ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με συγκίνηση & θερμά χειροκροτήματα η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ από τον Δήμαρχο Κω «Οφειλόμενη τιμή στις προσπάθειες αυτής της γενιάς να κυνηγάει τα όνειρά της… Μια νέα γενιά πολύ καλύτερη από τη δική μας»

32
2788
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

«Τιμούμε τα παιδιά της Κω που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Είναι μια ηθική επιβράβευση , μια οφειλόμενη τιμή στις προσπάθειες αυτής της γενιάς να κυνηγάει τα όνειρά της , στην πιο δύσκολη εποχή για τη χώρα.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της σημερινής βραδιάς είναι αυτά τα νέα παιδιά».

Με πάρα πολλούς γονείς και  συγγενείς των παιδιών, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Η. Καματερού, του Δημάρχου Κω Γ. Κυρίτση, της επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα και του Αν. Επικ. Γ. Φραγκούλη, του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Α. Κρητικού, του πρ. Δημάρχου και Υπ. Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Β. Χατζηγιακουμή, του Προέδρου της Σχ. Επιτροπής Μ. Ζερβού, των Αντιδημάρχων Δ. Γερασκλή, Ε. Παπαχρήστου και Η. Σιφάκη, του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρη,της Προέδρου του ΔΗΡΑΣ Β. Παντελίκιζη, της Προέδρου της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Β. Πη,της Αντιπροέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, του Δημοτικού συμβούλου Σ. Πη, της Περιφερειακής συμβούλου Ε. Νάκη, της Προέδρου Αντιμάχειας Μ. Σκουφεζή η οποία και παρουσίασε την εκδήλωση, του Τοπικού συμβούλου Γ. Κυπραίου, του Αστυνομικού Δντή Κ. Κοκορόσκου, εκπροσώπου της 80 ΑΔΤΕ κ.α. πραγματοποιήθηκε απόψε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων στο Πολύκεντρο Πυλίου, η βράβευση των επιτυχόντων στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα από τον Δήμαρχο Κω.

Την εκδήλωση προλόγισε η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή η οποία έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε γονείς, εκπαιδευτικούς και κυρίως τα παιδιά, ευχόμενη ό,τι καλύτερο για την μετέπειτα πορεία τους.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Μ. Ζερβού, ο οποίος για άλλη μια φορά μίλησε εκ βαθέων με αναφορά στις δράσεις των Σχολικών Επιτροπών για την αποκατάσταση των σχολείων αλλά και παραινέσεις προς τα παιδιά να προσέχουν πάνω από όλα τους εαυτούς τους και την υγεία τους.

Τέλος, ο Δήμαρχος Κω με τη βοήθεια του Σεβασμιωτάτου (μιας και ο ίδιος δεν έβρισκε τα γυαλιά του) μίλησε με συγκίνηση για την » οφειλόμενη τιμή στις προσπάθειες αυτής της γενιάς να κυνηγάει τα όνειρά της , στην πιο δύσκολη εποχή για τη χώρα».

ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Φίλες και Φίλοι

Ο Δήμος Κω , εδώ και 4 χρόνια, καθιέρωσε αυτή την εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Τιμούμε τα παιδιά της Κω που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Είναι μια ηθική επιβράβευση , μια οφειλόμενη τιμή στις προσπάθειες αυτής της γενιάς να κυνηγάει τα όνειρά της , στην πιο δύσκολη εποχή για τη χώρα.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της σημερινής βραδιάς είναι αυτά τα νέα παιδιά.

Είναι δεδομένο όμως ότι υπάρχουν και αφανείς πρωταγωνιστές, όπως οι γονείς αλλά και η οικογένεια.

Οι ακατάλυτοι δεσμοί, που εξακολουθούν να υπάρχουν σήμερα στην Ελληνική Οικογένεια, αποτελούν και έναν από τους παράγοντες της επιτυχίας αυτών των παιδιών αλλά και των αντοχών της Ελληνικής κοινωνίας.

