ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η συγκέντρωση του Σωματείου Ενεργών Πολιτών Κω στον Λινοπότι για τον 1 χρόνο από την έναρξη του αγώνα ΟΧΙ HOT SPOT – Μ. Γιωργαλλής: Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το νέο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών…

69
4418

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συγκέντρωση μελών με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός έτους από την ημέρα έναρξης του αγώνα «ΟΧΙ ΗΟΤ SPOT» στην Κω, πραγματοποίησε σήμερα το νεοσύστατο Σωματείο Ενεργών Πολιτών Κω.

Η συγκέντρωση -όπως μας δήλωσε – εκ μέρους της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής το μέλος Μιχάλης Γιωργαλλής, πέρα από τον επετειακό χαρακτήρα έγινε και για ενημέρωση των μελών του Σωματείου για τους σκοπούς και τη δράση του.

Σε ότι αφορά τα νέα δεδομένα και το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Μεταναστών, το οποίο βρίσκεται σε φάση υλοποίησης δίπλα στο υπάρχον HOT SPOT ο κ. Γιωργαλλής μας δήλωσε ότι δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση γεγονός που τους ανησυχεί ιδιαίτερα. Σε συνδυασμό μάλιστα με τον έντονο προβλγηματισμό που εξέφρασε και η Ομοσπονδία των Αστυνομικών για το αν θα υπάρξει επαρκής φύλαξη και τους κινδύνους που εγκυμονεί.

Γενικά πάντως το Σωματείο δεν περιορίζεται μόνο σε θέματα hot spot αλλά και διάφορων άλλων εθελοντικών δράσεων, όπως καταλήγει ο κ. Γιωργαλλής. (ΒΙΝΤΕΟ)

 

69 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ρε δε μαζεύεστε λιγάκι καταστροφείς του τουρισμου εσεις και ο φασίστας που σας διοικεί;

      • Ξυπνήστε βρε ψευτοπατριώτες, πιστεύετε ότι με κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υπουργό τον συγΚΑΜΕΝΟ θα έχουμε ασφάλεια και ειρήνη;;;

        Οι περισσότεροι από εσάς ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΑΝΕΛ. Αυτοί οι ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ που μας κυβερνάνε θα ξεπουλούσαν και την μάνα τους φτάνει να κάθονται στην καρέκλα της εξουσίας… Την στιγμή που η Εθνική Κυριαρχία και η οικονομία μας πεθαίνουν, μας χώνουν φόρους, φόρους, φόρους, ψηφίζουν στα τέσσερα ΦΠΑ 24 % και ότι τους ζητήσει η ΜΕΡΚΕΛ. Ασχολούνται οι ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ λαϊκίζοντας με τα κανάλια, κόβουν συντάξεις μισθούς και με την ανεργία να καλπάζει θα μας στείλουν μετανάστες που να πάνε στον αγύριστο. Και εσείς γραφικοί φασίστες το έχετε ρίξει στα σουβλάκια και στα λουκάνικα κάνοντας αντίσταση….

      • προτιμούν κεμπάπ και γιαουτλού ..... αντί να φάνε γεμιστό κατσικάκι στην ΖΙΑ.

        Η γιαγιά μου που άφησε τα πάντα στο Πετρούμι το 22 πάντα έλεγε, Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.

    • Αλήθεια, έχουν καταλάβει κάποιοι τον γκάου ΦΑΣΙΣΤΑ που κρύβουν μέσα τους;;;

      Τι καταφέρανε μέχρι σήμερα εκτός από να το περιδρομιάζουν σουβλάκια και λουκάνικα; Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ και το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ έφτιαξε στο Αμανιού και την επέκταση του ετοιμάζει. Ότι χειρότερο έχει η κοινωνία μας, τώρα που τα χρυσά αυγά έχουν κρυφτεί στο πηγάδι, οργανώνεται όχι για το προσφυγικό αλλά παρουσία στην τοπική πολιτική σκηνή με τον κ……………και τα …………του τουρισμού

    • Αυτούς τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ο ΣΟΥΡΑΣ τους έδωσε αξία και αξιώματα ψαρεύοντας όπως έκανε δεξιά και αριστερά...

      Φίδια που η φασιστική συμπεριφορά μπορεί να καταστρέψει τον τουρισμό στο νησί. Κάποιος πρέπει να μαζέψει αυτά τα ξενοφοβικά ανθρωπάκια εφαρμόζοντας τους νόμους πριν αρχίσουν τα έκτροπα και τις προκλήσεις που θα προκαλέσουν εξέγερση των ΛΑΘΡΟ.

