ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ευχές, κάλαντα, δώρα και… πειράγματα στο Δημαρχείο | Τα «έψαλλαν» στον Δήμαρχο…

38
1539
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια:

Εορταστική ατμόσφαιρα σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Κω.

Ευχές, κάλαντα, δώρα και… πειράγματα (μεταξύ αυτών και «σε ποιον ή σε ποια δήμαρχο θα πουν τα κάλαντα του χρόνου…» που είπε καλή φίλη στο δήμαρχο για να τον πειράξει)

Μικροί και μεγάλοι έκαναν την καθιερωμένη εορταστική βόλτα από το γραφείο Δημάρχου είτε για να του τα… «ψάλουν», είτε για να ανταλλάξουν ευχές.

Από τις μουσικές επισκέψεις για τα κάλαντα προηγήθηκαν: η μπάντα της 80 ΑΔΤΕ, η Δημοτική χορωδία, η Φιλαρμονική Κω , Φιλαρμονική Ηρακλειδών και πάρα πολλές ομάδες παιδιών, τα είπαν στον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του που τους υποδέχονταν με γλυκά και δώρα.

BINTEO από Δημοτική Τηλεόραση dhras.gr/Μ. Παπαζαχαρίου

38 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΟ.ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΘΗΛΥΚΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ.ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΑΓΑΝ ΘΥΕΛΕΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ.ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ……ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΣΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ……

    • Μετα τις γιορτές αρχίζουν τα γλέντια. Οτι πρόλαβαν να φανε πρόλαβαν. Τώρα όλα αλλάζουν. Λίγο υπομονή κι έρχεται

    • Γιαυτο σε λεω ..λακα.Το καταλαβες και εσυ σημερα ότι ο κυριτσης φευγει.Οταν η ρουφα συσπειρωνει τους νεοδημοκρατες,τους πασοκους τους συριζαιους,και θα κερδισει 100% την δημαρχεια,ο κυριτσης καταφερε να κερδισει εσενα μονο ανωνυμε.Αυτη κυρια γκαγκα ιωαννα ρουφα είναι η αυριανη δήμαρχος,και θα μπει μες στα ματια σας και στα μαυλα σας.Οσο και να την βριζεις,δημαρχινα θα είναι.

  1. Άνοιξα 100 φωτογραφίες. Ε λοιπόν δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης. Η δολιότης στο μεγαλείο της.

    • Ασε τους πολιτες.Εσυ γιατι δεν πηγες;Εισαι Συριζαιος και το παιζεις αθεος ;Βασικα δεν σεβεσαι το Χριστο αλλα με το Ισλαμ δεν εχεις πρόβλημα.Ντροπη απλα που και σημερα κανεις αντιπολητευση.Δεν είναι τυχαιο ότι σας εχει απομονωσει ο κοσμος με τοση κακια που βγαζετε και κοιτοντας μονο την παρτυ σας.Δεν εχει αντιπαλο ο Κυριτσης ετσι.

  2. Τα πράγματα δεν τα βλέπω καλά. Τα ξύλινα τείχη θα σας σώσουν. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΠΛΟΊΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ.

  3. Πήγανε στα δικαστήρια πάνω από διακόσιους έντιμους πολίτες. Υποχρεώσανε άλους 48 πολίτες να καταφύγουν στην προστασία της δικαιοσύνης. Απολύσανε έξη υπαλλήλους, κυνηγήσανε πάνω από δέκα καλούς υπαλλήλους με μεταθέσεις και διώξανε άλλους 15 υπαλλήλους του ΔΗΡΑΣ με αποτέλεσμα να υποφέρουν οι οικογένειες τους. Και τελικά μετά από όλα αυτά τους καταδίκασε το δικαστήριο και μάλιστα για δολιότητα. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑς ΛΈΝΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

  4. σας βλέπω να γελάτε και νευριάζω γιατί μας έχετε ξευτελίση όλους πάνε οι καιροί τις ομόνιας και της προσφοράς. γιατί είστε όλοι σας της καλοπέρασης να ξέρετε οτι θα σας τιμωρήσουμε.

  5. Με γνωρίζετε όλοι σας. Μου μιλάτε στον δρόμο και σας χαιρετώ. Για είκοσι σχεδόν χρόνια δουλεύω στον Δήμο και ένοιωθα μια σιγουριά αλλά και εκτίμηση, Ξαφνικά μια ημέρα μας είπαν ότι δεν έχουν λεφτά να μας πληρώσουν. Ίσως δεν το ζήσατε. με οικογένεια , με παιδιά με το χιλιάρικο το μήνα και με αξιοπρέπεια. Έπεσε ο κεραυνός στο κεφάλι μου. και από τότε τέσσερα ολόκληρα χρόνια μας φτύνουν. ναι μας φτύνουν αυτοί που δίνουν ευχές στις κάμερες και γελάνε χωρίς να μου λένε το αυτονόητο. ότι είμαι άνθρωπος. Εύχομαι σε όλους σας να μην ζήσετε ποτέ αυτή την καταφρόνια.

