Αρχική Πρωτοσέλιδο Καιρικά φαινόμενα στην Κω: Ανεμοστρόβιλος στα «πετρέλαια» προς Άγιο Φωκά | Χαλαζόπτωση...

Καιρικά φαινόμενα στην Κω: Ανεμοστρόβιλος στα «πετρέλαια» προς Άγιο Φωκά | Χαλαζόπτωση στην Καρδάμαινα (Pics-Vid)

31
3867
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Ο καιρός επιφύλασσε και σήμερα τις… εκπλήξεις του στην Κω καθώς στο Ψαλίδι το απόγευμα «χτύπησε» ανεμοστρόβιλος σε ακτίνα 200μέτρων σε παραλιακά δέντρα (ευκαλύπτους) στην περιοχή «Πετρέλαια» προς τον Άγιο Φωκά.
Η σχετική ανάρτηση έγινε από τον αντιδήμαρχο Θ. Μουζουράκη μιας και η υπηρεσία του έσπευσε άμεσα να τα απομακρύνει μαζί με την πολιτική προστασία.
Στην Καρδάμαινα επίσης την ίδια ώρα, σημειώθηκε χαλαζόπτωση, χωρίς να αναφερθούν ζημιές.

Πρωτόγνωρα φαινόμενα για το νησί μας!!! Ανεμοστρόβιλος «κλαδεψε» με τον δικό του τρόπο, δέντρα σε ακτίνα 200 μέτρων στο Ψαλίδι. Ευτυχώς, καμμία καταστροφή σε σπίτια δεν υπήρξε, ούτε και τραυματισμός.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, δέντρο, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα στέκονται, ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
+11
  • ΑΚΗΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΣ Αφού πέρασε ο ανεμοστρόβιλος κ αποκτήσαμε μερικά ξύλα καλά είναι ο δήμος να τα δώσει σε ευπαθείς οικογένειες που δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ξύλα για τής σόμπες τους κ όχι να τα εκμεταλλευτούν κάποιοι πουλονταστα….

 

  • Mouzourakis Theofilos ΤΑ ΞΥΛΑ ΑΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΟΚΗΠΟ …ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

 

 

  • Ειρηνη Καρακιοζη Τα έχουν ανάγκη κύριε Θεοφιλε αλλά και τα 50E που θα πρέπει να δώσουν σε ένα φορτηγάκι για να τα μεταφέρουν στο σπίτι τους τα έχουν και αυτά ανάγκη ! μια και δεν μπορούν να μας τα φέρουν με ένα από τα αυτοκίνητα του δήμου γιατί έχουν πολύ δουλειά ! Μήπως θα πρέπει να το κοιτάξετε και αυτό? Καλές Γιορτές

 

31 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΗΡΩΕΣ-ΗΡΩΕΣ-ΗΡΩΕΣ-20 ΑΤΟΜΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΑΝ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΑΚΙ.ΗΡΩΕΣ-ΗΡΩΕΣ

      ΑΝΤΕ ΞΕΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΙ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ,ΧΡΟΥΣΟΥΖΙΚΗ,ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΚΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ.ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ……………ΟΙ ΡΟΥΦΟΙ ΤΟΥ ΦΑΚΙΣΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

      • φιλαρακι μην ξεχνας τα χαπια σου γιατι θα σε ψαχνουμε καμια ωρα..κριμα να σε δουμε με το ασπρο πουκαμισο φορεμενο αναποδα…

    • εσυ φιλαράκι κοψε το αλβανικο γιατι το μισο ειναι αποξεραμένη τσουκνίδα και σε χαλαει

  1. Καθαρισανε και ιδιωτικα οικόπεδα και τον δρομο που ανηκει στο επαρχειο…ετσι δεν λεει ο Βαβλας.Οποτε καθαριζει ο δημος κανει εργο…όταν καίγονται οι λαμπες φταει το επαρχειο.βρε ουστ αποδω χαμω σας βαρεθήκαμε.ψευτες πολιτικάντηδες.για τα αυτονόητα βγαζετε φωτογραφιες.

  2. ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΑΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ……. ΕΜ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΕΡΑ 12 ΜΠΟΡΦΩΡ!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

  3. Πήγανε και καθαρίσανε τα ιδιωτικά οικόπεδα με αφορμή που ένα κλαδί ήτανε στην άκρη του δρόμου. Η Πυροσβεστική γελάει ακόμα.

  4. Οι άνθρωποι δεν έχουν τον θεό τους. Έπεσε ένα δέντρο μέσα σε ένα χωράφι και κυριακάτικα πήρανε υπαλλήλους και μηχανήματα και καθαρίσανε το χωράφι του ιδιώτη του αφήσανε και τα ξύλα.

    • αααα ειστε πολλοι οι κατεστραμμένοι εδω μεσα ε?

  5. ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
    ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΣΤΕΙΛΕ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

  6. Σηκώθηκα ρε παιδιά και πήγα και είδα. Ο Μουζουράκης δεν παίζεται. Την έστεισε την δουλειά. Το ειδοποίησαν ότι έχουν πέσει δύο δένδρα κοντά στο δρόμο. Πήρε τηλέφωνο και ξεσήκωσε τους υπαλλήλους αφού τους είπε να βάλουν τις στολές και όπως μου είπαν τους έβγαζε φωτο. Η Πυροσβεστική δεν είχε ιδέα. Ποια σπίτια και τραυματισμοί. Εκεί δεν υπάρχει τίποτα μέσα στα χωράφια.

  7. Εσεις που πηγατε κ είδατε κ εχετε άποψη,δεν εισασταν εκει οταν έγινε αυτο το πραγμα και οταν ήρθατε για την πραγματονωμοσύνη τελικα ειχε γινει πολυ προσωπικη δουλεια απο εμας που μενουμε εκει κ καθαριζαμε τους χώρους μας!!!αντε εξυπναδες..να κατηγορητε ο ενας τον αλλον..γιορτες έρχονται..αφηστε λιγο τα κόμπλεξ σας στην ακρη

  8. Εσείς που πηγατε κ ειδατε κ εχετε αποψη,γιορτες έρχονται βαλτε λιγο τα κομπλεξ σας στη ακρη κ μην κρινετε τι κανουν ή τι δεν κάνουν οι αλλοι.τα δέντρα σε ιδιωτικό χωρο μεν επικίνδυνα για ολους δε κ αφου κοπηκαν ας τα παρουν οσοι τα χρειαζονται..

  9. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΣΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ

  10. Δηλαδη έπεσε ένα δεντρο στο χωραφι ενός ιδιώτη και πήγε ο Θεόφιλος να καθαρίσει την κατασταση και καλά ότι η πολιτική προστασία λειτουργεί ρολόι;;Σιγά τα ωά. Μην εκμεταλλεύεστε τέτοια περιστατικά για να δείξετε την ανυπαρξία σας.Γελάει ο κόσμος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