    • είστε για γέλια και για κλάματα μαζί. Κυριτσάκια, χρυσαυγιτάκια και μερικά λωλά Νεοδημοκρατάκια. Οι συμπατριώτες μας κατάλαβαν το κακό που κάνετε στο νησί και σας έφτυσαν

    • Και ποιος είσαι ρε μεγάλε παράγοντα Γεωργαλλή που θέλεις και ενημέρωση για το τι μέλλει γεναίσθαι;Α και να πάτε να ψήσεσετε κανένα σουβλάκι στιν πλατεία Διαγόρα γιατί το λινοπότι και το Πυλί δεν αντέχουν άλλο τους καπνούς σας

    • Απο τον γκουρού του τουρισμου, που μαζι με τους άλλους ξεπούλησαν τις επιχειρησεις του νησιου.

    • Πράγματι, έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνα φασιστ............................... άβουλα

      ……………………και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

    • Σε λίγο θα αναγάγουν σε τοπική-εθνική αργία την έναρξη της βλακείας τους στο Λινοπότι. Πόσο ξεφτίλα Θεέ μου!!!!!!

  1. ΔΑΙΝ ΙΠΑΜΑΙ ΟΧΗ ΣΙΜΕΡΑ; ΚΡΙΟ ΛΗΓΗ ΑΓΟΝΗΣΤΑΙΣ ΧΑΛΙΑ.ΤΗ ΛΑΙΜΑΙ ΤΟΡΑ ΓΙΑ 7.600 ΥΠΟΓΡΑΦΑΙΣ.ΓΙΟΡΓΑΛΗ ΓΗΑΤΙ ΛΑΙΣ ΜΩΝΟ 150ΜΕΛΗ;ΑΜΙΣ ΧΗΛΙΑΔΕΣ ΣΙΝΑΙΛΛΙΝΕΣ .ΘΕΡΜΩΠΙΛΕΣ ΠΟΥ ΙΤΑΝ;

    • Λάβε έναν αυνανιστήν ρε…120 ηρθαν χτες..θα σε πάνε οι πακιστανοί καροτσάκι στο φίκι φίκι και θα σου την κάνουν δυευρω την οπίσθια οπή…μετά να δεις τραγουδάκια που θα λες σαν την βουγιουκλάκη ειναι το στρώμα μου για πάρτυ…..βλήμα εισαι ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής το ξέρεις?Έξω κίναιδε εκ της οικίας!!!!!!

  2. Χωρίς αύτους τους ανθρώπους, το HOT SPOT θα είχε γίνει στον Λινοπότι, με αποτέλεσμα όλοι οι τουρίστες να τραβούν φωτογραφίες, κάποιες εκ των οποίων θα κυκλοφορούσαν και στο internet, με αποτελέσματα όπως καταλαβαίνετε, καταστροφικά. Όχι ότι και στην 148 δεν κάνει κακό, αλλά τουλάχιστον δεν το βλέπουν οι τουρίστες. Το HOT SPOT στην 148 να γίνει από χώρος μόνιμης εγκατάστασεις, χώρος όπου μόνο να καταγράφονται και εντός 48 ωρών να αποχωρούν και αργότερα να δωθεί στον Δήμο για πολιτιστικές εκδηλώσεις και αθλητισμό.

  3. «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    Μια ακόμα «αλληλέγγυα», έπεσε θύμα της «αντιρατσιστικής» αυταπάτης της, αυτή τη φορά στην Γερμανία. Πρόκειται για την 19χρονη Maria Ladenburger, κόρη του Dr. Clemens Ladenburger, διακεκριμένου δικηγόρου και νομικού συμβούλου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που ήταν φοιτήτρια ιατρικής και εργαζόταν εθελοντικά σε hot spot.

    Η άτυχη νεαρά –η οποία ήταν πανέμορφη, εν αντιθέσει με τις εγχώριες «αλληλέγγυες», που κατά κοινήν ομολογία «δε βλέπονται»…- επέστρεφε με το ποδήλατό της από πάρτι που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιό της στην πόλη Freiburg της Γερμανίας όταν δέχτηκε την επίθεση μέσα σε ένα μονοπάτι.
    Ο δράστης την βίασε, την έπνιξε και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στον ποταμό Dreisam. Όπως αποδείχθηκε, δράστης είναι ένα 17χρονο «προσφυγάκι» από το Αφγανιστάν, που συνελήφθη και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψή του, καθώς βρήκε πάνω στο φουλάρι της κοπέλας το DNA του.

