ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Οι 10 Νέοι Υποψήφιοι με Ιωάννα Ρούφα-Όραμα & Δράση | Ι. Ρούφα: Ο Υπ. Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Κω μου είπε ότι ο κ. Νικηταράς είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ

132
5853

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Γ. Κιάρης-Κ. Χατζημανώλη

ΟΙ 10 ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ:

  1. Αλευροφάς Γιάννης, Ιατρός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, με καταγωγή από την Κάλυμνο
  2. Διαμαντής Μιχάλης, Επαγγελματίας Οδηγός, από το Πυλί
  3. Κουμπουράς Γιάννης, Φύλακας Αρχαιολογικών Χώρων, από το Πυλί
  4. Κουγιουμτζόγλου Κώστας, Διευθυντής Ξενοδοχείων & Τουριστικός Πράκτορας, από την Κω
  5. Κρητικού Κατερίνα, Τοπογράφος Μηχανικός, από την Αντιμάχεια
  6. Κρητικός Γιάννης, Επιχειρηματίας, από την Καρδάμαινα
  7. Μπίλης Μανώλης, πρώην Διευθυντής Δήμου Ηρακλειδών, από την Κέφαλο
  8. Τσατσαρώνης Χαράλαμπος, Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, Διευθυντής ΔΗΡΑΣΚ, από την Κω
  9. Τόππος Φραντζέσκος, Ιδ. Υπάλληλος, από το Πυλί
  10. Χατζηνικόλογλου Σταμάτης, Ελεύθερος Επαγγελματίας, από το Πυλί

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και με την παρουσίαση 10 νέων υποψηφίων (θα ακολουθήσουν άλλοι 10 τις επόμενες ημέρες) πραγματοποιήθηκε η αποψινή συνέντευξη τύπου της παράταξης Όραμα και Δράση στην συνεδριακή αίθουσα του ξεν. Blue Lagoon City (πρ. Oscar) στην Κω.

Η επικ. Ιωάννα Ρούφα πλαισιωμένη αρχικά με τον αναπληρωτή επικεφαλής Γ. Φραγκούλη και τα αιρετά μέλη της παράταξης: Σταμάτη Πη, Σπύρο Βασιλειάδη, Νίκο Χατζηδιαμαντή και Πόπη Κάννη ανέπτυξε το πολιτικό πλαίσιο και τις βασικές αρχές και θέσεις της παράταξής της σχολιάζοντας πολύ προσεκτικά το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται.

Με σκληρή γλώσσα πρώτα κατά της δημοτικής αρχής Κυρίτση αλλά και κατά της προσπάθειας κάποιων κύκλων να διαλύσουν την παράταξή της, καθώς και την παράταξη του Γ. Ζερβού και μάλιστα στην πιο κρίσιμη στιγμή που είχε διαμορφωθεί στην κοινή γνώμη η πεποίθηση νίκης της παράταξής της στις προσεχείς εκλογές.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της Επικ. της παράταξης Όραμα & Δράση όταν κατά την διάρκεια των ερωτήσεων αποκάλυψε ότι η ίδια γνώριζε πρώτη από επίσημα χείλη ότι ο νέος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Θ. Νικηταράς. Αυτό έγινε στις 16-17 Δεκεμβρίου όταν επικοινώνησε με τον Υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Κω Μιχάλη Πόγια (ο οποίος είχε γράψει ένα άρθρο-σχόλιο στην aegeanews, στην άποψή μας για τον Κλεισθένη και τα Τοπικά συμβούλια), τότε ο κ. Πόγιας της είπε ότι για οτιδήποτε θέμα αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση να απευθύνεται στο νέο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ο κ. Θ. Νικηταράς.

Σε ερώτηση για το πόσοι και ποιοι αποχώρησαν από την παράταξή της για να ενταχθούν στη νέα παράταξη του κ. Νικηταρά, η Ιωάννα Ρούφα σχολίασε μεν ότι δεν είχαν καν το θάρρος να την κοιτάξουν στα μάτια και να της το πουν, παρά μόνο της έστειλαν γραπτά μηνύματα στο μέσεντζερ και στο email, δεν θέλησε όμως να πει ούτε τα ονόματά τους. Να δώσουν οι ίδιοι τις επιστολές τους στη δημοσιότητα και να απαντήσουν αυτοί, απάντησε.

Σε ερώτησή μας σε ότι αφορά το πως καθορίζεται η παράσταση νίκης (πέρα από τυχόν δημοσκοπήσεις) και αν από την απάντησή της στον «Σταθμό» ότι παρά τις επιταγές τους Κλεισθένη δεν είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί ούτε με Κυρίτση, ούτε με Νικηταρά, προκύπτει ότι με αυτή τη ρητορική κατατάσσει τον εαυτό της στην τρίτη θέση… Η απάντησή της ήταν ότι στόχος της παράταξης είναι καταρχήν η αυτοδυναμία, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί θα συνεδριάσει η παράταξη (μίλησε στην αρχή για συλλογική ηγεσία και με προσωπική δήλωση να ανοίξει στο δρόμο στους νέους) και θα κρίνει θέσεις και προγράμματα. «Αφήστε να παρουσιάσουν τις θέσεις και τα προγράμματά τους οι νέες παρατάξεις που δεν ξέρουμε καν το όνομά τους και μετά θα αποφασίσουμε για αυτά…»

Σε ερώτηση της Μ. Παπαζαχαρίου για το παρασκήνιο για τη διαδοχή στην παράταξη Όραμα μετά την ασθένεια του Κ. Καΐσερλη η Ι. Ρούφα σχολίασε ότι δεν μπορεί να εμπιστευθεί πλέον ανθρώπους που «πρόδωσαν» τον κόσμο που τους ψήφισε και αποχώρησαν στα δύσκολα για να επιστρέψουν τώρα. «Η ηθική δεν είναι λάστιχο». Μίλησε ακόμα για «πολιτικούς δεινόσαυρους» που απογοητεύουν τα νέα παιδιά με τον τρόπο λειτουργίας τους.

Σε ότι αφορά το αν θα κάνει άνοιγμα συνεργασίας στον Γ. Ζερβό στον οποίο ευχήθηκε να κρατηθεί όρθιος και να συνεχίσει τη λειτουργία της η παράταξή του, απάντησε ότι με τον Γιάννη συνομιλεί τακτικά, όπως και με τον Αρ. Παυλίδη. Σε ερώτησή μας αν της είπε ο Αρ. Παυλίδης τι θα κάνει στις εκλογές και ποιον θα στηρίξει; (αφού πετάχτηκε «σφήνα» ο Σ. Πης λέγοντας με νόημα «τίποτα δεν αφήνεις, όλα θες να τα μάθεις;») η Ι. Ρούφα μας παρέπεμψε στον ίδιο…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τιμή, υπερηφάνεια και πίστη στις δυνάμεις μας υποδεχθήκαμε σήμερα (22.01.2019) δέκα συνδημότες και συνδημότισσές μας στον κοινό μας αγώνα για την επόμενη μέρα του νησιού μας.

