ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Λάμψη & μαγεία Χριστουγέννων στο άναμμα του δέντρου στο Ζηπάρι – Εντυπωσιακό το Χριστουγεννιάτικο παζάρι

10
2540
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Ένα γεμάτο ζεστασιά, γεύσεις, χρώματα, αρώματα και πολλά χαμογελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων Χριστουγεννιάτικο παζάρι πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ζηπάρι, ενώ αμέσως μετά υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής και με εντυπωσιακά βεγγαλικά, ξυλοπόδαρο και ξωτικά πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το δέντρο άναψε μετρώντας αντίστροφα μαζί με τα παιδιά ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης αφού έδωσαν μαζί με τον οικοδεσπότη Πρόεδρο του Ασφενδιού Σταμάτη Μαλιλή τις θερμότερες ευχές τους προς όλους.

Παρόντες ήταν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Μ. Χατζηκαλύμνιος, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός, Ε. Χατζηχριστοφή, η Δημ. Σύμβουλος Π. Κιαπόκα κ.α. με βεγγαλικά να δίνουν λάμψη και εορταστική ατμόσφαιρα και τη Φιλαρμονική του δήμου της Κω υπό την διεύθυνση του μαέστρου Θ. Πουλιού,  να δίνει τον τόνο εντυπωσιακά με τα κάλαντα και τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Προηγουμένως ο Πρόεδρος Ασφενδιού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της σημερινής διοργάνωσης με πολλές ευχές σε όλους για καλές γιορτές με την ελπίδα ότι νέος χρόνος θα φέρει ελπίδα και αισιοδοξία και θα είναι με λιγότερα προβλήματα.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω dhras.gr

BINTEO Χουσεϊν Μακρυχαλιλάκη από το παζάρι

Με πολύ κόσμο και ευτυχώς με καλό καιρό το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Ζηπάρι 8 12 2018 koswebtvlive.com – ΠΛΟΎΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΆΖ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ

Με πολυ κοσμο και ευτυχως με καλο καιρο το Χριστουγεννιατικο παζαρι στο Ζηπαρι 8 12 2018 koswebtvlive.com – ΠΛΟΎΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΆΖ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ

Geplaatst door Housein Makrihalilaki op Zaterdag 8 december 2018

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χωρίς τους συλλόγους δεν γίνεται τίποτε. αυτοί ανάβουν το δέντρο και νομίζουν ότι μόχθησαν και θέλουν ψήφους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