  4. «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.Αυτή είναι η κόρη του Γερμανού αξιωματούχου που δολοφόνησε ο Αφγανός

    ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ 27ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ! – ΟΡΓΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ. http://www.pronews.gr/portal/20161206/world/eyropaiki-enosi/56/dothike-stin-dimosiotita-i-fotografia-toy-afganoy-poy-viase-kai

  5. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΕ… «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥΣ» ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ! 1

    Αφού το καλοκαίρι κατέστρεψαν τους ξενοδόχους και τους λοιπούς που ζουν από τον τουρισμό (δηλαδή την πλειοψηφία των νησιωτών…), με τα «προσφυγάκια» και τα hotspots, τώρα εμφανίζονται ως… σωτήρες τους!
    Έτσι, διαγωνισμό προκήρυξαν οι νεοταξίτες της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, για τη μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχεία για «προσφυγάκια», εκμεταλλευόμενοι τα οικονομικά προβλήματα των ξενοδόχων και των ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων.
    Βέβαια, οι εκμισθώσεις δεν είναι μόνο για την χειμερινή περίοδο, αλλά… επ’ αόριστον. Κάτι που σημαίνει, πως όσοι υποκύψουν στον πειρασμό, δεν θα ξαναδούν τουρίστες στη ζωή τους. Κι όσα λιγότερα καταλύματα είναι διαθέσιμα για τους τουρίστες, τόσο λιγότεροι θα έρχονται. Έτσι, σιγά-σιγά τα νησιά θα μετατρέπονται από τουριστικοί σε… «προσφυγικοί» προορισμοί!

  6. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΕ… «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥΣ» ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ! 2

    Και βέβαια, η είδηση ότι τα «προσφυγάκια» που καταφτάνουν στα νησιά θα διαμένουν σε ξενοδοχεία και λοιπά τουριστικά καταλύματα, με όλα τα κομφόρ – συν το φαγητό, θα ταξιδέψει γρήγορα απέναντι – μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης- με φυσικό κι επόμενο αποτέλεσμα τον ερχομό όλο και περισσότερων «προσφύγων» στη χώρα της… τζάμπα μάσας και ξάπλας, για να κάνουν τις… διακοπές τους, όλο το χρόνο! Άλλωστε, που αλλού θα βρουν καλύτερα;
    (ΥΓ): Ελπίζουμε να πιάσουν τόπο οι συνεχείς εκκλήσεις των κατά τόπους συλλόγων ξενοδόχων προς τα μέλη τους, να μην συμμετάσχουν στη διαδικασία των διαγωνισμών. Γιατί αλλιώς, μαύρη θα είναι η μοίρα των νησιών μας και των κατοίκων τους!

  7. Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι των παραλιακών περιοχών της Ηπείρου και οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό, από τις συνεχείς μετακινήσεις «προσφύγων» από τα hotspots σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που βρίσκονται στις ακτές της Ηπείρου. Τις εκμισθώσεις των χώρων τις κάνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, χωρίς καμμιά συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς…

    Έτσι, αιφνιδιαστικά το βράδυ της Δευτέρας μεταφέρθηκαν από καταυλισμό του Κιλκίς πενήντα «προσφυγάκια», σε ξενοδοχείο στην Πλαταριά Θεσπρωτίας.
    Την ίδια ώρα, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει μισθωθεί ξενοδοχειακή μονάδα στην παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας και μάλιστα για διάστημα πέραν του εξαμήνου.
    Και στην περίπτωση αυτή, οι φορείς της Πρέβεζας δηλώνουν πλήρη άγνοια… Μάλιστα δεν κρύβουν και την ενόχλησή τους από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ύπατη Αρμοστεία –ως κράτος εν κράτει.
    Είναι προφανής η πρόθεση των νεοταξιτών της Ύπατης Αρμοστείας για μετατροπή των ακτών της Ηπείρου σε… «προσφυγικό» προορισμό. Κάτι που θα σημάνει το οριστικό τέλος του τουρισμού στις συγκεκριμένες περιοχές

