Κως: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο δρόμο για το Νοσοκομείο, στα φανάρια του Αγροτικού Συνεταιρισμού

35
16710

Στον δρόμο για το νοσοκομείο από Καρδάμαινα προς Κω (ακριβώς στα φανάρια του Συνεταιρισμού) γέννησε μία νεαρή γυναίκα το δεύτερο παιδί της.

Η νεαρή γυναίκα είχε επισκεφτεί το Νοσοκομείο την προηγούμενη (προχτές), καθώς ήταν πια στις μέρες της, όμως έφυγε για το σπίτι της μιας και δεν υπήρχαν ενδείξεις τοκετού.

Την επόμενη ημέρα είχε μικρούς πόνους και το απόγευμα ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα του σπιτιού της, έσπασαν τα νερά.

Επιβιβάστηκε στην συνέχεια μαζί με τους δικούς της στο αυτοκίνητο γείτονά τους, από την Καρδάμαινα με προορισμό το Νοσοκομείο Κω.

Η διαδρομή από το σπίτι στο νοσοκομείο ήταν περίπου 40 λεπτά. Σ’ αυτό το διάστημα οι πόνοι ήταν αφόρητοι… Και μόλις έφτασαν στους φωτεινούς σηματοδότες της επαρχιακής οδού στο ύψος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κω η νεαρή γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Φτάνοντας στο νοσοκομείο το μωρό είχε δει ήδη το φως του κόσμου με τον ομφάλιο λώρο στο χέρι η νεαρή μητέρα εισήχθη στην μαιευτική κλινική όπου και παραμένει μαζί με την χαριτωμένη μπέμπα βάρους 2,7 κιλών

Η μικρή μπορεί να μην θυμάται τον περιπετειώδη και ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο ήρθε στη ζωή, θα την τον αφηγηθούν όμως αργότερα οι δικοί της, για να τον θυμούνται μια ζωή.

Να είναι γερή και καλότυχη στη ζωή της!!

 

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές γυρίσαμε στην εποχή που οι γυναίκες γεννούσαν στο σπίτι μόνες τους με την μαμή...

    Τι να κάνουν στο νοσοκομείο που οι φασιστοαριστεροί το κατάντησαν χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό, χωρίς φάρμακα και γάζες;;; Η πλάκα είναι ότι διαφημίζουν τα παπαγαλάκια του «ΨΗΛΟΎ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ», παραμονές των εκλογών, την προκήρυξη για 16 προσλήψεις αλλά πόσοι θα δεχτούν να έρθουν στην Κω με τρις και εξήντα;

    • εδω σου λεει δεν προλαβαν να πανε και οτι η κοπελα με το μωρο της ειναι μια χαρα και εσυ πετας τουβλα ημαρτον

    • ΠΕΣ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΕΝΑ ‘ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ’ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΥΓΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ‘ΑΣΒΕΣΤΙΟ’ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ!
      ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ..ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ(ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ,ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ)
      Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ…ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΥΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΧΡΟΥΣΟΥΖΗ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ?
      ΒΡΕ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ!

      • τα μυαλα σας στα αυγα νουμερα οταν ακουτε αληθειες αριστεροστροφοι φασιστες προδοτες της Ελλαδος,ο Παπαδοπουλος μπροστα σας ηταν γατακι…ερχεται η ωρα σας ο κοσμος ξυπναει..

        • ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕ ΑΓΥΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΑΤΑΚΙ. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ «ΞΥΠΝΗΣΕ», ΜΑΤΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΙΚΑΠΗΛΩΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΣΟΥ!
          ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!ΒΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ!!ΤΟΛΜΑΣ??ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ,ΚΟΜΠΑΣΜΕΝΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ!
          ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ..ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ!

        • Παπαδόπουλος;… ένας κόσμος γεύσης και φροντίδας!!…για τα μπισκότα λέμε!!

        • Όξω φασισταριό πατριδοκάπηλε που πας να πολιτικοποιήσεις τον τοκετό της κοπέλας μισάνθρωπε!!!

        • Ανωνυμε με τα κεφαλαια εσυ τι ωρα βγαινεις στην Πλατεια και φωναζεις να ερθω να τα πουμε? πες μου και ερχομαι..ξερεις εκει στο κεντρο να εισαι κατω απο το φανοστατη να σε κανω σαν την Σουλτανα την Κλαρα στα Τρικαλα..

      • Μήπως Θυμάσαι ένα γενειοφόρο κομμένο κεφάλι που το ....έβγαλαν βόλτα?

