ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σμαράγδη Παρισίδη, Λίτσα Πανηγυράκη & Καίτη Χόνδρου με Δύναμη Αλλαγής | «Ελάτε να συγκρίνουμε έργο με τους εκπροσώπους της πρ. Δ.Α και δεν εννοώ την κ. Ρούφα»

149
3925

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις νέες γυναίκες (εμείς του είπαμε ότι έπρεπε να αφήσει αυτή την παρουσίαση για του Αγ. Βαλεντίνου) υποψήφιες με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή παρουσίασε σήμερα το πρωί στη Μαρίνα ο επικεφαλής της παράταξης Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτση.

Πρόκειται για την Ξενοδόχο, Σμαράγδη Παρισίση-Κούτσικα, την Λογίστρια Καίτη Χόνδρου-Πατάκου και την Πολιτική επιστήμονα (Διεθνείς σχέσεις) Λίτσα Πανηγυράκη (μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου ΑΡΓΩ της Καρδάμαινας).

Αξιοσημείωτες, πέρα από την εισήγηση οι απαντήσεις του Γ. Κυρίτση σε θέματα επικαιρότητας.

Με αφορμή την πρόσκλησή του «ελάτε να συγκρίνουμε το έργο μας με τους εκπροσώπους της πρώην Δημοτικής αρχής και δεν εννοώ την κυρία Ρούφα…» ρωτήθηκε για τη νέα παράταξη ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ.

Ο Γ. Κυρίτσης απάντησε ότι δεν το λέει μόνο ο ίδιος «όλη η Κως το συζητά», ότι είναι όλοι τα στελέχη της προηγούμενης δημοτικής αρχής με τον κ. Νικηταρά έχοντας αποψιλώσει την παράταξη της κ. Ρούφα. Ο ίδιος βέβαια το είχε προβλέψει έγκαιρα και της το είχε πει στο δημοτικό συμβούλιο, όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο ερώτημα απάντησε ότι η πρότασή του να ορίσει Αντιδημάρχους από τη μειοψηφία με την επανεκλογή του παρόλα αυτά δεν αποκλείει την παράταξη του κ.Νικηταρά, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία και διάλογος για την Κω του 2023.

Σε ερώτημα για την κριτική που άσκησε ο κ. Νικηταράς στη δημοτική αρχή σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Ράδιο ΈΚΦΡΑΣΗ ο Γ. Κυρίτσης τόνισε ότι η κριτική είναι καλό να ασκείται. Όχι όμως να υπερβαίνει τα εσκαμμένα και να θίγει οικογένειες και υπολήψεις όπως γινόταν στις προηγούμενες προεκλογικές μάχες.

Επανέλαβε επίσης, με αφορμή σχετική τοποθέτηση του κ. Νικηταρά στην ίδια συνέντευξη ανοιχτή πρόσκληση για δημόσιο διάλογο και ντιμπέιτ όχι μόνο με τους δημοσιογράφους αλλά και τον κόσμο σε δημόσιο χώρο.

Με αφορμή αιχμή προς τον Θ. Νικηταρά που «έφυγε» επειδή δεν άντεξε τα έδρανα της αντιπολίτευσης και ξαναγύρισε τώρα, ρωτήθηκε αν ο ίδιος θα παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο σε περίπτωση που χάσει τις εκλογές. Η απάντησή ήταν ότι το έχει δείξει η πορεία του αυτό και ζήτησε να ερωτηθεί για το ίδιο και ο κ. Νικηταράς.

Σχολίασε επίσης και το ρόλο κάποιων παραγόντων επί πανίσχυρου ΠΑΣΟΚ, τότε που κάποιοι ήταν στα πράγματα και πάση θυσία ήθελαν να μην πάρει το «χρίσμα» η Δύναμη Αλλαγής, καταλήγοντας  ότι το «Ισχυρή Κως» είναι κλεμμένο από το σύνθημα «Ισχυρή Ελλάδα» του Σημίτη…

Σε ερώτημα για την «μεταγραφή-έκπληξη» του Προέδρου των Ενεργών Πολιτών και στελέχους της Πολιτικής Προστασίας Μ. Γιωργαλλή στη νέα παράταξη (με αφορμή τοποθέτηση του Γ. Κυρίτση που υποστήριξε τη στάση του στο μεταναστευτικό οπότε αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τη χυδαία επίθεση κάποιων κύκλων περί «ακροδεξιών και ναζιστών» στην Κω, παρουσία και του αγαπητού συναδέλφου της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ Δημήτρη Χόνδρου στην συνέντευξη τύπου) ο Γ. Κυρίτσης απάντησε ότι ήταν δεν ένοιωσε καμία έκπληξη και ότι τη θεωρούσε αναμενόμενη.

Κάνοντας και ένα φευγαλέο σχόλιο περί «κ…τούμπας»).

Παρόλα αυτά τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη συνεργασία τους στην Πολιτική Προστασία η οποία θέλει να συνεχιστεί (εν συνεχεία όμως ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας κ. Μαραγκός ανέφερε ότι χτες ο κ. Γιωργαλλής του έστειλε γραπτώς την παραίτησή του).

Σε ερώτημα για το αν έκανε πρόταση συνεργασίας στον Γ. Ζερβό και ποια είναι η απάντησή του, επανέλαβε αυτό που τόνισε και στην εισήγησή του ότι είναι θετικές οι σκέψεις και η μέχρι τώρα συνεισφορά του Γιάννη Ζερβού, παρά τις κατά καιρούς διαφωνίες τους..

Τέλος, ο Γ. Κυρίτσης, υπενθύμισε ότι σε ανύποπτο χρόνο στο δημ. συμβούλιο είχε προειδοποιήσει την κ. Ρούφα για τη νέα παράταξη και ξέρει ακόμα ποια άλλα πρόσωπα θα πάνε μαζί της…

Ενώ, με αφορμή τις εντάξεις και χρηματοδοτήσεις έργων το τελευταίο διάστημα ο Γ. Κυρίτσης σχολίασε ότι κάποιοι (βλέπε: τοπικό Βουλευτή) τρέχουν με δελτία τύπου να θυμίσουν το «κατόπιν ενεργειών» μου νομίζοντας ότι είμαστε στην εποχή που όλα γίνονταν με φίλους ή με «μέσο» στα Υπουργεία…

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Τρεις νέες υποψήφιες, τρία φωτεινά πρόσωπα.”

Τρεις νέες γυναίκες υποψήφιες με τη Δύναμη Αλλαγής, παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Είναι οι:

-Σμαράγδη Παρισίδη, ένας δημιουργικός άνθρωπος που διευθύνει δύο ξενοδοχεία. Με βαθιά γνώση του τουρισμού και πολύπλευρη προσφορά στον τομέα του πολιτισμού. Η Σμαράγδη έχει ιδέες, έχει μια φρέσκια οπτική για το νησί μας και τις ανάγκες του, εκφράζει την Κω του 2023.

