ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Ένας νέος θεσμός γεννιέται: Η Μεγάλη Γιορτή της Ανακύκλωσης στην Κω Πέμπτη και Παρασκευή το πρωί με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών και πολλές εκπλήξεις (Θα κληρωθούν ποδήλατα & κάμερες)

33
1569
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Κως, 17 Οκτωβρίου 2018

ΘΕΜΑ : “Ένας νέος θεσμός γεννιέται: Η Μεγάλη Γιορτή της Ανακύκλωσης στην Κω την Πέμπτη και την Παρασκευή το πρωί με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών και πολλές εκπλήξεις.”

Η Μεγάλη Γιορτή της Ανακύκλωσης έφτασε. Την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 09.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι, στην Πλατεία Ανταγόρα θα χτυπάει η καρδιά της ανακύκλωσης στην Κω.
Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου στο Δημαρχείο, έκανε λόγο για ένα νέο θεσμό που γεννιέται στην Κω.
Η Γιορτή της Ανακύκλωσης γίνεται με τη συνεργασία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης.
Τον τόνο σε αυτή τη Μεγάλη Γιορτή της Ανακύκλωσης την Πέμπτη και την Παρασκευή θα την δώσουν οι 1000 περίπου μαθητές από τα 8 δημοτικά σχολεία του νησιού που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, οι μαθητές του Σβουρένειου αλλά και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.
Είναι μια Μεγάλη Γιορτή που τα δύο πρωινά της Πέμπτης και της Παρασκευής θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους μας να συνειδητοποιήσουν την αξία και τη σημασία της ανακύκλωσης για το περιβάλλον αλλά και την ιδέα της κυκλικής οικονομίας. Με το Λούνα Πάρκ της ανακύκλωσης, με εκπαιδευτικά παιχνίδια, με δράσεις ανακύκλωσης αλλά και με δώρα για τους συμμετέχοντες, μετά από κλήρωση, που θα είναι 4 ποδήλατα και 4 κάμερες.
Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης Αυτή η εκδήλωση θα γίνει θεσμός και το 2019 θα γίνουν τρεις γιορτές ανακύκλωσης, η μία στην πόλη της Κω και οι άλλες δύο στις άλλες δύο δημοτικές ενότητες Ηρακλειδών και Δικαίου προκειμένου να συμμετέχουν και τα δημοτικά σχολεία αυτών των ενοτήτων, ενώ θα οργανωθεί και ανάμεσα στα σχολεία του νησιού για τη συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών, με βραβεία για όλους αλλά και για τα σχολεία με τις καλύτερες επιδόσεις.
Όπως τόνισε στη συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος “Το μήνυμα που αναδεικνύεται είναι ένα: η Ανακύκλωση επέστρεψε στην Κω και αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει για πάντα.
Για πρώτη φορά λειτούργησε στην Κω το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών.
Ενεργοποιήθηκε και πάλι το σύστημα ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών που είχε σταματήσει την περίοδο 2011-2014.
Η συνολική επίδοση του Δήμου Κω είναι η ανακύκλωση 13.500 τόμων υλικών και στερεών αποβλήτων που ανακυκλώθηκαν και δεν κατέληξαν στο ΧΥΤΑ επιβαρύνοντας τη λειτουργία του.
Ο Δήμος Κω επιβραβεύτηκε για τις επιδόσεις του στην ανακύκλωση, παίρνοντας, ως δώρο, ένα νέο απορριμματοφόρο.
Τα καλύτερα όμως και τα πιο σημαντικά είναι μπροστά μας.
Αναφέρομαι στις επόμενες δράσεις που περιλαμβάνουν:
-Τη λειτουργία των πράσινων σημείων, τα οποία βρίσκονται στη φάση της αδειοδότησης και γωνιές ανακύκλωσης σε κάθε χωριό.
-Την ενεργοποίηση κινητών πράσινων σημείων για την ανακύκλωση, η οποία δεν απαιτεί περιβαλλοντική αδειοδότηση και χωροθέτηση ενώ μπορεί να κάνει διαλογή πόρτα-πόρτα.
-Την ενεργοποίηση ενός νέου προγράμματος οικιακής κομποστοποίησης στα σπίτια αλλά και διαχείρισης των υγρών (λαδιών κ.α) στα καταστήματα εστίασης.
Η Μεγάλη Γιορτή της Ανακύκλωσης είναι η Κως που κοιτάζει και προχωρά μπροστά.
Η Κως που αφήνει πίσω της το χθες.
Η Κως που θέλει να γίνει ένα νησί-πρότυπο για την ανακύκλωση.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πια ανακύκλωση βρε άσχετοι που πρώτοι φορά κατεβάσατε νύχτα την σκούπα για να πλύνει την πλατεία για την ΔΙΚΗ ΣΑΣ εκδήλωση; Ουστ μαύρο!

