Μέσω ΕΣΗΕΑ ξεπεράστηκε τελικά το θέμα εξεύρεσης συντονιστή για τις ανοιχτές συζητήσεις των επικεφαλής με τους πολίτες | Επανεξετάζει τη στάση του ο Θ. Νικηταράς

30
1430

Μέσω ΕΣΗΕΑ, όπου παρέπεμψε το θέμα ο ΣΕΜΜΕΚ μετά το πρόσφατο αδιέξοδο που προκλήθηκε από την ένσταση των «διωκώμενων δημοσιογράφων του ΔΗΡΑΣ», βρέθηκε τελικά λύση για το θέμα του συντονιστή των ντιμπέιτ με τους πολίτες σε κάθε δημοτική Κοινότητα των Επικεφαλής των τριών δημοτικών παρατάξεων που λαμβάνουν μέρος στο διάλογο.

Έτσι, συντονιστής των συζητήσεων αναλαμβάνει τελικά ο καλός συνάδελφος του Βήματος, Δημήτρης Χόνδρος, ως μέλος της ΕΣΗΕΑ που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα δημοτικά πράγματα της Κω.

Η λύση αυτή βγάζει από το αδιέξοδο ορισμού συντονιστή, τόσο τον ΣΕΜΜΕΚ, όσο και τις παρατάξεις Όραμα & Δράση και Λαϊκή συσπείρωση που είχαν ηθικό ζήτημα με τους θιγόμενους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ, μιας και ήταν από την πρώτη στιγμή της δίωξής τους, στο πλευρό τους.

Η «εμπλοκή» είχε να κάνει κυρίως με τον συνάδελφο Γ. Κατσάβαρο, μιας και η συνάδελφος Σ. Βλάχου κατέρχεται ως γνωστόν υποψήφια με την Ισχυρή Κω και δεν θα μπορούσε εκ της θέσεως της να πάρει μέρος στην κλήρωση για τον ορισμό συντονιστή (και για τον πρόσθετο λόγο ότι ο Επικ της παράταξής της έχει αποφασίσει να μην προσέλθει στο διάλογο.

Πάντως, νεότερες πληροφορίες φέρουν την Ισχυρή Κω να επανεξετάζει τη στάση της και να ανακοινώνει στην αυριανή συνέντευξη που δίνει ο Επικεφαλής της Θ. Νικηταράς, τους όρους και τις προϋποθέσεις για να συμμετέχει τελικά στις ανοιχτές συζητήσεις, ώστε να καταρριφθεί η επιχειρηματολογία των άλλων παρατάξεων περί «δειλίας» και «υπεκφυγής» (ίσως στην απόφαση αυτή έπαιξε ρόλο και η ανακοίνωση ως συντονιστή του ΔΧ, φίλου και παλαιού συμμαθητή του κ. Νικηταρά).

Καλό μήνα!

30 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ουτε για αστειο δεν κατεβαινει ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ
  ΚΑΛΟ ΓΙΑΝΝΗ, ΕΞΥΠΝΟ!

  • ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΆ και ο δειλός Τριώφλορος 3flor ΤΕΟΝΤΟΣΗΣ θα διαβεβαιώσει τα στελέχη του ότι ΜΕΤΆ ΤΙΣ ΑΣΚΉΣΕΙΣ ΘΆΡΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΌΨΕΙ...

   ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ το ΚΟΥΡΆΓΙΟ να εξηγήσει στους δημότες γιατί φοβάται να βρεθεί απέναντι στον Κυρίτση και να του πετάξει κατάφατσα τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΛΑΣΠΗΣ που με το μιστρί κάθε τόσο ρίχνει από απόσταση ασφαλείας… Η ίδια Μέθοδος των αγανακτισμένων του ΣφΥΡΙΖΑ και από το δεξί δεκανίκι του, ο ΔΙΚΟΛΆΒΟΣ του μίσους και των αντιΚΥΡΙΤΣΙΚΩΝ απωθημένων, ο σύντροφος του ΣφΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης ο Κουμουνιστοφάγος αγκαλιά με τα κατάλοιπα του σΟυΡΑΜΑτος και της φασιστοαριστερής κυβέρνησης!!! ;;; Λέτε σήμερα ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΆ να κάνει κωλοτούμπα;;; Α πα, πα, πα… Δεν αντέχει τον διάλογο, ΘΑ ΒΡΕΙ ΧΊΛΙΕΣ ΠΡΟΦΆΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΊ συντονιστή ακόμα και ντ@ρντάνα υποψήφια να του προτείνουν…. ®Νυχτοκαβαλάρης©

 2. Μπράβο Θεοδόση μπροστά στους δημότες να μας πει ο Κυριτσης που είναι τα λεφτά της μαρίνας, να μας πει γιατί εκατοντάδες αναθέσεις σε.υποψηφιους του.Εστι!!!