-Καίτη Χόνδρου, ιδιωτική υπάλληλος. Άνθρωπος με ικανότητες και πλούσια δραστηριότητα. Ενεργή πολίτης που επιστρατεύει τη θετική σκέψη και το θετικό λόγο για ότι έχει σχέση με το νησί μας.

-Τριανταφυλλιά Πανηγυράκη από την Καρδάμαινα, μια νέα κοπέλα 26 ετών, πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Φέρνει μαζί της την φρεσκάδα των νέων ιδεών, το δυναμισμό και τον ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων, στοιχεία που πρέπει να κυριαρχήσουν στην Κω του 2023.

Οι τρεις νέες υποψήφιες με τη Δύναμη Αλλαγής είναι άφθαρτα πρόσωπα, έχουν γνώση, ικανότητες, ήθος, θετική σκέψη και διάθεση προσφοράς για το νησί μας.

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα και όχι, τα φθαρμένα πρόσωπα του παρελθόντος, αυτοί που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ

Κως, 8 Φεβρουαρίου 2019

Κυρίες και Κύριοι

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας.

Σήμερα είναι μια ακόμα ξεχωριστή ημέρα.

Παρουσιάζουμε νέα, όμορφα, χαμογελαστά πρόσωπα.

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα, οι τρεις γυναίκες που είναι δίπλα μου, τρεις άνθρωποι με γνώση, ικανότητες, ήθος, θετική σκέψη και διάθεση προσφοράς για το νησί μας.

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα και όχι τα πρόσωπα που έρχονται από τον κάδο της ανακύκλωσης, τα φθαρμένα πρόσωπα του παρελθόντος, αυτοί που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.

Έχω δίπλα μου τρεις νέες υποψήφιες με τη Δύναμη Αλλαγής, τρεις ξεχωριστούς ανθρώπους που μπαίνουν στην αυτοδιοίκηση με πολλές ιδέες, μεγάλη όρεξη, θετική σκέψη και χαμόγελο.

Σε σημείο που είναι δύσκολο να κρίνεις ποια από τις τρεις κυρίες έχει το πιο όμορφο χαμόγελο.

Αυτό είναι και το μήνυμα: η Κως με χαμόγελο και αισιοδοξία. Γιατί αρκετά με τη μιζέρια, την εμπάθεια και το μίσος με το οποίο κάποιοι προσπαθούν να δηλητηριάσουν το νησί μας.

Η Κως της συνεργασίας, η Κως που έχει σχέδιο για το αύριο, η Κως των νέων προσώπων είναι εδώ.

Είναι η Κως του 2023, είναι η Δύναμη Αλλαγής. Η σημερινή και η αυριανή δημοτική αρχή με την ψήφο των πολιτών.

Γιατί με την ψήφο των πολιτών είμαστε εδώ, τους πολίτες της Κω εκπροσωπούμε, σε αυτούς απευθυνόμαστε.

Έχω τη μεγάλη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσω σήμερα τρεις νέες υποψήφιες.

Είναι η Σμαράγδη Παρισίδη, η οποία αποφοίτησε με τον πρώτο βαθμό στο έτος της και υποτροφία από την Α.Σ.Τ.Ε.Ρ Ρόδου.

Από το 1998 μέχρι σήμερα διευθύνει τα ξενοδοχεία «Ακτή Νηρηίδες» και «Σμαράγδη» στην Κω.

Διετέλεσε Γεν. Γραμματέας της Ένωσης ξενοδόχων Κω και Β΄ Αντιπρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού του Δήμου Κω.

Στην Αγγλία και Φινλανδία συμμετείχε σε μετεκπαιδευτικά προγράμματα διοίκησης οργανισμών και εκπαίδευσης ενηλίκων.

Δίδασκε από το 1999 ΤΟΥΡΙΣΜΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ σε σπουδαστές τουριστικής σχολής, με ιδιαίτερη έμφαση στο «θεματικό τουρισμό».

Επί σειρά ετών είναι ενεργό μέλος στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων με πλούσια προσφορά τόσο στις υποδομές των σχολείων, όσο και στην εφαρμογή των ηθών και εθίμων του νησιού.

Δραστηριοποιήθηκε σε κοινωνικούς και πολιτιστικούς συλλόγους από θέσεις ευθύνης.

Αγαπά την Ελληνική λογοτεχνία και επιμελήθηκε την έκδοση παραμυθιού για την οικονομική στήριξη των παιδικών σταθμών του Δήμου Κω.

Η Σμαράγδη είναι ένας δημιουργικός άνθρωπος με βαθιά γνώση του τουρισμού, με πολύπλευρη προσφορά στον τομέα του πολιτισμού. Η Σμαράγδη έχει ιδέες, έχει μια φρέσκια οπτική για το νησί μας και τις ανάγκες του, εκφράζει την Κω του 2023.

Η δεύτερη υποψήφια είναι η Καίτη Χόνδρου, ξεχωριστή παρουσία. Άνθρωπος με ικανότητες και πλούσια δραστηριότητα. Έχει σπουδάσει ψυχολογία και διαπολιτισμική εκπαίδευση είναι μέλος του Συλλόγου διαμεσολαβητών Ελλάδας. Σήμερα εργάζεται στο λογιστικό κλάδο. Ενεργή πολίτης που επιστρατεύει τη θετική σκέψη και το θετικό λόγο για ότι έχει σχέση με το νησί μας.

Η τρίτη υποψήφια είναι ένα νέο παιδί από την Καρδάμαινα, η Τριανταφυλλιά Πανηγυράκη, μια νέα επιστήμων.

Πτυχιούχος Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών – Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Ασχολήθηκε ενεργά με το φοιτητικό συνδικαλισμό ως Γραμματέας της ΠΑΣΠ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του τμήματός της και εκπρόσωπος των φοιτητών στη Γενική Συνέλευση τμήματος των καθηγητών.

Μέλος στα όργανα του ΠΑΣΟΚ και σήμερα μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου.

Γραμματέας του πολιτιστικού Συλλόγου Καρδάμαινας “Η ΑΡΓΩ”

Αρθρογραφούσε στο σίτε “MILLENIALS” εμπνευσμένο από νέους επιστήμονες και φοιτητές με άρθρα κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου.

Συμμετείχε ως Βουλευτής της “Σοσιαλιστικής Δύναμης” στο μοντέλο Βουλής των Ελλήνων Ε’ σύνοδος 2017. Η παράταξη μου βραβεύτηκε ως η Δημοκρατικότερη Κοινοβουλευτική Ομάδα στη Παλαιά Βουλή των Ελλήνων.

Φέρνει μαζί της την φρεσκάδα των νέων ιδεών, το δυναμισμό και τον ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων, στοιχεία που πρέπει να κυριαρχήσουν στην Κω του 2023.

Όπως βλέπετε αυτή η παράταξη έχει τη δύναμη να ανανεώνεται όχι μόνο με νέα πρόσωπα αλλά και με νέες ιδέες και προγραμματικές προτάσεις.

Γιατί υπάρχουν και κάποιοι που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι το νέο ενώ στην ουσία είναι το παρελθόν, το απόλυτο παρελθόν, το γκρίζο παρελθόν.

