Εγκρίθηκε από το Λ.Τ η μελέτη για την προσωρινή αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι με την κατασκευή ξύλινου δαπέδου

4
859

ΘΕΜΑ : “Εγκρίθηκε από το Λ.Τ η μελέτη για την προσωρινή αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι με την κατασκευή ξύλινου δαπέδου.”

Εγκρίθηκε από το Λιμενικό Ταμείο η μελέτη για την παρέμβαση που στοχεύει στην προσωρινή και αισθητικού χαρακτήρα αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό στη χερσαία ζώνη του λιμανιού στην Ακτή Κουντουριώτη.

Θα τοποθετηθεί ξύλινο δάπεδο στα συγκεκριμένα σημεία που υπάρχουν ζημιές, προκειμένου να υπάρξει μια προσωρινού χαρακτήρα αποκατάσταση.

Το έργο, όπως προγραμματίζουν το Λιμενικό Ταμείο και ο Δήμος θα είναι έτοιμο το Πάσχα εφόσον υπάρξει και η τελευταία έγκριση από την Πολιτεία.

Ήδη, με τη διαδικασία και την ένδειξη κατεπείγον, ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης απέστειλε τη μελέτη στο Γενικό Γραμματέα Λιμένων κ. Λαμπρίδη προκειμένου να υπάρξει άμεση έγκριση.

Ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Κοκαλάκης, αναφερόμενος στο ζήτημα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η αισθητική παρέμβαση και αποκατάσταση που ετοιμάζουμε περιλαμβάνει την κατασκευή ξύλινου δαπέδου εκεί που υπάρχουν οι ζημιές και έχει προϋπολογισμό 59.000 ευρώ. Δεν μπορούμε να αφήσουμε για δεύτερο καλοκαίρι την Ακτή Κουντουριώτου με την ίδια εικόνα και για αυτό παρεμβαίνουμε.

Αναγκαζόμαστε να πάρουμε αυτή την πρωτοβουλία λόγω της καθυστέρησης και της αβεβαιότητας με την έναρξη των έργων.

Απομένει μόνο η έγκριση της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και ελπίζω να αντιλαμβάνονται όλοι τι πρέπει να γίνει.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα τοποθετηθεί ξύλινο δάπεδο στα συγκεκριμένα σημεία που υπάρχουν ζημιές, προκειμένου να υπάρξει μια προσωρινού χαρακτήρα αποκατάσταση. ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ,Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΩ .

  2. Η μελέτη είναι της πλάκας δεν προκειται να εγκριθεί. Το κάνουν επίτηδες γιατί δεν θέλουν να γίνει το έργο.

  3. ΟΛΑ μια σαχλαμαρα. Το «ΕΡΓΟ»….ο χρονος της Αποφασης….η Διαδικασια της Προτασης…..η Διαδικασια της Αποφασης,…..η ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ για το εργο, για τις καθυστερησεις, για τους υπευθυνους κλπ.κλπ. Μεγαλυτερη ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ δεν εχει Ξαναγινει !!!! Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ….τι νομιζει ο Κυριτσης οτι ειναι οι Κωοι;;;;;;;. Απολιτιστοι και ζωα σαν και τον ιδιο ;;;;;Αυτα ουτε στην Καρδαμενα του 1960 δεν γινοντουσαν..Ξεφτιλιζει την κω και τους Κωους με τετοιες ενεργειες. ντροπη…..τετελεσται μας ξεφτιλιζει…ΔΡΟΜΟ…ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.