ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ιωάννα και Μηνάς «έξω από τα δόντια» – Εκπρόσωπος τύπου ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ – ΠΑΝΔΗΜΑ 2040 η Κατερίνα Φιλοπούλου (Ποιοι «φοβούνται το διάλογο» & από ποιον θα ζητήσει… «πιστοποιητικό ηθικής»)

41
2170

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη – Γιάννης Κιάρης -Χαρίκλεια Χριστοφή

Η συνεργασία των παρατάξεων ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ και ΠΑΝΔΗΜΑ ανακοινώθηκε στην σημερινή κοινή συνέντευξη τύπου των Επικεφαλής Ιωάννας Ρούφα – Έψιμου και Μηνά Χατζηαντωνίου στο ξεν. Blue Lagoon City. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η ανάληψη του γραφείου τύπου της παράταξης από την αγαπητή συνάδελφο, Κατερίνα Φιλοπούλου.

Η Κατερίνα Φιλοπούλου είχε τον πρώτο και τον τελευταίο (συντονιστικό) λόγο στην συνέντευξη τύπου, υποσχόμενη την επόμενη φορά να είναι πιο σύντομη χρονικά (οι εισηγήσεις ήταν πολύ σύντομες, οι απαντήσεις ήταν αρκετά μεγάλες).

H Ιωάννα Ρούφα, εξέφρασε αρχικά τα «θερμά της συλλυπητήρια» στον Δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση για την απώλεια της μητέρας του, λέγοντας ότι από την πρώτη στιγμή πρότεινε την αναβολή της πρώτης εκδήλωσης διαλόγου που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή στην Κέφαλο (βέβαια δεν είχε ανακοινωθεί ώρα και συντονιστής ενώ με σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΕΜΜΕΚ μας ενημερώνει ότι ουδέποτε του ζητήθηκε ο ορισμός δημοσιογράφου συντονιστή από τα μέλη του-επειδή το ανέφερε ο συνάδελφος Γ. Λιοδάκης κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων).

Η Ιωάννα Ρούφα καλωσόρισε με θερμά λόγια τόσο την καλή και καταξιωμένη συνάδελφο Κατερίνα Φιλοπούλου που έχει αναλάβει το οργανωτικό και επικοινωνιακό κομμάτι της παράταξης, όδο και τον Επικ. της ΠΑΝΔΗΜΑ, Μηνά Χατζηαντωνίου σκιαγραφώντας την χαρισματική προωπικότητα και την άοκνη πολύπλευρή δράση του τονίζοντας ότι «δεν πούλησε ποτέ τις αρχές του για να βρεθεί σε αξιώματα», προσθέτοντας ότι αυτό μπορεί σε κάποιους να μη λέει κάτι, λέει όμως πολλά για το δικό τους αξιακό σύστημα ως παράταξη.

Ο Μηνάς Χατζηαντωνίου αναφέρθηκε στην μέχρι σήμερα δράση του ως συνεργαζόμενο κομμάτι με την Συμπαράταξη Ελπίδας (ως «Συμπαράταξη Αλήθειας» και «Σπορά», μάλιστα σε ερώτησή μας και προς τους δύο επικεφαλής αν θα υπάρξει συνεργασία και με τον κ. Μυλωνά ή άλλα στελέχη της Συμπαράταξης Ελπίδας και οι δύο τόνισαν ότι ο διάλογος μαζί τους είναι σε καλό δρόμο). Τόνισε επίσης ότι συζητά με τον Γ. Ζερβό στον οποίο τόνισε ότι πρέπει να κρατηθεί όρθιος μετά το άδειασμα που του έκαναν.

Παράλληλα, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα με μια παλιά επιτυχημένη ατάκα του: «οι εμπρηστές εμφανίζονται ως πυροσβέστες και οι προαγωγοί ως υπερασπιστές της παρθενίας μας» (κληθείς από τον συνάδελφο Γ. Λιοδάκη να εξηγήσει ποιους εννοεί απάντησε ευθέως τον Επικεφαλής της «Ισχυρής Κω αλλά ανίσχυρων πολιτών», όπως είπε φέρνοντας ως παράδειγμα τα περιβαλλοντικά ζητήματα: Ασωμάτος, Ζηνί, Θερμά που είχαν προκύψει επί αντιδημαρχίας του).