  8. Σε «προσφυγικό» καταυλισμό θέλει να μετατρέψει όλη την Ελλάδα η ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ 1

    Οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και «ανθρωπιστές», εντός και εκτός Ελλάδας, αποδεικνύουν συχνά – πυκνά πόσο εκτός της πραγματικότητας βρίσκονται τα όσα όχι απλώς πρεσβεύουν, αλλά με εξαναγκαστικές μεθόδους και τρόπους θέλουν να επιβάλουν στους Λαούς της Ευρώπης και ιδίως στους Έλληνες.
    Είναι γνωστά τα πολλά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση από τα παράλια της Μικράς Ασίας. Ένα ακόμη, που προστίθεται στον μακρύ αυτόν κατάλογο, οδηγεί στον εκφυλισμό τους και στην μετατροπή των νησιών αυτών σε μόνιμους χώρους φιλοξενίας παράνομα εισερχομένων ανθρώπων στην Πατρίδα μας.
    Πρόκειται για την πρόθεση από κύκλους του εξωτερικού (και όχι μόνον) της διάθεσης ξενοδοχειακών μονάδων για την εγκατάσταση των εγκλωβισμένων λαθρομεταναστών. Με αυτόν τον τρόπο αλλοιώνεται ο τουριστικός χαρακτήρας των νησιών, με απρόβλεπτες συνέπειες στην οικονομική τους ζωή στα επόμενα χρόνια.

  9. Σε «προσφυγικό» καταυλισμό θέλει να μετατρέψει όλη την Ελλάδα η ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ 2

    Τον κίνδυνο αυτόν επισημαίνουν οι Ενώσεις Ξενοδόχων της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου, αντιδρώντας στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η οποία τώρα αναζητεί ξενοδοχειακά καταλύματα για τους «πρόσφυγες». Σχετική προκήρυξη, μάλιστα, καλεί τους ξενοδόχους των νησιών αυτών να στείλουν, μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, προσφορές για καταλύματα με ελάχιστο όριο 30 κλίνες, που θα παρέχουν θέρμανση, υπηρεσίες καθαριότητας και τρία γεύματα ημερησίως, «προσαρμοσμένα στις διατροφικές συνήθειες» των λαθρομεταναστών!
    Η ομόφωνη αρνητική αντίδραση των τουριστικών φορέων των νησιών αυτών φαίνεται ότι δεν πτοεί τους εκτός τόπου και χρόνου ψευτοανθρωπιστές της Ύπατης Αρμοστείας, οι οποίοι δεν περιορίζουν πλέον τις δραστηριότητές τους στα νησιά. Εντελώς αιφνιδιαστικά, και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση των τοπικών αρχών, η Ύπατη Αρμοστεία μετέφερε 50 άτομα, στα οποία έχει χορηγηθεί άσυλο, σε τουριστικό ξενοδοχείο στην Πλαταριά Θεσπρωτίας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έντονος προβληματισμός σε όλους τους επιχειρηματικούς φορείς της περιοχής.

  10. Και έφαγαν αυτοι καλά και εμείς οι ενεργοί καλύτερα!!Αντε να το κάνετε συχνότερα για να ενεργούμαστε περισσότερο!!

  11. Μιχάλη μπράβο.πρεπει να προχωρήσουμε στη σύσταση δημοτικής ομάδας για τις επόμενες Δημ.εκλογες.Εχεις μια πείρα και με την βοήθεια του κόσμου θα πάμε καλα.

  12. ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ,ΤΟΝ ΙΑΝOΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2016, ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΥ ΚΟΥΡΕΨEΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΑΥΤΕΣ-ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΈΠΕΣΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΞΩ.ΣΗΜΕΡΑ 5-12-2016 ΤΟ EUROGROUP ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ….ΛΟ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΣΕΝΓΚΕΝ.Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΥΠΟ ΕΞΟΔΟ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η Ε.Ε. ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛOΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ.https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/01/blog-post_22.html