Για την επομένη μέρα της Κω που μας ενώνει!!!

Τις δυνάμεις τους με τη δημοτική παράταξη ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ ενώνουν οι συνδημότες/σες:

  1. Αλευροφάς Γιάννης, Ιατρός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, με καταγωγή από την Κάλυμνο

  2. Διαμαντής Μιχάλης, Επαγγελματίας Οδηγός, από το Πυλί

  3. Κουμπαράς Γιάννης, Φύλακας Αρχαιολογικών Χώρων, από το Πυλί

  4. Κουγιουμτζόγλου Κώστας, Διευθυντής Ξενοδοχείων & Τουριστικός Πράκτορας, από την Κω

  5. Κρητικού Κατερίνα, Τοπογράφος Μηχανικός, από την Αντιμάχεια

  6. Κρητικός Γιάννης, Επιχειρηματίας, από την Καρδάμαινα

  7. Μπίλης Μανώλης, πρώην Διευθυντής Δήμου Ηρακλειδών, από την Κέφαλο

  8. Τσατσαρώνης Χαράλαμπος, Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, Διευθυντής ΔΗΡΑΣΚ, από την Κω

  9. Τόππος Φραντζέσκος, Ιδ. Υπάλληλος, από το Πυλί

  10. Χατζηνικόλογλου Σταμάτης, Ελεύθερος Επαγγελματίας, από το Πυλί

Η υποψήφια Δήμαρχος Κω Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου μετά την εισήγηση της σημερινής συνέντευξής τύπου (επισυνάπτεται) και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ευχαρίστησε θερμά και καλωσόρισε τα νέα στελέχη στην οικογένεια της παράταξης ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ.

Με την ευκαιρία της πρώτης επίσημης εκδήλωσης με το νέο λογότυπο της παράταξης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κο Εμμανουήλ Σμαλιό – Orama Creative για την ευγενική του προσφορά να φιλοτεχνήσει το νέο μας λογότυπο.

Ευχαριστούμε επίσης την Blue Lagoon Group και το κο Ζαχαριά για την άρτια φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του Blue Lagoon City Hotel.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ.

Εισήγηση της Υποψήφιας Δημάρχου Κω Ιωάννας Ρούφα-Έψιμου στη συνέντευξη τύπου της 22ας Ιανουαρίου 2019

Μετά το εκλογικό «Βατερλό» του 2014 ανασυγκροτήσαμε τις δυνάμεις μας. Λίγοι, μετρημένοι, αλλά δυνατοί και ανθεκτικοί.

Οφείλαμε, είχαμε ευθύνη και χρέος να υπερασπιστούμε τις αρχές και το έργο της παράταξης. Δεν προδώσαμε τους ανθρώπους που μας στήριξαν.

Ξέραμε καλά ποιος είναι ο αντίπαλος και τι εστί Κυρίτσης. Ξέραμε τι έμελλε να προκύψει στο νησί από την πενταετή παρουσία του. Διέλυσε και ξεπούλησε τα πάντα.

Ταχθήκαμε ξεκάθαρα απέναντι του.

Σεβαστήκαμε την εντολή του λαού της Κω.

Αποδείξαμε ότι είμαστε η μόνη αντιπολιτευτική δύναμη στο δημοτικό συμβούλιο που δεν άγεται και φέρεται από συμφέροντα.

Είμαστε η μόνη παράταξη που μιλά με τον πολίτη.

Που κατανοεί και γνωρίζει τα προβλήματα που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας, στη διασπάθιση του δημοτικού χρήματος στη διάλυση υπηρεσιών και δομών.

Είμαστε η μόνη παράταξη που πηγάζει και καταλήγει στο λαό. Είμαστε ένας και μία από εσάς.

Σταθήκαμε όρθιοι απέναντι στη λάσπη στη δίωξη, στις ύβρεις.

Ήρθαν φορές που νιώσαμε μόνοι. Ήρθαν φορές που νιώσαμε προδομένοι. Ήρθαν φορές που πονέσαμε, που δακρύσαμε, που τσαλακωθήκαμε.

Ούτε μια στιγμή όμως δεν λυγίσαμε. Ούτε μια στιγμή όμως δεν εγκαταλείψαμε.

Πήραμε σκληρές αλλά καθαρές αποφάσεις απέναντι σε ανθρώπους που χρησιμοποίησαν την παράταξη για προσωπικές και ιδιοτελείς επιδιώξεις.

Δεν ενδώσαμε σε εκβιασμούς και ετσιθελισμούς. Δεν παρασυρθήκαμε από μικρότητες.

Δώσαμε ένα στίγμα καθαρό, ξεκάθαρο.

Επιδιώξαμε να μετατοπίσουμε τον πολιτικό λόγο και την εφαρμοσμένη πολιτική από το θυμικό στο πραγματικό. Κάθε δελτίο τύπου της παράταξης και των στελεχών μας είναι απόλυτα στοιχειθετημένο και απόλυτα σαφές.

Επιδιώξαμε την κατάθεση προτάσεων στο πλαίσιο μιας εποικοδομητικής πολιτικής στάσης.

Επιδιώξαμε να εγκαθιδρύσουμε μία καθαρή σχέση μεταξύ πολίτη και πολιτικής ηγεσίας που θα εδράζεται στην πραγματική έννοια των όρων «ανάπτυξη», «λογοδοσία», «διαφάνεια».

Γελάστηκαν όσοι πίστεψαν ότι έχουμε ημερομηνία λήξης. Γελάστηκαν όσοι πίστεψαν ότι μπορούν να μας φθείρουν. Όσοι πίστεψαν ότι μπορούν να μας νικήσουν. Απογοητεύτηκαν όσοι πίστεψαν καραδοκώντας στη γωνία, στο παρασκήνιο και εκ του ασφαλούς ότι θα τους στρώσουμε το κόκκινο χαλί…

Δεν υπολόγισαν καλά. Δεν υπολόγισαν τις αντοχές μας, τις δυνάμεις μας, τη συνοχή μας που δοκιμάστηκε και άντεξε.

Δεν υπολόγισαν την πίστη και την αγάπη που έχουμε γι’ αυτόν τον τόπο.

Στην ίδια τη δύναμη του λαού και προκάλεσαν το δημόσιο αίσθημα.