Κριτική άσκησε επίσης στη σημερινή δημοτική αρχή κάνοντας λόγο εκ των προτέρων για «φιάσκο» διαλόγου με την παρουσίαση ως ‘θαυματοποιών’ κάποιων έργων που κανείς δεν είδε μέχρι σήμερα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι και μόνο ο τίτλος της Δύναμης Αλλαγής «Κως 2023» είναι απόλυτα διαχειριστικός και δηλώνει «ξαναψηφίστε με για να κάνω αυτά που σας υποσχέθηκα και δεν έκανα».

Η Ιωάννα Ρούφα απαντώντας στις ερωτήσεις (αρχικά της Ά. Αυγούλη για το πρόγραμμα τις παράταξης και την προγραμματική σύγκλιση των δύο παρατάξεων) τόνισε ότι είναι η μόνη παράταξη που έχει διαμορφώσει συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις μέσα από την δράση της στο δημοτικό συμβούλιο και την κοινωνία τα τελευταία πέντε χρόνια με συγκεκριμένη φιλοσοφία και δράση. Έφερε ως παράδειγμα την πρόταση για τον συμμετοχικό προϋπολογισμό που είναι αναγκαιότητα για το νέο δήμο ώστε να υπάρχει απευθείας έλεγχος από τον ίδιο τον λαό ώστε να έχει τον έλεγχο για «κάθε ευρώ που θα ξοδεύεται» και τον οποίο θα εφαρμόσει μέσα στους πρώτους τρεις μήνες από την ανάληψη της δημαρχίας.

Σε ερώτηση της Άννας Αυγούλη για το πως δέχονται να πάνε σε διάλογο με κλειστό τον ΔΗΡΑΣ αλλά και του Μ. Παπαδημητρίου στην συνέχεια για την επιλογή των περισσότερων εργαζομένων του ΔΗΡΑΣ να επιλέξουν να είναι υποψήφιοι με την Ισχυρή Κω, η Ι. Ρούφα απάντησε ευθέως ότι η επιλογή τους δεν επηρεάζει την αταλάντευτη στάση της για τη βιώσιμη λειτουργία του μέσου δεσμευόμενη να τον αναλάβει η ίδια προσωπικά και να λειτουργήσει όπως πρέπει.

Σε ότι αφορά τη συμμετοχή της στο διάλογο απάντησε ότι δεν έχει καμία σχέση η σημερινή λειτουργία του ΔΗΡΑΣ με τον διάλογο με τους πολίτες τον οποίο η ίδια είχε ζητήσει από τον κ. Κυρίτση από την εποχή του μεταναστευτικού και του περίφημου ‘δημοψηφίσματος’ το οποίο θα έκανε, υπενθυμίζοντας ότι ήταν η μόνη που στάθηκε στο πλευρό τους από τις συλλήψεις των εργαζομένων μέχρι σήμερα χαρακτηρίζοντας «θεατρίνους» τους όψιμους ενδιαφερόμενους. Τα δημοτικά συμβούλια μεταδίδονται μέσω της δημοτικής τηλεόρασης τόνισε η κ. Ρούφα προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι υποκριτικά θέλουν να δημιουργήσουν άλλοθι γιατί ντρέπονται να έρθουν στο δημόσιο διάλογο», τονίζοντας ότι είναι η μόνη που μπορεί να αντιμετωπίσει τον κ. Κυρίτση όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και θα φανεί αυτό και στην κάλπη.

Χαρακτηριστική ήταν ακόμη η αναφορά της στο επεισόδιο του έντονου διαλόγου Νικηταρά-Μαραγκού στη Μαρίνα αλλά και στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε ο κ. Νικηταράς στον νεαρό κ. Κοκκαλάκη ο οποίος δεν είναι καν αιρετός… Λέγοντας χαρακτηριστικά «ας έρθει σε μας ο κ. Νικηταράς να του πούμε τι συμβαίνει πέντε χρόνια στη Μαρίνα και προς τα που πάει η επιχείρηση», κάνοντας λόγο για επικοινωνιακή κίνηση αποπροσανατολισμού.

