Ανθούλα Δραμουντανή, Φρόσω Βαβίθη, Βασίλης Χατζηπαυλής, Σάκης Γερακιός & Τάκης Αντωνίου με ΔΑ-Κως 2023 | Γ. Κυρίτσης για Θ. Νικηταρά: «Κάποιοι δεν ξέρουν πρόσθεση, παρά μόνο διαίρεση»

61
2673

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης-Κατερίνα Χατζημανώλη

Ανθούλα Δραμουντανή, Φρόσω Βαβίθη, Βασίλης Χατζηπαυλής, Σάκης Γερακιός & Τάκης Αντωνίου με ΔΑ-Κως 2023 | Γ. Κυρίτσης για Θ. Νικηταρά: «Κάποιοι δεν ξέρουν πρόσθεση, παρά μόνο διαίρεση».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων οι νέοι υποψήφιοι αναφέρθηκαν στους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να είναι υποψήφιοι και σε ποιους τομείς είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν.

Επίσης, ο Γ. Κυρίτσης ρωτήθηκε σε ποιους τομείς θεωρεί ότι υστέρησε την πενταετία που πέρασε και τι στόχους έχει για τη νέα τετραετία λέγοντας ότι η μεγάλη καθυστέρηση για το νησί είναι στον τομέα της οδοποιίας (με ευθύνη και της Περιφέρειας) προσθέτοντας ότι θα είναι προτεραιότητα την νέα περίοδο μαζί με τους έξι άξονες για την Κω του 2023 τους οποίους θα παρουσιάσει αναλυτικά αναφερόμενος στα λιμενικά έργα που θα γίνουν σε όλο το νησί και το μέτωπο προς τη θάλασσα το οποίο θα αναδειχθεί.

Για το θέμα της ακτής Κουντουριώτη και της ανάγκης κυκλοφοριακής μελέτης που αναφέρθηκε χθες ο κ. Νικηταράς ο Γ. Κυρίτσης αντέτεινε ότι το να κλείνει περιοδικά κάποιες ώρες η ακτή Κουντουριώτη δεν χρειάζεται να το πει καμία κυκλοφοριακή μελέτη και θα μπει άμεσα προς διαβούλευση για να προχωρήσει έγκαιρα φέτος η εφαρμογή της.

Ανακοίνωσε ακόμα στο πλαίσιο της συνεργασίας με τα αρμόδια υπουργεία (παρά τις τρικλοποδιές και τα εμπόδια κάποιων όπως τόνισε με νόημα) ότι εγκρίθηκε το μεγάλο έργο για την διάβρωση των ακτών του νησιού.

Για τις απευθείας αναθέσεις που τον κατηγόρησε χτες ο κ. Νικηταράς απάντησε με το «ποιος μιλάει» καθώς ο ίδιος ως Δήμαρχος 96 ημερών υπέγραψε 48 απευθείας αναθέσεις…

Έκανε λόγο τέλος για πόλεμο λάσπης που ξεκίνησε και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα καθώς δεν έχουν πολιτικό λόγο και προτάσεις «από συγκεκριμένα κέντρα και πολιτικές οικογένειες» με τους ίδιους απλώς να απαντάνε όπου χρειάζεται χωρίς να τους ακολουθούν…

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ

Κως, 15 Μαρτίου 2019

Κυρίες και Κύριοι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σε μια ακόμα παρουσίαση νέων υποψηφίων με τη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

Σήμερα έχω τη χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσω 5 νέους υποψηφίους, 5 ξεχωριστούς και ενεργούς πολίτες.

Είναι:

-Η κυρία Ανθούλα Δραμουντανή από την Κέφαλο, ιδιωτική υπάλληλος, ενεργός πολίτης, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα νέα παιδιά και το μέλλον τους, μητέρα άλλωστε δύο αγοριών που σιγά-σιγά μπαίνουν στην παραγωγική διαδικασία.

-Η κυρία Ευφροσύνη Βαβίθη επίσης από την Κέφαλο, επιχειρηματίας με δύο κόρες και ενεργός πολίτης που αγωνίζεται συνεχώς για τον τόπο μας.

