ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Χριστουγεννιάτικος & λαμπερός ο «ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» στην πόλη της Κω

1
1270
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Mια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση που συνδύαζε την γιορτινή ατμόσφαιρα με την αγάπη και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στους κεντρικούς δρόμους της Κω από τον ΔΟΠΑΒΣ Κω σε συνεργασία με την Φιλαρμονική Κω τους συλλόγους και τα σχολεία μας.

Ο «ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για τις ευπαθείς ομάδες του νησιού μας, ξεκίνησε στις 12μμ από την πλατεία Ανταγόρα και συνέχισε σε εορταστικό τόνο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης: Βασ.Παύλου, Ελ.Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Ιπποκράτους, Πλ. Κονίτσης, Πλ. Ελευθερίας (κι επιστροφή).

Το συγκινητικό ήταν ότι τόσο ο κόσμος και οι επαγγελματίες της περιοχής ήταν ήδη ενημερωμένoι και είχαν φροντίσει να ετοιμάσουν τις τσάντες με τις προσφορές τους (όπως και τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κω που πρόσφεραν συγκινημένα τα είδη που συγκέντρωσαν στα καροτσάκια που είχαν και τα μετέφεραν τα παιδιά των σχολείων.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω dhras.gr

BINTEO από

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ μέσα σ’ ένα κλίμα αλληλεγγύης,αγάπης και προσφοράς,
μαζί με τη φιλαρμονικη του δημου της Κω και τα ξωτικά του συλλόγου “ Άντε γεια στον καρκίνο”
και τους μαθητές των σχολείων της Κω 1 12 2018 koswebtvlive.com

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ μέσα σ’ ένα κλίμα αλληλεγγύης,αγάπης και προσφοράς, μαζί με τη φιλαρμονικη του δημου της Κω και τα ξωτικά του συλλόγου “ Άντε γεια στον καρκίνο” και τους μαθητές των σχολείων της Κω 1 12 2018 koswebtvlive.com

Geplaatst door Housein Makrihalilaki op Zaterdag 1 december 2018

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΞΟΔΕΥΕΤΕ 15000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