ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επιτυχία η 1η Χοροεσπερίδα του νεοσύστατου Συλλόγου Νεφροπαθών Κω & Υποστηρικτών στο κατάμεστο «Ακρογιάλι» στο Μαστιχάρι

1
3301
Συνεργάτης aegeanews.
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κατάμεστο από κόσμο Ακρογιάλι στο Μαστιχάρι η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Νεφροπαθών και Υποστηρικτών Κω.

Μία βραδιά γεμάτη κέφι και χορό, μία όαση ,μέσα στις πολύ δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι νεφροπαθείς συμπολίτες μας και οι οικογένειες τους.

Ο νεοσύστατος Σύλλογος Νεφροπαθών Κω & Υποστηρικτών διοργάνωσε μία εκπληκτική βραδιά για την ενίσχυση του συλλόγου, ζητώντας την ενίσχυση και από όλους τους φορείς και συλλόγους που θα ήθελαν να είναι αρωγοί στην προσπάθεια τους για την αποκατάσταση των πεπαλαιωμένων μηχανημάτων υποστήριξης που υπάρχουν στο Νοσοκομείο της Κω και εξυπηρετούν τους 30 συντοπίτες μας που έχουν την ανάγκη για αιμοκάθαρση αυτή την στιγμή.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυχρόνης Πετρουμιανός, αναφέρθηκε στις αυξημένες ανάγκες της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού για αντικατάσταση παλαιών μηχανημάτων, έναν δεύτερο Νεφρολόγο που χρειάζεται για τη στελέχωσή του κλπ.
Απευθύνθηκε προς όλο τον κόσμο, εκκλησία, συλλόγους, τοπικές αρχές κλπ για βοήθεια.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες, συνοδευόμενες με παρατεταμένο χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους, δόθηκαν προς όλους τους χορηγούς (τους αναφέρει ονομαστικά στο βίντεο της ομιλίας του) τον Προϊστάμενο της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, Ιωάννη Νταβασίλη, τους Νεφρολόγους Ιατρούς της Μονάδας κ. Κόντο και την κ. Σταματία Κουζούκα, καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράστασή τους .

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου ξεκίνησε πρώτος το τραγούδι με τον Στέργο Τογρού στο μπουζούκι και τον Ράλλη Σχοινάκη στα πλήκτρα.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με νησιώτικα και πολύ χορό απ΄όλους τους παριστάμενους με τους Δημήτρη Κεφαλιανό (βιολί), Γιώργο Σκαρπαθιωτάκη (λαούτο-τραγούδι) και Σάββα Κεφαλιανό (λαούτο-τραγούδι)

Και ξανά λαϊκό πρόγραμμα με την Κατερίνα Μαρούλη και τον Γιώργο Σκαρπαθιωτάκη στο τραγούδι.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια στην ΚΑ Ποπη και στην ΚΑ Νομική.Μπραβο σας!!!!Τουλαχιστον ας προσπαθούν άλλοι για τα αυτονόητα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