Την Κυριακή γίνεται ο απολογισμός της δημοτικής αρχής, με στοιχεία, τεκμήρια και αριθμούς.

Θα συγκριθούμε με την προηγούμενη δημοτική αρχή και την παράταξη που την εκπροσωπεί και δεν εννοώ την παράταξη της κ. Ρούφα, την οποία φρόντισαν να την αποδυναμώσουν.

Το είχα προβλέψει όπως θυμάστε, αυτό που συνέβη όχι γιατί έχω μαντικές ικανότητες ή είχα κάτι εναντίον της κ. Ρούφα, αντίθετα θεωρώ ότι αυτό που της έκαναν είναι πολύ σκληρό, αλλά γιατί γνωρίζω ότι τα σύνδρομα ορισμένων είναι πολύ ισχυρά. Και το αντικυριτσικό σύνδρομο είναι η μόνη συγκολλητική ουσία που ενώνει κάποιους.

Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση για την Κω του 2023.

Να αντιπαρατεθούν προγραμματικές προτάσεις, να ξέρουν οι πολίτες τι θα κάνουμε. Να υπενθυμίσω ότι στις προηγούμενες εκλογές η πρώην δημοτική αρχή είχε διεκδικήσει μια παγκόσμια πρωτοτυπία.

Ήταν η μοναδική δημοτική αρχή που δεν είχε παρουσιάσει πρόγραμμα στους πολίτες. Πολύ απλά γιατί δεν είχε και δεν έχει πρόγραμμα. Γιατί το παραμύθι για τον “κακό” Κυρίτση φαίνεται ότι είναι το μόνο πρόγραμμα που διαθέτουν κάποιοι που δεν έχουν να προτείνουν τίποτα για την Κω.

Πριν από ένα μήνα έδωσα συνέντευξη στην εφημερίδα Βήμα της Κω και πρότεινα να καταθέσουμε τις προγραμματικές μας ιδέες και προτάσεις σε ανοιχτές εκδηλώσεις σε κάθε δημοτική ενότητα και χωριό της Κω.

Μπροστά στους πολίτες και υπάρχει ο τρόπος να γίνει αυτό. Είμαστε λογικοί άνθρωποι, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτός ο διάλογος θα γίνει με ευπρέπεια. Και κυρίως να είναι ένας διάλογος μπροστά στους πολίτες, να καταθέσουμε εκεί τις προγραμματικές μας προτάσεις για την Κω.

Την πρόταση αυτή την καταθέτω και σήμερα δημόσια και ελπίζω κάποιοι να ακούν και όχι να κάνουν ότι δεν ακούν.

Ενδεχομένως είναι δύσκολο για κάποιους να δεχθούν τη σύγκριση του δικού τους έργου με το δικό μας.

Ενδεχομένως να τους είναι δύσκολο να διαμορφώσουν προγραμματικές προτάσεις. Γιατί δεν είναι προγραμματική πρόταση να φύγει ο Κυρίτσης και να έρθουν αυτοί που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.

Εμείς είμαστε εδώ, θέλουμε το διάλογο, επιδιώκουμε το διάλογο.

Από τη Δευτέρα θα μιλάμε μόνο με προγραμματικές ιδέες και προτάσεις.

Το δικό μας πρόγραμμα είναι έτοιμο, θα ανακοινωθεί σε θεματικούς άξονες και τομείς.

Θα είναι το σχέδιο για την Κω του 2023, ένα σχέδιο που συνδέεται με μεγάλες αλλαγές και ανατροπές.

Και οι αλλαγές αυτές και ανατροπές έχουν ανάγκη νέους ανθρώπους, φρέσκιες ιδέες, ανθρώπους με θετική σκέψη όπως οι τρεις νέες υποψήφιες που παρουσιάσαμε σήμερα.

Θα επαναλάβω αυτό που είπα για τη θετική σκέψη, που είναι η πρώτη ύλη για να αναπτυχθεί η συνεργασία, η συνεννόηση και η συναίνεση ιδίως στα μεγάλα προβλήματα του νησιού μας.

Διάβασα τη συνέντευξη του Γιάννη Ζερβού, ενός νέου ανθρώπου που επιχείρησαν να τον περιθωριοποιήσουν και να τον διαλύσουν, πολιτικά, οι γνωστοί παράγοντες του παρασκηνίου.

Αυτοί που νομίζουν ότι κινούν τα νήματα αλλά δεν αντιλαμβάνονται ότι οι πολίτες της Κω είναι αυτοί που αποφασίζουν.

Ο λόγος του Γιάννη Ζερβού είναι ένας θετικός λόγος, αποτυπώνει την Κω του 2023, την Κω που πρέπει να δώσει βήμα και ρόλο στους νέους ανθρώπους. Και αποδείχθηκε έμπρακτα με τη θετική συμβολή του στην πρωτοβουλία να προχωρήσουμε σε μια αισθητική παρέμβαση στην Ακτή Κουντουριώτη με ξύλινο δάπεδο, αφού είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν τα έργα.

Το καταθέτω δημόσια και γνωρίζετε ότι με τον κ. Ζερβό δεν συμφωνούμε σε όλα. Πρέπει όμως άνθρωποι με θετική σκέψη να βρίσκονται στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και κυρίως νέοι άνθρωποι.

Δεν υπάρχει κάτι στο παρασκήνιο άλλωστε εμείς τις συνεργασίες μας τις κάνουμε στο φως αλλά κυρίως στη βάση προγραμματικών συμφωνιών και συγκλίσεων.

Σας ευχαριστώ και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και θεωρώ ότι οι τρεις νέες υποψήφιες θα είναι αυτές που θα πρέπει να μιλήσουν.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη τύπου:

149 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΓΕΩΡΓΙΕ, μας έχει πρήξει τα μέζεα η τηλεφωνική εταιρεία που παριστάνει το γραφείο Δημάρχου και να καλούν στο πανηγύρι της Κυριακής

   Μας καλεί στην φιέστα που στήνεις την Κυριακή στον ΟΡΦΕΑ… Αλήθεια, ποιος και πόσα θα στοιχίσει όλη αυτή η επιχείρηση με τα χιλιάδες τηλεφωνήματα σε μια προσπάθεια σου να γεμίσεις μια αίθουσα 210 καθισμάτων;;; Κυριακή, κοντή γιορτή αλληλούια… Θα πάρεις την απάντηση στις προσκλήσεις – προκλήσεις… ®Νυχτοκαβαλάρης©

   • Τον ΚΥΡΙΤΣΗ θα τον φάει μόνο ο εγωισμός του, ΤΡΙΏΡΟΦΟΣ, ΡΟΥΦΑ, # ΓΙΑΝΝΆΚΗΣ# και με ΝΔ κομμάτια απλώς οδοντόκρεμες...

    Όσο για τους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ που νομίζουν ότι ακόμα η κοινωνία συνεργάζεται μαζί τους και ότι ακόμα μπορούν να κουνάνε τις γερασμένες καρικατούρες τους ΜΕ ΠΙΟΝΙ ΤΟΝ3Floor- Τριώφλορο ΤΕΟ-ΘΕΟΣΟΣΗ είναι βαθιά νυχτωμένοι … Υπάρχει και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που κάποια στιγμή θα αρχίσει να βγάζει αποφάσεις….

