ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με εθνικό παλμό η κατάθεση στεφάνων στα τρία μνημεία της Κω για την 25η Μαρτίου 1821

12
1351

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με τη δέουσα επισημότητα και απόδοση τιμών, εψάλη σήμερα Τρισάγιο στα μνημεία των ηρώων, των αρχιερέων και των ριμινιτών από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, για την μεθαυριανή εθνική επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους των μαθητών, των φορέων, των εθελοντών παλαιών πολεμιστών & απογόνων και των τοπικών αρχών.

Εκ μέρους της Περιφέρειας στεφάνι κατέθεσε η Εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλος Ε. Νάκη, εκ μέρους του Δήμου Κω ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ και των Σχ. Επιτροπών Μ. Ζερβός και ο εκπρόσωπος  της 80 ΑΔΤΕ. Παρούσα ήταν επίσης η Επικ. του Οράματος + Δράση Ιωάννα Ρούφα καθώς και ο Δημοτικός σύμβουλος Σταμάτης Πης.

Η τελετή έκλεισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και τον Εθνικό Ύμνο (ΒΙΝΤΕΟ).

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. την ημέρα της γιορτής? Με μεγάλη ευκολία χάνονται οι ώρες διδασκαλίας στα σχολεία. Στις 3 εθνικές εορτές που γιορτάζουμε χάνονται 6 ημέρες. Λίγο παραπάνω από 1 εβδομάδα.

  2. Πάντως εν αντιθέσει με τους πολιτικούς αρχηγούς , εγώ αυτό που βλέπω από ουδέτερη σκοπιά είναι ότι, η Σμαρώ και ο Ναβροζίδης είναι παντού και πάντα. Οι άλλοι όλοι για πλάκα γέμισαν τα ψηφοδέλτια.

  3. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΖΩ Κ ΑΝΑΠΝΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΝ 24Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ -ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ

  4. Ο Ναβροζιδης δεν ήταν ως παράταξη μην τα μπερδεύεται δεν υπάρχει ισχυρή Κως πήγε με το σύλλογο των Ποντίων

    • Σωστή παρατήρηση, αλλά η γενική του εικόνα είναι ότι βρίσκεται παντού. Και ο προβληματισμός μου είναι ότι εκτός από την Σμαρώ και κανένα δυο ακόμα. Οι άλλοι που βρίσκονται;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