  • Nα μας πεί και ο Θεοδόσης για τις καμμιά πενηνταριά δικές του αναθέσεις όταν έκανε τον δήμαρχο και τις εκατοντάδες της περιόδου 2011-2014!!!!

 3. ο Κυρίτσης φοβάται και κρύβεται. Από τη πίσω πόρτα της μαρίνας την κοπάνησε. Υποκρίνεται τον διαλογικό. Τόσα χρόνια έβριζε τα υπολείμματα του ΟΡΑΜΑτος όπως έλεγε και τον φίλο μου τον Σταμάτη τον έλεγε Αλέξανδρο Βουκεφάλα

 4. Δεν σας κρύβω ότι έχω πολύ δουλειά και οι ποιό πολλές αναθέσεις αφορούν τον ΔΧ. Πολύ με ρωτούν γιατί δεν ρωτώ την ΕΣΗΕΑ δηλαδή το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων αν είναι μέλος της ο ΔΧ. Πήγα λοιπόν και ρώτησα κάποιον κύριο αν ο ΔΧ είναι δημοσιογράφος. Κύριε μου απάντησε η σωστή ερώτηση είναι αν είναι γραμμένος κάποιος στην ΕΣΗΕΑ και όχι αν είναι κάποιος δημοσιογράφος. Καλά του λέω εδώ δεν γράφονται οι δημοσιογράφοι. Ναι μου λέει αλλά όπως ξέρουμε στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Τελικά κλείνω την υπόθεση του δημοσιογράφου ΔΧ.

  • O κ. Χόνδρος είναι ένας έγκριτος δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ

   Ο κ. Χόνδρος είναι πολιτικός συντάκτης στο Βήμα στη μεγαλύτερη ελληνική εφημερίδα. Αυτό ΕΡΕΥΝΗΤΗ είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που σε πονάει. Και το δείχνεις και καρφώνεσαι.

 5. Για ρώτα τον Μαραγκο στη μαρίνα. Και τώρα που είπα μαρίνα που είναι το 1 εκατομμύριο;

 6. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ. ΌΤΑΝ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΌΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ: ΣΚΟΥΛΉΚΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ. ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΩ. ΚΑΙ ΆΜΑ ΛΆΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Ε ΌΧΙ . ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ. ΕΓΙΝΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.

 7. ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ.ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΥΝ ΜΌΝΟ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΟΎΤΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΈΜΑ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙ ΤΗ ΧΑΡΆ ΝΑ ΠΆΕΙ ΣΕ ΈΝΑ ΣΤΗΜΈΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΈΧΕΙ ΚΑΘΑΡΌ ΜΈΤΩΠΟ ΕΊΝΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΎΤΕ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΟΎΤΕ ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

 8. Ποιον θεωρείς κόψιμιο.. Τον κυριτση από την πίσω πόρτα της μαρίνας???.μονο οποίος φοβάται, φεύγει από την πίσω πόρτα Γιατί δεν βλέπω κάποιον άλλον να φοβάται.εκτός τον ξεβραξωτο… Όσο για τον Νικηταρά..έφυγε από την ρούφα, διότι απλά η γυναίκα είναι άλλοπαρμένη… Με ηλιθιους, άσχετους και φαντασμενους, δεν μπορεί να κάνει σύμφωνια

 9. Προτείνω στην κ Ρούφα, σαν γυναίκα να πάρει παραδείγματα σοβαρότητας , ήθους και γνώσεων από την Κ ΜΑΚΡΗ

  Αν θέλει να συμμετέχει στα πολιτικά..
  Ανεξάρτητα που ανήκει κάποιος,, αν θέλει να να έχει πολιτικό λόγο και ύπαρξη πολιτική , να αξίζει να έχει γνώσεις,και πάθος γιαυτό που κάνει.. Αλλιώς θεωρείς ότι η πολιτική είναι καφενείο που συζητάς με τις φίλες σου και λετε ασυναρτητες γυναικειες αρλούμπες. . Και κατινιες

 10. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ. ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ .ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ .ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ !!!!! ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.!!!!ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ…..

 11. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ Κ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

 12. Ο ΔΧ είναι έγκριτους δημοσιογράφος του Μαρινάκη και εγώ είμαι Αστροναύτης της ΝΑΣΑ Άχρηστοι έ Αχρηστοι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.