-Ο κύριος Βασίλης Χατζηπαυλής καθηγητής φυσικής αγωγής, το 1982 υπήρξε μέλος του πρώτου 15μελούς του Ιπποκράτειου Λυκείου Κω, την περίοδο 1984-88 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου φοιτητών Τ.Ε.Φ.Α.Α. Με έντονη παρουσία στα κοινά μέσω αρθρογραφίας στο Βήμα της Κω με προβληματισμούς και προτάσεις για όσα απασχολούν τον τόπο μας, αλλά και με οργάνωση εκδηλώσεων και σεμιναρίων για τον αθλητισμό.

Πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Από το 1993 μέχρι τον Μάρτιο του 2003 είναι μέλος του Δ.Σ. του Α. Σ. Κώων Ο Ιπποκράτης.

Την περίοδο 1997-2002 ιδρύεται στην Κω ο Σύλλογος Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Κω Νισύρου. Στις πρώτες αρχαιρεσίες αναλαμβάνει Πρόεδρος.

Το 2004 ιδρύει τον Κωακό Αθλητικό Όμιλο Φιλίνος και μετά τις εκλογές του 2005 αναλαμβάνει την προεδρία, θέση την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα.

-Ο κύριος Σάκης Γερακιός ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας δύο κοριτσιών, ενεργό μέλος του χορευτικού τμήματος του Λυκείου Ελληνίδων Κω, με ιδιαίτερη αγάπη στη Λαϊκή παράδοση που προωθεί με όλες του τις δυνάμεις. Ο κ. Γερακιός είναι σήμερα πρόεδρος του Ιστορικού Γ.Σ. Ιπποκράτης ο Κώος, αφιερώνοντας πολλές ώρες στα παιδιά μας.

-Ο κύριος Τάκης Αντωνίου επιχειρηματίας, άλλος ένας άνθρωπος του αθλητισμού, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κομμάτι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πατέρας μιας κόρης.

Όταν άνθρωποι, όπως αυτοί που παρουσιάζουμε σήμερα, ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και στηρίζουν την προσπάθεια μας για την Κω του 2023, εγώ προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη τιμή.

Γιατί είναι τιμή να σου εμπιστεύονται οι άνθρωποι τα όνειρα και τις ιδέες τους, όπως τιμή είναι να σε εμπιστεύονται και οι πολίτες.

Είναι πολύ σημαντικό να μην αποθαρρύνονται νέοι άνθρωποι αλλά και ενεργοί πολίτες να ασχοληθούν με τα κοινά.

Γιατί όταν κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν τη λάσπη και την αθλιότητα, ως πεδίο αντιπαράθεσης, είναι δεδομένο ότι σοβαροί και ενεργοί πολίτες αλλά και νέοι άνθρωποι, αποθαρρύνονται.

Χρειάζονται μεγάλα αποθέματα και ακόμα μεγαλύτερη πίστη για να μπορέσει να υπερβεί κανείς το μίσος, την εμπάθεια, τη συκοφαντία, το ψέμα και την αθλιότητα.

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα διαθέτουν και αυτό είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το νησί μας.

Οι υποψήφιοι που παρουσιάζουμε σήμερα έχουν ως σημείο αναφοράς το χώρο του αθλητισμού.

Μου δίνετε έτσι η ευκαιρία να αναφερθώ σε τέσσερα σημαντικά έργα της δημοτικής αρχής.

Το ένα είναι το κλειστό γήπεδο στη δημοτική ενότητα Ηρακλειδών που εντάξαμε για χρηματοδότηση στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα.

Το τρίτο είναι το κλειστό γήπεδο στη δημοτική ενότητα Δικαίου για το οποίο υπάρχει ήδη η πρώτη χρηματοδότηση.

Και τα δύο έργα θα δημοπρατηθούν την περίοδο 2019-2023.

Το τρίτο είναι η ανακατασκευή του παλιού γηπέδου του Ανταγόρα, η επαναδημοπράτηση του οποίου θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα και θα χρηματοδοτηθεί από το Δήμο και το Υπουργείο Αθλητισμού.

Το τρίτο είναι η τοποθέτηση νέου παρκέ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Κω, για το οποίο έχει υπογραφεί ήδη προγραμματική σύμβαση.