Βραβεύουμε σήμερα για πέμπτη χρονιά τους μαθητές της Κω, που είναι πλέον φοιτητές και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Όλα αυτά τα παιδιά είναι παιδιά της Κω.

Έτσι τους νιώθουμε.

Έτσι σας νιώθουμε.

Είναι το μέλλον της Κω και απευθυνόμενος σε αυτά τα παιδιά θέλω να τους πω να μην ξεχάσουν ποτέ τον τόπο τους.

Όσο ψηλά και αν φτάσουν , όσο μακριά και αν πάνε, να κοιτάζουν πάντα πίσω τους για να βλέπουν την Κω αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους.

Αυτούς με τους οποίους μοιράστηκαν το ίδιο όνειρο και την ίδια αγωνία της προσπάθειας για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια.

Ο τόπος αυτός, το νησί μας, έχει ανάγκη τη νέα γενιά.

Έχει ανάγκη τους νέους ανθρώπους, αυτοί θα πάρουν από το χέρι την Κω και θα την οδηγήσουν στην επόμενη μέρα.

Η Κως είναι οι άνθρωποι που ζουν σε αυτήν, οι άνθρωποι που έχουν ως σημείο αναφοράς αυτό το νησί και είναι υπερήφανοι για αυτό.

Το ίδιο υπερήφανοι πρέπει να είστε και εσείς για το νησί μας.

Να λέτε με χαρά και υπερηφάνεια: είμαι από την Κω.

Φίλες και Φίλοι

Η ηθική αυτή επιβράβευση που αποδίδει σήμερα ο Δήμος Κω σε αυτά τα νέα παιδιά είναι μια συμβολική όσο και ουσιαστική κίνηση.

Δεν περιοριστήκαμε όμως μόνο σε αυτήν. Πριν από λίγο καιρό νέα παιδιά και μαθητές των σχολείων της Κω αλλά και φοιτητές από την Κω, βραβεύτηκαν στο διαγωνισμό καινοτομίας της ΚΕΔΕ για τις έξυπνες πόλεις, που συμμετείχαν με τη στήριξη του Δήμου μας.

Ήταν παιδιά από το 1ο Γυμνάσιο Κω και το Γυμνάσιο Ζηπαρίου , που παρουσίασαν τις καινοτόμες ιδέες τους και κατέκτησαν την 5η και 6η θέση αντίστοιχα ανάμεσα σε σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Ήταν παιδιά από το ΕΠΑΛ αλλά και φοιτητές από το νησί μας.

Παρουσίασαν πρωτόγνωρες και πρωτοποριακές ιδέες που στηρίζονται στην καινοτομία, όπως:

-η αξιοποίηση του πιεζοηλεκτρισμού στους ποδηλατοδρόμους της πόλης μας.

-ο αυτοματοποιημένος μετρητής θορύβου στην πόλη.

-εφαρμογή που καταγράφει στοιχεία της καθαρότητας των θαλάσσιων υδάτων της μαρίνας.

-τουριστικό ψηφιακό οδηγό.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η Κως διαθέτει ένα πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό, διαθέτει μια νέα γενιά πολύ καλύτερη από τη δική μας.

Μια γενιά που αναζητεί έναν ανοιχτό δρόμο να για να ξεδιπλώσει τα όνειρα και τις δυνατότητες της.

Το δικό μας χρέος είναι να κρατάμε ανοιχτό αυτό το δρόμο.

Θέλω να συγχαρώ, από καρδιάς, όλα τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ.

Να πω σε κάθε νέα και σε κάθε νέο φοιτητή, να συνεχίσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Να ζουν, να διασκεδάζουν, να ερωτεύονται, να διεκδικούν, να αμφισβητούν αλλά να είναι και συνεπείς στις σπουδές τους.

Όσα παιδιά βραβεύτηκαν την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε να γίνεται αυτή η γιορτή, σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους.

