ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές κατέκλυσαν το κέντρο της Κω | Διασκέδασαν με την ψυχή τους μικροί και μεγάλοι στο Αποκριάτικο Καρναβάλι Κω

8
2083

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Για άλλη μια χρονιά οι δρόμοι της Κω γέμισαν με μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές, από σχολεία, βρεφονηπιακούς, σχολές χορού και τη Φιλαρμονική του Δήμου Κω να προπορεύεται δίνοντας το ρυθμό, στο καθιερωμένο τα τελευταία χρόνια αποκριάτικο καρναβάλι της Κω.

Η εκκίνηση και η κατάληξη ήταν στην πλ. Ανταγόρα αφού έγινε η παρέλαση όλων των καρναβαλιστών στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και το ιστορικό κέντρο.

Εκεί  ο JOKER ο οποίος παρουσίασε με το δικό του μοναδικό τρόπο την εκδήλωση, κάλεσε στην εξέδρα και παρουσίασε χορευτικά από τις σχολές χορού: Ελένης Δρόσου , Artista Αποστολίας Τσαμπουνιάρη, το Λύκειο Ελληνίδων Κω με το παραδοσιακό γαϊτανάκι και τους Kamilo Kromo.

Τέλος, μικροί και μεγάλοι χόρεψαν όλοι μαζί και διασκέδασαν δεόντως με τα μοναδικά χορευτικά του Τζόκερ, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα μοναδικά ταχυδακτυλουργικά και οι σαπουνόφουσκες από τους ξυλοπόδαρους και τους ζογκλέρ της ομάδας ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ.

 

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΗΤΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕΡΚΕΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΣΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ

  2. Ωραία ήταν.Θα έπρεπε να είχαν κλείσει για οχήματα την Λόρδου Βύρωνος για να είχε αποφευχθεί το ατύχημα με το παιδακι. Μετά το ατύχημα την έκλεισαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