  6. Γιατί τις έβαλες τις φωτογραφίες μέρες που είναι ρε γιάννη;; για να κολαζόμαστε χριστουγεννιάτικα

    • Ποσο αρρωστο; εισαι:Η Ρουφα και το οραμα ηταν δημοτικη αρχη 40 χρονια και μας ειχαν και αναπνεαμε τον αμιαντο στην ΑΒΙΚΩ.Τωρα που πηγαν να τον απομακρινουν βγηκε παλι μπροστα να μηνει εκει.Που θα παει θα ερθουν οι εκλογες και θα δουν που θα πανε τα οραματα και οι Ρουφες.

  7. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΑΛΛΑ το περάσανε ξώφαλτσα και με εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο. Είπανε για την διαπλοκή ….. στην υπόθεση της ΑΒΙΚΩ με τη γνωστή εργολαβία της κατεδάφισης. Δυστυχώς υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα. Διαβάζοντας τις ειδήσεις για τον αμερικανικό κολοσσό Johnson & Johnson και την καρκινογόνο ουσία του αμιάντου που υπήρχε στο τάλκ που πουλούσε επί χρόνια με εκατομμύρια θύματα από καρκίνο προβληματίστηκα εάν είχαν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα στην ΑΒΙΚΩ και εάν προφυλάχτηκαν οι εργαζόμενοι στην κατεδάφιση. Ο μηχανοδηγός, ο οδηγός, οι εργάτες οι γύρω κάτοικοι. Και αναρωτιέμαι αυτοί οι άνθρωποι πήγανε μετά το συμβάν σε κάποιο εξειδικευμένο γιατρό;. Τόση εγκληματική ανευθυνότητα;

  8. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

  9. Ελεος …αν είναι δυνατον.Καθεται η κυρία….αντι να παει εξω να ευχηθει εδώ και κανει Χριστουγεννιάτικα σχολια εναντιων του δημαρχου.Δεν της φτανουν οι υπολοιπες μερες θελει και σημερα.Καλα κρασια.Χρονια Πολλα κυρία μου.Χαλαρωστε.

  10. Λυπάμαι που θα το πω μέρες που είναι αλλά άνθρωποι που έχουν καταδικαστεί για σκόπιμο δόλο ενάντια σε ανθρώπους δε δικαιούνται να μοιράζουν ευχές. Είναι υποκριτές και κακοψυχοι. Κρίμα που τους ψηφισαμε να ορίζουν τις τύχες των παιδιών μας

  11. Όπως βλέπεις τους έχεις κάνει να τρέχουν και να μην αφήνουν το πληκτρολόγιο, θα πάθουν μεγάλο ταράκουλο στις εκλογές

    • εισαι σιγουρος οτι θελεις να σου πω τι μας εκανε ακριβως ο λολος σου;

    • 2 βδομαδες υπομονη και μετα ....ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜ....και ταβλα οι αμιαντοι

      λεγε το δυνατα να το πιστεψεις. υστερα έρχονται …οι μέλισσες…

  12. Χρόνια πολλά, η Κως προχωρά μπροστά και αφήνει πίσω τους μίζερους και τις μίζερες να βγάζουν χολή τέτοιες μέρες

  13. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ. ΜΑΤΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙΤΕ

  14. τέτοιες ημέρες και εσείς το γουδί το γουδοχέρι. Τι έκανε ρε ο άνθρωπος. πούλησε τρεία χωράφια. Αγόρασε δύο οικόπεδα. πούλησε ένα κτίριο τεφαρίκι προξένεψε την ΑΒΙΚΩ και 300 στέμματα. προετοιμάζεται να πουλήσει την μαρίνα, τους βιολογικους, την καθαριότητα και τις λάμπες στους δρόμους. Α Ξέχασα τα τραινάκια. Και εσείς βγάζετε χολή τέτοια ημέρα Αίσχος σας. ΦΙΛΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ

  15. Ο κυβος εριφθει….η Ρουφα εκανε την βρωμικη δουλεια και τωρα θα την στειλουν σπιτι της.Αλλον υποψηφιο θα κατεβασουν τα οραματα.

    • το δες στα ‘ στερια; ή στο παν οι τσιγγανες; γιατι βλεπω πορτα μεγαλη να διαβει ο ακατανομαστος σε λιγα τερμενα

  16. Ο κύβος θα πέσει τον Μαίο και η μπόχα της βρώμικης δουλειάς θα φτάσει μέχρι την Αθήνα. Μάχαιραν έλαβες Μάχαιρα θα λάβεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