αρχή του χρόνου έως και σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους στην άσφαλτο της Κρήτης 62 άτομα.

tr-8

palia-poli-rethimnos

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό ταξίδι κοριτσάκι μου κι ας μην σε γνωριζα.Απ΄ το πρωί που μαθαμε για αυτό το δυσαρεστο γεγονός πραγματικά λυπηθηκαμε πάρα πολύ.Δεν υπάρχουν λόγια,είναι οτι πιο άσχημο και οδυνηρο να χάνει ο γονιος το παιδί, να κλείνουν τόσα σπίτια και να ντυνονται στα μαύρα τόσες οικογένειες.Η ζωή είναι πολύ άδικη και σκληρή τις περισσότερες φορές……….Κρίμα και πάλι κρίμα………..

  2. ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΛΙ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Κ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