Κυρίες και Κύριοι

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν προτίθεμαι να μπω στο πεδίο της αθλιότητας και της λάσπης που προσπαθούν να με σύρουν κάποιοι.

Δεν διστάζουν να προβούν σε ακρότητες για να το πετύχουν.

Δεν πρόκειται όμως να πετύχουν τίποτα.

Εμείς θα μιλάμε για το έργο μας, ένα έργο ορατό και συγκρίσιμο με το δικό τους παρελθόν.

Εμείς θα μιλάμε για το μέλλον γιατί εμείς έχουμε πρόγραμμα ενώ αυτοί έχουν μόνο παρελθόν.

Εμείς θα επιδιώκουμε τον ανοιχτό διάλογο των υποψηφίων δημάρχων μπροστά στους πολίτες. Ήδη οι άλλες δύο ανθυποψήφιοι και υποψήφιες δήμαρχοι αποδέχθηκαν τη διεξαγωγή αυτού του ανοιχτού διαλόγου με τη συμμετοχή των πολιτών και μπροστά στους πολίτες.

Διάλογος θα γίνει και μέσα από το ΔΗΡΑΣ και με τη δική σας συμμετοχή.

Και με κάθε δημοσιογράφο να κάνει όποια ερώτηση θέλει.

Θα μου πείτε, αυτό είναι αυτονόητο. Αλλά ίσως δεν είναι τόσο αυτονόητο για όλους και αναφέρομαι στην σκαιότατη συμπεριφορά υποψηφίου σε δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις που του έκαναν.

Προφανώς για αυτό δεν θέλει να συμμετέχει και στο διάλογο με τους άλλους υποψηφίους δημάρχους.

Ο διάλογος όμως αυτός θα προχωρήσει, αύριο κιόλας θα ανταλλάξουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μας με τις άλλες παρατάξεις ώστε να δούμε τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν αυτές οι εκδηλώσεις ανοιχτού διαλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις.

Συνεπώς προχωράμε. Και θα περιμένουμε και αυτόν που αρνείται το διάλογο, να αλλάξει άποψη και να συμμετέχει.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό στο διάλογο αυτό να υπάρχει και η συζήτηση για την επόμενη μέρα.

Κυρίως αυτή.

Και η βάση για αυτή τη συζήτηση είναι τα προγράμματα.

Σας δίνω λοιπόν την είδηση. Αρχές Απριλίου, σε μια ανοιχτή και μαζική εκδήλωση, η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως 2023 θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της για την Κω του 2023.

Μπροστά στους πολίτες, σε ανοιχτή συγκέντρωση.

Γιατί εμείς δεν φοβόμαστε τους πολίτες.

Και οι πολίτες συμμετέχουν, μας στηρίζουν. Το απέδειξαν δύο φορές τον τελευταίο μήνα.

Με τη συγκλονιστική και μαζική συμμετοχή τους στον απολογισμό έργου της δημοτικής αρχής.

Με τη μοναδική και μαζική παρουσία των γυναικών στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι γυναίκες της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

Στην παρουσίαση του προγράμματος μας για τη νέα τετραετία, οι πολίτες θα δώσουν μία ακόμα ηχηρή απάντηση, ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα με την παρουσία και τη συμμετοχή τους.

Κυρίες και Κύριοι

Η διατήρηση ενός επιπέδου και ενός ήπιου κλίματος στην πορεία προς τις εκλογές, είναι ευθύνη όλων μας.

Εμείς από την πλευρά μας θα επιμείνουμε στη διατήρηση αυτού του κλίματος, θέλουμε το διάλογο γιατί έχουμε και έργο αλλά και πρόγραμμα.

Θα ήθελα όμως να καταστήσω σαφές ότι δεν θα μένουν αναπάντητες οι αθλιότητες και οι συκοφαντίες. Δεν μπορεί να εκτοξεύει ο καθένας λάσπη και συκοφαντίες, χωρίς συνέπειες.

Ιδίως όταν αρνείται το διάλογο, μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία, στην οποία ο κάθε υποψήφιος μπορεί να εκθέσει τις θέσεις, τα επιχειρήματα και τις προγραμματικές προτάσεις του με ευπρέπεια και δημοκρατική τάξη.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν συνέπειες για όποιον εκτοξεύει λάσπη. Θα καλείται να αποδείξει ότι λέει στη Δικαιοσύνη.