    • Σ@ΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ. Ότι και να λέτε, εγώ ψηφίζω τον Θεοδόση που ψήφισε οικογενειακά ΣΥΡΙΖΑ - ΚΑΜΑΤΕΡΌβ..

     Τον έκρυβε τέσσερα χρόνια στο πηγάδι ο Καΐσερλης όπως λέτε για να τον κρατήσει φρέσκο, χωρίς να φθαρεί και άφησε την κακομοίρα την ΡΟΥΦΑ να τρώει ξύλο από τον Κυρίτση. Τώρα πως θα καταφέρει ο Θεοδόσης να κρύψει ότι τα χαλινάρια του τα τραβάνε οι Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ μόνο αυτός το ξέρει. Εγώ πάντως τους δοσίλογους του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι τον έκαναν κυβέρνηση δεν τους ψηφίζω. Κατάλαβες Θεοδόση ;;;;;;;;

    • Silver Alert, χάσαμε την ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ και τις καθημερινές Φραγκούλιες π@π@ροανακοινώσεις, ΜΕΤΑΚΟΜΊΖΕΙ ;;;

     ΤΕΛΙΚΑ μετά την μυστική της συνάντηση με τον Τριώφλοφο 3flor ΤΕΟ ετοιμάζεται να ανακοινώσει την διάλυση της παράταξης της, «σΟύΡΑΜΑ – ΡΟΥΦιΑνιές – Καταγγελίες» και την προσχώρηση της με ότι υπόλοιπα της έμειναν στο «Νέο Ανίσχυρο σΟύΡΑΜΑ» που έφτιαξαν και κατευθύνουν Καΐσερλης-Καματερός, με μαριονέτα τον αγαπημένο αδέσμευτο υποστηριχτή του ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΟΔΌΣΗ, τον προστάτη του περιβάλλοντος…

    • Λαέ της Κω, την Πέμπτη του Αγίου Βαλεντίνου περίμενε να δεις τις ΑΓΚΑΛΙΈΣ ΘΕΟΔΌΣΗ - ΡΟΎΦΑ παρέα με τους ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ...

     Χαρές και πανηγύρια την ημέρα των ερωτευμένων για την επιστροφή της στην παλιά τους παράταξη που της φόρεσε καπέλο ο ΣφΥΡΙΖΑ και την στηρίζουν δεξιά δεκανίκια τύπου ΤΣΙΠρΑ – ΣυγγΚΑΜΜΕΝΟΥ Μπούλη… Τα χαλινάρια θα τα κουνάνε οι Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ οι μούμιες της πολιτικής…

   • Και να μιλήσετε! Να του τα πείτε όλα χύμα! Αληθινά! Και αποχαιρετήστε τον! Θα κεράσει και αντιμαχείτικο μπακλαβά. Τέλος κι αυτός………….

  • Αρχηγέ ΔΧ, εσένα θέλουμε για ΑΡΧΟΝΤΑ, όλοι οι άλλοι απλώς ΦΕΛΛΟΙ. Χάλασε το προξενιό με τον Κυρίτση και μας πασάρεις αντιπροσώπους;!

   Όλοι-όλες που αναφέρονται μπροστά σου είναι ….νάνοι και ξεχνάμε άλλους τόσους που ενδιαφέρονται… Κατά βάθος ελπίζεις ότι κάποιος θα σε πάρει στα σοβαρά και θα σου κάνει πρόταση να συμμετέχεις σε παράταξη με αντιμισθία τους 185 σταυρούς σου και όχι σαν την περασμένη φορά που έμεινες στα αζήτητα της #Δίεσης#, αλλά πρόσεχε, θα μείνεις ξανά στα κρύα του λουτρού…. Κατάντησες ανεμόμυλος που κάθε φορά αλλάζει θέση και προτάσεις κατά το δοκούν και όπως λάχει για ανθρώπους και καταστάσεις. Αυτό το σχόλιο ΓΚΑΟΥ δεν είναι κάποιας ανώνυμης μαϊμού, που την βλέπεις όλα τα βράδια στον ύπνο σου, αλλά του φίλου σου που δεν σε ξεχνά και ψάχνει ευκαιρία για φρέσκο για ξεκάρφωμα… -Monkey Hangers-

   • ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΠΑΡΑΔΆΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΌ... Οι μισοί από τους εκλεγμένους και αρκετοί αποτυχημένοι σωτήρες έχουν μηνιάτικο 1.800 ευρώ.

    Αφού βρε σωτήρες ξεχειλίζει η ψίχουλα σας για προσφορά στα κοινά γιατί να σας πληρώνουμε με χιλιάδες ευρώ στις αντιδημαρχίες, τους προέδρους των πρώην δήμων, τους προέδρους των δημοτικών επιχειρήσεων;;;; Μισθό ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι 5 παρακαλώ, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, της ΔΕΑΣ, του ΔΗΡΑΣ, του λιμενικού ταμείου με 4Χ4, της ΑΝΕΜ, της ΜΑΡΙΝΑΣ, της Πρόνοιας…. και δεν έχει τέλος ο κατάλογος με σωτήρες που γλύφουν το παραδάκι των Κώων, χώρια τα τυχερά των αναθέσεων και των διαγωνισμών … Τώρα καταλαβαίνω την λύσσα για εξουσία της ΓΚΑΓΚΑ και των άλλων που έχασαν την καρέκλα, το παραδάκι της εξουσίας και της ΒΙΜΕΛ…. Ο μισός προϋπολογισμός του Δήμου στις τσέπες τους σωτήρων που εμείς τα ζωντανά ψηφίσαμε. -ΑΛΕΞΙΚΑΚΟΣ-

   • Η συμμετοχή στην πολιτική και στα Δημοτικά είναι συνεισφορά συμμετοχής, προσφορά στα κοινά και όχι ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ και ταξιδάκια...

    Να συμμετέχεις σε ένα χώρο που δίνει ελπίδα, ελπίδα για κάτι διαφορετικό και ριζικό χωρίς αυταρχισμό, λαϊκισμό, ψέματα, κολωτούμπες και η προσφορά στον τόπο σου είναι κάτι που πρέπει να το αισθάνεται κάποιος και όχι να ζητά αντιπαροχές και μηνιάτικα και συνέταιρους… κατάλαβες Γιώργο;;; -Αλεξίκακος-

  • Άντε γεια Κυρίτση! Άντε γεια! Τελείωσε η καρέκλα για σένανε! Τα κοριτσάκια θα σε μάθουνε κι αυτά απ’την καλή σύντομα. Κρίμα γι’αυτά! Αλλά θα μάθουν απ΄το λάθος τους….

  • Την Κυριακή ανοίγει το τριώδιο, του Τελώνου και του Φαρισαίου, όλα τα μωρά στην πίστα, με φρούτα εκ μεταγραφής και κοψιμιούς...

