Απαγχονισμένος βρέθηκε 60χρονος Γερμανός στην Κέφαλο!

18
1750

Απαγχονισμένος βρέθηκε σήμερα το πρωί 60χρονος Γερμανός, ο οποίος διέμενε τα τελευταία χρόνια στο Καμάρι, στην Κέφαλο.

Όπως όλα δείχνουν, ο 60χρονος ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και ζούσε μόνος του (η σύζυγος του έφυγε πριν 1-2 χρόνια) έβαλε τέλος στη ζωή του με αυτό τον τραγικό τρόπο, μέσα στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε.

Προανάκριση διενεργεί η αστυνομία.

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γερμανός με οικονομικά προβλήματα!!! Γιατί δεν πήγαινε σαν πρόσφυγας στο στρατόπεδο του ΑΜΑΝΙΟΥ;;;

    Οι Γερμανοί ακόμα και χωρίς να δουλέψουν παίρνουν σύνταξη πάνω από χίλια ευρώ, κάτι άλλο τρέχει εκτός και εάν σαλέψανε τα μυαλά του.

    • Ελεος.Αυτο που λες δεν υπαρχει…τι μυαλα κυκλοφορανε θεε μου.Παλι καλα που ειμαστε ελευθεροι με τετοιο λαο.

  2. …με τέτοιου είδους σχόλια μάλλον εσύ έχεις σαλέψει!!!
    Δεν σεβάστηκες ότι ένας άνθρωπος έφυγε από τη ζωή!!!

  3. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ[ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ].ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ [ΑΝΘΩΠΟΣ ΗΤΑΝ].

  4. ΚΡΙΜΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΜΟΕΘΝΗΣ ΤΟΥ Ο ΧΙΤΛΕΡ. ΕΞΙΜΗΣΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΟΣΘΗΚΑΝ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΑΡΑΓΕ ΛΥΠΑΤΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΕΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ;

    • Ρε αμοιβάδα τι δουλειά έχει ο άνθρωπος με την μέρκελ και τους «Συνέλληνες» σου που αυτοκτονήσανε?Αυτός έφταιγε που χρωστούσανε της μιχαλούς με τόσα λούσα και καγιεν?Εσύ που είσουν οταν αυτοκτονούσαν γιατι δεν τους βοηθάγατε ρε μποχαλοφασίστες?

      • …καλά του τα είπες, αλλά στο τέλος το μποχαλοφασίστες γιατί το έγραψες;
        Να σου υπενθυμίσω ότι στο site δεν γράφουν μόνο ντόπιοι!!
        Εκτός αν βγάζεις και εσύ το κόμπλεξ σου στους Κώους όπως πολλοί άλλωστε!!
        Φιλικά πάντα

      • Σαν να υπονοείς ..το τι δουλειά έχεις και συ με τον Παρθενώνα ,τους αρχαίους φιλόσοφους,μαθηματικούς,φυσικούς,τα αγάλματα…ότι σχέση έχουμε εμείς μ αυτούς,έχουν και αυτοί με τους δολοφόνους 2 παγκοσμίων πολέμων..Διάβασε ένα πόνημα για την ‘επιλεκτική’ μνήμα..δηλαδή τα χρέη των ιδιωτών ήταν η αιτία των μνημονίων,ή των τραπεζών,τραπεζιτών και δημοσίου χρέους?να σου προτείνω μερικά βιβλία και δοκίμια έτσι Χριστούγεννα να περάσεις και τον καιρό σου,αφήνοντας τον αυνανισμό και να μπεις και λίγο στο νόημα?Άντε βλάκα και αν δεν θες κάθε εβδομάδα οι Κυριακάτικες έχουν και έξτρα βιβλία δώρο και άρθρα και γνώμες..Σου συστήνω ένα άρθρο του Χριστόδουλου Στεφανίδη στο πρώτο θέμα πριν 2 βδομάδες που ασχολείται με την επιλεκτική μνήμη και ειδικά αυτή των λαών που αποποιούνται ότι έκαναν οι πρόγονοι τους στους υπόλοιπους,καθηγητής Καρδιολογίας και συγγραφέας…αλλά που να σε αφήσει η σηκωχτύπα,να ασχοληθείς και με τίποτα άλλο που με τα επιχειρήματα και θα ενημερωθείς και θα το βουλώνεις όταν μετά τον αυνανισμό ..λές και μαλακίες…

    • συμφωνω σε ολα αλλα οχι οτι φταινε οι Γερμανοι για την καταντια μας. ΕΜΕΙΣ ΓΤΑΙΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΥΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.
      ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΕΙΟΤΙΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.
      ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕα δημοκρατια με τον μητσοτακι τοτε καλα κρασια.

  5. Είχαν ενημερωθεί και η πρεσβεία και η οικογένειά του εδώ και 6 μήνες ότι ο άνθρωπος δεν είναι καλά . Κανείς όμως δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ. Ο μόνος που τον βοηθούσε ήταν ο σπιτονηκοκύρης του. Έμενε δύο χρόνια στο σπίτι του δωρεάν.

  6. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  7. Στη γερμανια ολα λειτουργουν με συστημα..συνταξεις πανω απο 1000 ευρω δεν παιρνουν οι περισσοτεροι βασικη ειναι 600 ευρω..οταν ο γερμανος δηλωνει μονιμος κατοικος κω τι θα πρεπει να κανει η γερμανικη πρεσβεια;ολοι πολλα λενε αλλα λιγα ξερουν.ζω στη γερμανια και δεν ισχυει τιποτα αποσα λενε στην ελλαδα.εδω για να παρεις συνταξη ανω τον 1000 πρεπει να εχεις 30 πτυχια κ να δουλευεις δημοσιο η να κανεις δουλεια με κινδυνο τη ζωη σου.κριμα στον ανθρωπο να αναπαυθει η ψυχη του

    • Μεταφέρω αυτολεξεί από την ιστοσελίδα της Γερμανικής Πρεσβείας προξενικό τμήμα[Η Γερμανική Προξενική Υπηρεσία στην Ελλάδα έχει ένα ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων.ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΑΓΕΤΑΙ Η ΑΡΩΓΗ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ]. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ

  8. Στην Κέφαλο ξέρουμε πολύ καλά όλοι τι αγώνα έκανε ο σπιτονικοκύρης του για να τον βοηθήσει. Δυστηχώς όμως ούτε οι συγγενείς του ενδιαφέρθηκαν ούτε η πρεσβεία του. Σήμερα ήταν να φύγει για τη χώρα του και απ’ ότι έμαθα ακόμα και τα εισητήρια ο σπιτονικοκύρης του τα είχε πληρώσει. Ανθρωπιά με Α.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