Κάποια από αυτά τα παιδιά συνεχίζουν με μεταπτυχιακές σπουδές, κάποια άλλα προσπαθούν να μπουν στην αγορά εργασίας.

Με μεγάλες δυσκολίες είναι η αλήθεια.

Η δύναμη όμως των νέων ανθρώπων είναι ανυπέρβλητη.

Τα νιάτα πάνε μαζί με τη δύναμη, το χαμόγελο και την αισιοδοξία.

Κρατήστε για πάντα στο πρόσωπό σας αυτό το χαμόγελο.

Αυτό το χαμόγελο θέλουμε να βλέπουμε όλοι, το χαμόγελο της επιτυχίας και της πίστης που ακολούθησε την εισαγωγή σας στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Ένα χαμόγελο που το μοιράζονται μαζί σας και οι γονείς σας.

Ένα χαμόγελο και ένα φως που το έχει ανάγκη όλη η Κως.

 

32 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μιλούν για ηθική και διδάσκουν την ηθική στα παιδιά αυτοί που καταδικάστηκαμ για δολιότητα σε βάρος 15 υπαλλήλων οικογενειαρχών/ ΑΙΣΧΟΣ Αυτή η κοινωνία και κυρίως οι αρχές της στρουθοκαμηλίζουν

  • μακρια από τα παιδια.Μολυνατε ένα νησι με τα ψεματα σας,μην μολυνεις και τα παιδια.Μακρια από τα παιδια…..πολιτικοι της τρυπιας δεκάρας.Σας σιχαθηκαμε.

   • καλα τα λες ξαδελφε !!!!!!!!!!παιδια να ειστε παντα καλα!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια για τις επιτυχιες σας να με παρετε σα παραδειγμα προς αποφυγη και να μη κανετε τα λαθη που εκανα εγω ….

 2. Πριν από λίγο έβριζαν κάποιοι τον Καματερό για την μοριοδότηση. Σήμερα και πάλι δεν είπε έστω και ένας ότι αυτή η μεγάλη επιτυχία οφείλεται και σε αυτή την μοριοδότηση. Και όμως αυτοί όλοι μάλλον δεν έζησαν τον σεισμό και ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που με τον παραμικρό θόρυβο πετάγονται από το κρεβάτι τους. Ίσως δεν έχουν και παιδιά για να ξέρουν ότι τα συστήματα των εξετάσεων είναι άδικα αφού δεν αναδεικνύουν τις ικανότητες αλλά την παπαγαλία. Το σίγουρο είναι ότι πολλά παιδιά με αυτή την μοριοδότηση πέτυχαν στις σχολές που ήθελαν και ονειρευόντουσαν και όχι στις σχολές που τους βάζει το σύστημα. Μπράβο στα παιδιά που πέτυχαν. Μπράβο στον Ηλία που τα κατάφερε. Μπράβο στην Κυβέρνηση που αποδέχτηκε την ιδιαιτερότητα της Κω . ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

  • Αληθεια δεν ειναι να περιμενεις ενα σεισμο να παρεις μορια να περασεις στην σχολη που θες οθτε αξιοκρατικο ειναι ουτε τιμιο…αντε πια με την χαζη προπαγανδα υπερ του τελειωμενου τσιρκου..

 3. Προχωρείστε μπροστά. Μόνο έτσι θα πετύχετε στη ζωή σας. Και μακριά από αμίαντους….

 4. Διαβάζω την ομιλία του δήμαρχου και αηδιάζω. Τόση υποκρισία δεν ξανάδα. Γιατί είναι αυτός που μεθόδευσε την απόλυση των υπαλλήλων και με δόλιο τρόπο όπως είπε η δικαοσύνη προσπάθησε να τους εξοντώσει. ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ και μάλιστα στα νέα παιδιά

 5. Ναι τα παιδια πετυχαν στις σχολες που ονειρευονταν αλλα περασαν και δυσκολα με το απογευματινο σχολειο κλπ!!!! Τους χαρισαν τα μορια αλλα οχι αδικα!!!Ναι ο κ.Καματερος το κυνηγησε και ειναι προς τιμην του!!! Παπαγαλια θελει το συστημα και αυτο ας το αλλαξουν!!!!Τι φταινε τα παιδια?Η κυβερνηση πρεπει να μεριμνησει.