Και δεν παίζω.

Όποιος αμφιβάλλει, ας δοκιμάσει.

Είναι δεδομένο ότι η ανυπαρξία έργου, επιχειρημάτων και προγραμματικών προτάσεων για το αύριο αναγκάζει ορισμένους να χρησιμοποιούν το μόνο πράγμα που διαθέτουν σε επάρκεια: την αθλιότητα και τη λάσπη.

Είναι αυτοί που στα λόγια να ενώσουν την Κω. Και βλέπετε πως συμπεριφέρονται.

Γνωρίζω ότι κάποιοι έχουν συνδρομική σχέση μαζί μου. Ότι το μόνο που τους ενώνει, η μόνη συγκολλητική ουσία είναι το μίσος τους, η εμπάθεια απέναντι μου και τα συμπλέγματα τους.

Δεν με αφορούν αυτοί.

Εγώ απευθύνομαι στους πολίτες.

Και θα συνεχίσω να απευθύνομαι στους πολίτες.

Με ειλικρίνεια.

Γιατί δεν έχω καταθέσει μόνο τον απολογισμό του έργου μας.

Δεν θα καταθέσω μόνο το πρόγραμμά μας για τη νέα τετραετία.

Καταθέτω κάθε μέρα την ψυχή και την καρδιά μου.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω

61 ΣΧΟΛΙΑ

  • Μπράβο σας που ανακατεύεστε με τα κοινά. αλλά κάνατε λάθος επιλογή και θα το διαπιστώσετε δυστηχώς στην πορεία.

  • Είναι υποχρέωσή μας όλων των Κώων να διορθώσουμε το λάθος του 2014

   ΤΟ 2023 είναι τα κομμάτια που θα γίνει αυτή η παράταξη της αρπαχτής.

 1. Κωτης-Ασφενδιανος-Πυλιωτης-Αντιμαχιτης-Καρδαμιωτης-Κεφαλιανος

  Μπραβο Γιωργαρα μου, προχωρα. Ολη η Κως ειναι μαζι σου γιατι μονο εσυ ενωνεις.

 2. Στην Καρδάμαινα χθες έγινε το σώσε. Οι φωνές της κυρίθας ακούγονται μέχρι την Αντιμάχεια όταν ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα του Χαντακάρου. Άσε για τον Νικολιό. ο Κυρίτσης τραβούσε τα μαλιά του.

 3. Ηθελα ναξερα μπρε /////σχαρε, πηγες στη συνεντευξη για να ζητησεις τα στοιχεια των οικονομικων της Μαρινας; Γιατι και ο Δημαρχος ηταν εκει και ο Μαραγκος ηταν εκει και καμια 10αρια δημοτικοι συμβουλοι και σε περιμεναν. Εσυ πηγες;

 4. Μου αρεσε η θεση σου, «δεν ασχολουμαστε με τη λασπη την οποια πετουν συγκεκριμενοι ανθρωποι και συγκεκριμενες οικογενειες πολιτικες». Μπραβο σου για το ηθος που επιβαλλεις στην Κω. Μην στενοχωριεσαι, παλι Δημαρχος θασαι. Ασε τα σκυλια να γαβγιζουν, το καραβανι προχωρα.

 5. Κύριε μου έστειλες πάνω από τετρακόσιους έντιμους πολίτες και τώρα μιλάς για μίσος και εμπάθεια. Να ξέρεις ότι όλα σου θα βγουν στη φορα.

 6. Καταθέτει την ψυχή του ο καημένος. Ξέρετε ποσό ταλαιπωρία ειναι ολα αυτά τα ταξιδάκια που έχει κάνει για το καλό μας . Σιγά μην σε λυπηθούμε καημένε που πέρασες ζωή και κότα 5 χρονάκια. Τώρα ετοιμάσου για το αναπόφευκτο .

 7. Εσύ μιλάς για ενότητα ; Ο πρώτος διδάξας του μίσους και του διχασμού ; Ε ας γελάσω διακεκομένα χα χα χα

 8. Δήμαρχε που είναι τα λεφτα της μαρίνας?Γιατι ενώ λες για δημοσιο διαλογο εφυγες από την πίσω πόρτα?

