ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ: Οι θέσεις του κ. Νικηταρά για το μεταναστευτικό είναι ταυτόσημες με τις θέσεις του κόμματος που τον στηρίζει. Που ήταν όταν αντιμετωπίζαμε τα ΜΑΤ;

30
1153

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ : “Οι θέσεις του κ. Νικηταρά για το μεταναστευτικό είναι ταυτόσημες με τις θέσεις του κόμματος που τον στηρίζει. Που ήταν όταν αντιμετωπίζαμε τα ΜΑΤ;”

Όσο περισσότερο μιλάει ο κ. Νικηταράς τόσο περισσότερο εκτίθεται, ιδιαίτερα όταν κάνει αναφορές στο μεταναστευτικό.

Γιατί πολύ απλά οι θέσεις του κ. Νικηταρά στο μεταναστευτικό είναι ταυτόσημες με τις θέσεις αυτών που επέβαλαν με τη βία τη δημιουργία του hot spot στο Πυλί. Γιατί αυτοί στηρίζουν την υποψηφιότητα του.

Να του υπενθυμίσουμε ότι όλες οι θέσεις του Δημάρχου Κω κ. Κυρίτση στο μεταναστευτικό έχουν δικαιωθεί πλήρως. Δικαιώθηκε σε όσα έλεγε και για όλα όσα προειδοποιούσε.

Να του υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμαρχος ανέλαβε πρωτοβουλία από κοινού με τον Δήμαρχο του Μπόντρουμ κ. Κοτσαντόν για να προστατευτεί ο τουρισμός στις δύο περιοχές με ορατά αποτελέσματα.

Να του υπενθυμίσουμε ότι το hot spot στο Πυλί δεν το δημιούργησε ο Δήμος. Το δημιούργησαν οι δικοί του άνθρωποι, αυτοί που σήμερα τον στηρίζουν.

Να του υπενθυμίσουμε ότι το hot spot στο Πυλί δημιουργήθηκε με τη βία και τα ΜΑΤ που χτυπούσαν τους πολίτες της Κω. Και εμείς είμαστε εκεί μαζί με τους πολίτες. Αυτός που ήταν;

Να του υπενθυμίσουμε ότι οι 10 χώροι που πρότεινε ο Δήμαρχος Κω ήταν σκοπίμως μικροί, μόλις 4-6 στρέμματα για να παραμένουν οι μετανάστες μόνο για 48 ώρες. Η κυβέρνηση όμως ήθελε μεγάλη έκταση γιατί σχεδίαζε τη μόνιμη δομή του hot spot και ήθελε να είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Κατηγορούσε μάλιστα το Δήμο Κω ότι τα 10 σημεία που πρότεινε ήταν σε απομακρυσμένες περιοχές και ήταν μικρές εκτάσεις.

Ιδού και η επιβεβαίωση. Οι δηλώσεις του Υπουργού κ. Βίτσα που τα λέει όλα αυτά ξεκάθαρα. Αποκαλούσε μάλιστα φασίστες και ρατσιστές τους κατοίκους της Κω που αντιδρούσαν.

https://thecaller.gr/politiki/exmes-vitsa-gia-tous-katikous-tis-ko-pou-antidroun-sta-hotspots-fasistes-ke-ratsistes/

Για όλα αυτά φυσικά ο κ. Νικηταράς δεν λέει ούτε πρόκειται να πει τίποτα. Όπως δεν είχε πει τίποτα όταν εμείς και οι πολίτες της Κω αντιμετωπίζαμε τα ΜΑΤ.

Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη και κατηγορηματική: δεν θα νομιμοποιήσουμε ποτέ τη δημιουργία και λειτουργία του hot spot στο Πυλί. Θέλουμε να κλείσει. Και για αυτό θα αγωνιστούμε.

Η δική του θέση είναι η θέση της κομματικής οργάνωσης του Σύριζα που τον στηρίζει. Να μετατραπεί η Κως σε ένα απέραντο hot spot , για αυτό άλλωστε με κάθε ευκαιρία μεταφέρουν παράνομους μετανάστες από άλλες περιοχές της χώρας. Ή μήπως δεν το γνωρίζει και αυτό ο κ. Νικηταράς;

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ Ο ΣΦΥΡΙΖΟΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

    • Ωραία μας τα λες βρε ΜΗΝΆ, πούλαγε φούμαρα για 72 ώρες ο ΚΟΝΤΌΣ, ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΊ Η ΣΚ//ΙΛΑ ΔΕΝ ΦΕΎΓΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΜΑΣ;