 6. Τι σχεση η εκδηλωση των παιδιων με την απολυση των υπαλληλων!!!!!Ελεος πια με τα σχολια σας εσεις οι του ΔΗΡΑΣ!!!Σας βαρεθηκαμε!!!!Συγχαρητηρια στους νεους φοιτητες του νησιου μας.

  • τι λες ρε φιλάρα, σε ενοχλούν τα σχόλια για το ΔΗΡΑΣ και δε σε ενοχλεί ο Κυρίτσης και η Προεδρίνα του που έχουν καταδικαστεί για αυτά που κάνουν στους εργαζόμενους οι οποίοι έχουν δικαιωθεί σε όλα τα δικαστήρια και δε τους πληρώνει; να ξέρεις ακόμα ότι τα περισσοτερα σχόλια δε τα γράφουν οι υπάλληλοι του ΔΗΡΑΣ αλλά συνδημότες μας που έχουν σιχαθεί αυτή τη δημοτική αρχή και κάτι τύπους σαν εσένα

 7. Αγαπητέ φίλε μάλλον δεν διάβασες την ομιλία του Δήμαρχου προς τα παιδιά. Τα νουθετούσε. Ποιός όμως ο Δήμαρχος που έχει καταδικαστεί η σύμβτου που ήταν παρούσα για δολιότητα και ο συγγενείς του που κατεδάφιζε αμιάντους στην ΑΒΙΚΩ.

 8. ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ.

 9. τελικά τι εκφράζει ο κ. Κυρίτσης στη νέα γενιά της Κω; το ήθος των καταδικασμένων απο τη Δικαιοσύνη για δολιότητα σε βάρος συνδημοτών μας οικογενειαρχών εργαζομένων του ΔΗΡΑΣ ή την προσωπική παρακμή ανθρώπων που βλέπουν μόνο το συμφέρον τους;

 10. τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περίπου 55 δίκες με κατηγορούμενους συμβούλους και δημάρχους της Κω. Η πλάκα είναι ότι έχουν καταδικαστεί μόνο δύο, ο πρώην αντιδήμαρχος Αυστραλία μεριά και η Προεδρίνα και μάλιστα για δόλια συμπεριφορά σε εργαζόμενους. Πως να εμπιστευτείς τέτοιους ανθρώπους το λοιπόν που πάνε κατευθείας για φυλακή; Ντροπή

 11. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

 12. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! Αλλά ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ οφειλουμε ολοι στον κ Καματερό οτι κι αν αντιπρωσοπεύει για την μοριοδοτηση…καποιοι πετιχαν σχολες που δεν τολμισαν ουτε να ονειρευτουν και αλλες χρονιες εμπεναν με πολυ υψιλες βασεις…

 13. ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.

  • οι επιτυχοντες στο γελ ζηπαριου θα βραβευθουν μολις απαρνηθουν το ζηπαρι……………

 14. Γιωργακι στις 26 Μαη θα περάσουμε να σου δώσουμε το δικό συ βραβείο για το ήθος σου, την ομόνοια, τα έργα και πάνω από όλα τον ακέραιο χαρακτήρα σου. Βρε που το βρίσκουνε τόσο θράσος μερικοί, κωτες ξυπνατε και επιτέλους δείτε και κάποια στιγμή το κοινό καλό πέρα από τις τσέπες σας, ελεος ποια με τα φράγκα, σας σιχαθηκαμε

 15. Ετσι για να σκάσετε υποσχεθηκε στο δευτερο λυκειο στην χοροεσπεριδα οτι θα τελειωνε το σχολειο και το τελειωσε σκαστε τωρα χαχαχα