   Θα αρχίσουν να βάζουν στην μόστρα, η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης και ο ΤΡΙΏΡΟΦΟΣ ΤΕΟ μερικά από τα φρούτα που ελπίζουμε να βγουν νοστιμότερα από αυτά που μέχρι σήμερα ακούγονται… Θα έχουμε και τις αποστασίες από τις υπάρχουσες παρατάξεις και ελπίζουμε να μην διαλυθούν το σΟύΡΑΜΑ και η #Δίεση# όπως κατάφερε ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ με το Ποτάμι και τους ΑΝΕΛ… Θα δούμε έξαλλη την ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ να καταγγέλλει αποστασίες-εκβιασμούς και

 1. Βρε Κυριτση στο σταδιο ανταγορας για παράδειγμα τι εχεις συγκρινεις εσυ? στους βιολογικούς?στο κλειστο? στους πεζοδρομους μας? Για κανα κλιματιστικο με απευθειας αναθεση εισαι μανουλα,για μπογιες και εργολαβιες τα ιδια.
  ……με ζώνη των 300 ευρώ μην ζητατε ψηφους!!! Δεν ειμαστε ολοι πλουσιοι.προκαλειτε……

 2. όπως γνωρίζετε ο απερχόμενος με οδήγησε στο δικαστήριο με την κατηγορία της απάτης. Να γνωρίζεις ότι έκανες σήμερα εκάμα έναν εχθρό

 3. Καλά κρασιά….
  Καλόπιασε την Ιωάννα Γεώργιε, η Δεύτερη Κυριακή θα είναι πολύ δύσκολη

 4. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. O,TI KAI NA AKOYΜE O,TI KAI NA ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ, Η ΘΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ `ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ – ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ `ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ`.

 5. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Δ.Α. ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΔΙΑΘΕΤΩ ΧΡΗΜΑ, ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ… ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΠΕΙΡΟ … ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ…
  ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΘΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ. ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ!

 6. Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ «ΔΕΝ ΘΕΛΩ>> ΤΟΥ <>, ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑΣ, ΤΟΥ `ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ`, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ…
  ΣΙΓΟΥΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠ`ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ, Ο ΑΣΕΒΗΣ, Ο ΜΕΤΑ ΤΟΝ `ΘΕΟ`).
  ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΟ.
  ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!
  ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ.
  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΝ!
  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ!
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ…

 7. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ! ΑΠΟΡΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ «ΕΡΓΟ ΤΟΥ«! ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ. ΑΠΛΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΝ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ…

 8. ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΟΥ κ. ΚΥΡΙΤΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
  Κ. ΚΙΑΡΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

 9. Έχετε δει τους δρόμους της Κω.? Πηγαίνετε μια βόλτα στο Τιγκάκι ή στον δρόμο προς Μαρμάρι …πηγαίνετε από εθνικής Αντιστάσεως η Κως έχει γίνει τερρεν για 4×4..μας δουλεύετε? τα τσιμέντα εκεί που δεν χρειάζονται δεν είναι έργα είναι μόστρα…φτιάξετε κανέναν δρόμομην σκοτωθεί κανείς… και τυχεροί είστε που δεν σας έχει μηνύσει κανείς ακομα….

 10. Κατάντησαν την μαρίνα της κω εκλογικό τους κέντρο. Αυτή είναι η νοοτροπία τους. Οτιδήποτε δημοτικό το θεωρούν ιδιοκτησία τους!

 11. Γεώργιε μόνο την απώλεια του Γ.Κρητικου με 1200 ψήφους δεν την καλύπτεις με αυτούς που έχεις παρουσιάσει.Ετοιμαζε τα κλειδιά του δημαρχείου.
  Ερχόμαστε

 12. Γιώργο δες να κλείσεις καμιά αντιδημαρχία για τον εαυτό σου κι άσε τα μεγάλα τα λόγια…
  ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ πρώτη Κυριακή 40-42%

 13. Τωρα κερδισες με τόσες ψήφους...Βρε κυριτση ο θεοδοσης κατεβαζει υποψηφιους που εαν εδιναν για δημαρχοι

  θα σε ειχαν κερδισει.Τελος κυριτση εχεις χασει.Δεν σε σωζει τιποτα.Απλα θα καψεις πολους υποψηφιους.Μετα την ηττα σου θα σκεφτουν το λαθος που εκαναν να σε ακολουθησουν.Δεν μπορει ολο το νησι να σε βριζει,και να μην το γνωριζουν οι υποψήφιοι σου.Τοτε καλα να παθουν.Στον ΚΑΙΑΔΑ.

 14. Κυριτση εχασες.Καμια σχεση οι υποψήφιοι σου,με τους υποψηφιους του νικηταρα.Γιωργο δεν υπαρχει σωτηρια.Και από ότι εμαθα μεχρι τον μαιο θα τα μουζωσεις.Κριμα για τα κορίτσια……..ΚΡΙΜΑ.

  • Καινούργιο αίμα και όρεξη για δουλειά. Μπράβο σας. Έτσι να μπαίνει καινούργιο αίμα στην πολιτική. Θα σκισουμε Γιώργο μαζί σου

 15. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ .ΤΕΖΕΡΕ ΓΙΑ ΒΑ ΡΛΑ ΝΤΕΜ ΚΑ ΠΑ Ι ΜΠΟΥΡΝΤΟΥΜ.[ΓΥΡΙΣΕ Η ΤΕΝΤΖΕΡΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ].

 16. KYRITSH KAI MARAGKE AKOMA KAI O MIXALIS SAS PHRE XAMPARI KAI TIN KOPANHSE.KANATE POLA AISXH STO MHSI,POY EAN KAI AYTOYS POY KATEBAZEIS YPOPSIFIOYS TA MATHOYN,THA SAS FYGOYN KAI AYTOI……

 17. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΓΕ ΛΑΙΔΗ ΓΚΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΡΛΟΓΚΑΓΚΑ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΕΔΆΝΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΣΑΝ

 18. Γιωργακη το Γιαννάκη να ξεπλύνεις καλα, να μην ξεβάψει πολύ. Τρίτη και φαρμακερή.
  ο παρακαθήμενος ο τελευταίος παίκτης της ποιο διεφθαρμένης συμπλεγματικης ελίτ της μεταμοντέρνας πολιτικής πραγματικότητας, με τα τελευταία κύτταρα ζωής του, διάσπαρτα στην επικράτεια ειδικά σε σημεία που άλλοτε η διεφθαρμένη εξουσία τους επικρατούσε ως πλειοψηφία και δηλητηρίαζε την κοινωνία. Ελευθερία στα χαμόγελα

 19. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

  • Και οι τρις κυρίες μαζί ούτε τους μισούς ψήφους του Σαράντη, οι δύο καλές μονό για την ποσόστωση.

 20. Κορίτσια έχετε μάθει πόσους συμπολίτες πήγε στα δικαστήρια ο αρχηγός σας;; Αν δεν το ξέρετε σας λέω ότι όλα εδώ πληρώνονται.