      Να κάνουμε ένα άγαλμα στον συμπατριώτη μας δήμαρχο της Αλικαρνασσού… Οι τοπικοί μας Μαυρογιαλούροι ξεκίνησαν με το Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, με τις κλειστές τουαλέτες και τα αντίσκηνα κάτω από το Δημαρχείο η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης και με τα παιχνίδια της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που βάφτισε τις 72 ώρες σε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ και με άλλα φρούτα σαν την Μουμιοποιημένη ΤΑΣΙΑ και τον συγΚΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ λούτσα από αυγά ΑΛΑΝΙΑΡΑΣ ΠΟΥΛΑΣ, αυγολέμονο, και το ελικόπτερο του στα χωράφια με τις αγελάδες… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

      • Καταλάβετε ηλίθιοι ότι το Χοτ σποτ έσωσε το νησί. Τη ζημιά την κάνατε εσείς που δε δεχόσασταν να μαζευτούν κάπου οι άνθρωποι

    • Μη μου πείτε κύριε Κιάρη ότι είστε και περήφανος για τη στάση σας το 2015; Ρημάξατε το νησί με την άθκια πολιτική σας. Βλάκες πήγατε να κάνετε ζημιά στον Τσίπρα και διαλύσατε το νησί. Οι Κώοι έχουν καταλάβει τη ζημιά που κάνατε και γιαυτό θα φάτε ΜΑΥΡΟ.

  2. Ο τριοροφος μαζευει την σαρα και την μαρα και βγηκε στο σεργιανι.ηταν

    κρυμμενος οπως οι αρουραιοι.μεγαλος καρεκλας .μονο η μασα οι εργολαβοι.το ιδιο με τον αμιαντο.ιδιο φυραμα.

  3. Αυτοί που μετέτρεψαν το λιμάνι και τη Β.Γεωργίου σε χοτ σποτ δεν δικαιούνται να ομιλούν

  4. Ένας έντμος άνθρωπος που είναι να μου πει αν είναι αλήθεια ότι οι μεγαλοοφειλέτες χρωστάνε στη ΔΕΥΑΚ πάνω από εννέά εκατομμύρια. Και να μου πει επίσης πόσες χιλιάδες ευρώ πήρανε οι δικηγόροι εξ αθηνών παρ αρείω πάγκο και χασανε όλες τις δίκες.

  5. Ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω και άμα λάχει προσφέρω και μισοτιμής μερικά χωράφια. Έχουμε και βιοογικούς άμα γουστάρετε. Ο φωτισμός κύριε μου έχει κλείσει τον πήρε άλλος. Ο παλιατζής.

  6. ΕΣΥ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΙΣΤΑ ΣΟΥ ΠΙΝΑΤΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΣΠΡΕΣΟ ΣΤΟ ΠΡΕΜΙΕΡΑ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΓΑΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ.ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΒΡΕ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ,ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΕ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΕΣΥ,ΜΑΡΑΓΚΟΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΒΡΩΜΑΓΕ ΣΚ///ΛΑ,ΚΑΙ ΒΟΘΡΙΛΑ;;ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ …. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΗ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ……..

    • ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΟΔΟΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
      ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΑΛΛΑΓΗ
      ΄’Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ !

  7. να γνωρίζεις ότι θα γινουν έλεγχοι σε ολη την δευακ.Να δουμε σε ποιους εχετε χαριστει,και τους απλους πολιτες τους τρεχετε.Ολα θα βγουν στην φορα.Μετα που θα κρυφτείτε.Και μην πιανετε στο στομα σας τον θεοδοση,τον αυριανο δημαρχο του νησιου.γκαου-γκαου.

  8. βρε άντε πάγαινε να πεις του κυρίτση να μη σε βάζει να γράφεις σαχλαμάρες. Παραλίγο να διαλύσετε το νησί μας το 2015. Γεμίσατε τη πόλη πρόσφυγες να μην έχουν που να κοιμηθούν, που να πάνε τουαλέττα, να βρωμά όλη η πόλη, τους κλείσατε και το νερό, και τις δημοτικές τουαλέτες και κάνατε και του κόσμου τις ///ακίες. Φωνάζατε για το hot spot και απο την άλλη προτείνατε 10 θέσεις. Με λίγα λόγια τα κάνατε μαντάρα. Ευτυχώς που δε σας υπολόγισε η κυβέρνηση και οι σοβαροί τουριστικοί παράγοντες της Κω βρήκαν τη λύση που έπρεπε και σώθηκε το νησάκι μας. Είστε σκέτη καταστροφή για αυτό ο λαός της Κω θα σας ξεσκουμπίσει