    • Βρε ΟΥΣΤ..ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΌΛΟΥΣ πολιτικοί της αρπαχτής, της μάσας, ακατάλληλοι για ανακύκλωση, κάνουν μόνο για τα μπάζα

      Δήμαρχος εγωιστής, ταξιδευτής, αντιπολίτευση γραφική, της πλάκας. Ο Γεώργιος με την αλαζονική συμπεριφορά και το ειρωνικό υφάκι εξουσίας, η ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ με την ξεσαλωμένη αγρότισσα κυρά ΓΚΑΓΚΑ να ψάχνει δήθεν παρανομίες για ΡΟΥΦιΑνιές- καταγγελίες ξεχνώντας την ρεμούλα στην διαχείριση του Δήμου από τη Σ@ρωμένη Δημαρχία και τους εισπράκτορες χρήματος, ( σε ΒΙΜΕΛ-ΔΗΡΑΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ-ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΑΜΥΝΑΣ), ο ΤΕΛΗΣ γραφικός να κάθεται στα περασμένα μεγαλεία του, ο #Γιαννάκης# του αραχτού φραπέ, ο έμμισθος τσαντοκουβαλητής του Σ@ΥΡΑ και σήμερα κομματικό φερέφωνο του ΣφΥΡΙΖΑ, όψιμος επαναστάτης, πουλά γνωριμίες υπουργών και ζωντανεύει μόνο όταν το παίζει γραφείο τύπου στήριξης ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ-ΣφΥΡΙΖΑ, η Μακρή μια με το Χωροφύλακα και την άλλη με το Αγροφύλακα, ο επανεμφανιστείς ΖΕΡΒΟΣ του βολέματος… και όλοι εμείς άφωνοι θεατές του θεάτρου των λιμασμένων της «μάσας και εξουσίας»… Και εδώ μπαίνει το ερώτημα, θα εμφανιστεί στην πολιτική σκηνή κάτι το καινούριο που θα στείλει όλους αυτούς τους γραφικούς στον απαξίωση; –Αλεξίκακος-

    • Βρε ουουουουουουστ !!!!
      που μας μιλάτε κ για ανακύκλωση Λ//////////// !!!
      Πηγαίνετε να δείτε το αίσχος σας το μαύρο στο ΚΔΑΥ το δήθεν Κέντρο διαχειρίσης ανακυκλώσιμων υλικών που έχει καταβρωμίσει τη γύρω περιοχή με τις Ιπτάμενες πολύχρωμες σακούλες.
      Άντε κρυφτείτε στα λαγούμια σας αρουραίοι εεε αρουραίοι.
      ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΣΑΛΙΟ//////////

  2. Η μόνη ΑΛΗΘΕΙΑ Θεόφιλε είναι εκεί γραμμένη!

    Τίποτα ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ. Και πρόσεξε! Δεν είναι μόνο που δεν ψηφίσατε την ανακύκλωση… δεν ψηφίσατε και τα χρήματα που κέρδισε η ΚΩΣ μέσα από τις προμήθειες που κάναμε.

    Μιλάμε για περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ στα οποία είπατε έτσι απλά ΟΧΙ.

    Εγώ μίλησα με στοιχεία.

    Εσύ φίλε Θεόφιλε έχεις έστω και ένα στοιχείο;

    Έστω και ένα που να αποδεικνύει ότι κάτι προσφέρατε στο θέμα της Ανακύκλωσης εκτός από τα ΟΧΙ σας;

    Εσείς φέρατε τα απορριμματοφόρα, τους μπλε κάδους, τους υπόγειους κάδους;

    Εμείς τα φέραμε Θεόφιλε και ήταν και μέρα μεσημέρι.

    Είχε ΦΩΣ Θεόφιλε και δεν μπορείς με ψέματα να κρύβεις την ΑΛΗΘΕΙΑ.