Σε ότι αφορά τους πρώην συνεργάτες που ήταν μέχρι πρότινος μαζί της και τελευταία εντάχθηκαν στην ισχυρή Κω, ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη λέγοντας ότι «αυτό που συνέβη ξεπερνάει κάθε φαντασία, λογική και ανθρώπινη συπεριφορά. Υπάρχουν τεχνικές και τρόποι για τη διαχείριση των συναισθημάτων. Βοηθάει και η κοινωνία σε αυτό. Εφιστώ την προσοχή στην τοπική κοινωνία να προσέξει αυτούς τους ανθρώπους που είναι τόσο κραυγαλέα ασυνεπείς, χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ και προπάντων χωρίς πολιτικό άλλοθι…. Αν εγώ ή και ο Μηνάς για παράδειγμα τα σπάσουμε -θέλω να πιστεύω όχι πριν συνεργαστούμε-θα έχουμε το θάρρος να πούμε στην κοινωνία το λόγο γιατί κάποιοι ή κάποιες ντρέπονται…»

Σε ερώτηση της Σ. Λαδικού για την Ιπποκρατική Κω η Ι. Ρούφα αναφέρθηκε στο θέμα του δικτύου πόλεων με Ασκληπιείο και πως η Κως απεμπόλησε την έδρα στην Επίδαυρο, λόγω των πολιτικών βλέψεων του Δημάρχου Κω να είναι υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ.

Σε ερώτησή μας για το «φιάσκο» του διαλόγου που ανέφερε ο κ. Χατζηαντωνίου η Ι. Ρούφα απάντησε ότι όπως και να ‘χει η ίδια δεν φοβάται και δεν δειλιάζει όπως κάποιοι άλλοι ακόμα και σε διάλογο με ‘εγκάθετους’ ή ‘στημένες’ ερωτήσεις γιατί απευθύνεται στο λαό και ήταν η μόνη που είχε το θάρρος να αντιμετωπίσει τον κ. Κυρίτση όλα αυτά τα χρόνια.

Στην ερώτηση του Μ. Παπαδημητρίου για το θέμα της «απόφασης της ντροπής» που έθεσε με δήλωσή του το στέλεχος της Ισχυρής Κω Π. Αβρίθης η Ι. Ρούφα απάντησε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα ζητήσει από τον κ. Αβρίθη «πιστοποιητικό ηθικής». Διερωτήθηκε δε για ποιο λόγο ενώ πέρασαν τρεις αποφάσεις για τρεις εκτάσεις στην Κέφαλο ο κ. Αβρίθης ασχολήθηκε μόνο με τη συγκεκριμένη ΚΜ. Ζήτησε επίσης να τους εξηγήσει τον τρόπο που ξέρουν δικηγόροι και μηχανικοί ότι μπορεί να γίνει το συγκεκριμένο οικόπεδο «άρτιο και οικοδομήσιμο»… Κλείνοντας μάλιστα τόνισε με νόημα ότι «αν επρόκειτο για μεγαλοξενοδόχους εκτός Κω κάποιοι όχι μόνο δεν θα μιλούσαν αλλά μπορεί να ήταν επιπλέον δικηγόροι και πολιτικοί μηχανικοί τους…»

Τέλος, σε ερώτησή μας ποιους εννοεί «παράγοντες» και «παραγοντίσκους» και ποιος ο ρόλος τους σε αυτές τις εκλογές απάντησε ότι μπορεί να είναι μέσα από τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τονίζοντας αυτό που λέει ο λαός «μακριά και αγαπημένα» (υπογράμμισε δε ότι η παράταξή της είναι μια εντελώς νέα παράταξη με μόνο 4 στελέχη από το Όραμα  2010 και 10 από το 2014).

41 ΣΧΟΛΙΑ

 1. θα σας στηρίξουμε γιατι όπως και να έχει στο δημοτικό συμβούλιο πρέπει να υπάρχει και το χρώμα του Μηνά αλλά και η δίκαια και ακριβής σκέψη της Ιωάννας

  • ΔΏΣΕ ΠΌΝΟ ΙΩΆΝΝΑ στους Μουμιοποιημένους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΠΑΥΛΙΔΗ, στην μπεκροπαρέα του καφενείου της παρακμής...

   Τρέλανε τους…. Κάνε τους να σουρώνουν για κάθε ψήφο που χάνουν, για κάθε στέλεχος του σΟυΡΑΜΑτος που έμεινε κοντά σου και τους ρίχνει μούντζα μαύρη και δαγκωτή… Θα χάσουν τον ύπνο τους όταν διαπιστώσουν την ζημιά που θα πάθει το ΑΔΎΝΑΜΟ σΟύΡΑΜΑ του ΤΡΙΏΡΟΦΟΥ κοψιμιού 3flor ΤΕΟΝΤΟΣΗ και το τίμημα που θα πληρώσουν για το άγαρμπο ξεπούλημα αυτής που ήταν παρών και πάλευε κατά της Μοσχαροκεφαλής της Ευρώπης όταν ο δειλός ΘΕΟΔΌΣΗΣ κρυβόταν πέντε χρόνια στο πηγάδι… ®Νυχτοκαβαλάρης©

  • Και μετά τις εκλογές του Μάη ο Μηνάς ΑΝΕΒΆΖΕΙ ΘΈΑΤΡΟ, «ΤΡΑΓΩΔΊΑ»... ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΤΟΝ ΤΕΟΝΤΟΣΗ, ΘΑ ΚΌΨΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΓΆΔΙ...

