ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Χριστούγεννα παντού – Με χαμόγελα αισιοδοξία & Χριστουγεννιάτικο σκηνικό το άναμμα του δέντρου στην Κέφαλο, παρά τις δυσκολίες…

1
2169

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Παρά τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα στην Κέφαλο, το εορταστικό σκηνικό δεν θα μπορούσε να λείψει στο πνεύμα των ημερών. Άλλωστε, όπως τονίστηκε εκ μέρους των διοργανωτών από τον ΔΟΠΑΒΣ- αυτές οι γιορτές είναι αφιερωμένες στα παιδιά και σε αυτούς που πρέπει να αφήσουν για λίγο τα προβλήματα πίσω και να κοιτάξουν τη νέα χρονιά με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε απόψε με πολύ κόσμο (κυρίως παιδιά) η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας καλωσόρισμα-χαιρετισμό απηύθυνε η Κοντέσσα Βραχνού  (ο Πρόεδρος αδυνατούσε να παραστεί λόγω πένθους), και εκ μέρους του δήμου και του δημάρχου και των συναδέλφων του  (λόγω απουσίας εκτός Κω, στο συνέδριο τη ΚΕΔΕ), ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας Κω Σεβ. Μαργακός. Παρούσα ήταν επίσης η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή και ο δημ. σύμβουλος και πολιτευτής Γ. Κρητικός.

Το ίδιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό κι εδώ με Άγιο Βασίλη, ξωτικά και αντίστροφη μέτρηση κατά τη διαδικασία φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην είσοδο του χωριού της Κεφάλου.

Βίντεο από τον φίλο Μ. Χατζηθέμελη στο facebook της Δημ. τηλεόρασης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΗΟΤ SPOT TOΥ ΑΜΑΝΙΟΥ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΔΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