 16. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΦΑΚΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ

 17. Όταν υπάρχουν επιτυχόντες, υπάρχουν και αποτυχόντες. Οι λόγοι πολλοί και διαφορετικοί ίσως από περίπτωση
  σε περίπτωση. Όμως ας το αφήσουμε αυτό για την ώρα. Δεν είναι του παρόντος. Γίνεται όμως φανερό, ότι
  δεν βρέθηκαν ούτε δύο λέξεις από τον Δήμαρχο για αυτά τα παιδιά. Καλό είναι πάντως να επισημανθεί και να
  δεχθούμε όλοι μας, ότι, η ποιότητα της Δημοκρατίας, κρίνεται από την μέριμνα και αλληλεγγύη για το σύνολο
  των πολιτών της, και ειδικότερα αυτών που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Σημειώνω εδώ, πως αυτές οι λίγες
  λέξεις βρισκόντουσαν σε τέτοιες στιγμές, από αυτούς που έπρεπε να ειπωθούν.

 18. Είναι αλήθεια ότι, όπου υπάρχουν επιτυχόντες, υπάρχουν και αποτυχόντες. Είναι άλλης στιγμής συζήτηση
  το που οφείλεται η επιτυχία, η αποτυχία κάποιου, και εν προκειμένω των μαθητών. Αυτό που προκαλεί
  άσχημη εντύπωση, είναι ότι, δεν βρέθηκαν ούτε δύο λέξεις γι΄αυτά τα παιδιά που απέτυχαν σ΄αυτή την
  φάση της ζωής τους από τούς ιθύνοντες, πράγμα που από ότι θυμάμαι, συνέβαινε σχεδόν πάντα παλαιότερα.
  Είναι όμως γεγονός αναμφισβήτητο, πως η ποιότητα της Δημοκρατίας μας, κρίνεται σε αυτό ακριβώς το σημείο.
  Από το αν δηλαδή θυμάται, μεριμνά και είναι αλληλέγγυα σε όλους της τους πολίτες, και κυρίως αυτούς που
  βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Και σ΄αυτό ακριβώς το θέμα, η Δημοτική μας αρχή έδωσε εξετάσεις και απέτυχε.

 19. Είναι φυσικό επακόλουθο και λογική συνέπεια, όταν υπάρχουν επιτυχόντες δηλαδή κερδισμένοι, να υπάρχουν
  ταυτόχρονα και αποτυχόντες δηλαδή χαμένοι. Πάντως, η επιτυχία των μεν, και η αποτυχία των δε, είναι συζήτηση μεγάλη και μιας άλλης στιγμής. Αυτό που αυτή την στιγμή θα πρέπει κανείς να σημειώσει, είναι
  ότι, για τους αποτυχόντες μαθητές, δεν βρέθηκαν ούτε δύο λέξεις από τούς έχοντες την ευθύνη της εκδήλωσης, πράγμα που γινόταν σχεδόν πάντα σε προηγούμενες παρόμοιες εκδηλώσεις.
  Και όμως είναι γνωστό, και από όλους αποδεκτό, πως η ποιότητα της Δημοκρατίας, κρίνεται κυρίως, από το αν θυμάται, μεριμνά, και στέκεται αλληλέγγυα στους πολίτες της όταν βρίσκονται σε άσχημη θέση, και την έχουν ανάγκη. Εν προκειμένω στους μαθητές που απέτυχαν. Και σε αυτή την περίπτωση, η Δημοτική αρχή
  ‘εδωσε εξετάσεις και απέτυχε.

 20. Υπηρχαν βραβευθεντες απο το λυκειο Ζιπαριου .Οι περισσσοτεροι περασαν σε ΑΕΙ.Οι φωτογραφια κατω στην μεση ειναι τα παιδια απ το Ζιπαρι.Τους ευχομαι συγχαρητηρια ,και οτι επιθυμουν να το αποκτησουν.Οπως και τα υπολοιπα παιδια….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.