Σήμερα, πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι από ποτέ σας καλούμε να δώσουμε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα με σχέδιο, με πίστη και αγάπη για τον τόπο χωρίς προφάσεις και διάθεση πλειοδοσίας ή ψηφοθηρίας.

Έναν αγώνα για την τελική νίκη.

Ο κος Κυρίτσης έχει ξοφλήσει πολιτικά. Φεύγει αφήνοντας πίσω του συντρίμμια και παθογένειες.

Η ομάδα που του έχει απομείνει είναι προσκολλημένη και βαθιά εξαρτημένη από το δημοτικό χρήμα και τις παράπλευρες με αυτό δράσεις. Οι σχέσεις τους με το δήμο της Κω δεν είναι πολιτική είναι επαγγελματική και ιδιοτελής. Δίνουν και παίρνουν ανερυθρίαστα οι απευθείας αναθέσεις στην κυριολεξία μεταξύ τους.

Στις 26 Μαΐου η Κως έχει μια και μοναδική ευκαιρία να απαλλαγεί από το «κτηματομεσητικό» γραφείο του κυρίου Κυρίτση και να επανέλθει η πολιτική στον τόπο μας. Και αυτή δεν πρέπει να χαθεί.

Σπίτι – σπίτι, πόρτα – πόρτα καμιά ψήφος δεν πρέπει να χαθεί. Ούτε μια ψήφος σε αδίστακτους και επικίνδυνους ανθρώπους που σε λίγο θα ξεπουλήσουν και το ίδιο το δημαρχείο από την απληστία τους.

Η παράταξη μας ήταν και παραμένει ένα κίνημα πολιτών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ με καθαρά αυτοδιοικητικό και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Ανεξάρτητο, γιατί ενώ σέβεται το θεσμικό ρόλο των κομμάτων δεν επιδιώκει καμιά κομματική προστασία (ή δαχτυλίδια διαδοχής). Δεν επηρεάζεται από κομματικές ή άλλες συντεχνίες, από πολιτικάντικες μεθοδεύσεις και προσωπικούς μηχανισμούς. Δεν υποτάσσεται σε ιδιωτικά συμφέροντα και εξαρτήσεις.

Υπερβαίνει ιδεοληψίες και πρακτικές που συντελούν στην αποδοχή συντηρητικών, ακραίων και φασιστικών αντιλήψεων.

Το Κίνημα μας δεν προσφέρει έδαφος για την ανάπτυξη και την εκπλήρωση ιδιοτελών και ωφελιμιστικών λογικών, αντιλήψεων, στόχων.

Ανεξάρτητο πραγματικά και όχι υποκριτικά ή παρελκυστικά. Είμαστε ένα κίνημα που τολμά να κάνει τη ρήξη με ιδιωτικά συμφέροντα που λειτουργούν εις βάρος των πολιτών, του περιβάλλοντος και της τοπικής οικονομίας. Είμαστε ένα αυτοδιοικητικό κίνημα που αντιστέκεται και παλεύει για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του θεσμού της αυτοδιοίκησης.

Που τάσσεται κατά του προσωποπαγούς δημαρχοκεντρικού χαρακτήρα και κατά της ξεπερασμένης πελατειακής λειτουργίας που στόχο έχει τη νομή της διαχείρισης των τοπικών θεμάτων και την ταυτόχρονη εξυπηρέτηση αντιλαϊκών κεντρικών επιλογών, συμβάλλοντας έτσι στην επιβίωση επαγγελματιών ή εντεταλμένων πολιτευτών.

Είμαστε ένα επαναλαμβάνω αυτοδιοικητικό κίνημα, όχι επαγγελματίες πολιτικοί. Είμαστε υπέρμαχοι μιας συλλογικής ηγεσίας και διοίκησης που διεκδικεί οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια και αυτονομία.

Κάθε πρόταση μας εκπορεύεται από αυτή τη θεώρηση, αντίληψη.

Είμαστε η παράταξη που διεκδικεί πόρους και αρμοδιότητες, μακριά από τη λογική μιας φοβικής και αλαζονικής διαχείρισης ξεπερασμένων, στοιχειωμένων επιλογών-εμμονών. Δεν παρακαλάμε. Αξιώνουμε όσα οι πολίτες δικαιούνται.

Ένα κίνημα που χτίζει και ενώνει στη βάση μια ισόρροπης, ολιστικής ανάπτυξης από την Κέφαλο μέχρι την Κω, μακριά από τοπικιστικές τάσεις και ρεβανσισμούς ή και αποκλεισμούς.

Ένα Κίνημα που ιεραρχεί και αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου τα οποία βρίσκονται εν υπνώσει και που η φοβερή δημοτική αρχή Κυρίτση ξεπουλά ή διαθέτει ως αντιπαροχή …

Που αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του παραγωγικού μας δυναμικού, που επενδύει στη γνώση και τους νέους του τόπου μας, που σέβεται και αναδεικνύει την ιστορία και τον πολιτισμό μας, που δημιουργεί προϋποθέσεις υγιούς ανταγωνισμού προασπίζοντας τα συμφέροντα των οικογενειακών επιχειρήσεων του τόπου μας, που καθιστά το δήμο βασικό πυλώνα της δημοκρατίας και της ανάπτυξης.

Παλεύουμε για ένα δήμο με σύγχρονο μοντέλο διοίκησης, άμεσο, αποτελεσματικό, που δίνει το χέρι στον πολίτη και του λέει την Αλήθεια. Όχι μισές αλήθειες, όχι λευκά ψέματα.

Είμαστε ένα κίνημα ανθρωποκεντρικό, ανοιχτό στην κοινωνία που επιδιώκει το συνεχή διάλογο, ακούει, αφουγκράζεται συνθέτει, διαβουλεύεται ανοιχτά, επενδύει στην αντιπαράθεση, σέβεται την άλλη άποψη, τη διαφορετικότητα. Ίσοι μεταξύ ίσων.

Υπερασπιζόμαστε τις αρχές της συμμετοχής και της διαφάνειας, εγκαθιδρύουμε ριζικά καινούργιους θεσμούς και λειτουργίες κυττάρων λαϊκής εξουσίας – ουσιαστικής συμμετοχής, έτσι ώστε ο έλεγχος να εκπορεύεται από το κοινωνικό σώμα προς το πολιτικό.

Αντιστεκόμαστε στο λαϊκισμό που προσδίδει δημοκρατικό περιτύλιγμα, άλλοθι για να υλοποιηθούν καταστροφικές για τον τόπο επιλογές και δηλητηριάζει τα πολιτικά ήθη.