   Σαν υπεύθυνη των Ιπποκρατείων η Παράταξη ΚΑΠΠΠΑΜΑΣ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ προς τιμή της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ θα ανεβάσει στην σκηνή στιγμές και υπόγειους διαλόγους από στιγμές ευθυμίας της μπεκροπαρέας… Πρωταγωνιστής ο ΚΩΣΤΟΎΚΟΣ, θα τρέχουν τα σάλια σας από τα λαχταριστά μεζεδάκια που θα σερβίρουν μέσα σε μυρωδάτη όλο οινοπνεύματα ατμόσφαιρα…. #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

 2. Συνεργασία λέει δύο παρατάξεων. Ενός .. δηλαδή που είδε στον ύπνο του ότι έχει παραταξη.Βρε θέλετε και να σας ψηφίσουμε,όταν πριν τις εκλογές ακόμα μας δουλεύετε μπροστά στα μάτια μας.Φανταστειτε να εκλεγείτε. Μακριά είστε επικυνδυνοι.

 3. Έκανε παράταξη στο μυαλό του και συνεργάζονται λέει δύο παρατάξεις.Αν αυτό δεν είναι απατεωνια πες τε μου τότε τι είναι? Φανταστείτε με εκλεγείτε Μακριά λοιπόν από σας είστε επικινδυνοι

 4. Περι ηθικής….
  Ιωάννα μου τελικά που πήγαν τα 714 χιλιάδες ευρώ της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ που σε πρωτοσέλιδο σε ρωτούσε η κα Φιλοπουλου; Γιατί σου είχε απαντήσει πως οι άδειοι τενεκέδες κάνουν θορυβο; τι μεσολάβησε και όλα ξεχάστηκαν;;

 5. η κυρία Ρούφα πρέπει πρώτα να απαντήσει στον εαυτό της και μετά στην κοινωνία ένα και μοναδικό ερώτημα. Γιατί ενώ 5 χρόνια ήταν μόνη στην αντιπολίτευση και όλοι ομολογούν ότι σήκωσε το βάρος του αντικυριτσισμού δεν την ακολουθούν; Γιατί δεν την εμπιστεύονται;

 6. Είναι γνωστό ότι η απλή αναλογική αλλάζει εντελώς το προεκλογικό σκηνικό αλλά φυσικά και το μετεκλογικό. Η συνεργασία των δύο παρατάξεων του κυρίου Χατζηαντωνίου και της κυρίας Ρούφα το αποδεικνύουν έμπρακτα. Όμως οι σκληρές δηλώσεις για ένα διμέτωπο προεκλογικό αγώνα από αυτή την συνεργασία δεν ωφελεί την αναγκαία συνεργασία είτε την προεκλογική, είτε κυρίως την μετεκλογική. Ως ψυχρός πολιτικός αναλυτής θεωρώ ότι αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. Ελπίζω ότι δεν θα υπάρξει ανταπάντηση από τους θιγόμενους κυρίως της παράταξης του κυρίου Νικηταρά. Είναι γνωστό ότι μοναδικός αντίπαλος κυρίως της κυρίας Ρούφα είναι ο κύριος Κυρίτσης και ότι κάθε άλλος προσανατολισμός αδυνατίζει τον ένα και μοναδικό στόχο. Την απομάκρυνση των καταστρεπτικών πολιτικών του κυρίου Κυρίτση.

  • Βρε κολασμένε σαπιοκοιλιά, «ΆΓΙΕ Π....ΑΝΑΛΥΤΗ» της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑΣ, στα πόσα ποτηράκια το σχόλιο;;;;

   Το κλασσικό προμαζέματα, που ήρθε στην Κω, λάδωσε το αστεράκι του, έμπλασε από την πολύ μάσα και τώρα ….κατάντησε να ……γλύφει την πένα και προσφέρει τις υπηρεσίες του στην μπεκροπαρέα του ΣφΥΡΙΖΑ….