  13. ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 2

    Η μόνη λύση για τους Γερμανούς αλλά και τις ΗΠΑ ν αποφευχθεί το σπάσιμο της τραπεζικής φούσκας στην Ελλάδα που θα συμπαρασύρει το ευρώ και τα διεθνή χρηματιστήρια είναι να αμολύσουν την Τουρκία η οποία θα εισβάλει σε μια πλήρης κλίμακας στρατιωτικής εισβολής σε Έβρο και νησιά και έτσι να μπορέσουν οι Γερμανοί να επικαλεσθούν τον πόλεμο για την κατάρρευση των »ελληνικών » τραπεζών.
    Πρέπει πρώτα όμως να προηγηθεί η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη , έξοδος η οποία δεν θα αποτελεί έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση .Ωστόσο ο θόρυβος από το grexit σε δεδομένη στιγμή εάν αξιοποιηθεί επικοινωνιακά από τους Γερμανούς θα μπορέσει να αποπροσανατολίσει την διεθνή κοινή γνώμη η οποία θα βλέπει την ηγεσία της να αποπέμπει την Ελλάδα από την ζώνη του ευρώ με το ερώτημα της περαιτέρω αποπομπής της ακόμα και από την Ε.Ε. Η Ελλάδα μέσα στο πυροτέχνημα του grexit και με το ερώτημα της ολοκληρωτικής αποπομπής της από την Ε.Ε. θα δείχνει ήδη διωγμένη και έτσι μια τουρκική εισβολή δεν θα γίνονταν εναντίον μια χώρας μέλους της Ε.Ε αλλά εναντίον ενός κράτους παρία -rogue state.

  14. ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 3

    Η Τουρκία θα κερδίσει την αυτόματη λύση του κυπριακού εφόσον με κατειλημμένη Ελλάδα η Κύπρος θα μείνει απομονωμένη. Η λύση του κυπριακού θα επιτρέψει την διέλευση του υποθαλάσσιου αγωγού αερίου Ισραήλ -Τουρκίας απόν τα κυπριακά χωρικά ύδατα κάτι που θα αποσβέσει τις ζημιές που υπέστη η Τουρκία από την παύση του λαθρεμπορίου καυσίμων από το Ισλαμικό Κράτος. Η Τουρκία μέχρι να χτυπήσει ο Πούτιν τα κομβόι λαθραίου πετραλαίου έπαιρνε και 600.000 βαρέλια πετρελαίου τον χρόνο από το Ισλαμικό κράτος σε χαμηλές τιμές. αναμειχθούν στην Συρία εναντίον των Ρώσων και Κούρδων αλλά οι ΗΠΑ είναι απρόθυμες.
    Εάν η Τουρκία με την εισβολή της αναγκάσει την Ελλάδα να συνδιαλαγεί με Γερμανία-ΗΠΑ- Τουρκία προκειμένου να ορισθεί ο τρόπος διαμελισμού της τότε οι ΗΠΑ θα ανακτήσουν το έδαφος που έχασαν στον έλεγχο της χώρας από την Γερμανία και μάλιστα με τρόπο που να τις εμφανίζει ως σωτήρα.Οι ΗΠΑ θα αναβαθμίσουν τον ρόλο τους στην περιοχή και θα ανταμείψουν τους Τούρκους με την ανάμειξη τους στην Συρία.

  15. Ο Ερντογάν θα εισβάλει στην Ελλάδα διότι εάν δεν το κάνει η Τουρκία θα χάσει μέχρι και 10 δις δολάρια κρυφή χρηματοδότηση

    από το Καταρ και την Σαουδική Αραβία.Τόσα είναι τα λεφτά που λαμβάνει κάθε χρόνο η Τουρκία απο τις δύο αραβικές χώρες και αυτό για να μπορεί να υποστηρίζει την δράση των τζιχαντιστών στην Συρία με στόχο την πτώση του Άσαντ και την κατασκευή του αγωγού Κατάρ-Σαουδικής Αραβίας -Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας-Ιταλίας-Αυστρίας-Γερμανίας.
    Ωστόσο η ίδρυση του Κουρδικού κράτους σε βόρεια Συρία και Ιράκ η οποία είναι ήδη αποφασισμένη απο ΗΠΑ και Ρωσία αλλά και η επικράτηση του Ασαντ στο πόλεμο με την βοήθεια της Ρωσίας και του Ιραν, έχουν ακυρώσει πλέον τον αγωγό.Συνεπώς το Κατάρ και Σαουδική Αραβία δεν θα συνεχίσουν την χρηματοδότηση της Τουρκίας με τα 10 δις τον χρόνο.Οι δύο αραβικές χώρες θα προτιμήσουν τον αγωγό east med, τον υποθαλάσσιο αγωγό Ισραήλ-Κύπρου-Κρήτης-Πελοπονήσου-Αλβανίας-Ιταλίας-Αυστρίας-Γερμανίας.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
    .https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/10/blog-post_6.html#more

