Ν. Μυλωνάς προς Η. Καματερό: Δεν υπάρχει εχθρότητα απέναντι σας. Υπάρχουν πολιτικές διαφορές. Ναι! (Προβλήματα Δήμου Κω κυβερνητικής ευθύνης-video)

39
1231

 

ΘΕΜΑ:  “Προβλήματα Δήμου Κω κυβερνητικής ευθύνης.”

 

κ. Βουλευτά,

Επιτρέψτε μας να σας θέσουμε κάποια ζητήματα σε σχέση την απαντητική σας επιστολή, στην πρόσκληση μας να παρακολουθήσετε τις δύο κορυφαίες ετήσιες συνόδους του Δημοτικού μας Συμβουλίου, αφού η (αιτιολογημένη) απουσία σας δεν μας έδωσε την δυνατότητα του ζωντανού διαλόγου!

Ξεκινάτε την επιστολή σας, μιλώντας για »εχθρική συμπεριφορά» απέναντι σας εκ μέρους μας και ότι »από αλλού» περιμένατε την πρόσκληση. Είναι περιττολογία να πούμε ότι η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ανοικτή σε κάθε δημότη, σε κάθε σύλλογο και φορέα και  προφανώς σε εκλεγμένους εκπροσώπους των πολιτών σε όλες τις βαθμίδες της εξουσίας.  Αφ ετέρου κατανοείτε ότι η πρόσκληση μας ήταν σε γνώση του κ. Δημάρχου, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του οποίου, θα ήταν κάπως άστοχο να γίνει, μια που θα ήταν εξ αρχής αναποτελεσματική και προφανώς πολιτικά άστοχη.

Σας διαβεβαιωθώ κ. Βουλευτά, ότι δεν υπάρχει εχθρότητα απέναντι σας. Υπάρχουν πολιτικές διαφορές. Ναι! η πολιτική είναι πεδίο διχογνωμιών! Αυτές οι διαφορές είναι προτιμότερο να συζητούνται πάρα να τις αποφεύγουμε, γιατί αυτό επιβάλλει η Δημοκρατική δεοντολογία και η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου είναι  ο κατ εξοχήν χώρος  συζήτησης των τοπικών πολιτικών διαφορών!

Υπάρχει επιθυμία από τα μέλη του σώματος να συζητήσουν με τον τοπικό μας βουλευτή και να σας θέσουν ερωτήσεις για συγκεκριμένες πλευρές της κυβερνητικής πολιτικής που έχουν ΑΜΕΣΗ σχέση με τα ΤΟΠΙΚΑ προβλήματα. Αυτό τον σκοπό εξυπηρετούσε η πρόσκληση μας.

 