  3. Μιλάμε για:

    3 Απορριμματοφόρα… Αυτοκίνητα με γερανό για τα γυαλιά…, 650 μπλε κάδους… ,150 μεταλλικοί κάδοι για γυαλιά…, υπόγειοι κάδοι… Όλα αυτά σου επαναλαμβάνω αξίας περίπου 2 εκατομμυρίων που στοίχισαν 0 ευρώ για τους δημότες μας..

    Ποιος έφερε την εταιρεία της Ανακύκλωσης για πρώτη φορά στην Κω;; Ο Καίσερλης ή ο Κυρίτσης;

    Ποιος υπέγραψε την σύμβαση με την εταιρεία της ανακύκλωσης φίλε Θεόφιλε ο Καίσερλης ή ο Κυρίτσης;

    Θυμάστε την γελοία δικαιολογία που είχατε και ΔΕΝ ψηφίσατε την σύμβαση;

    Πριν από λίγους μήνες δεν συρθήκατε να την παρατείνετε ενώ το 2014 δεν την είχατε ψηφίσει ως αντιπολίτευση; Είναι σωστή αυτή η στάση απέναντι στον τόπο;

  4. Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ . ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΣΚΑΙ . ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΧΥΤΑ.

  5. Την ανακύκλωση την έφερε ο Καίσαρλης. Την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης της Ανακύκλωσης με τα δωρεάν απορριματοφόρα, γερανοφόρα μπλε και στρογγυλούς κάδους και το Κέντρο διαλογής τα έφερε ο Καίσαρλης. Εσείς το μόνο που κάνετε είναι να καταντήσετε το νησί σκουπιδαριό.

  6. Αλλά κι αλλά των άλλων … βρε δεν πάτε να μάζεψε τα τα σκουπίδια που μας έχουν φάει οι ποντικοί στο Ζηπάρι και αστέ τα φρου φρου και αρώματα

  7. Διάβασα το κείμενο του κυρίου Μουζουράκη και την απάντηση του κυρίου Πη για την ανακύκλωση. Πήγα πίσω στις ειδήσεις της περιόδου που ήταν Δήμαρχος ο κ. Νικηταράς και Αντιδήμαρχος ο κ. Πης και έμαθα ότι η συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης έγινε επί κυρίου Καίσερλη. Επειδή γίνεται προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας θα έπρεπε ο κύριος Νικηταράς να τοποθετηθεί υπεύθυνα όπως έγινε και με το άγαλμα της μαρίνας. Εγώ έχω πεισθεί ότι η πραγματική ανακύκλωση σύμφωνα με τον νόμο ξεκίνησε επί Δημάρχου Καίσερλη και υλοποιήθηκε επί Δημάρχου Νικηταρά.

  8. Ένας Δήμαρχος που εκπροσωπεί έναν ολόκληρο λαό και λέει ψέματα είναι ανάξιος να εκπροσωπεί αυτόν το λαό. Κύριε Κυρίτση την ανακύκλωση την έφεραν άλλοι.

  9. Κως: Δύο απορριμματοφόρα και ένας γερανός για την ανακύκλωση

    Δύο απορριμματοφόρα και ένα γερανοφόρο όχημα που θα χρησιμοποιηθούν στη διαδικασία της ανακύκλωσης παρέλαβε σήμερα δωρεάν από την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης ο Δήμος Κω.Παράλληλα προετοιμάζεται και η λειτουργία του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών που θα λειτουργήσει στο χώρο του ΧΥΤΑ.Το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης της ανακύκλωσης αναμένεται να ξεκινήσει μετά το δεκαπενταύγουστο αφού προηγηθεί ενημέρωση των δημοτών για τη διαδικασία που θα ακολουθείται.Παράλληλα θα τοποθετηθούν περίπου 600 μπλέ κάδοι σε όλο το νησί για την συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών.Την ικανοποίησή τους για αυτή τη θετική εξέλιξη, με κόστος που πλησιάζει το ενάμιση εκατομμύριο ευρώ δίχως δαπάνη του Δήμου, εξέφρασαν ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Πης που βρέθηκαν στο λιμάνι κατά την παραλαβή των οχημάτων.
    dhras.gr
    Πηγή:https://www.dimokratiki.gr/01-08-2014/kos-dio-aporrimmatofora-ke-enas-geranos-gia-tin-anakiklosi-vinteo/

  10. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΧΑΧΑΧΑ

    ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ.ΧΑΧΑΧΑ

  11. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ

  12. Τον εφαγαν τον Θεοφιλο τελικα ?Συνεντευξη τυπου χωρις τον Θεοφιλο?χοχοχοχο
    Κυριτση τελικα με πόσους έμεινες?