  • Κακό πράμα η συνήθεια! Είναι πολύ μεγάλη η δύναμη της συνήθειας αν και θεωρείται από τις μεγαλύτερες ανθρωπινες αδυναμίες. Έμαθες με «Μεδουσες»Persea , και τελικά αντί να τις ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙΣ βοηθας να φυτρωνουν νέα φιδακια! Κρίμα κορίτσια. Υποτίθεται ότι οι γυναίκες έχουν ποιοτικό μυαλό. Καλή παράσταση.

 21. Αλλά στο δεύτερο γύρο θα ψηφίσω Κυρίτση γιατί αυτό που της έκαναν ήταν πέρα για πέρα ανέντιμο και ηθικά απαράδεκτο.

 22. Όπως ξαναείπα ο κύριος Κυρίτσης κάτω από την πίεση της νέας παράταξης του κυρίου Νικηταρά θα επισπεύσει τις νέες υποψηφιότητες των συμβούλων του ώστε να αντιμετωπίση το καινούργιο. Το άσχημο είναι ότι γίνεται βιαστικά και υποχρεωτικά και δεν καλύπτεται με υποψηφιότητες εγνωσμένου κύρους αλλά με δευτερεύουσες. Αυτό θα του στοιχίσει στο άμεσο μέλον και ιδίως εαν η παράταξη του κυρίου Νικηταρά συνεχίσει να ανακοινώνει ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες. Εαν ο κύριος Κυρίτσης την επόμενη φορά δεν σκεφτεί να εμφανίσει πέντε σοβαρές υποψηφιότητες πολιτών με κύρος τότε τα πράγματα για αυτόν θα είναι ακόμα πιο δύσκολα και ο Νικηταράς θα κάνει περίπατο από την πρώτη Κυριακή..

 23. Καλή επιτυχία κορίτσια μπράβο κ αστέ τους άλλους να λένε ! Αυτοί δεν μπορούν ούτε τοπικά συμβούλια να φτιάξουν ήταν όλοι αυτοί που τους έστειλε ο κόσμος σπιτι τους και θα τους ξανά στηλει !!!!

  • αλλα ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ εχεις 100 μερες για προβα…..προβατο

 24. Μπράβο Δημαρχε,είμαστε μαζί σου πάντα και θα κάνουμε πόλεμο για σένα.Τους άλλους θα τους μαυρίσουμε ξανά όπως και στις προηγούμενες εκλογές που ήταν με τον Σ@ρα.Καλη επιτυχία στις κοπέλες.

 25. Βρε γι αυτό όλο το δημοτικό χρήμα το έπαιρνε η συγκεκριμένη ομάδα; Έτσι να τα βλέπουμε στο ξεχασμένο ζηπαρι.ουστ από εδώ με τις συντεχνίες.Κυρία μου πριν 4 μήνες αλλά έλεγες….

 26. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΙ ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΥΣΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΟΨΑΝΕ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ?ΡΕ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟ!!!

 27. ΧΑΙΡΌΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ .ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΎΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ

 28. Σ’ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΘΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.

 29. Δηλαδη τα νεα προσωπα τα θελει ο Κυριτσης και κατηγορει τα παλια στελεχη.Μα παλιο στελεχος είναι και η Τλε που ηρθε από το ΟΡΑΜΑ… και τελεος ειρωνικος προς στα στελεχη της ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ.Προσωπα πετυχημένα και με εξετασεις στην κοινωνια της Κω.Ελεος με τις ….αριες σας. Δημητρη το 14 μιλουσες για αναθεσεις τωρα κοκοκοκοκο

 30. Σμαρω συγχαρητηρια!!! Χθε τα λεγαμε, σημερα κάθισες δίπλα σε εναν ανθρωπο οποιος ειρωνευτηκε ανθρωπους αλλης παραταξης για να σταξει μελι για εσας.Σμαρω αλλαξες σε μια νυχτα.Πραγματικα λυπαμαι.
  Καλη επιτυχια

 31. Την εκαψαν την δική τους μεταγραφή από το Όραμα,μας ετελειωσε! Οι καλοί ειναι οι δικοί μας οι άλλοι ειναι οι κακοι και το κακο παρελθόν…
  Δημητρη πολλα λεφτα σε απευθειας αναθεσεις δεν βλέπεις δεν ακούς δεν νωας

 32. Αυτός είναι ο χαρακτήρας σας , προ 10 ημερών και ενός μήνα στείνατε φιάσκα εντός «αγωνιστικών χώρων» με ανακοινώσεις και άρθρα για την δημοτική αρχή που ταξίδεψαν μέχρι και στην Ρόδο και τώρα συστρατευθήκατε…. Κυρίτση για εσένα λυπάμαι, αυτά πληρώνεις αυτήν την τετραετία με τα στελέχη σου, που ο ίδιος σου ονομάζεις ανίκανα και τέτοια τελικά σου αξίζουν… Μέσα από το κάστρο στο άνοιξαν οι πόρτες…. Χάνεις καημένε

 33. Απο την λεξη ΕΝΟΤΗΤΑ στις κατηγοριες των στελεχων της νεας παραταξης….αλλα και ο μισθος των αντιδημαρχων απο τα στελεχη της αντιπολιτευσης.ΣΜΑΡΩ-ΛΙΤΣΑ-ΚΑΙΤΗ χαιρομαι που καθισατε διπλα σε αυτον τον ανθρωπο.φανταζομαι οι ειρωνιες του σε πετυχημενα προσωπα στην μικρη κοινωνια μας σας εκφραζει.

 34. casus belli!!! Αν καποιος ειρωνευτεί η κατηγορησει,αυτα βεβαια για τους αλλους κυριε Κυριτση,για τον αντιπροεδρο του Τοροντο που μας ξεφτιλιζει σαν παραταξη και αν χασουμε μετα τι θα μας λες?

 35. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΧΑΣΕ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΕΙ Ο Κ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΑΠΛΑ, ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ (ΣΗΜ.: ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ).

 36. Τι να πρωτοθυμηθούμε: την τραγική διαχείριση στο μεταναστευτικό που για ένα ολόκληρο καλοκαίρι είχαν αφήσει το λιμάνι και την Β. Γεωργίου να μετατραπούν σε χοτ σποτ και μας διέλυσαν τουριστικά.
  Να πούμε για την αδυναμία του να συνεργαστεί με οποιονδήποτε. Κλειστές πόρτες με την κυβέρνηση, τα ίδια και χειρότερα με την περιφέρεια και το επιμελητήριο. Η δε πολιτική του αντιπαράθεση με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις πραγματικός βούρκος: βρισιές, προσβολές και ειρωνείες.
  Για τις υποσχέσεις του σχετικά με την Ryan air? Όχι μόνο θα αύξανε τις πτήσεις αλλά θα μας έκανε και βάση στην Κω! Αποτέλεσμα μηδέν πτήσεις όλο αυτό το διάστημα.
  Να μιλήσουμε για τις απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και προσκείμενους στην παράταξη του. Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα!
  Έτσι πέρασαν 5 χρόνια και το νησί βρίσκεται στο χάλι που όλοι βλέπουμε. Καμιά σοβαρή υποδομή όλο αυτό το διάστημα και ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια να καταρρέει (π.χ. βιολογικός στο Ψαλίδι, ΧΥΤΑ κλπ.)