        ..είχε βρεθεί λέει σ έναν γκρεμό στα λαγκάδια αυτοπυροβολημένο,μόλις οι βουνήσιοι παραδόθηκαν…..Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

  2. Φαφλατά Κάπτεν Ηλία, άσε τις προεκλογικές φανφάρες, φρόντισε για γιατρούς-νοσοκόμους. Παιδίατροι και οι Γυναικολόγοι πούντοι;

    Κάπτεν Ηλία ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρε, σε λίγους μήνες θα περάσεις στην ανυποληψία και το μόνο σου έργο σου που θα μείνει στην Κω θα είναι το Hot Spot και ο ΦΠΑ στο 24% στα νησιά της παραμεθορίου…. Να δείτε που λίγο πριν τις εκλογές θα μας φέρει καμιά μελέτη προκάτ χωρίς αντίκρισμα για να φάνε φράγκα κομματικά κοπρόσκυλα αλλά φράγκα για ένταξη σε πρόγραμμα νέου νοσοκομείου δεν υπάρχουν…

  3. Έβαλαν Νιγηριανό γιατρό σε ορεινό χωριό - Δεν γνώριζε ελληνικά κι έφυγε σε λίγες μέρες

    Απίστευτα πράγματα στη Λάρισα.Έβαλαν Νιγηριανό γιατρό σε ορεινό χωρίο και στη συνέχεια τον μετέθεσαν επειδή δεν γνώριζε ελληνικά.Ο γιατρός έφυγε από το χωριό νομού στη Λάρισα και το όλο θέμα προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Το ότι η ελληνική πραγματικότητα ξεπερνά πολλές φορές και την πλέον οργιώδη φαντασία είναι γνωστό. Αυτό όμως που απάντησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός στον Λαρισαίο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμο Χαρακόπουλο, δεν έχει προηγούμενο.https://www.pronews.gr/ygeia/716760_larisa-evalan-nigiriano-giatro-se-oreino-horio-den-gnorize-ellinika-ki-efyge-se-liges

  4. Α το γλυκουλι μου δεν εμπιστευοταν κανενα γιατρο φαινεται. κατι θα ηξερε παραπανω. Να σας ζησει και να ειναι καλοτυχο!!

  5. Μάλλον δεν εμπιστευόταν το νοσοκομείο και σου λέει καλύτερα να γεννηθώ στο αμάξι να είμαι πιο σίγουρη! :p

  6. Εύχομαι να σας ζήσει το κοριτσάκι και να έχει πάνω απ όλα υγεία και όλα τα καλά του Θεού στην ζωή του.

  7. ………στις μέρες της, όμως έφυγε για το σπίτι της μιας και δεν υπήρχαν ενδείξεις τοκετού.

    …και ποτε έβγαλαν σωστή διάγνωση…..;;;;
    Άσχετοι οι περισσότεροι….

  8. Κόψε τα ναρκωτικά χρυσό αυγό!Άσε τα νταηλίκια και τους τσαμπουκάδες μην σκίσεις κανα καλσόν μανδαρίνε!

  9. ΜΗΠΩΣ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΛΕΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ LOL

  10. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ///// ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΑΝΟΣΤΑΤΕΣ

    ΚΟΜΠΑΣΜΕΝΕ ΑΥΓΟΚΟΜΜΕΝΕ ΧΑΛΒΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,
    ΦΑΝΟΣΤΑΤΕΣ,ΚΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙ ΚΑΡΑΤΣΟΠΑΝΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ!
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΚΟΜΠΑΖΕΙΣ,ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΩΣ ΜΕΓΑ ΗΡΩΙΚΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΟΣΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ‘ΠΟΙΟΤΗΤΑ’ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΚΡΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ Σ.ΑΤΟΜΥΑΛΟ ΣΑΣ .
    ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΤΡΟΜΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ,ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΩΓΙΩΝ,ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΤΑΗ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕΣ ΣΟΥΛΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΑΝΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ!ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΑΥΓΟΥΛΟΚΕΦΑΛΕ!

    • Οπα μεγαλε…λογικα εχεις καιρο να παρεις τα χαπια σου…κακο αυτο βλεπεις τι παθαινεις? αφου δεν ξερεις πια ειναι η Σουλτανα η Κλαρα και τι του κανανε στα Τρικαλα γιατι βγαζεις αφρους απο το στομα σου? χαλαρωσε λιγο γιατι η Λερος ειναι διπλα…θα σε μαζεψουν!!!φαε αριστερη Δημοκρατια μπας και ερθεις στα ισα σου φασιστερε ανθελληνα!

      • ΧΑΠΙΑ ΘΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΓΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ!
        ΑΦΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.
        ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ‘ΛΕΡΟ’ ΘΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ! ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ! ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ‘ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ‘ΤΙΜΩΡΕΙ’ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ‘ΑΝΤΡΕΣ’. ΡΟΥΦΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΟΥ, ΨΕΥΤΟΝΤΑΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