Έχουμε το θάρρος της γνώμης, αγαπάμε τον τόπο, αγαπάμε τον άνθρωπο. Η αδιάλειπτη, πολύχρονη και συνεπής στάση μας το πιστοποιεί.

Επενδύουμε και εμπιστευόμαστε τις νέες και νέους του τόπου μας, στους οποίους δεσμευόμαστε να παραδώσουμε την πορεία του κινήματος υλοποιώντας μια ιστορική ευθύνη, συμβάλλοντας στην ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της Κω και αποτρέποντας την χρησιμοποίησή ή την αδρανοποίησή τους (ενέχει ο κίνδυνος) από το τοπικό πολιτικό κατεστημένο.

Είμαστε ένα κίνημα με αρχές και αξίες στη βάση των οποίων, και χωρίς να παρεκκλίνουμε ούτε χιλιοστό, θα οικοδομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τον πολίτη.

Δεν είμαστε, και δεν πρέπει να γίνουμε εκλογικός μηχανισμός. Δεν επιλέγουμε τα στελέχη μας με ψηφοθηρικά κριτήρια, αλλά με αμιγώς πολιτικά. Δηλώνουμε ανοιχτοί στην κριτική εκείνων που θα επιλέξουν να συστρατευθούν μαζί μας. Προτιμούμε τα δύσκολα ΝΑΙ ή ένα καθαρό ΟΧΙ.

Φίλες και φίλοι την αξία όλων των παραπάνω που ανέφερα δεν τη δίνουν οι λέξεις ούτε και τα μεγάλα λόγια, αλλά η ουσία, το περιεχόμενο, η πίστη σε αυτά και η ικανότητα της εφαρμογής εκείνων που σηματοδοτούν.

Καταθέτουμε σε διαβούλευση, με την τοπική κοινωνία, ένα σαφές πρόγραμμα το οποίο πέρα από το πολιτικό πλαίσιο επιδιώκει την άρτια επιστημονική κατάρτιση και στοιχειοθέτησή του με κοινωνικά, οικονομικά, αναπτυξιακά κριτήρια. Ένα πρόγραμμα ρεαλιστικά ανθρωποκεντρικό που θα προσεγγίζει τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρεμβάσεις.

Ένα πρόγραμμα, εργαλείο δουλειάς και όχι μανιφέστο ή μια ακόμα υπόσχεση προεκλογική.

Ένα πρόγραμμα ανοιχτό και πρωτοπόρο στην υλοποίηση καινοτόμων ιδεών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, που πρεσβεύει την αειφόρο ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, την οικολογία και στη φέρουσα ικανότητα του νησιού καθώς αυτή δεν είναι απεριόριστη και απειλείται.

Ήδη καταθέσαμε την ξεκάθαρη πολιτική πρόταση και το διεκδικητικό πλαίσιο της παράταξής μας, για την επόμενη μέρα της Κω και για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων και των τομέων του δήμου στο Περιφερειακό Συνέδριο που διεξήχθη στις 16 & 17 Απριλίου 2018 στη Ρόδο.

Θεωρούμε την τακτοποίηση των πολεοδομικών ζητημάτων άμεση αναγκαιότητα. Αυτό θέσαμε και στη συνάντηση που είχαμε με την ΜΕ του ΤΕΕ Κω.

Ο πολεοδομικός σχεδιασμός είναι η βασική προϋπόθεση προσέλκυσης και διευκόλυνσης ντόπιων επιχειρηματικών δράσεων, για χρηστή, ήπια αξιοποίηση της γης μας σε μια πολυεπίπεδη βάση οικονομίας και όχι μονοπωλιακά τουριστική. Ο τόπος μας, οι άνθρωποι μας μπορούν να παράξουν, μπορούν να μεταποιήσουν ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα.

H μονοσήμαντη παροχή υπηρεσιών είναι ευάλωτος και επικίνδυνος μονόδρομος που έχει συσσωρεύσει τον πλούτο στα χέρια λίγων και ξένων συμφερόντων.

Ο πρωτογενής, ο δευτερογενής τομέας, η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, η ρεαλιστική ανασυγκρότηση της παραγωγικής διαδικασίας και της πραγματικής οικονομίας μπορεί να είναι ο Άλλος Δρόμος .

Ο άλλος δρόμος ενάντια στο ξεπούλημα δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών.

Μπορεί να αποτελέσει το αντίδοτο στη παθογένεια και στην επιδοτούμενη αδράνεια.

Αντιλαμβανόμαστε τον πολιτισμό, τον αθλητισμό την εκπαίδευση ως κοινωνικά αγαθά και μέσα χειραφέτησης και όχι ως εμπορεύματα ή ως μέσα χειραγώγησης.

Είμαστε υπέρ των διανησιωτικών συνεργασιών καθώς και της αγαστής συνεργασίας με το β΄ βαθμό αυτοδιοίκησης, γιατί προσβλέπουμε σε ισότιμες σχέσεις που αποσκοπούν στην ανάπτυξη και στην πρόοδο της περιφερειακής μας ενότητας.

Κτίζουμε ένα δήμο-δίχτυ κοινωνικής προστασίας και πραγματικής αλληλεγγύης με σεβασμό στον ΑΝΘΡΩΠΟ και στο δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς ζωής. Η πόρτα του δήμου θα είναι ανοιχτή. Κανένας άνθρωπος δεν θα είναι μόνος του.

Υπερασπιζόμαστε την πολυπολιτισμικότητα χωρίς φοβικά σύνδρομα.

Δεν θα υποκύψουμε στην αριθμολαγνεία. Για εμάς ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Η ανθρωπογεωγραφία της παράταξής μας και η ανανεωτική τάση της κυοφορούν την ελπίδα, επιδιώκουν τη δημιουργία ενός πλειοψηφικού κοινωνικοπολιτικού ρεύματος και εγγυώνται μια δυναμική πορεία και τη νίκη στις επόμενες εκλογές.

Η αυτόνομη παρουσία και ο πολιτικός λόγος των γυναικών της παράταξης ενισχύουν τους θεσμούς, την ΙΣOΤΗΤΑ, την συνεργασία με γυναικείες, εθελοντικές οργανώσεις και άλλους θεσμοθετημένους φορείς των οποίων την προσφορά αλλά και την αυτονομία αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε.

Αγωνιζόμαστε όχι απλά για την επιβίωση ή τη διαχείρισή της αλλά για τη δημιουργία την αειφόρο ανάπτυξη και την πραγματική ευημερία! Για την κοινωνική συνοχή.

Το πεδίο δράσης μας είναι η ΚΩΣ!

Η Κως που μας ενώνει. Το Πυλί που μας ενώνει! Η Καρδάμαινα που μας ενώνει! Η Κέφαλος που μας ενώνει! Η Αντιμάχεια που μας ενώνει! Το Ασφενδιού που μας ενώνει! Μπορούμε, θέλουμε θα νικήσουμε!

Αυτός ο αγώνας αξίζει για τα παιδιά μας!

Για να γίνει το ΌΡΑΜΑ… ΖΩΗ. Για να γίνει το ΟΡΑΜΑ… ΔΡΑΣΗ.

 

132 ΣΧΟΛΙΑ

      • Όσοι στηρίζουν την ΜΠΟΥΡΔΑ απ όπου προέρχεται και καβάλησαν καλάμι στηρίξουν την προσπάθεια της υπερήφανης ξεσαλωμένης ΡΟΥΦΑ.

        Μια ζωή πηδούσε από παράταξη σε παράταξη, ΤΩΡΑ που εξήγγειλε το ΣΟύΡΑΜΑ – ΡΟΥΦιΑνιές – Καταγγελίες θα κάνει πίσω και θα προσχωρήσει στην Τριώροφη παράγκα του δειλού ΤΕΟ;;; Α πα, πα, πα, η κυρία έχει ούμπαλα και δεν καταθέτει την πείρα από τις αποστασίες της, θα πουλήσει ακριβά την μεγαλομανία της… – Νυχτοκαβαλάρης –

    • Η ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ ονειρεύεται αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή... Πάει ΣΑΛΕΨΕ για τα καλά...

      Βρες πρώτα τα 120 ζωντανά που χρειάζεστε για να φτιάξετε ψηφοδέλτιο και μετά αρχίστε να μετράτε πόσοι την κοπάνησαν μετά από εντολή των Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη – Καματερού… Ο ΣφΥΡΙΖΑ αποφάσισε τον Δεκέμβρη, τότε οι φωστήρες του ΕΒΕΔ γιατί έτρεχαν και τον Γενάρη;;;; Υ. Γ. Ο /////με τις ////// έστειλε γραπτή παραίτηση ή ακόμα κρύβεται ο…. βιόλης;;;;

      • Ξέμεινε από παντούφλες και τηγάνια με αμελέτητα η ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ, την κοπάνησαν, έμεινε με τα ψαλίδια ..

        Από Πυλί καλά πάμε, υποψήφιοι των δέκα σταυρών, από Ασφενδιού, Αντιμάχεια και Καρδάμαινα θα ακούσουμε κανένα ζωντανό ή τα άφησες στον σταύλο να τρώνε κουτόχορτο;;;

        • ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΣΦΥΡΙΤΣΗΔΕΣ ΒΛΑΒΛΑΔΕΣ

    • Ο ΚΩΣΤΟΥΚΟΣ σε στιγμές ευθυμίας καθάρισε την ΡΟΥΦΑ, ο Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος γεμάτος κόμπλεξ για τους ψηλούς τον ΖΕΡΒΌ...

      Και καλά, ο κάργα δεξιός ΑΒΡΙΘΗΣ τι θέλει με τον υποψήφιο του ΣφΥΡΙΖΑ;;; Μόνο το μέγα μίσος του για την Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης φτάνει να κάνει έναν ΔΕΞΙΟ σε συμπεριφορές και συνεργασίες τύπου ΤΣΙΠρΑ – ΣυγγΚΑΜΜΕΝΟΥ Μπούλη;;; Βρε μπας και μύρισε προεδρική καρέκλα σαν τον Δρόσο;;;

        • Κάποιοι βαριούνται που αναπνέουν, σταυρούς θα κουβαλήσουν;

          Α βρε τι ωραίες εποχές τότε που αραχτοί, αγναντεύοντας το πέλαγος…….. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ στους τεμπέληδες που μόνο να εισπράττουν δημοτικό χρήμα στην ώρα τους έμαθαν…

  1. Αν νομίζετε ότι θα κάτσω να ακούσω τα βίντεο είστε γελασμένοι. Οι σοβαρές παρατάξεις καταθέτουν έγκαιρα και μια γραπτή περίληψη των προτάσεων για να δημοσιευθούν και να τις διαβάσουμε Ούτε τους υποψήφιους δεν ξέρουμε

    • ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ.

    • Μεγαλε ο Καισερλης εχει φυγει εδώ και χρονια…..τι επικαλησε τον αμιαντο που μας ειχε και αναπνεαμε τοσα χρονια;

  2. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ

  3. ξεφτιλισμενοι, μαυρο ρε ///////, μπιπ …. 2 παραταξεις πανω στο μεθυσι του δεινοσαυρου, πως θα κυκλοφορησετε ξανα, μονο φτυσιμο ρε ///////της λασπης

  4. – Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;

    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν απαραίτητη )

    – Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;

    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!

    Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη.

    Η κα Πη τολμά να μιλά για το νόμο της κοινωνικής οικονομίας και να λέει ασύστολα ψέματα για να καλύψει τις πομπές της.

  5. Ρε …… τώρα θα δεις την δύναμη σου από τους ψήφους που θα πάρεις !!! Τώρα θα δεις πως είναι το να μην Μήλας σε άνθρωπο !!!!!!

  6. κυριτσης και νικηταρας θα κατασκευασουν στην ΑΒΙΚΩ ενα τριωροφο ξενοδοχειο απο ΑΜΙΑΝΤΟ

    Γιατί δεν ανακοινώνει επίσημα ο Κυριτσης και τον νικηταρα αφού δεκανίκι του είναι. Καμιά παρουσία καμιά αντιπολιτευση. Επιτηδες για να συνεργαστούν. Ιωάννα Ρουφα. Δήμαρχος.

  7. ο θοδωσης ειναι επιλογη του βαθυ σκοτεινου κρατους της κω. καισερλης κυριτσης καματερος παυλιδης

    δικηγοροι πολιτικοι μηχανικοι εργολαβοι κλπ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΜΑΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ.

  8. καισερλης καματεροςθελουν δημαρχο σκυλακι υποτακτικο σαν τον θεοδωση και ερμαιο των μεγαλοσυμφεροντων LIDL,TUI,FRAPORT

    των γερμανων οπως ο κυριτσης.

  9. Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.ΟΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΒΑΡΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΕΝΟΙ,ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΗΣΕ Η ΡΟΥΦΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΠΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΤΣΕ ΑΜΙΑΝΤΟ.

  10. ΜΟΝΟ Η ΡΟΥΦΑ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.Ο ΒΑΡΚΑΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΚΟΙ

  11. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ .ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 100% !!!

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 100% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 4.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 100%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  12. Ντροπή για την σημερινή ήμερα έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τουλάχιστον ο δήμαρχος κράτησε και έδειξε σεβασμό και άλλαξε την ημερομηνία ..δεν μπορούσε η κυρία ρουφά να κάνει λίγο υπομονή έλεος ντροπη και το χειρότερο είναι ότι αναφέρεται στον Θεοδόση την σημερινή ήμερα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς στα δύσκολα φαίνονται οι χαρακτήρες και έχει ευθύνη και ο πης και Βασιλειάδης και ο πολίτικος επιστήμονας που δεν σεβάστηκαν την σημερινή ήμερα ντροπή…….

    • τα έλεος να τα πεις σε αυτόν που έβγαζε επαγγελματικές φωτογραφίες και έφτιαχνε προφίλ στο fb της υποψηφιότητάς του την ώρα που γνώριζε τι ερχόταν. Μαθήματα ηθικής από εσάς;;; Απλά τραγικοί!!!

  13. Είναι ανέντιμο και ανηθικο να απευθύνεσαι στον Νικηταρά αυτήν την ημέρα που δεν μπορεί να σου απαντήσει

  14. Μπράβο Ιωάννα και σε νόμιζα καλο άνθρωπο. Μπορούσες να τα πεις ολα αυτά και άλλα πολλά μια άλλη ημέρα σε μια άλλη παρουσίαση υποψηφίων που δεν έχεις που θα μπορουσε ο Θεοδοσης να σου απαντήσει ντροπή

  15. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ? Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΙΠΕ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.

  16. Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΙΠΕ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ,

  17. Αφου μπαινοβγαινες 4χρονια στο γραφείο του Καματερού εχεις το θράσος και την ανεντιμότητα να μιλας για τρίτους τετοια ημέρα ντροπή σου

  18. Δεν ξεπουληθηκε κανένας απλα δεν σε ήθελε κανείς για επικεφαλή όσο για τα συλλυπητήρια ειναι αργά για δάκρυα να ζητήσεις συγγνώμη

    • Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ;

  19. Σε ερώτηση για το πόσοι και ποιοι αποχώρησαν από την παράταξή της για να ενταχθούν στη νέα παράταξη του κ. Νικηταρά, η Ιωάννα Ρούφα σχολίασε μεν ότι δεν είχαν καν το θάρρος να την κοιτάξουν στα μάτια και να της το πουν, παρά μόνο της έστειλαν γραπτά μηνύματα στο μέσεντζερ και στο email, δεν θέλησε όμως να πει ούτε τα ονόματά τους. Να δώσουν οι ίδιοι τις επιστολές τους στη δημοσιότητα και να απαντήσουν αυτοί, απάντησε.

  20. Σε ερώτηση της Μ. Παπαζαχαρίου για το παρασκήνιο για τη διαδοχή στην παράταξη Όραμα μετά την ασθένεια του Κ. Καΐσερλη η Ι. Ρούφα σχολίασε ότι δεν μπορεί να εμπιστευθεί πλέον ανθρώπους που «πρόδωσαν» τον κόσμο που τους ψήφισε και αποχώρησαν στα δύσκολα για να επιστρέψουν τώρα. «Η ηθική δεν είναι λάστιχο». Μίλησε ακόμα για «πολιτικούς δεινόσαυρους» που απογοητεύουν τα νέα παιδιά με τον τρόπο λειτουργίας τους.

    • ποιός είπε στην κυρία Ρούφα ότι έχει το δικαίωμα να απονέμει εύσημα ηθικής ή μη ηθικής στον οποιονδήποτε; αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο κυρίαρχος λαός και κανένας άλλος. Άλωστε και για τη δική της γούνα έχουν πολλά να πούνε παλιοί συνεργάτες της και εργαζόμενοι στο Δήμο Δικαίου

  21. Ντροπή σας όλους να πιάνετε στο στόμα Τον θεοδοση , ούτε μπέσα έχετε , δεν μπορεί να απάντηση έχει πένθος τα ξέρετε ντροπή σας έλεος

  22. Ρούφα – Κυρίτσης δυστυχώς δύο ίδιοι χαρακτήρες. Άξεστοι και οι δύο ειδικά μπροστά στο προσωπικό όφελος τους. Γι αυτό κατάντησαν την Κω αρένα. Προσωπικές κοντρίτσες δίχως πολιτική. Καιρός να μείνουν στα αζήτητα. Κακό κάνουν και οι δύο

  23. Μου είπες, του είπα, μας έφυγε, τους άφησε, και το κερασάκι ο ΣΥΡΙΖΑ ή η Νέα Δημοκρατία. Κυρία Αρχηγέ το σύστημα είναι συγκεντρωτικό. όλα αυτά και πολλά άλλα που θα έρθουν πρέπει να προβλέποντα από τον αρχηγό. Διαφορετικά δεν κάνει για αρχηγός. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Λες και μας νοιάζει ποιοί φύγανε. Αυτό που μας νοιάζει είναι ποιοί έρχονται ποιοί είναι μαζί σου για να διοικήσεις τον Δήμο.

  24. ακούω συνέχεια να λένε ή να ρωτούν κάποιοι τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές λες και πρόκειται για βουλευτικές. Να ρωτήσω κι εγώ τώρα την κυρία Ιωάννα, ποιόν υποστηρίζει η Ν.Δ. στις δημοτικές εκλογές; ποιόν υποστηρίζει το ΚΙΝΑΛ; μόνο για το ΚΚΕ είμαι σίγουρος ότι στηρίζει την Κική Μακρή. Ας μου απαντήσει κάποιος έχω αγωνία τι υποστηρίζουν η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ

    • τερτσετη βγηκες απο την τρυπα σκυλακι του καισερλοκαματερου;

      οχι μονο στηριζετε τον θοσδοση αλλα κανατε τα αδωυατα δυνατα για να κατστρεψετε δυο παραταξεις

      μαυρο σε ολους σας, ποντικαρεοι

      • ΤΕΡΤΣΕΤΑΚΟ, μνημιονιοσκιστη…. καρφώνεσαι.

  25. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΧΟΡΟΣΠΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟ .
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΗΠΩς;

    • και σε πιτεσ πηγαινε τον ειδα με τα ματια μου κι ας μην ειμαι πυλιωτησ ουτε και ζηπαριωτης

  26. Πιο πολύ μίλησε για τον Θεοδόση και αυτούς που έφυγαν .Αλλά και άλλα Ρούφα.
    Ντροπή πιστεύω αύριο θα θέλεις ναρθεις και στην κηδεία του Νίκου στο Ζηπάρι; Λίγο δύσκολο το βλέπω

  27. Ντροπή σας ντροπή σας τον πόνο του Θεοδόση δεν είστε ικανή να τον νιώσετε.
    Γελοίοι.

  28. Για καπιους που λένε ότι φορούν Παντελονια.Οσο για αυτές που μιλούν για Μπέσα…..χαχαχαχα

  29. Ζωντανός ήτανε ο αδελφός του ..δεν είχε το δικαίωμα να βγαίνει; Ντροπή σας μην σας δούμε.αυριο στην κηδεία ….είστε για φτησιιμο.Δεν.βρεθηκε ένας εκεί να τις κλείσει το στόμα;Περιμένω συγνώμη από τον Πη Σταματη δημόσια.Χαιβανια στη φούστα της.Ποσο θα ξεφτιληστητε αν.εμφανιστητε αύριο στην κηδεία.

    • αυτά που γράφετε δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλα τα σχόλια έχουν γραφτεί από ένα δύο εμπαθείς ή και τον μεγάλο αντίπαλο και έχουν άλλο σκοπό!!!!

  30. Quiz, Ποιοι θέλουν να γυρίσουν πίσω στο Όραμα τέλεια Δράση. Όποιος το βρει κερδίζει ένα Παντελόνι με Μπεσα.

  31. Πολύ καλή συνεπής και τεκμηριωμένη η παρουσία της Ιωάννας όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά και τώρα, καλό θα είναι Ιωάννα κάποια στιγμή να βγάλεις και στη φόρα τι σου υποσχόταν στις τακτικές συναντήσεις που είχατε τόσα χρόνια ο Καματερός, για να έχει και ο κόσμος καλύτερη εικόνα του τρόπου λειτουργίας του τοπικού βουλευτή

  32. Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε ότι η Ιωάννα είναι χειρότερη από τον Κυριτση. Είδαμε την συμπεριφορά της,παίζει άνανδρα και ανήθικα όταν η ηδια μιλάει για μπέσα ηθικη. Ηθική ειναι να χτυπας τον πολιτικο σου αντιπαλο αυτην ρην ημέρα; Ακόμη και ο ειρωνικός Κυριτσης Κύριε ανακωχή και μάλιστα την εκμεταλλεύτηκε τις…
    Κρίμα για τα παλιά στελέχη στο πάνελ κρίμα για τις κωλοκαρεκλες.

  33. Ιωαννα.κάτσε κάτω κόρη μου. Ο δήμος χρειάζεται παραταξη. Πως θα διοικησεις. Πιστεύω να κατάλαβες τι εννοω.εκτός αν θέλεις να βγάλεις 2 συμβούλους για να παρουσιαζεσαι αλλά 4 χρόνια στα δημοτικα. Ο κόσμος θέλει μια δυνατή ομάδα να θέλει αλλά και να μπορει. Το νησι έχει μεγάλα προβληματα.

  34. Βρε καλώς τον Σπύρο, που έχει να εμφανιστεί στο δημοτικό συμβούλιο κάτι καιρούς, σχεδόν τον ξεχάσαμε, θα είναι πάλι υποψήφιος!!!!

  35. Παιδιά ηρεμηστε.γιατί ο άλλος τρίβει τα χέρια του. Και να ξέρετε αυτός γράφει τα πιο πολλα.

  36. Γιατί είναι πω το πυλι γιατί είναι πω την κω γιατί είναι από το λαό γιατί είναι με το λαό. Και σε αγαπάμε και σε στηριζούμε σε ευχαριστώ πολύ.

  37. αλλά δεν μπορώ να την πω αμέτοχη σε παιχνίδια πολιτικής και δημόσιας σφαίρας. Χαίρομαι που βλέπω νέους ανθρώπους στη δημόσια ζωή, όπως ο κύριος ΚΚ που άφησε πολύ καλά παραδείγματα ποιότητας στον ιδιωτικό τομέα

  38. Βρε Ιωάννα μου αφού έχεις μαζέψει όλο το πυλι πήγαινε και μια βόλτα μέσα στο χοτ σποτ εκεί σίγουρα θα βρεις πακιστανια να καλύψεις για το ψηφοδέλτιο σου, μιας κ που ήθελες να γίνει κ το χοτ σποτ θα μεσολαβήσω εγώ άμα θέλεις να σου βρω μπόλικους Πακιστανούς να κατέβουν μαζί σου στην εκλογές… Χαχα

  39. αχ σταματη μου. μεγαλη πικρα και απογοητευση διακρινω. εισαι αγνος ανθρωπος. στην πολιτικη ομως πρεπει να βλεπεις μπροστα. να προβλεπεις πριν ερθει το κακο.

  40. μη μασατε. η δευτερη κυριακη θα βγαλει δημαρχο. τοτε βλεπω ρουφα και νικηταρα η νικηταρα και ρουφα χερι χερι. γιατι ο στοχος ειναι κοινος. να παει το νησι μπροστα.

  41. Τα μυαλά σου και μία λίρα, τρελοκαμπερο....Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΣ

    Ασχολήσου με τα κομμωτήρια σου, τραβά καμία βαφή,.. Απέκτησε λίγη σοβαρότητα που αρχίζεις τις κατινιεςσου. Μόλις είδες τις απειλές του ΘΕΟΔΌΣΗ.. και στην τελική, επειδή σε βαρέθηκαμε με τις γυναικείες μ@λ@κιεςσου να σε ακούμε, και συν της άλλης ότι ποτέ δεν είχες την ιδεολογία του καισερλη.. Δεν ήσουν συνεχιστής της παραταξης του,,,ένα 0 στο 0 ήσουνα , μια γραφική….. Freak,,

  42. Εγώ δεν γελαστηκα περί ημερομηνία λήξηςεχετε ήδη μπαγιατεψει, δεν τρώγεστε και είστε για τα σκουπίδια, είστε για τα μπαζα..

    Σε 4 μήνες .θα αποσυρθείτε.Όχι απλά εληξες..
    Βγάλε βρε …….,, χωρις ίχνος γνώσης που κρίνεις και τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ.. καμία ανακοίνωσηση για έργα μόνο μας έχεις πρήξει με τις αμπελοφιλοφιλοσοφιες ανακοινώσεις

  43. Εχετε ΟΛΟΙ σας μεγαλη ΠΛΑΚΑ…Ρε σεις δεν κανουμε {;;;;;}…ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ εκλογες !!!!Τι κανει ο Συριζα ο ενας, τι θα κανει ο Συριζα ο αλλος, ο Συριζα κανει αυτο η αλλη ,κλπ.κλπ.Ρε σεις τι κανει η ΝΔ δεν λετε, τι κανει το ΠΑΣΟΚ δεν λετε ,,,γιατι αφου για εσας …εχουμε ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ εκλογες δεν λετε τι κανουν τα αλλα Κομματα !!!;;;;;;; Ρε καλα ειναι πια οι …λακιες σας για τον Συριζα….Ασχοληθητε με την Κω και τα προβληματα της. Κοφτε τις μπουρδες του Κυριτση που ειναι…ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ αλλα πληρως ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ απο τις ////// του !!!! Σταματηστε το ηλιθιο παιχνιδι του και εσεις κ.Ρουφα κοφτε τις κλαψες και τις ανοητες καταγγελιες και νικηστε τον Κυριτση ,αν μπορειτε, αλλιως σπιτι σας. Αμαν πια μας πρηξατε με τον Συριζα και τις…προδοσιες.. Δεν ειμασταν ΜΑΖΙ σας Δεν ΦΥΓΑΜΕ απο εσας.Δεν σας …ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ !!!!Ειμασταν ΦΙΛΟΙ σας…και παραμενουμε ΦΙΛΟΙ σας ..ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ….’η ΟΧΙ;;;;;;;;;;;

  44. Η ΡΟΥΦΑ ΔΕΝ ΑΝΈΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ, ΤΗΝ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΕ...

    Δεν έχει γνώσεις, δεν είναι πολιτικός,… Άραγε.. Αυτοί που την υποστηρίζουν. Είναι μάλλον στον κόσμο τους…

  45. Σταμάτη πη.. Μια συμβουλή.. Εισαι έντιμος, σοβαρός, έχεις μπέσα.. Τι δουλειά θέλεις με τους γελοιους

    Τραβά πήγαινε στον ΘΕΟΔΌΣΗ και γραψτους στ@ρχι@, σου.

  46. ΑΕΙ ........... ακομα δεν έκανε παράταξη Ο ΟΘΕΟΔΟΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ

    ….. Μας έπρηξες 4 χρόνια.. Αντε να ρθει …………….

  47. 4 χρόνια κάηκε ο εγκέφαλος από την βαφή, τις ανταύγειες, τα περμαναντ, τα ίσιωμα τα κομμωτηρια.. Και σε λίγο θα καεί και ο δικός μας από αυτήν.. δεν αντέχω

  48. Ότι δεν στηρίζεται από τον σύριζα… Ο κ. ΑΒΡΙΘΗΣ ΣΑΝ σύμβουλος ΤΟ ΊΔΙΟ.. Το επισήμαναν. Στις ανακοινώσεις σου.. εσύ τι σ,,,,,θέλεις και το λες αυτό?ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ?….οτι δίκιο λένε για κατινια! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΆΤΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ.. τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΊΣΕΙ ΌΛΗ Η ΚΩΣ…. ΕΊΤΕ ΕΊΝΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΕΊΤΕ ΝΔ ΕΊΤΕ ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ….ΑΝΤΕ Χ………….

  49. Απλα τραγικη ……προσπαθει εδώ και 4 χρονια να κρατησει το νησι πισω βαζοντας παντου εμποδια και στο τελος βγηκε να παρουσιασει….αυτους.Καλα κρασια.Κυρα σπιλωσες οικογενειες δεν θα το ξεχασουν μετα τις εκλογες.

  50. Τι ξεπεσμός είναι αυτός ρε σουραματα?ΟΔημαρχος ακύρωσε για σήμερα την παρουσίαση των νέων υποψηφίων της Δύναμης Αλλαγής ως ένδειξη σεβασμού για την απώλεια του Νίκου,άμα κάνατε το ίδιο κι εσείς θα παθαινατε τίποτα.?ΝΤΡΟΠΉ σας τίποτα άλλο δεν λέω!

    • Όχι σήμερα! Σήμερα ήμασταν εκεί που έπρεπε. Τώρα αν αρχίσατε να θαυμάζετε και τα κροκοδείλια δάκρυα του Κυρίτση… Άντε και σύμβουλοι του σας ευχόμαστε

  51. Μπράβο φίλε Χατζηνικολογλου τρομερή κίνηση και συνειδητή επιλογή. Όλοι οι νέοι με τους καθαρούς ανθρώπους. Η Κυρία Ρουφα είναι κρύσταλλο.

  52. ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ Ή ΟΧΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΑΥΤΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΤΣΗ.
    ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΙ.

  53. ΜΗΝ πιάνετε στο στόμα σας τον Θεοδόση σουραματακια,ο άνθρωπος είναι πολλά σκαλοπάτια πιο πάνω από εσάς.Το γεγονός ότι είσασταν στην κηδεία του Νίκου δεν σημαίνει τίποτα.Ο Κυριτσης έδειξε επίπεδο είτε σας αρέσει είτε όχι.

  54. ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΙ..

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΣΕ ΤΡΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΗΛΑΔΗΓ .ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΨΙΛΟΝ..ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ

  55. τι ωραια λογια που χρησιμοποπιειεται οι περισσοτεροι !!!!! τι πολιτικη επιχειρηματολογια !!!! Μπραβο σας !!! Ουτε το οτι ειναι γυναικα δεν σεβεστε !!!!

  56. Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΊΞΕΙ ΣΕΒΑΣΜΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΈΦΥΓΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΌΛΗ Η ΚΩΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΒΆΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥ.

  57. 122 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ 4579 ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ
    ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ .
    ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΚΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ.

  58. Είναι εκεί που πρέπει όταν πρέπει. Προχθές στην συνέντευξη . Χθες στην κηδεια. Σήμερα και πάντα δίπλα στην κωακη κοινωνία. Αυτά τα ολίγα ψεύτες υποκριτές πουληταρια

  59. Ο Σταμάτης είναι άντρας. Παντελονατος σταρατος μπεσαλης. Ούτε εφυγε ούτε έχει κάπου να γυρίσει πίσω. Μόνο μπροστά με την Ρουφα χέρι χέρι πάει.

  60. Aπορώ που υπάρχουν άνθρωποι με τέτοια κακία απέναντι σε α΄νθρωπο σαν την Ιωάάννα που δεν έχει πειράξει ποτέ α΄νθρωπο στη ζωή της. Σας ενοχλει που λέει την αλήθεια

  61. Μας ενοχλεί που κατηγορεί ασύστολα τους αντιπάλους της.Δεν έχω ακούσει ποτέ τον Δήμαρχο η τον Θεοδόση να κατηγορήσουν αντιπάλους, αυτή το κάνει συστηματικά γι’αυτό και θα φάει μαύρο. Απλά Καλό είναι να το χωνευετε από τώρα μην πάθετε ξαφνικά κανένα τραμπακουλο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