 37. μετά από 5 χρόνια δυσωδίας και ρεζιλέματος στους τουρίστες και τώρα που όλοι τον κράζουνε αποφάσισε το ξεφτέρι ο Κυρίτσης να ανακοινώσει ότι θα φτιάξει τον βιολογικό. Για τέτοια ταχύτητα αντίδρασης μιλάμε. Βρε μεγάλε πολιτικέ νου, περίμενες να φτάσουμε λίγο πριν τις εκλογές για να ξυπνήσεις?

 38. ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΚΟΠΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

 39. Κυριτση, σχετικά με τα καλοπιασματα προς τη ΡΟυφα .τα οποία εσύ και τα τσιράκια σου πραγματοποιείτε, άστα καλύτερα για τους αδαείς! Για πόσα κιλά ηλιθιους θεωρεί ς τους πολίτες? Έχεις δει- έχετε όλοι σας παρει πρέφα το τέλος της οικτρης θητιας σας και προσπαθείτε να σωθείτε με κάθε τρόπο. Μάταια, ότι σπειρατε θα θερισετε…

 40. Τι να παρουσιάσεις ρε κυριτση την κυριακη? Μία βόλτα στην πόλη και τα χωριά, είναι όλο σου το έργο αποτυπωμένο σε δύο λέξεις: μαύρο χαλι.
  Κρίμα τα 5 χρόνια που χαραμισαμε με όλους σας και ρημαξατε το νησί, τώρα ότι και να λες, πρέπει να αναφέρει που ξόδεψε ς τα εκατομύρια των κώων, καλοφαγωτα, λοιπόν και στην υγειά των κορόιδων

 41. μια χαψια σασ εχει ολουσ ο κυριτσησ περιμενετε και θα δειτε……απο την πρωτη κυριακη

  • Μόνο ένα κουμπουρνο σαν εσένα μπορεί να θεωρεί ότι ο κόσμος που δεν είναι μαζί σας πρέπει να πάει με μια «ΧΑΨΙΑ «.Δεν σας έμεινε ούτε ένα «δόντι «γιατί πλέον «δεν μασαμε «.Σαπιες κουβέντες από σάπια μυαλά. Η τσέπη να γεμίζει κι ας «ψοφησουν «χίλια αρνια. «Μη φάτε, σας ετοιμάζουμε γλαροσουπα και μπόλικο ντοματοπελτε. Από σαπιες ντομάτες βεβαιως-βεβαίως!

 42. Καλή επιτυχία στις κοπελαρες της Δύναμης Αλλαγής. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ Κ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗΔΕΣ.

 43. ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΟΜΙΛΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ..ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΛΙΤΣΑ…..Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

 44. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
  Η ΜΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑΠΕ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ

 45. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΚΥΡΙΑΚΉ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΤΑ ΝΙΚΗΤΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΎΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΊΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΈΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΠΆΛΙ ΠΛΆΤΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΣΤΡΑΒΉ.

 46. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 100% !!! ΑΘΛΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΜΥΛΩΝΑ!

  ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 100% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 4.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 100%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

 47. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΓΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ

  – Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;

  Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
  Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν απαραίτητη )

  – Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;

  Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!

  Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη.

  Η κα Πη τολμά να μιλά για το νόμο της κοινωνικής οικονομίας και να λέει ασύστολα ψέματα για να καλύψει τις πομπές της.

 48. ο κ. Κυρίτσης είναι άτυχος γιατί μετριέται με τις 2 θητειες του και κρίνεται ανίκανος για δήμαρχος. Είναι άτυχος γιατί δεν μπορεί να πει ότι θα ξαναλαξει. Κανένας δεν τον πιστεύει πια. Δεν έχει ηθικό πλεονέκτημα πια. Είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος της Κω. Όπου κι αν πάω κανένας δεν τον θέλει

 49. ΧΑΡΗ Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ
  ΓΙΑ 25 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΗΡΕ 400 ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ 100 ΜΕΡΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΗ

 50. Μπράβο Δήμαρχε μας,πολύ καλή επιλογή και οι 3 κοπέλες. Πάμε γερά να στείλουμε τους κ….τούμπες σπίτια τους.

 51. Αγαπητέ Γεώργιε, Κάποιος πρέπει να σου θυμίσει, πως χωρίς το παλιό, το καινούργιο δεν γενιέται, και ότι, τα ανακυκλούμενα προιόντα, είναι περισσότερο χρήσιμα, από τα άχρηστα. Επίσης αν κάποιος πρέπει να ανησυχεί
  στις επερχόμενες εκλογές, από κάθε άποψη, αυτός είσαι εσύ. Γι’ αυτό προσπάθησε να συμφιλιωθείς με την ιδέα της επερχόμενης ήττας, και μην βλέπεις γύρω σου δολοπλόκους και ανθρώπους που σε μισούν. Ο καθένας από τους αντιπάλους σου, βγαίνοντας από την πόρτα του σπιτιού του, πηγαίνοντας μια βόλτα οπουδήποτε στο νησί, έχει ακέραια την εικόνα της δικής σου πολιτικής. Εικόνα απραξίας, και εγκατάλειψης του νησιού. Αυτή η εικόνα, αλλά κυρίως η έπαρση και ο τρόπος αντιμετώπισης των δημοτών από μέρους σου, θα καθορίσουν το τίμημα που θα κλθείς να πληρώσεις.

  • Ακριβώς αυτό! Και δεν προλαβαίνει να ξαναλλάξει δήθεν! Τις εκλογές τις έχει ήδη χάσει μόνος του! Και καλά να πάθει! Του αξίζει μια μεγάλη ήττα όλη δικιά του! Αυτοκαταστροφικός! Αχάριστος! Εκδικητικός!Είρωνας! Προσβλητικός! Ήθελες τα κι ήπαθές τα κακόμοιρε. Μην κλαις άλλο. Κράτα τα δάκρυα σου για την μέρα της μεγάλης σου ήττας! Κατάθλιψη σε περιμένει…πολύ κλάμα…και αληθινό αυτή τη φορά!

 52. Δεν βρήκα ούτε έναν στο Ασφενδιού που να θέλει τον Κυρίτση. Σας λέω ότι είναι τελειωμένος

 53. ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!
  ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ:
  -Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ,ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ……ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ ΤΗΣ…..ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ…..ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ …..ΒΕΒΑΙΩΣ!
  -Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΕΙΣΥΕΡΓΙΑ ΤΗΣ – ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ -ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ……ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ…..ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΗΔΕΙΑΣ!!………ΜΠΑΑΑΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
  ….ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ!
  ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ,ΘΑ ΚΛΕΙΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ……..ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΑΣ;
  ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
  ΚΡΙΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ!
  ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ η’ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ……ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!
  ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ!!!!!!!!!!