 7. Φρασεολογία τραμπούκου,αοριστίες,γιά ΔΗΡΑΣ απαντήσεις πού δέν πείθουν,Σώρας στό προσκήνιο,γιά οίκτο μόνο,καί παρακάλια.Γειά σου Μηνά Συριζαίε με την Δόξα και τη Λόξα σου.είναι τελικά μεταδοτική.Καλά πού το Θυμήθηκα,ή Κυρία που κάθετε δίπλα σού δέν σας αποκαλούσε αδειους ντενεκέδες;Τελικά μάλλον είστε.

 8. Θα επαναλάβω για μια ακόμα φορά ότι οι υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας που στρατεύονται εναντίον της αδράνειας, της χαμένης πενταετίας, του ατομικισμού και της ιδιοτέλειας και του εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι η συντριπτική πλειοψηφία. Η σημερινή σύμπραξη των δύο παρατάξεων εναντίον του κυρίου Κυρίτση το αποδεικνύει ακόμα περισσότερο. Τώρα δεν μένει παρά μόνο το κομμάτι εκείνο της παράταξης του κυρίου Μυλωνά που ελπίζουμε σύντομα να τοποθετηθεί. Η πικρία της κυρίας Ρούφα εναντίον της παράταξης του κυρίου Νικηταρά είναι ανθρώπινη και κατανοητή. Όμως ο βασικός στρατηγικός της στόχος, η αποδόμηση του κυρίου Κυρίτση παραμένει ο ίδιος εδώ και πέντε χρόνια. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ 75% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ.

  • ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 9. Ο θεός μετά τον θεό ως αρχηγός του βαθέως ΠΑΣΟΚ της Κω επέδειξε από τότε τας θαυματουργικάς ιδιότητας του. Και διορισθείς ως αντιπρόεδρος του ευαγούς ιδρύματος του νοσοκομείου Κω επιτέλεσε ευσυνειδήτως τα καθήκοντα του και όπως ειπώθηκε από τον τότε Δήμαρχο παρακολούθησε τας εργασίας της επέκτασης του νοσοκομείου που κατασκεύαζε ως εκ θαύματος ο συνεταίρος του εργολάβος.

 10. Φαντάσου λέει όλοι αυτοί …αδαείς και αιθεραβαμονες…να είχαν την ευθύνη ενός δήμου σαν την Κω…

 11. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

  ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ

 12. τι να εξηγήσει κανείς σ αυτούς που αποφασίζουν ότι ένα εντελώς παράνομο κτήριο πρέπει να διατηρεί την άδεια λειτουργίας, Ιωάννα? Αντιμετωπίζεται με επιχειρήματα η ανοησία?Οταν ο αγρότης βρίζει με επιχείρημα την αγραμματοσύνη , ο επιστήμονας πρέπει να ασχοληθεί μαζί του?

 13. ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΩΝ ΚΙΧΩΤΗ- ΔΕΣ ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΩΡΑΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ

 14. Μάλλον έχετε κ…. πατάτες.. Προχώρα Ιωάννα ας μπορούσαν όλοι να καταλάβουν την εξυπνάδα σου.. Η μάλλον γυρνάνε όλοι μαζί σου και αρχίζουν οι φόβοι..

 15. Άδειος ντενεκες….και η τρύπα των 700 χιλιάδων ευρώ
  …σε μια φωτογραφία.ΗΘΙΚΗ!!! ΜΟΝΟ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΙΣΩΣ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ

 16. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΨΕΡΙΜΟ; ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΥΛΗΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.

 17. Να αγιάσει το στόμα της μια χαρά τα λέει, όλα στην φόρα.. βέβαια κάποιους τους πονάει αλλά τη να κάνουμε η αλήθεια είναι σκληρή, Μπράβο κυρία δήμαρχε.
  Όσο για το ερώτημα γιατί έφυγαν αυτοί που έφυγαν από την παράταξη Όραμα και δράση και πήγαν με τον Νικηταρά η απάντηση είναι, Γιατί δεν ρωτάτε τους ίδιους να σας πουν;;; μήπως γιατί είσαστε εσείς οι ίδιοι που το σχολιάζετε;;
  Ανθρώπους που δεν έχουν ηθική και σεβασμό στον ίδιο τους τον εαυτό δεν τους θέλουμε στον Δήμο μας.

 18. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ……………

 19. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΤΗ Ν.Ε.Λ.Ε. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΡΜΑΡΙ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.