 9. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΙ. …ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ ΚΥΡΙΤΣΗ. ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ

 10. Τα ίδια και τα ίδια… Βαρέθηκα περιμένω να
  με αγωνία την δική σου παρουσίαση κύριε Κυριτση για να δέσει το γλυκό….Μαρίνα xaxaxa….

 11. Ο προεδρος ολο τριπλες είναι αλλα όταν μεινει μετα τις εκλογες μονος του θα δουμε τι θα λεει.προσοχη στα νεα παιδια που πατε να τα μπλέξετε.

 12. Παντως δεν είναι κακο καποιοι να κατεβαινουν ως υποψήφιοι συμβουλοι,λογικο από την μια μερια.Πρεπει να στηρίξεις τις απευθειας αναθεσεις…

 13. Ο κ. Κυριτσης πρέπει να απαντήσει που πήγαν τα 400.000 της μαρίνας. Μου είπαν ότι μόλις πήγε ο Θεοδόσης και οι σύμβουλοι της Ισχυρής Κω αυτός έφυγε από την πίσω πόρτα. Γιατί κ. Κυριτση. Τόσο πολύ φοβάσαι τον Θεοδόση;;;

 14. Θρασυδειλοι κονδυλοφοροι γιατι γραφετε χωρις να γνωριζετε; Οτι σας λενε το τρωτε αμασητο. Δεν καθεστε να σκεφτειτε καθολου. Ο Νικηταρας μετα την αποτυχια του να φτιαξει συτυχειωδως αξιολογη παραταξη, με προγραμμα, με αρχες και στελεχη αναγκαστηκε να «πιαστει» απο ενα θεμα που καποιος του το εδωσε και μαλιστα του το εδωσε λαθος. Το παρουσιασε δε τοσο αγαρμπα και με τοσο φασιστικο στυλ που δεν επεισε ξανενα. Μηπως θελει να στρεψει τα βλεμματα αλλου, μακρια απο δικες τοη πομπες; Για σκεφτητε λιγο!

 15. ΤΑΚΗ ΜΠΡΑΒΟ!!! Μονο εσυ με την βαθια σου γνωση στον μηχανοκινητο αθλητισμο μπορεις να μπεις μπροστα ωστε να γινει επιτελους η πιστα ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 στο νησι.

 16. Στην Μαρίνα «εξαφανίστηκαν» μέσα σε πέντε χρόνια πάνω από έξη εκατομμύρια ευρώ. Και αυτό γιατί. Ο Μαρκόγλου παρέλαβε ταμείο μηδέν. Μέσα σε τριάμιση χρόνια τους άφησε ταμείο δύο εκατομμύρια εκατό χιλιάδες. Στα πέντε χρόνια θα έπρεπε τα 2,5 να γίνουν εξήμιση εκατομμύρια αφού ο Μαραγκός δεν έκανε κανένα έργο. Σήμερα στο ταμείο υπάρχουν μόνο τετρακόσιες χιλιάδες χωρίς να υπολογίσουμε τα χρέη. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΡΗ;;

 17. μαθαίνω ότι Κυριτσης έχει ξεπεράσει τους 100 υποψήφιος!!Ο Νικηταράς καμία 50ρια η ΡΟΥΦΑ40ρια.απορο τοπικά συμβούλια θα κατεβάσει ο η ισχυρή Κως και το όραμα;

  • Έμαθα ότι ο Νικηταράς δεν θα κατεβάσει τοπικό ψηφοδέλτιο στο Πυλι και η Ρουφα δεν θα κατεβάσει στο Ασφενδιου. Έτσι η συνεργασία δένει σε όλα τα επίπεδα