 54. τεσερα χρονια ,τι κανατε για τιν υγεια;
  τι κανατε για το κεντρο υγιασ στιν αντιμαχια;
  πωσ βοιθεισαται κ βοιθατε το γιατρο,να καλυψει τις αναγκεσ του τριγωνου;
  το νερο;
  τι κανεται με το νερο;
  τι γινετε το νερο;
  γιατι δεν εχουμε νερο;
  γιατι νερο που δεν πινετε το πλιρονουμε για καλο;
  γιατι νερο δεν εχουμε ουτε καν για να πλιθουμε;
  γιατι τετια καταντια χιμωνα καιρο;
  και που ναρθει και το καλοκαιρι!
  τετια καταντια δεν αξιζει στιν αντιμαχια!
  ντροπη σας!

  • Γεια πες μας κ οι προηγούμενοι τι κάναν για το νερό και γ όλα αυτά που γράφεις να σου πω εγώ τίποτα κ αντίθετος έφαγαν βιβλίαρια έκλεισαν την Βιμελ κ ακόμα μας χρωστάνε κ ποσσα αλλά..
   Τουλάχιστον αυτοί έκαναν και δύο πράγματα κ έβρισκες κ έναν άνθρωπο να πεις τα παράπονα σου όταν τον χρειαζόσουν όχι σαν τους προηγούμενους όλα στον αυτόματο.

 55. Μπράβο Δήμαρχε, πάμε για την Νίκη. Πάντα με πολλή δουλειά και σοβαρότητα. Οι τεμπέληδες πολιτικοί και δημοσιοι υπάλληλοι των 80s τελειώσανε. Στο 2020 πάμε ξυπνατε. Καλή επιτυχία στις αξιότιμες κυρίες.

 56. Το θέμα είναι ότι δημιούργησες έχθρες δήμαρχε έβαλες τους πολίτες να τσακώνονται μεταξύ τους διελυσες επειχηρησεις στηρίξες λάθος άτομα. Ότι διποτε κινείτε γύρω από αντίπαλο σου είναι διαλυμένο οποιος και να βγει δήμαρχος το νησί δεν επανέρχεται πάρτε το χαμπάρι. Μας βάλανε σε αυτό τον δρόμο χωρίς επιστροφή απλά αργήσαμε να το καταλάβουμε. Όταν κάποιοι φώναζαν τους λέγατε γραφικούς.

 57. Κυριτσάκια μείνετε στο όνειρο γιατί όταν ξυπνησετε θα είναι εφιάλτης. Σφίγγει η θηλια και πιανεστε απ τα μαλλιά σας. Τρίχες κατσαρες καταντησατε και ο μπαρμπερης λαός ετοιμάζει τον «αφρό «που θα σας ξουρισει.

 58. Κυριτση ποιο στη χαρη σου τυχερε αντε κανονισε να κανεις και την Κω το ιδιο ομορφη

 59. κυρίες μου να γνωρίζετε ότι με αυτή την επιλογή σας ταυτίζεστε με τον Κυρίτση εναντίον συμπολιτών μας άρα θα είστε συνυπεύθυνες για ότι συμβεί. Το ξέρετε φαντάζομαι ότι ο Κυρίτσης έχει σύρει στα δικαστήρια παλιούς δημάρχους και 200 συμπολίτες μου. Όλοι μέχρι σήμερα έχουν αθωωθεί αλλά έχουν καταδικαστεί αυτοί και η πρόεδρός τους στο ΔΗΡΑΣ. Σεβαστή η επιλογή σας να ταυτιστείτε μαζί του αλλά αναλαμβάνεται μεγάλη ευθύνη

 60. Κύριε Κυρίτση δυστυχώς δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι μέλλει γενέσθαι! Την δεύτερη Κυριακή έχετε ήδη χάσει -εσείς προσωπικά- την θέση σας! Αυτό είναι ένα γεγονός που δεν μπορείτε πλέον να αντιστρέψετε! Χάσατε μία 5ετία μέσα στην προσωπική σας απραξία! Τα ταξίδια και η αδιαφορία σας για τον Δήμο και τις υπηρεσίες του είναι η καταδίκη σας! Απλά αυτοκτονήσατε προσωπικά πολιτικά! Αλλάξατε το 2014 και μετ-αλλαχτήκατε σε έναν άβουλο και αδιάφορο δήμαρχο. Ήρθε η ώρα να το πληρώσετε -ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΑΣ- με την δική σας προσωπική και μόνον ευθύνη! Η παντελής απραγία σας, απραξία σας, αδιαφορία σας σε συνδυασμό με την ταξιδιωτική -και όχι μόνον…- καλοπέρασή σας, σφράγισε πλέον μετά από 5 συναπτά έτη την προσωπική σας ήττα! Και το γνωρίζετε! Πολλαπλά και απανωτά τα λάθη σας! Τετέλεσται! Χάσατε μόνος σας! Η προσωπική σας επερχόμενη ήττα θα σας καθορίσει και στο πολιτικό σας ανύπαρκτο μέλλον!!!

  • εσυ κ. γνωστη πραγματων…..επρεπε να ηξερες οτι αν ειχες αλλο δημαρχο το νησι σου θα ηταν σαν την Σαμο…και την Λεσβο….αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα……..μονο γιαυτον τον λογο θα ψηφιζω 100 χρονια τον Κυριτση…..

 61. Δεν τον ξέρουνε?Οι πιο αχάριστοι κι εκδικητικοί πάνω στο νησί! Κρίμα τα κοπελάκια.

 62. 1. To 2015 εισβολή μεταναστών
  2. Το 2016 ρεκόρ πτώσης του τουρισμού λόγω της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Κυρίτση
  3. Αρχή του 2017 παύση της Ryan air μετά από συνεχόμενα χρόνια πτήσεων
  4. Καλοκαίρι του 2017: ο μεγαλύτερος σεισμός στη σύγχρονη ιστορία της Κω
  5. 2018: αρνητικό ρεκόρ όλων των ετών σε αφίξεις κρουαζιεροπλοίων!
  6. 2019: πρωτοφανείς πλημμύρες στο νησί

  Τι άλλο μας περιμένει με τον δήμαρχο της γκαντεμιάς? θεέ μου βοήθα μας να φύγει xρουσούζης!

 63. πραγματικα ρε παιδια ολοι αυτοι που γραφετε τα τεραστια κειμενα κοφτε το. δν πειθετε πλεον και εχετε κουρασει.

 64. Μάλιστα. Και πού να δείτε τι έρχετε από την άλλη πλευρά του Νικηταρά. Αχ βρε δήμαρχε τί να πώ ?

 65. Όλοι και όλες χρειάζονται σε έναν συνδυασμό…είτε ως υποψήφιοι είτε ως …θύματα

 66. Ο Δήμαρχος εχει μεγάλη στήριξη εμας τους νέους 18-30 Μπορεί και να απαλλάξει κάτι όταν τελείως φρέσκοι άνθρωποι με πηγμη ασχολούνται με τον Δημο. Βεβαια πρέπει να τους αφήσει χώρο ο Δήμαρχος μας, Όλοι οι γέροι του Ισχυρή κω για κλωτσιές…

 67. και συ λαε βασανισμενε μην ξεχνας τον αιγιαλο…………δημαρχεεεεεεεεε το ξερεις το συνθημα εεε;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.