  16. Ο Ερντογάν θα εισβάλει στην Ελλάδα διότι εάν δεν το κάνει η Τουρκία θα χάσει μέχρι και 10 δις δολάρια κρυφή χρηματοδότηση. 2

    Ο Ερντογάν έχει βάλει στο παιχνίδι και τον ηγέτη του κεμαλικού κόμματος Κιλιτσντάρογλου και μάλλον του έχει τάξει λεφτά απο τα 10 δις των καταριανών εάν βοηθήσει στην προετοιμασία της κοινής γνώμης για πόλεμο εναντίον της Ελλάδας και Κύπρου.Με αυτό τον πόλεμο θα καθυστερούσε, ή και θα ακύρωνε τον αγωγό east med, που θα είναι η αιτία για να χάσει την χρηματοδότηση από το Κατάρ-Σαουδική Αραβία.
    Διαβάστε παρακάτω τι έγραφα πριν από μήνες σχετικά με την χρηματοδότηση της Τουρκίας απο το Κατάρ. Αφορμή στάθηκε μια συζήτηση σχετικά με το ποιος είναι ο κρυφός χρηματοδότης.Μερικοί λένε ότι είναι η Κίνα, εγώ όμως επιμένω ότι είναι οι Άραβες . ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ -ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ; Η ΜΗΠΩΣ Η ΚΙΝΑ; https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/10/blog-post_6.html#more

  17. ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ (ΝΤΟΥΜΠΑΙ) Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΕΟΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ

    ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 23-11 -2016 Ο ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 350 ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ-ΟΙΚΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ Η.Α.Ε -ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ-ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ; ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡ-ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ-ΚΟΥΒΕΙΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΜΕΤΑ ΤΑ Η.Α.Ε. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ – ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ- ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΦΕΘΑ κ.ΒΙΤΣΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΤΑ Η.Α.Ε. ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΄΄ΣΥΜΦΩΝΟ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ» ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ-ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, ΚΑΤΑΡ, ΚΟΥΒΕΙΤ, Η.Α.Ε.,ΟΜΑΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/11/blog-post_70.html ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

  18. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΕΡΗΜΟΝΗΣΙΑ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ.

  19. 40 άτομα ήταν δεν ήταν εκεί. Και οι α-θεό-φοβοι του Δήμου. Ε, ρε γιαούρτι που λείπει.
    Άντε τώρα στο κλουβί σας, να ξαναβγείτε του χρόνου.

  20. ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΗ ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

  21. ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΙ ΧΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ

  22. Επιδει όλοι αυτοί θέλουν το καλό του νησιού τους λέτε φασίστες ακραία στοιχεία και χρυσαυγυτηρς; είστε αρρώστα όλοι εσείς οι σχολιαστές που γράφετε αυτά.. έχετε πρόβλημα στον εγκέφαλο είστε μάλλον. Χαμένα..βέβαια…δεν έχετε να κάνετε κάτι καλύτερο στην φθηνή ζωή σας και γράφετε ότι να ναι… αν είσασταν όλοι μαζί ίσως να μην γινόταν το νησί ένα Hot spot …όλο το νησί… άχρηστα σκουπίδια κότες…καλό παιδάκια του νησιού.

  23. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ....ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

    Ορεστιάδα: Σύριος πρόσφυγας από τα Διαβατά μεγαλέμπορος ναρκωτικών
    Σύριος πρόσφυγας από τα Διαβατά της Θεσσαλονίκης συνελήφθη χτες το πρωί στον Έβρο, ενώ κατευθυνόταν προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα με 51 κιλά χασίς, τα οποία προορίζονταν για διακίνηση στην Τουρκία.
    Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για 28χρονο Σύριο, ο οποίος μπήκε παράνομα στην Ελλάδα το 2016, έχει δελτίο αιτήσαντος ασύλου και δηλώνει ως τόπο διαμονής τα Διαβατά Θεσσαλονίκης.
    Μάλιστα, ήδη γίνεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαμένει ή αν έχει περάσει από δομή φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη ή σε άλλη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

    http://www.northpress.gr/news….

  24. «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΛΕΣΒΙΑ ΥΠΕΣΤΗ… «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ» ΑΠΟ… ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΤΟ «ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ». 1

    Από λόγια είναι πρώτα τα συντρόφια, για τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα – και ιδιαίτερα στα δικαιώματα των πάσης φύσεως «μειονοτήτων». Στα έργα όμως, είναι οι χειρότεροι απ’ όλους.

