ΣΟΚ «Έφυγε» ξαφνικά από ανακοπή 47χρονος αστυνομικός στην Αντιμάχεια – Δεν πρόλαβε να φτάσει στο Νοσοκομείο… (Δευτέρα 3μμ η κηδεία)

14
5627

(Αύριο Δευτέρα 3μμ η κηδεία στον ΙΝ Αγ. Τριάδας στην Αντιμάχεια)

Σοκ προκαλεί η είδηση του αιφνίδιου θανάτου 47χρονου αστυνομικού από την Αντιμάχεια, πατέρα ενός παιδιού δέκα ετών.

Ο άτυχος αστυνομικός ήταν κανονικά σήμερα βάρδια στην υπηρεσία του (στο τμήμα του Αερολιμένα Κω) μέχρι το απόγευμα, οπότε σχόλασε και πήγε σπίτι του να ξεκουραστεί. Εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία και το είπε στους οικείους του προτρέποντάς τον να πάει στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Δυστυχώς όμως, δεν πρόλαβε να φτάσει, καθώς στο δρόμο έξω από το στρατόπεδο του 543 άφησε την τελευταία του πνοή.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο γύρω στις 5 και τέταρτο για να τον παραλάβει, αλλά ο άτυχος αστυνομικός είχε ήδη φύγει από τη ζωή και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οταν ένας άνθρωπος φεύγει , πρεπει να γράφετε το όνομα του , μπορει κάποιοι να θέλουν να πάνε στην κηδεία να δώσουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια ! Αν ειναι δυνατόν !

  2. Δυστυχώς τέτοια δυσαρεστα γεγονότα φίλε Σαλονικιε συμβαίνουν παντού, οχι μόνο στην Κω.Και δυστυχως η πικρα είναι μεγαλύτερη όταν φεύγουν νέοι άνθρωποι απ’ την ζωή και αφήνουν πίσω οικογένειες με παιδιά. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο να έχει η ψυχουλα του.Συλλυπητηρια και κουράγιο στην οικογένεια.

  3. Καλό παράδεισο καλέ μου φίλε Κώστα .Λυπήθηκα πάρα πολύ για τον άδικο χαμό σου . Δεν ήξερα αυτό που σου συνέβη. Και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Καλό κουράγιο εύχομαι στην οικογένειά σου . Θα σε θυμάμαι πάντα.!!

  4. Καλό παράδεισο καλέ μου φίλε Κώστα .Λυπήθηκα πάρα πολύ για τον άδικο χαμό σου . Δεν ήξερα αυτό που σου συνέβη. Και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Καλό κουράγιο εύχομαι στην οικογένειά σου . Θα σε θυμάμαι πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά σου! !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