ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Το θέμα της έκτασης του Ναυτικού Ομίλου είναι πολύ σοβαρό για να ασχοληθεί μαζί του η κ. Ρούφα (Τα υπόλοιπα θα τα πούμε απόψε στο Πυλί…)

17
1023

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Το θέμα της έκτασης του Ναυτικού Ομίλου είναι πολύ σοβαρό για να ασχοληθεί μαζί του η κ. Ρούφα.”

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η παράταξη Ρούφα-Όραμα “χτύπησε” πάλι με μια εμετική ανακοίνωση, συνεπής στο ραντεβού της. Μετά τα μεσάνυχτα.
Το θέμα της έκτασης του Ναυτικού Ομίλου είναι πολύ σοβαρό για να ασχοληθεί μαζί του η κ. Ρούφα, η οποία δεν έχει ούτε την επάρκεια αλλά ούτε και τη συναίσθηση της πραγματικότητας.
Πέρα από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων, ο Δήμαρχος Κω προχώρησε σε επίσημο διάβημα προς τον Υπουργό Οικονομικών και το Υπερταμείο καταθέτοντας αίτημα παραχώρησης και ζητώντας ξεκάθαρες απαντήσεις από την πλευρά τους.
Αυτό που πρέπει να καταλάβει κ. Ρούφα, αν δεν το έχει καταλάβει, είναι ότι ολόκληρη η δημόσια ακίνητη περιουσία έχει μεταβιβαστεί στο Υπερταμείο για 99 χρόνια. Προφανώς δεν της το έχουν πει ακόμα…
Για να διεκδικήσεις την έκταση του Ναυτικού Ομίλου θα πρέπει να έρθεις σε συμφωνία μαζί τους και να υπάρχει συνομολόγηση των όρων είτε πρόκειται για παραχώρηση κατά χρήση ή κατά κυριότητα.
Και αυτό ακριβώς προσπαθεί και επιδιώκει ο Δήμος Κω.
Υπάρχει βεβαίως και άλλη λύση: να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση από το Υπουργείο Οικονομικών που να παραχωρεί την έκταση του Ναυτικού Ομίλου στο Δήμο Κω. Αλήθεια όμως, γιατί η κ. Ρούφα αποφεύγει επιμελώς να “ενοχλήσει” αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις για θέματα όπως το μεταναστευτικό, η αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι και η έκταση του Ναυτικού Ομίλου που πέρασε στο Υπερταμείο;
Δεν της το επιτρέπουν;
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε απόψε το βράδυ στη λαϊκή συνέλευση στο Πυλί.”

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ STON NAYTIKO OMILO ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ.ΧΑΧΑΧΑ.

  2. γεωργιε θολωνεις τα νερα για να σπρωξεις τα 300 στρεμματα στην λαμπη

    στους μεγαλοκαρχαριες.εχει μασα γερη.σε πηρε χαμπαρι ολο το νησι.αχορταγε

  3. Δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο σε ανα δημο απο το η αντιπολητευση να ειναι ασχετη και κακια.

    • ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΖΕΣΗ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΟΣΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΚΕΡΔΟΣ(ΚΟΙΝΩΣ ΛΙΛΙ),ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΥΡΟΣ!
      ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΠΟΥ Η ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ.
      «ΠΕΡΙ’ Α’ΛΑ ΚΑΙ ΚΥ’ΑΜΟΝ» ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ! ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΟΛΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΟΧΘΗΡΙΑ Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!
      ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΦΩΣ…Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ! ΑΓΓΕΛΟΣ

  4. Καλά βρε.χαλβαδες αλλά ψηφίσατε αλλά γράψατε και φταίει η Ιωαννα;; Βρε Γεωργιε κάθε μέρα αποδεικνύεις πόσο άσχετος είσαι.Δειτε το βίντεο με το ψήφισμα και μετά Δείτε την απόφαση
    ΕΛΕΟΣ!

  5. Και τι θα πεις στο Πυλι; Αυτά που είπες και με τον πάντα απών πρόεδρο του χωριού Τσαμπουνιαρη.Εδω είμαστε για να το δουλέψουμε μαζί το ΧΟΤ ΣΠΟΤ.Βρε Γεώργιε σε μάθαμε εσύ ήθελες την διαχείριση για να έχεις το χρήμα καθαριοτητα και τα σχετικά.

  6. Ο Κτηματομεσιτης αποφασισε να ασχοληθει και με πολιτικα ζητηματα οπως το υπερταμειο, το μεταναστευτικο, το λιμανι ,η Κυβερνηση κλπ, στο…Πυλι. Ετσι για να ….θαμπασουν οι Πυλιωτες . ΕΝΑΣ αχταρμας θεματων σπεσιαλιτε των λαμογιων που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ και ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ την Ελλαδα αλλα που……..ΞΕΧΑΣΑΝ ποιοι το……ΕΚΑΝΑΝ. Πως τους λενε; πως τους λενε ρε…; Μην σκας Κτηματομεσιτη μου; Πες εσυ ….ο Τσιπρας και καθαρισες…

  7. σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος. Πρώτη φορά στη ζωή μου το κράτος μου έδωσε λεφτά, 121 ευρώ. Ταξίδεψα με το παιδί μου που είναι φοιτητής στην Αθήνα τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο με το πλοίο και σήμερα είδα ότι μπήκαν στο λογαριασμό μου τα λεφτά που δίνει η κυβέρνηση για επιδότηση στο εισιτήριο. Μου είπαν ότι επιδοτεί 6 εισιτήρια το χρόνο. Μοναδική προϋπόθεση να έχεις το Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη και να το δηλώνεις στο πρακτορείο όταν πας να βγάλεις εισιτήριο. Να και μια κυβέρνηση που σκέφτεται τους νησιώτες

  8. Κύριε ο θεός να σε κάμει κυριτση. Η Ιωάννα Ρουφα Εψιμου έχει αποδείξει σε όλα της τα χρόνια σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο πόσο ικανή είναι να δίνει λύσεις για τους πολλούς όχι για τους δικούς της. Να δημιουργει δομές και δράσεις για τους δημότες όχι για τους συναιτερικα.

  9. Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΣΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ
    ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΌΦΛΑ
    ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΠΟΡΕΊ
    μόνο να μοιράζει δημοτικό χρήμα ξέρει σε φίλους και γνωστούς…πάλι δικά μας θά είναι….

  10. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ »ΕΜΠΕΙΡΙΑ» ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ.ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΪΤΣΑ ΣΟΥ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ,ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΒΗΡΥΤΟΥ.
    ΡΗΜΑΞΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΑΡΝΗΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ,ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ,ΑΝΙΚΑΝΕ!ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΈΚΑΝΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΥΤΕ ΕΣΥ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΛΕΟΝ.
    ΑΝΙΚΑΝΕ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