  13. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΩ

    • ‘Δεν πρέπει να γυρνάς την πλάτη σου σε έναν επαπειλούμενο κίνδυνο και να προσπαθείς να ξεφύγεις απ’ αυτόν. Αν το κάνεις, θα διπλασιάσεις τον κίνδυνο. Αλλά αν τον αντιμετωπίσεις εγκαίρως, θα τον μειώσεις στο μισό. Ποτέ μην τρέχεις να γλιτώσεις από κάτι. Ποτέ!’
      ΚΑΙ’ΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΕΟΔΟΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΦΤΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ.
      ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ,ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ‘ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ’ΑΠΑΝΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΦΡΟ,ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΤΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ..ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!
      Ο ‘ΚΙΝΔΥΝΟΣ’ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΑΤΟΛΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ,ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΙΚΑΝΟΣ..ΜΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ!

    • Αντίγονος υποχωρών ποτέ τοις πολεμίοις επερχομένοις, «ουκ», έφη, «φεύγειν αλλά διώκειν το συμφέρον οπίσω κείμενον».ο Αντίγονος υποχωρώντας μπροστά στον εχθρό είπε «δεν το βάζω στα πόδια αλλά κυνηγάω το συμφέρον μου που βρίσκεται προς τα πίσω»………………….
      Θα επιστρέψω…ΝΤΑΓΛΑΣ ΜΑΚΑΡΘΟΥΡ,ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ,(εγκαταλείποντας τους στρατιώτες του στις Φιλιππίνες για να γλιτώσει από τους Ιάπωνες)………………… ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ..
      ‘Η φυγή δεν είναι νίκη, τ’ όνειρο είναι τεμπελιά, και μόνο το έργο μπορεί να χορτάσει την ψυχή και να σώσει τον κόσμο.’ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ-‘ΣΥΜΠΟΣΙΟ’

  14. Ενω το εθνικο προγραμμα ανακυκλωσης μιλουσε για μπλε καδους και κέντρα διαλογής που θα τα έδινε στο δήμο δωρεάν η εταιρεία ανακύκλωσεις αυτοί δηλαδή ο δαυίδ αγοράσανε με χρηματα του δήμου μπλε, κοκκινους κιτρινους και πρασινους καδους. Τα υπόλοιπα τα ζήσατε. Πήγαινε ένα απορριματοφόρο τα μάζευε όλα μαζί και τα θάβανε στον χυτα. ε ρε γλέντια. μάσα σου λέω.

  15. Να ανεβασω βιντεο και φωτο απο το απλο σκουπιδιαρικο που μαζευει απο μπλε καδοτα σκουπιδια εδω πιο κατω στο σπιτι μου?? Εγω φταιω το βοδι που παλευω να μαζεψω και να τα ξεπλυνω για να τα ριξω στο μπλε καδο για να ερθει μετα το απλο σκουπιδιαρικο να τα μαζεψει. ΤΙ ΣΚ,,, ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Καντε κατι σωστο μια φορα!

  16. Οι γυναίκες!!! Αντιδήμαρχος καθαριότητας η Ζέτα αύριο Δήμαρχος η Ιωάννα!! Τέλος εποχής λέγεται αυτό!!!

  17. η καλή ανακύκλωση έγινε στην παράταξη Χατζημάρκου… η ΔΑ και ο αρχηγός της άλλαξαν… τόσο που ευχαρίστησε τους δημοσιογρ….!!!

  18. περνώ και βλέπω τους υπόγειους κάδους που έβαλε ο Νικηταράς και με πιάνει θλίψη που τους έχουν παρατημένους τόσα χρόνια ενώ είναι η καλύτερη λύση για όλη τη πόλη. Παντού μέσα στη πόλη έπρεπε να είναι υπόγειοι κι όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί. Θυμάμαι ακόμα ότι η υπηρεσία καθαριότητας είχε πάρει επί Καϊσερλη αυτοκινούμενες σκούπες για το κέντρο της πόλης αλλά από όταν ανέλαβε ο Κυρίτσης δε τις έχω δει πουθενά. Τι πάθανε; μαράζωσαν από το κακό τους;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