ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Απίστευτη προσέλευση κόσμου στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ Κω ξεπέρασε κάθε προηγούμενο… (Μέχρι κι ο καιρός περίμενε να ολοκληρωθεί…)

20
7445

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ  ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη – Γ. Κιάρης kiaris-xatzimanoli

 

Απίστευτη προσέλευση κόσμου στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ Κω

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο (μέχρι κι ο καιρός περίμενε να ολοκληρωθεί για να χαλάσει αμέσως μετά…

Πάρα  πολύς κόσμος κατέκλυσε σήμερα  από το πρωί έως αργά το μεσημέρι την πλ. Ανταγόρα στην Κω, τους γύρω δρόμους  και συνολικά το κέντρο της πόλης για να επισκεφτεί το Χριστουγεννιάτικο πάζάρι και να παρακολουθήσει τα μουσικά δρώμενα της εκδήλωσης.

Τα περισσότερα είδη στους πάγκους (μεγάλη ποικιλία και πολλές πρωτοτυπίες) έγιναν ανάρπαστα, ενώ η μουσική πανδαισία από τη Φιλαρμονική Κω και τη Δημοτική χορωδία,  σε συνδυασμό με τον Άγιο Βασίλη, το αγγελάκι ,  το ξωτικό   και το τεχνητό χιόνι, έδιναν ξεχωριστή χριτουγεννιάτικη εικόνα και ατμόσφαιρα.

ΒΙΝΤΕΟ από ψηλά από τον φίλο Μιχάλη Χατζηθέμελη:

xr-pazari-kos

chr-pazari-ko


20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ… ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…Α..ΞΕΧΑΣΑ…ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ…

  2. Οι υπεύθυνοι πρεπει να καταλάβουν οτι ο χωρίς ειναι ακατάλληλος .τρεθς συνάνθρωποι μας λίγο έλειψε να ποδοπατηθουν !

    • Σε όποιο χώρο και να γίνει υπάρχει κίνδυνος να ποδοπατηθούν οι συνάνθρωποι μας όταν υπάρχουν στη μέση σουβλάκια!

  3. Προσπαθώντας να κρύψουν τα μπυροκοιλιά και το μεθύσι από την σαββατιανή κρεπάλη οι κώοι κλαρινογαμπροί παρεβρέθησαν στο παζάρι ομορφαίνοντας το με τα γυαλιά ηλίου που αγοράσανε με δόσεις…Άξιο σεβασμού το γεγονός οτι οι κώες κλαρινονύφες παρεβρέθησαν δε και αυτές κρύβοντας επιμελώς τα πατσοκοίλια από τα χθεσινά πιτόγυρα και την ακμή υποστηρίζοντας τοπικά με στόκους αγορασμένους από του τσακίρη και γυαλιά πραντα τα οποία έβαλε ο μπαμπάς υποθήκη το χωράφι!Εύγε!!

    • Αγράμματο, κομπλεξικό προμάζεμα… ξερνάς χολή αλλά δεν σηκώνεσαι να πας στο χωριό σου γιδοβοσκέ να αρμέγεις προβατίνες και κατσίκες..

      Γράφε τουλάχιστον στην βλάχικη γλώσσα του χωριού σου γιατί από τα μαργαριτάρια γίνεσαι ρεζίλι… κρεπάλη = κραιπάλη , κώοι = Κώοι, παρεβρέθησαν= παρευρέθησαν, και κομπλεξικός τεμπελχανάς και τσόντα εργαζόμενου στην Κω πάει να πει … ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ.

    • Καλή η προσπάθεια φιλαράκι αλλά δεν το ‘χεις, άνοστο το χιούμορ σου!!
      Όταν ξυπνάς κάθε πρωί, μην ξεχνάς να βλέπεις τη φάτσα σου στον καθρέφτη, για να δεις τα χάλια σου!!!

  4. ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΕΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΜΑΡΑΓΚΟ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΓΚΕΜΙΣΤΕΙΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ.

  5. …προσωρινά μέρες που είναι, καλό θα είναι να αφήσουμε επιτέλους στην άκρη τη μιζέρια και τα κακεντρεχή σχόλια!!

  6. Δεν πάτε καλά…δεν έχετε τι άλλο να κάνετε στην φθηνή ζωή σας και κάθεστε και γράφετε ότι να ναι…είστε για λιπησή.Κακομιρα

  7. ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ[ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ,ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ,ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ,ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΑΜΠΡΗ]. ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ….

  8. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΗΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