 18. Μου ζήτησαν να ερευνήσω εάν ο κύριος Κυρίτσης θα δώσει στοιχεία της Μαρίνας στον κύριο Νικηταρά. Ερεύνησα και τι έμαθα από τις υπηρεσίες του Δήμου : Όταν κέρδισε ο Καίσαρλης τον Κυρίτση το 2010 πήγε μαζί με συμβούλους του στη Δημαρχία να ενημερωθεί και να προετοιμαστεί γιατί μετά από δύο μήνες θα αναλάμβαναν τις ευθύνες. Μπαίνουν μου λένε στο γραφείο του Δημάρχου Κυρίτση και αυτός αμέσως τους δείχνει την πόρτα και τους λέει να φύγουν και να πάνε την πρώτη Ιανουαρίου. Γιώργο του λέει ο Καίσαρλης ένα καφέ να μας κεράσεις και η απάντηση ήταν ότι δεν έκλεισαν ραντεβού μέσω της γραμματέως. .Η ίδια εικόνα επαναλήφτηκε και στον Δήμο Δικαίου μόνο που εκεί όταν πήγαν οι νεοεκλεγμένοι με τον Καίσαρλη ο Χατζηκαλύμνιος τους έδειωξε κακήν κακώς. Σας λέω ερευνώντας ότι ήδη εξαφανίζουν τα έγγραφα από τις υπηρεσίες όπως έγινε τότε με τις κούτες που έπαιρναν από την δημαρχία νύχτα όπως μου είπε ένας υπάλληλος.

 19. Στην διαδρομή κάθε πολιτικού παρουσιάζεται μία μοναδική ευκαιρία εξ αιτίας της οποίας μπορεί να αναδειχθεί σε ηγέτη. Στον κύριο Κυρίτση παρουσιάστηκαν ΔΥΟ ευκαιρίες. Η μία ήταν τα προσφυγικά και μεταναστευτικά ρεύματα. Η άλλη ήταν ο μεγάλος σεισμός της Κω. Στην πρώτη η Κως του ενάμιση εκατομμυρίου τουριστών θα μπορούσε να μετατραπεί σε διεθνή ηγέτιδα δύναμη ανθρωπισμού και φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών. Για αυτό οι πολίτες της Κω και η διεθνής κοινότητα ήταν πανέτοιμη και δυστυχώς μετατράπηκε σε αποδιοπομπαίο τράγο. Στην δεύτερη περίπτωση του σεισμού θα μπορούσε να αναδείξει με πρωτόγνωρα έργα χωροταξίας και αρχιτεκτονικής τον ανεκμετάλλευτο πλούτο της Κω που καταρρέει ή χειμάζει. Και εδώ η Κως έμεινε με το σλόγκαν τις απευθείας ανάθεσης ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΗΓΕΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΑΒΛΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

 20. ποιούς 100 έχει ρε φίλε. 25 υποψήφιους έχει ανακοινώσει μέχρι τώρα κι απο αυτούς οι περισσότεροι είναι παλιά καμμένα χαρτιά

 21. Γεώργιος Κυρίτσης:Γνωρίζω ότι κάποιοι έχουν συνδρομική σχέση μαζί μου. Ότι το μόνο που τους ενώνει, η μόνη συγκολλητική ουσία είναι το μίσος τους, η εμπάθεια απέναντι μου και τα συμπλέγματα τους.
  Τελικώς ο επαγγελματίας πολιτικάντης του τόπου, διαθέτει απύθμενο θράσος. Αυτός ο καλότατος, ευγενικότατος άνθρωπος, η προσωποποίηση της ηθικής και της ευγενειας, ο ρυθμιστής της αξιοκρατίας και τόσα άλλα. Γιώργη, στις 26 Μάη ετοιμάσου για τις τούρτες της μεγάλης σου θητείας και της λαμπρής σου πορείας στην αφάνεια. Εμείς σου το έχουμε τάξει πως θα τις φας όλες τις τούρτες ως επιβράβευση της σεμνότητας, της ταπεινότητας, του ήθους και της καλοσύνης που μας διδάσκεις έως και σήμερα….Χα, χα, χι ,χι, χι….

 22. Τα ιδια κ τα ιδια… … δεν ακουσα… μηπως ρωτησανε το δημαρχο τι γινεται με το σχεδιο πολης της διετιας που μας ειχε ταξει… … διαφωνει κανεις??? Εε δεν νομιζω… για κανενα ποτο κ καμια σελφι καλοι ειμαστε… λυπαμαι… κ για να μην λεμε βλακειες… το αποχετευτικο πρεπεινα ειναι μερος του σχεδιου πολεως.. οτι αλλο ειναι προχειρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.