    Έτσι, σύμφωνα με καταγγελία των «Καμένων Σουτιέν»*, ξαναμμένος σύντροφος με «λειτουργική θέση στο “Στέκι Μεταναστών“» και με «αντιρατσιστικό έργο που έχει παράξει για σειρά ετών» (δεν διευκρινίζεται αν είναι ντόπιος ή «προσφυγάκι», μάλλον το πρώτο ισχύει…), έκανε «σεξουαλική παραβίαση» σε λεσβία συντρόφισσα. Εδώ βεβαίως, εις ότι αφορά την «σεξουαλική παραβίαση» σηκώνουμε τα… χέρια ψηλά, καθώς είναι άγνωστο τι εννοούν στη βαθιά κομμουνιστική γλώσσα οι συντρόφισσες με τον καινοφανή όρο. Να πρόκειται για απλό… χερούκλωμα, ή για τίποτα πιο… προχωρημένο, όπως απόπειρα βιασμού ή βιασμό; «Παραβίαση» πάντως έγινε! Κι όχι μόνο έγινε, αλλά οι «αντιρατσιστές» υπεύθυνοι του «Στεκιού» την αντιμετώπισαν με την δέουσα… κατανόηση. Οπότε, τα «Καμένα Σουτιέν» αποχώρησαν από το «Στέκι» εις ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των… σεξιστών συντρόφων.

  25. «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΛΕΣΒΙΑ ΥΠΕΣΤΗ… «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ» ΑΠΟ… ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΤΟ «ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ». 2

    Ιδού και η σχετική καταγγελία τους:

    «Το Σάββατο 03/12, η Λεσβιακή Ομάδα Αθήνας έβγαλε μια ανακοίνωση για την αποχώρησή της από το Στέκι Μεταναστών. Η ομάδα πήρε αυτήν την απόφαση μετά από περίπτωση σεξουαλικής παραβίασης που υπέστη γυναίκα από «σύντροφο» εντός του στεκιού η οποία αντιμετωπίστηκε όπως η συντριπτική πλειοψηφία τέτοιων περιστατικών ΠΑΝΤΟΥ. Είναι άλλη μια επιβεβαίωση ότι η κουλτούρα του βιασμού, ο μισογυνισμός, δεν είναι χαρακτηριστικά μιας μόνο ομάδας ανθρώπων… Η τυπικά και επιθετικά σεξιστική κουλτούρα της “έλα μωρέ τώρα” παραβίασης των ορίων του σώματος μίας γυναίκας έγινε πλήρως αποδεκτή από την ομήγυρη, η οποία παρέμεινε σε όλη τη διάρκεια έκπληκτη για το χαρακτηρισμό του περιστατικού ως σεξιστικού…».
    Συντρόφισσες, φυλαχτείτε!
    *Τη δεκαετία του ’80, οι φεμινίστριες συντρόφισσες (ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΚΚΕ εσωτερικού και… λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων), στις συγκεντρώσεις τους έκαιγαν τα… σουτιέν τους, θεωρώντας τα σύμβολα… καταπίεσης. Εξ’ ου και τα «καμένα σουτιέν»…

  26. Τέλος, θα πρέπει το ελληνικό κράτος να στραφεί εναντίον τής συμμορίας αυτής, η οποία «κρύβεται» πίσω από το μεταναστευτικό πρόβλημα. Τα μέλη των ΜΚΟ πρέπει να εκδιωχθούν πάραυτα από τα νησιά και η ελληνική Πολιτεία να κάνει έρευνες για τον ρόλο αυτών και τις διασυνδέσεις τους με τα διεθνή κυκλώματα των τοκογλύφων, του trafficking, της παιδεραστίας και της εμπορίας οργάνων και ναρκωτικών.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/11/to-dikio-ton-ellinon-gonion.html

  27. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να μη έχει ενημερώσει μέχρι σήμερα τον Μιχάλη.Ντροπή.

  28. Μετά από τις καταγγελίες του σωματείου ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ο κ. Μουζάλας μεταβαίνει εσπευσμένα στο νησί της Κω για να ενημερώσει τους εκατοντάδες κατοίκους που χτες μαζεύτηκαν στη περιοχή Λινοπότης για τα γενέθλια του αγώνα τους.