  9. είναι δύσκολο να χάνεις Μηνά; χώνεψέ το απο τώρα. Είστε οι χειρότερη δημοτική αρχή ever και γι αυτό θα πάρετε το μπαούλο τον Μαιο. Δε σας θέλει κανείς. Αν νομίζετε ότι κερδίζετε γράφοντας για το μεταναστευτικό μακάρι να γράφετε κάθε μέρα. Οι Κώοι δεν ξεχνάμε πως καταντήσατε το νησάκι μας. Μέσα στη βρώμα και στη δυσωδία να μας περνά όλος ο πλανήτης για φασίστες. Εσάς μπορεί να μη σας πειράζει αλλά οι Κώοι αγαπητέ χωριάτη είμαστε δημοκρατικοί άνθρωποι και δε σηκώνουμε τέτοια. Μπορεί να αργήσαμε αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και θα την ακούσετε δυνατά στην κάλπη για να χετε να θυμάστε στην υπόλοιπη ζωή σας

  10. Να μιλάνε όλοι για το μεταναστευτικό να μιλάνε και οι κυριτσικοί! Δηλαδή φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης!

  11. Γιατρέ τρέχα. Από αυτά που λέει μάλλον τον χάνουμε. Μιλά για το μεταναστευτικό γιατρέ. Και μας λέει ότι πήρε το μετάλειο από την Ευρώπη. Νομίζει ότι είναι ο αείμνηστος Διονύσης. Τρέχα σου λέω τον χάνουμε.Κρατά και μια φρατζόλλα.

    • Και τον ΦΩΝΑΖΑΝ νιόνιο τον κοροίδευαν εμένα Ο ίδιος ο ΑΗΜΝΕΙΣΤΟΣ μου τα έλεγε με ΠΙΚΡΑ τι ; κακό κανω;
      ΚΑΙ στην κηδεία του; έβγαλαν και επικήδειο λόγο τα ,,,,
      ΝΗΚΗΤΑΡΑΣ δήμαρχος πρώτη Κυριακή δεν έχει δέυτερη

      • Όχι μόνο τον κορόιδευαν αλλά τον έβριζαν κιόλας μην το ξεχνάς Σοφία. Ξέρεις τι μου είχε πει;: {Είναι κακοί άνθρωποι}

  12. ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΒΙΤΣΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΠΑΡΙΣΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ, Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΜΗΝΑ ΦΤΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

  13. κ. Κιάρη αυτό καταλάβατε από την συνέντευξη του Νικηταρά? Ότι είναι υπέρ του hot-spot ?Τώρα καταλαβαίνω γιατί τα χρέη της ΔΕΥΑΚ έφτασαν 8.000.000.Δεν είναι τίποτα τυχαίο θαρρώ..

  14. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΜΑΤ;
    ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟ ΗΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ;
    ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
    ΗΡΘΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;
    ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΛΙΟΥ,ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΛΗΓΟΗΜΕΡΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝ ΕΤΗ 2019;
    ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

  15. Να κλείσει το hotspot ώστε να ξαναζήσουμε το 2015! Έτσι για να θυμηθούμε αφού μυαλό δε βάζουμε! Τα ίδια και τα ίδια, άγονη και ανούσια αντιπαράθεση!

  16. Όταν παλευατε μετά ΜΑΤ που ήταν ο Δήμαρχος???
    Όταν έλεγε ότι θα κλείσει το λιμάνι, γιατί δε το έκανε???

    Έλα σε παρακαλώ, δε ντρέπεσαι λίγο με αυτά που γράφεις…

    Να πας να εναμτιωθεις στον αρχηγό σου πρώτα και μετά στον αντίπαλο σου…

  17. Αυτό πάει προς όλες τις κατευθύνσεις.Ειτε βγει ο ένας είτε βγει ο άλλος θα πέσει μάσα τρελή.
    Είστε επίσης τόσο αφελής γτ στην Ελλάδα εν έτη 2019 κάθεστε και τρώγεστε ακομα για ένα πιάτο φακές γιατί τόσο θα πάρετε είτε κερδίσουν οι μεν είτε δε.Δηλαδη πως γίνετε να φτάνουν κάθε φορά οι εκλογές κ εκεί που σας είχαν γραμμένους…ξέρετε που,τους έπιασαν οι αγάπες και ξαφνικά νοιάζονται για το νησί.Δηλαδη έλεος μ αυτή την κοροϊδία.Αλλα τι λέμε τώρα σ αυτό το νησί μας έχει φάει η βλακεία.Αντε γεια και καλοφάγωτα σ αυτούς που θα κερδίσουν κ εσείς από κάτω θα τρώγεστε σαν τα σκυλιά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