κ. Βουλευτά,

  1. Στην επιστολή σας αναφέρεστε σε κάποια τοπικά έργα που προωθείτε με την ιδιότητα του τοπικού βουλευτή. Ελπίζουμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Οι δημοτικές υπηρεσίες και τα πολιτικά πρόσωπα που δουλεύουν και χειρίζονται τα θέματα που θέσατε: Δημοτικό Σχολείο Πυλίου, Κλειστό Γυμναστήριο Πυλίου, Δημοτικό Σχολείο Αντιμάχειας, Επέκταση βιολογικού Κω, Αποχετευτικό Ηρακλειδών, είναι στην διάθεση σας και σας περιμένουν για να προβούν σε συγκεκριμένες ενέργειες που θα σας βοηθήσουν στην προσπάθεια σας, στο μέτρο φυσικά του εφικτού και της αρμοδιότητας τους.
  2. Για τα θέματα της νησιωτικής πολιτικής και της κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ που αναφέρεστε, από την στιγμή που έχει υπογραφεί το 3ο μνημόνιο και έχει συνυπολογιστεί στα κρατικά έσοδα στον προϋπολογισμό του 2017,  νομίζουμε ότι αποτελούν πια εκ των πραγμάτων ‘’φρούδες ευχές’’ παρά πραγματικά βήματα υποβοήθησης της τοπικής κοινωνίας.  Όμως στο χέρι σας είναι, σε κάθε στιγμή να υπερβείτε τις δεσμεύσεις και να χαράξετε μια νέα πορεία για τα νησιά μας με κατάλληλη κυβερνητική πολιτική που θα παρακάμπτει τις μνημονιακές καθηλώσεις.
  3. Για το θέμα των πέντε ακινήτων που έχουμε αιτηθεί για παραχώρηση στον Δήμο (συνημμένο 1), μας υποδεικνύεται να προχωρήσουμε σε μελέτες αξιοποίησης. Κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στις υπηρεσίες του Δήμου. Με τις μετατάξεις, τις παραιτήσεις και την επί έξι  χρόνια απαγόρευση προσλήψεων, ο Δήμος μας έχει αδυνατίσει πολύ. Το προσωπικό δεν επαρκεί για τις τρέχουσες υπηρεσιακές ανάγκες! Όμως θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι και τα πέντε  ακίνητα της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έχουν συγκεκριμένη αναφορά ως προς  την μελλοντική χρήση τους.  Για παράδειγμα για το κτήριο της πρώην Ανωτέρας στο Λιμάνι (οικία Μπρουνέττι) έχει γίνει πλήρης αποτύπωση και έχει υποβληθεί πρόταση στο Υπουργείο Πολιτισμού για τον χαρακτηρισμό του ως ‘’διατηρητέο’’. Απάντηση δεν έχουμε. Το κτήριο είναι ανηρτημένο στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ και της ΕΤΑΔ εδώ και τρία χρόνια για την υποβολή προσφορών αγοράς του από ιδιώτες. Η πρώτη σας δήλωση ως βουλευτής, θυμόμαστε,  ήταν ότι: ‘’αυτό το κτήριο πάει στον Δήμο’’!  Εμείς περιμένουμε την υλοποίηση της υπόσχεσης σας! Ως προς την χρήση του από την κοινωνία μας έχει διατυπωθεί ότι προορίζεται για Τοπικό Ιστορικό Μουσείο της πρόσφατης Ιστορίας μας. Ας μην ξεχνάμε ότι ο 20ος αιώνας ήταν αιώνας που η Κως έζησε: Οθωμανική, Ιταλική, Γερμανική, Αγγλική κυριαρχία και εν τέλει την Ελληνική περίοδο της απελευθέρωσης που όμως και αυτή είναι πλήρης κοινωνικών προβλημάτων, όπως αυτό της μετανάστευσης που αποδιοργάνωσε για χρόνια το νησί μας. Υπάρχει ένας πλούτος υλικών αυτής της περιόδου σε συλλογές συμπατριωτών μας  που αναμένουν την ίδρυση του μουσείου για την δωρεά και την  έκθεση των.

Στα θέματα των πέντε  ακινήτων ζητούμε την παραχώρηση με κύριο όπλο μας την ιστορία τους και το δέσιμό τους με την τοπική κοινωνία. Μια ιστορία  που υπερβαίνει τον οικονομισμό της εποχής και μπορεί να δικαιολογήσει πλήρως την  δική σας κυβερνητική πολιτική απόφαση  για την παραχώρησης τους στον Δήμο μας!  Σε αυτή την διαδικασία ο ρόλος σας ως τοπικού Βουλευτή είναι κυριαρχικός. Εμείς ελπίζουμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια σας.

  1. Θα σας υπενθυμίσουμε ότι τον Δήμο μας εκκρεμεί και απασχολεί η γνωστή και σε σας ανταλλαγή των ακινήτων στον υγροβιότοπο Ψαλιδιού που πρέπει να ολοκληρωθεί με την σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Γεωργίας. Ανταλλαγή ανάμεσα  στην KM 760 και την ΚΜ 2760 γαιών Κω Εξοχής, ιδιοκτησίας  Δημοσίου και Κυπριώτης ΑΕ αντίστοιχα (συνημμένο 2).   Είναι αναγκαίο, μέσα στις συνθήκες της προωθούμενης από τους δανειστές της χώρας μας εκποίησης της δημόσιας περιουσίας η παραχώρηση που έγινε στον Δήμο μας ως προς την  χρήση τμήματος της ΚΜ 2708 ΓΑΙΩΝ Κω Εξοχής με ΑΒΚ 963 -περιοχή ναυτικού ομίλου, να μετατραπεί σε παραχώρηση ιδιοκτησίας, (συνημμένο 3).  Σε επαφή με αυτό το τεμάχιο διανομής υπάρχουν και άλλα ΤΔ που θα ήταν σωστό και δίκαιο να περάσουν στην ιδιοκτησία του Δήμου. Αυτή η μεγάλη ελεύθερη επιφάνεια δημόσιας γης  στο μέτωπο του οικισμού της Νέας Αλικαρνασσού,    αντί να εκποιηθεί πρέπει να δοθεί στον Δήμο για να αποτελέσει ένα πνεύμονα παραλιακών κοινωνικών και αναπτυξιακών υποδομών που θα υποστηρίζουν ολόκληρη την πόλη και το νησί, κατά τα πρότυπα των αναπλάσεων παραλιακών μετώπων των σύγχρονων πόλεων. Τέλος σας θυμίζουμε ότι είναι αναγκαία η παραχώρηση των 340 στρεμμάτων της ΚΜ 730 γαιών Κω Εξοχής που θα δώσει την δυνατότητα στον Δήμο να αξιοποιήσει τα Ιαματικά Λουτρά της περιοχής με όρους υψηλής ανταγωνιστικότητας  (συνημμένα 3, 4). 
  2. Το τελευταίο ζήτημα, καθαρά κυβερνητικής αρμοδιότητας και ευθύνης, είναι η μεταγραφή πράξεων στο κτηματολόγιο και η γενικότερη κατάσταση του κτηματολογίου Κω-Λέρου. Σας υπενθυμίζουμε τις  επιστολές μας, (συνημμένο 5) που αναφερόμαστε στα  ‘’χωροταξικά και πολεοδομικά προβλήματα Δήμου Κω’’ που σας ζητούσαμε, και σας ζητούμε και τώρα  από την θέση σας, την συμβολή σας για να προχωρήσει, ότι μπορεί να προχωρήσει! Είναι όπως γνωρίζετε ένα από τα πιο βαλτωμένα θέματα του νησιού μας και είναι ασέβεια του Κράτους και των Κυβερνήσεων μας προς τους πολίτες μας. Σας στείλαμε τότε, και ανανεώνουμε την ενημέρωση σας  ένα κείμενο εργασίας για  την ακριβή υπάρχουσα κατάσταση αυτή την στιγμή, (συνημμένο 6) των πολεοδομικών μας θεμάτων  και το  σχέδιο αιτήματος προς το υπουργείο Δικαιοσύνης για το ζήτημα των μεταγραφών των πράξεων εφαρμογής στο κτηματολόγιο (συνημμένο 7),  χωρίς να έχουμε μια γραπτή απάντηση σας.

κ. Βουλευτά,

Η εποχή επιβάλλει την συνεννόηση την συνεργασία και την συνδιαχείριση των προβλημάτων του νησιού μας. Από την υψηλή θέση σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έχετε την δυνατότητα να επηρεάσετε την πορεία των τοπικών θεμάτων. Ανανεώνοντας την πρόσκληση μας,  σας παρακαλούμε να δείτε τα αιτήματα μας σαν υπέρ ώριμες Δημοτικές και Κοινωνικές ανάγκες που πρέπει να υπηρετηθούν από όλους μας πέρα από προσωπικές και πολιτικές διαφορές μας.

 

Σας ευχαριστούμε,

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Μυλωνάς Γ. Ν.

εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος

για τα χωροταξικά και πολεοδομικά θέματα

του Δήμου Κω

 

Προς:

Τον Βουλευτή Δωδ/σου κ. Ηλία Καματερό.

 

 

Κοιν.:

1) κ. Υφυπουργό Ν. Σαντορινιό.

2) Βουλευτή Δωδ/σου κ. Γάκη Δ.

3) Βουλευτή Δωδ/σου κ. Κόνσολα Μ.

3) Βουλευτή Δωδ/σου κ. Κρεμαστινό Δ.

 

Εσωτ. Διανομή.:

1) Γραφείο Δημάρχου

2) Αντιδημάρχου κ.κ. Γερασκλή, Χατζηκαλύμνιο

3) Δημοτικούς & Κοινοτικούς Συμβούλους.

4) Γεν. Γραμματέα

   

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ.

    • Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΩ, ετοιμάζεται να φτιάξει ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ…

      Ετοιμάζεσαι κομπλεξικέ βολευτή (λόγω και των 150 σταυρών που έπαιρνες σαν υποψήφιος «Δήμαρχος;;;») να καταστρέψεις εντελώς τον τουρισμό … Πληρώνουμε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων ΤΑΣΙΑΣ-ΣφΥΡΙΖΑ που κατέστρεψε ότι τα νησιά μας έκτιζαν σαράντα χρόνια, με τις ηλίθιες επιλογές τους, προσκαλούσαν σαν ΚΡΑΧΤΗΣ τους ΛΑΘΡΟ να έρθουν στην Ελλάδα «της αριστερής αλληλεγγύης τύπου Κάπτεν Ηλίας , Μόριας, Χίου, Ελληνικό, Ιδωμένης», προσκαλώντας τους να έρθουν ελεύθερα κατά χιλιάδες… Τώρα ετοιμάζεται ο ….ΨΗΛΟΣ να καταστρέψει ότι απέμεινε από τον Τουρισμό και την οικονομία της Κω…..

      • οσο και να γραφεις ο καματερος και βουλετυης ξανα,και ο φασιστας θα παει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.ουτςςςςςςςςςςςςςςςς λασπη λαθρομεταναστη.

      • ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ, Ο Μουζάλας ζητά όλα τα στελέχη του ΣφΥΡΙΖΑ να φιλοξενήσουν ΛΑΘΡΟ...

        Για να δούμε στην πράξη την αριστερή αλληλεγγύη και όχι στα λόγια;;;

        • Από όλα τα φασισταριά να φιλοξενήσουν στα σπίτια τους ΈΛΛΗΝΕΣ άστεγους φτωχούς και ζητιάνους.Για να δούμε στη πράξη τη φασιστική αλληλεγγύη, και όχι στα λόγια;;;;

      • Θα δείτε όλοι εσείς την αριστερή αλληλεγγύη, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ, ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ θα φιλοξενήσει ΛΑΘΡΟ σε δέκα σπίτια

        Πιστεύει κανείς ότι ο «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» Ηλίας θα αφήσει μέσα στο κρύο αυτούς που ο ίδιος μαζί με την Τασία προσκάλεσε;

    • ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΌ ΚΕΝΤΡΟ - ΦΥΛΑΚΗ ΛΑΘΡΟ. Η Επέκταση του Hot spot ΈΡΓΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ... για επέκταση της τουριστικής περιόδου στο Πυλί.

      ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ γίνεται τύπου ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ και όσοι περισσέψουν θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο νησί… Θα κλέβουν για να φάνε, θα ορμάνε σε γυναίκες και θα στήσουν σκηνές στο πάρκο απέναντι από τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, δηλαδή ΑΚΤΗ-ΝΕΡΟ-ΤΡΙΤΩΝ. Θα καταλάβει η εξαπατηθήσα από τον ΣφΥΡΙΖΑ πρόεδρος των ξενοδόχων και τα ζωντανά του ΕΒΕΔ;;;;;;

      • ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΣΤΟΝ ΣΙΦΑΚΙ,ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΕΝΑΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΥΑΝΑΙΡ,ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ.ΑΝΤΕ ΒΡΩΜΙΚΕ,ΣΙΧΑΜΕΝΕ,ΑΠΟ ΔΩ.

      • άρρωστα ανθρωπάκια γράφουν δυό χρόνια τώρα του κόσμου τις μαλακίες για το ένα για το άλλο και το παράλλο. Προσπαθούν να φοβίσουν το κόσμο ότι οι μετανάστες θα τους φάνε, θα τους πιούν το αίμα, θα ξεσκίσουν τις σάρκες τους και πολλές άλλες μαλακίες. Ευτυχώς που αυτοί οι φοβισμένοι άνθρωποι που έφτασαν στο τόπο μας δεν είναι σαν τα μούτρα τους και δε δημιούργησαν τέτοια προβλήματα που λένε οι ψυχάκηδες. Αυτοί όμως εκεί στα ίδια και στα ίδια. Η αρρώστια τους είναι αθεράπευτη

        • εσυ που δεν εισαι αρρωστος για πες μας κοιμασε με ανοιχτες πορτες το βραδυ?

    • Μπερδεμένα τα έχεις, ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ είναι αριστερός μόνο στον καβάλο.

      Εάν ήταν έτσι οι αριστεροί εγώ θα ήμουνα ο Τσε Γκεβάρα.

  2. ισοβιος θα ειναι οχι βουλευτης αλλα αντιπολιτευομενος πολιτευτης οπως κι ο συριζα μια ζωη στη β εθνικη ξανα.παιξανε γελασαμε με τις μαλακιες τους καλα ειναι στα επομενα 500 χρονια παλι εαν υπαρχει αριστερα θα τους βγαλουμε να γελασουμε παλι

      • ισοβια στη φυλακη θα ειναι οταν επανερθει η δημοκρατια και η δικαιοσυνη στη χωρα και μερικι σαν εσενα θα του κανετε παρεα

    • χωνεψε το οτι αυτοι δεν ειναι προδοτες.Επρεπε να υπαρχει και τσιπα.

  3. Ετοιμάζετε να προτείνει ο ...ψηλός Μαυρογιαλούρος ο οικισμός του Αγίου ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ να γίνει μόνιμης εγκατάστασης ΧΩΡΙΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ…

    Μετά την αναστήλωση θα είναι ένα πρώτο δείγμα του πως θα λύσει το προσφυγικό κατά τον ΣφΥΡΙΖΑ με τις χιλιάδες ΛΑΘΡΟ που θα έρθουν στα εκατοντάδες ακατοίκητα χωριά σε όλη την Ελλάδα με σχολεία, μαγαζιά και χωράφια που θα τους παραχωρηθεί για μόνιμη παραμονή και ΤΖΑΜΙΑ….

    • παρα τους αθλιους που μας διοικουν.εσυ εισαι χιλιες φορες καλυτερος τους.Αυτοι ξευτιλισαν το νησι.Γιατι το ιδιο ειναι και αυτοι.

  4. Οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ και όλα τα στελέχη του ΣφΥΡΙΖΑ, να περάσετε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΨΥΧΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ...

    Θα απολαύσουν την αριστερή αλληλεγγύη στις εγκαταστάσεις που θυμίζουν στρατόπεδα των Ναζί όλοι αυτοί οι ανίκανοι που το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ με τα παιδιά και τους δύστυχους μετανάστες ΔΟΜΕΣ ή ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ… όπως βάφτισαν την τρόικα – ΘΕΣΜΟΥΣ, τα μνημόνια – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ και την περικοπή των συντάξεων ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ…

    • ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΧΕΖΑΝ,ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ,ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ,ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ,ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΓΚΟΣ,ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΞΕΡΟΛΕΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΜΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ.

  5. πως αντεχεις τοσο πονο και κομπλεξ με τον πρωην συνεργατη σου;ΔΕΙΞΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

  6. Να σας δώσει ο Καματερός την πρώην ανωτέρα,να τη κάνετε τι; Ότι κάνατε το Ακταίο; Είστε άχρηστοι και ανίκανοι.Τίποτα.Στην περιφέρεια να τα δώσει ο Ηλίας. Ο Χαλκιδιός είναι χίλιες φορές πιο καλός.

  7. Κοίτα λίγο ψηλά ρε Νίκο.Σε έχει κάνει ο Κυρίτσης να σέρνεσαι.Τι εφιάλτη σε έχει πει, σε έβαλε στις παρελάσεις με τούς χρυσαυγίτες,σε προπηλάκισαν οι κολλητοί του, τίποτα από αυτά που τσαμπουνούσες δεν έκανες πράξη, εσύ γράφεις κι αυτοί σε γράφουν. Ποιες πολιτικές διαφωνίες μας λες;Προσωπική κόντρα υπάρχει, και του Δημάρχου και δική σου με τον Καματερό. Παραδεχτήτε το να πάμε παραπέρα.Εσύ και ο Κυρίτσης θα ξανακάνετε τον Καματερό βουλευτή,και υπουργό.

  8. ΑΓΑΠΙΤΙ ΣΙΜΠΑΤΡΗΟΤΑΙΣ. Ι ΟΜΑΔΑ ΑΙΝΑΙΡΓΗ ΠΩΛΙΤΑΙΣ ΣΤΙΣ 11 π.μ. ΘΑ ΔΟΣΙ ΣΙΝΕΝΤΕΦΞΙ ΣΤΟ ΞΕΝΩΔΩΧΙΩ ΜΑΡΗΤΗΝΑ. ΙΣΩΔΩΣ ΑΙΛΑΙΦΘΑΙΡΙ…

  9. Ηλιθια Κυριτσικα επικοινωνιακα παιχνιδακια. Ειδε οτι δεν τραβαει και ανοιγει,ταχα μου, διαλογο με τον βουλευτη του κυβερνητικου κομματος. Διαλογο ? μπουρδες. Μοναχα ζητα, ζητα, ζητα. Σιγα τον πολιτικο διαλογο. Κλασσικα αιτηματα παρελθοντων ετων. Τα ιδια και εδω,και στην Κωλοπετινιτσα.Οτι ο Μυλωνας οτι ο Πατουλης. Ο Πολιτικος διαλογος αφορα Πολιτικα ζητηματα, οπως π.χ. το μεταναστευτικο στην Κω, κυριως. Αυτο ειναι Πολιτικο ζητημα στην Κω. Οχι που θα πανε.. τα κτιρια?? Επ’ αυτου ..σιγη ιχθυος. η’ μαλλον εχουν ηδη αποφασισει μαζι με το συντονιστικο του Λινοποτιου, και τον…δημαρχο Αλικαρνασου!!!Στον βουλευτη του Συριζα αντι για διαλογο του στελλουμε τα γκαου της Χ.Α. στην καφετερια !!! Α καυμενε Μυλωνα, καταντια!!

  10. «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ 10ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

    Και ενώ οι ταραχές, τόσο μεταξύ λαθρομεταναστών όσο κυρίως και επιθέσεων αυτών στους Έλληνες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, και όχι μόνο, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, κάπου αλλού συμβαίνουν «σημεία και τέρατα».
    Αναφέρει λοιπόν το ΑΠΕ – ΜΠΕ, και όπως αυτό αναδημοσιεύεται από καθεστωτικές ηλεκτρονικές φυλλάδες: «Σε κάθειρξη 10 ετών καταδικάστηκε σήμερα από ουγγρικό δικαστήριο ένας Σύρος μετανάστης για τις ταραχές που σημειώθηκαν πέρσι στα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σερβία, όπου ο ίδιος φέρεται να εκτόξευε πέτρες εναντίον αστυνομικών, σε μια προσπάθεια να αναγκαστούν οι ουγγρικές αρχές να ανοίξουν τα σύνορα. Με βάση την ουγγρική νομοθεσία, η πράξη του Άχμεντ Χάμεντ, 40 ετών, θεωρείται «τρομοκρατική ενέργεια».
    Όσο εμείς τους χαϊδεύουμε κάποιοι άλλοι απλά εφαρμόζουν την κείμενη νομοθεσία τους.
    Τα σχόλια δικά σας…

  11. «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ» ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ ΠΕΝΤΕ 12ΧΡΟΝΑ

    Mε την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή συνελήφθη ένας 57χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» εξ’ Αλβανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.
    Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, ο 57χρονος προσέγγισε έξω από σχολικό συγκρότημα της Νέας Ιωνίας πέντε δωδεκάχρονες μαθήτριες της πρώτης Γυμνασίου και προχώρησε σε άσεμνες πράξεις. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από περίοικους και διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, αστυνομικοί της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβαν.
    Να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»! Και να μην παραλείψουν να του γνωρίσουν τα παιδιά τους!

  12. Αφέθηκε ελεύθερος ο παιδεραστής που συνελήφθη στην Νέα Ιωνία!

    Ντροπή και αίσχος!
    Αυτές είναι οι λέξεις – χαρακτηρισμοί που αρμόζουν στο άκουσμα της είδησης ότι ο 57χρονος ανώμαλος από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή (συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 5 δωδεκάχρονων παιδιών), αφέθηκε ελεύθερος!
    Αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμά της η εφημερίδα Freddo και εφόσον ισχύει, ακόμη και οι αρχικές λέξεις του κειμένου ωχριούν μπροστά στο μέγεθος του ατοπήματος.
    Τι άλλο θα έπρεπε, δηλαδή, να κάνει αυτός ο διεστραμμένος προκειμένου να προφυλακιστεί; Ακόμη κι αν το ότι αφέθηκε ελεύθερος εμπεριέχει «περιοριστικούς όρους», όπως γράφει το δημοσίευμα, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει την μη προφυλάκισή του.
    Θα έπρεπε, προφανώς, να πουλάει κάστανα ή κουλούρια χωρίς άδεια για να προφυλακιστεί. Ενώ τώρα…

  13. Ντροπή και αίσχος!
    Αυτές είναι οι λέξεις – χαρακτηρισμοί που αρμόζουν στο άκουσμα της είδησης ότι ο 57χρονος ανώμαλος από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή (συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 5 δωδεκάχρονων παιδιών), αφέθηκε ελεύθερος!
    Αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμά της η εφημερίδα Freddo και εφόσον ισχύει, ακόμη και οι αρχικές λέξεις του κειμένου ωχριούν μπροστά στο μέγεθος του ατοπήματος.
    Τι άλλο θα έπρεπε, δηλαδή, να κάνει αυτός ο διεστραμμένος προκειμένου να προφυλακιστεί; Ακόμη κι αν το ότι αφέθηκε ελεύθερος εμπεριέχει «περιοριστικούς όρους», όπως γράφει το δημοσίευμα, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει την μη προφυλάκισή του.
    Θα έπρεπε, προφανώς, να πουλάει κάστανα ή κουλούρια χωρίς άδεια για να προφυλακιστεί. Ενώ τώρα…

  14. Η διαγραφή του χρέους η μόνη απάντηση στον φαύλο κύκλο των Μνημονίων 1

    Όταν η κυβερνητική προπαγάνδα προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει λόγο για «απομείωση του χρέους», στην πραγματικότητα εννοεί την ρύθμιση των τοκοχρεωλυτικών δόσεων από το 2022 μέχρι το 2048, ώστε αυτός να είναι πάνω-κάτω στα σημερινά επίπεδα. Δηλαδή, κάπου μεταξύ 15% και 20% του ετήσιου ΑΕΠ της Χώρας.
    Αυτό σημαίνει ότι κάθε πέντε με έξι χρόνια οι διεθνείς τοκογλύφοι θα παίρνουν ένα ετήσιο ΑΕΠ! Κι αν συγκρίνουμε τις τοκοχρεολυτικές δόσεις που ποθεί ο Τσίπρας, με το ύψος του κρατικού χρέους, θα διαπιστώσουμε ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι θα συνεχίσουν να εισπράττουν κάθε δέκα χρόνια ολόκληρο το κεφάλαιο που έχουν «επενδύσει» στο Ελληνικό χρεος.

  15. Η διαγραφή του χρέους η μόνη απάντηση στον φαύλο κύκλο των Μνημονίων 2

    Με την ρύθμιση αυτή, η θηλιά του χρέους θα εξακολουθήσει να σφίγγεται γύρω από τον λαιμό της Πατρίδας και του Λαού για μερικές δεκαετίες ακόμη, χρεώνοντας πλέον και τις επόμενες γενιές. Και βέβαια, επειδή καμιά οικονομία δεν μπορεί να «ζήσει» με τέτοιους δυσβάσταχτους όρους, νέα δάνεια θα συνεχίσουν να συνάπτονται για να αποπληρωθούν τα προηγούμενα. Το «όραμα» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι να μπορέσουν κάποια στιγμή «να βγουν στις αγορές».
    Δηλαδή, για να ξεπληρώνονται τα εξοντωτικά τοκοχρεολύσια, να δανείζονται απευθείας από τους στυγνούς τοκογλύφους του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου, και όχι μέσω του EFSF/ESM και του ΔΝΤ. Κάτι, φυσικά, που ως «όραμα» είχε και η προηγούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.
    Η διαγραφή του χρέους δεν αποτελεί μόνο μια Εθνική λύση, αλλά και την μόνη ρεαλιστική απάντηση στον φαύλο κύκλο των Μνημονίων και την καταστροφική για την Πατρίδα και τον Λαό πρακτική τους.

  16. πρωτα που περνας καθε μερα και μετα μιλα για αλλα.μην κανεις τον αλεκοοοοοοοο!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