  29. Κρεμάστηκαν εξώφυλλα
    όλα τα μαρουλόφυλλα
    και βγήκαν πρωτοσέλιδα
    τα βούρλα και τα σέλινα.

  30. ………….ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΓΙΑΤΙ..ΓΙΑΤΙ…ΓΙΑΤΙ…ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ….

  31. Παιδιά να μην είμαστε υπερβολικοί.Μαζεύτηκαν ακριβώς 42 άνθρωποι..Ήσυχα,ήσυχα .Σίγουρα οι περισσότεροι δεν είχαν κομματική ταυτότητα,κάποιοι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής…………………..Δεν έγινε και τίποτα το κακό ρε φίλοι που κατηγορείτε συνέχεια…Νομίζω όμως ότι και αυτοί που είναι μπροστά έχουν σοβαρευτεί.Είναι πιο ψύχραιμοι ανησυχούν,και δεν πιστεύω πως θα ξανακάνουν φασαρίες και τέτοια…

  32. ……Α ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ; ΣΕΦΑΓΕ Ο ……ΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΚΑΛΑ ΤΟ …….ΚΟΛΛΗΣΕ ΛΕΡΙΚΗ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΑ. ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ.

  33. ειναι να απορει κανεις με τη μ… που δερνει ολους εσας τους κακοπροαιρετους στα σχολια… Καλα, δε το βλεπετε οτι αυτη η κινηση εσωσε την παρτιδα για το νησι? αν δε τρεχανε αυτοι οι λιγοι ομολογουμενως (και κακως) ανθρωποι θα ειχαμε γινει λεσβος και χιος.. και τωρα θα ψαχνοσασταν τι θα κανουμε και καταστραφηκαμε και και και… αλλα θα ητανε πλεον αργα…. και καλα αυτα τα δυο νησια δεν εχουνε και το μαζικο τουρισμο της Κω. Εμεις εδω θα νεκρωναμε το χετε καταλαβει? προφανως οχι…. αφηστε τους λοιπον να κανουνε τον αγωνα τους, και να λετε κι ενα ευχαριστω απο μεσα σας βοδια….

    ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΠΕΡΣΥ…

  34. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΝΤΑΧΑΟΥ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.

  35. Εσύ να θυμάσαι την γιαγιά σου……αλλά να της στείλεις μήνυμα ότι αν δεν ήταν οι Τούρκοι τουρίστες τα τελευταία χρόνια ούτε για κολλόχαρτο δεν θα είχες να αγοράσεις.

  36. Τώρα μιλάς σωστά.150 μέλη στο σωματείο σας.Τώρα να σας δω πόσα μέλη θα γράψετε..Αλλά θέλουμε στη δημοσιότητα τα ονόματα.Όχι μας τα πρήξατε με τις υπογραφές που ποτέ δεν είδε κανείς.Ονόματα Μιχάλη μου…Τα μέλη Συλλόγων,σωματείων κ.λ.π. είναι γνωστά σε όλη τη κοινωνία.Περιμένουμε……

  37. ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ,ΧΟΡΗΓΕΙΕΣ.ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΓΟ,ΑΝΕΡΓΟ…ΕΛΛΗΝΑ ΒΕΒΑΙΑ…ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ…ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ;ΕΝΑ ΑΣΤΕΓΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΆ;

  38. Μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις…..

    Λούμπουνας του Ασφενδιού

    ΥΓ. Που ξέρει πολλά..και θα μιλήσει
    κάποια μέρα……

  39. ΣΙΓΝΟΜΙ ΑΔΑΙΛΦΙΑ.ΛΙΠΑΜΑΙ ΑΠΩ ΤΙΝ ΚΩ ΚΕ ΔΑΙΝ ΙΡΘΑΜΕ ΣΤΙ ΣΙΓΚΑΙΝΤΡΟΣΙ…ΧΑΛΗΑ ΠΙΓΑΜΕ ΑΠΟ ΩΤΙ ΙΔΑ….

  40. Χαμός έγινε, ξεκάθαρη η μαζική απήχειση, σίγουρα οι 7000 υπογραφές είναι αληθινές, αποκλείεται να έβαλαν καποιοι κανα δυο τρεις 6500 μόνοι τους.
    Φαίνεται και απο τις φωτογραφίες εξαλλου ότι όλη η Κώς στηρίζει τους σουβλακομάχους του Λινοποτίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