ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ο Διάλογος της κίνησής μας με την παράταξη Όραμα + Δράση (Σύμπτωση απόψεων & απόφαση το επόμενο διάστημα)

36
1046

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  «ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ»

Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα για διάλογο και συνεργασία με τη Δημοτική παράταξη «ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ». Συναντήθηκαν αντιπρόσωποι σε δύο συναντήσεις εργασίας.

Στόχος του διαλόγου ήταν η ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα τοπικής δημοτικής πολιτικής και η διερεύνηση των κοινών σημείων αλλά και των διαφορών που υπάρχουν υπό το πρίσμα της νέας κατάστασης όπως αυτή διαμορφώνεται λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης και του νέου νόμου για την αυτοδιοίκηση ,του νόμου ,,ΚΛΕΙΣΘΈΝΗΣ Ι,,.

Η συζήτησή μας επικεντρώθηκε στα ουσιώδη προβλήματα.

Διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων σε θέματα όπως:

-Συμμετοχική Δημοκρατία ,συμμετοχικός προϋπολογισμός.

-Πρωτογενής τομέας ανάπτυξης.

-Περιβαλλοντικές παρεμβάσεις και δράση.

-Διαχείριση φυσικών πόρων .

-Ισομερής, αλλά και ανάλογα με τις ανάγκες και τον προγραμματισμό ,καταμερισμός κεφαλαίων και έργων μεταξύ κέντρου πόλης και περιφέρειας καθώς και πόλης με τα χωριά.

-Μεθόδου διαχείρισης στερεών αποβλήτων ,σύμφωνα με τις προβλέψεις του ν. Κλεισθένης Ι.(διαλογή στην πηγή στη βάση της αρχής ,,ο ρυπαίνων πληρώνει,, καθώς και την κυκλική οικονομία )

-Ισομερής και δίκαιη κοστολόγηση τελών και κυρίως τελών αποχέτευσης.

-Διαχείριση πρασίνου και ανάδειξή του.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ και ΤΟΝΙΣΑΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ:

Τουρισμός είναι ο τόπος .

Ο Δήμος οφείλει να διαμεσολαβεί πάντα υπερασπιζόμενος τον τόπο και το λαό του.

Πακτωλός χρημάτων στο παρελθόν αλλά συγκριτικά και τώρα ,μέσω των αναπτυξιακών νόμων για την ανέγερση η επέκταση πολυτελών μονάδων αλλά ψίχουλα μέσω των ΚΑΠ(κεντρικοί αυτοτελείς πόροι )για τομείς αρμοδιότητας του Δήμου ) που κυρίως αφορούν τον τόπο την εικόνα και τις λειτουργείες των υπηρεσιών του .

Το υπάρχον μοντέλο, αφού διέλυσε κυριολεκτικά ό,τι μικρό και μεσαίο υπήρχε, οδηγεί στην εξαγορά από τους μεγάλους ξένους ομίλους ακόμα και των μεγάλων μονάδων και τη μετατροπή του νησιού σε τριτοκοσμικό προορισμό.

Η ανάδειξη της ομορφιάς του Νησιού η ισόρροπη ανάπτυξη και η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του, εξασφαλίζουν διαχρονική ζήτηση του τουριστικού προϊόντος, δηλαδή το μέλλον των παιδιών μας.

-Παράγω και αγοράζω τοπικά προϊόντα σημαίνει χρήματα στον τόπο και τους κατοίκους του.

-Δεν είμαστε αποικία θα μας σεβαστούν όπως τους σεβόμαστε όλους.

-Υπερασπιζόμαστε και τιμούμε όσους παράγουν αξία και υπεραξία .

-Διεκδικούμε το τέλος διανυκτέρευσης να μειωθεί και να παραμένει στο Δήμο.

-Μη ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών.

-Μη εμπορευματοποίηση Δημοτικής περιουσίας.

Τέλος

Θεωρούμε επιτακτική ανάγκη να ενημερωθούν οι πολίτες για την τεράστιας σημασίας αλλαγή που επέρχεται με το νέο νόμο (θετική ή αρνητική) προκειμένου να αποφασίσουν με επίγνωση του πολιτικού τοπίου όπως θα διαμορφωθεί.

Θεωρούμε ότι οι δημόσιες δεσμεύσεις παρατάξεων ,κινήσεων ,ενεργών πολιτών για κοινή αντιμετώπιση και επίλυση σημαντικών προβλημάτων είναι απολύτως αναγκαία. Η όποια συνέχεια θα αποφασιστεί συλλογικά ,δημόσια και κυρίως με απόλυτη διαφάνεια.

Βαγγέλης Δημήτριος

Γεωργιάδου Ελένη

Γιαουρδήμος Βασίλης

Καμπισούλης Θεόδωρος

Κωστογλάκης Κώστας

Μεταξωτός Σάκης

Πικιώνης Δημήτρης

Σιδηρόπουλος Γιώργος

Τσακίρης Νίκος

Χατζηγιακουμή Μάντυ

36 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στα κεντρικά πολιτικά δρώμενα, αλλά και στα τοπικά εμφανίζονται χρόνια τώρα κατά πάγια τακτική και συνήθεια φαινόμενα δευτερεύουσας σημασίας για τις άμεσες ανάγκες του κάθε τόπου. Ενώ για την κοινωνία της Κω το ζητούμενο είναι αν θα παραμείνει για άλλα πέντε χρόνια δήμαρχος ο κύριος Κυρίτσης, ή εάν θα αλλάξουμε ρώτα, παρουσιάζονται κάποιοι αυτοπροσδιοριζόμενοι αριστεροί πολίτες με άλλες προτεραιότητες να επιχειρούν να τροποποιήσουν το ζητούμενο της απαλλαγής. Αυτοί οι άνθρωποι μεμονωμένοι όπως ο κύριος Μυλωνάς κ.α. ή σε ομάδες αυτό το συνήθειο το έχουν στο αίμα τους. Αλλά δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για το νησί μας ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά στα χρονικά της Κω το ξεκαθάρισε. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  • ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΣΚΕΠΤΌΜΕΝΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ, ξεχειλίζουν απαξίωση για τον ΣφΥΡΙΖΑ, τις επιλογές Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη...

   Μην βγάζεις Αναλυτή του κ@λου ΛΑΡΡΥ ΚΙΝΓΚ της παραδημοσιογραφίας εύκολα συμπεράσματα για το πόσοι είναι και τι θα στηρίξουν την δεύτερη Κυριακή… Ακούνε τους Μουμιοποιημένους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΜΑΤΕΡΌ ΚΑΪΣΕΡΛΗ ΠΑΥΛΙΔΗ και βγάζουν σπυράκια… ΤΟΥΣ ΞΈΡΟΥΝ, δεν αντέχουν τον λαϊκισμό την ψευτιά και τις κωλοτούμπες της φασιστοαριστερής κυβέρνησης, τρέχουν μακριά από τις επιλογές της γιαλατζί αριστεράς που για άλλη μια φορά, για την ρημάδα την καρέκλα και τα φράγκα της εξουσίας συνεργάζονται με δεξιούς ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΦΆΓΟΥΣ, δικηγόρους και ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ ΜΕ ΤΣΕΚΟΎΡΙ… ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΡΙΟΝΈΤΕΣ, σε καμιά περίπτωση ΤΟΝ ΚΟΨΙΜΙΌ Τριώφλοφο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΈΑ ΤΟΥ ΑΣΏΜΑΤΟΥ… Δεν αντέχουν λόγω Μυλωνά μια νέα συνεργασία με την Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης, τον αυταρχικό ΚΥΡΙΤΣΗ… ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΈΧΟΥΝ, ΨΗΦΊΖΟΥΝ και κινούν τα νήματα, έστω και με μια επιλογή της πλάκας που όμως δείχνει ΣΥΝΈΠΕΙΑ … ®Νυχτοκαβαλάρης©

   • Φίλε ΔΗΜ…Η… Τώρα κατάλαβα ποιος είσαι..Ξερνάς μίσος για τούς ανθρώπους..Καταλαβαίνω τους λόγους αλλά κρίμα….κρίμα…Αυτά τα μηνύματα θα σε φάνε…Αυτό το ανώνυμα ξερατό σου σε πρόδωσε…Ούτε λοιπόν με το Κυρίτση λόγω Μυλωνά, εναντίον του Καίσερλη λόγω παλιάς εμπάθειας ,εναντίον του Καματερού λόγω πρώην συντροφικότητας,με τη Ιωάννα λοιπόν κι ας είναι επιλογή της πλάκας κατά τα λεγόμενα σου…Κρίμα δημητράκη….

  • ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΑΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ. ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΔΟΞΑΖΕΣΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΙΖΑΤΕ ΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΤΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΑΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ. ΨΕΥΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΛΙΡΑΤΕΣ ΟΠΣΩΣ ΕΣΥ ΑΝΑΛΥΤΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ. Η ΤΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ

 2. Ψάχναμε να σας βρούμε ρε παιδιά τόσο καιρό. Και νομίζαμε ότι χαθήκατε στον Αμαζόνιο

  • Πότε ασχολήθηκαν? Πέντε χρόνια που ο αρχηγός τους ήταν με τον Κυρίτση μπορείτε να μου πείτε ποιοι από αυτούς έκαναν αντιπολίτευση?

 3. Όλοι η Κως εναντίον κυριτσι ένα πρωτοφανες πράγμα βλέπω από πρώτη Κυριακή να βγενει ο νέος δήμαρχος.

 4. Καλώς τα παιδιά. Πάντως να ξέρετε σας έχω μεγάλο άχτι γιατί τις ιδέες σας έκλεψε ο Άλεξ και μας τον φορτώσατε για 4 χρόνια και τώρα κάνετε ότι δεν τον θέλετε. Κάποτε και ο Καματερός δικός ήταν.

 5. Ένας Γερμανός θα μπορούσε να πάρει ένα γερμανικό αεροπλάνο από τη Γερμανία, με ένα γερμανικό πακέτο all-inclusive, να προσγειωθεί σε ένα διαχειριζόμενο από Γερμανούς αεροδρόμιο στην Ελλάδα, να κάνει διακοπές σε ένα «γερμανικό» ξενοδοχείο, που το προμηθεύει ένα γερμανικό σουπερμάρκετ (Lidl), να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο ή περιαγωγή στο κινητό μέσω ενός γερμανικού παρόχου (DT-OTE, στην ΕΕ δεν υπάρχουν τέλη περιαγωγής στους καταναλωτές αλλά μεταξύ παρόχων) και μόνο κατ’όνομα να βρίσκεται στην Ελλάδα, σωστά; Δηλαδή ζώνες αποκλειστικής Γερμανικής οικονομικής εκμετάλλευσης μέσα στην Ελλάδα! https://analyst.gr/2019/04/10/ellinikos-tourismos-oti-lampei-den-einai-xrisos-meros-b/?fbclid=IwAR2zZGBZ6z4Blsq6VxIZKjzyUSzQJ-0qxbxhh8-CaUi6gwT9yU622k3j1fw#.XK3VZYUZrSE.facebook

 6. Οι αριστεριστές ψάχνουν να βρουν τα σώψυχα τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε με τον Τσίπρα είτε το θέλουν είτε όχι το κόμμα της ελπίδας και της μεγάλης δημοκρατικής οικογένειας. Στον Δήμο μας δηλαδή τοπικά η συμμαχία με τους δημοκράτες των άλλων κομμάτων έγινε για ένα απλό λόγο. Για να φύγει ένας άνθρωπος που την ανθρώπινη αξιοπρέπια την ξευτέλισε.

 7. Οι αριστεριστές ψάχνουν να βρουν τα σώψυχα τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε με τον Τσίπρα είτε το θέλουν είτε όχι το κόμμα της ελπίδας και της μεγάλης δημοκρατικής οικογένειας. Στον Δήμο μας δηλαδή τοπικά η συμμαχία με τους δημοκράτες των άλλων κομμάτων έγινε για ένα απλό λόγο. Για να φύγει ένας άνθρωπος που την ανθρώπινη αξιοπρέπια την ξευτέλισε.

 8. Στις προηγούμενες εκλογές όλοι αυτοί ψήφισαν Κυρίτση. Πάνε και αυτοί τους έχασε ο απερχόμενος.

 9. Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ. Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΝΕ ΜΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ.ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ. ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 36 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 46. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ 74. ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ. ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ 2%. ΑΡΑ ΟΙ 4 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 5. ΟΙ ΕΞΗΣ: ΙΩΑΝΝΑ -ΣΤΑΜΑΤΗΣ-ΠΟΠΗ-ΝΙΚΟΣ-ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ.

 10. Διάβασα με προσοχή την ανακοίνωση. Τη σχολίασα και ως πολιτικός αναλυτής και θα τη σχολιάσω και σαν ερευνητής όπως θα ξέρετε επειδή είμαι μάγκας και δεν φοβάμαι έχω τρείς κουκούλες. Τέλος πάντων, ας αφήσω τα δικά μου να ασχοληθώ με αυτά τα παλιόπαιδα που κάνουν διάλογο με την κυρία Ρούφα. Μα τι κάνετε αγαπητοί μου; Δεν έχετε καταλάβει ότι το μόνο θέμα που υπάρχει είναι να φύγει ο Κυρίτσης; Δεν έχετε καταλάβει ότι το μόνο θέμα που υπάρχει είναι να συσπειρωθούμε οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μπροστά στην επερχόμενη ξεφτιλιστική ήττα στις εκλογές; Δεν βλέπετε που δεν μπορούμε να κατεβάσουμε συνδυασμό ώς κόμμα γιατί μας κυνηγάει ο κόσμος και πιάσαμε κορόιδο τον Νικηταρά να μας βάλει στο δήμο απο το παράθυρο; Δεν τα εκτιμάται όλα αυτά και πάτε με τη Ρούφα; Επί τη ευκαιρία. Συγχαρητήρια στον κύριο Νικηταρά. Την εποχή που όλοι μας κυνηγάνε αυτός μας στηρίζει. Θα μας ψηφίσει και στις εθνικές εκλογές. Μπράβο του!

 11. Μου ανέθεσαν να ερευνήσω ποιός είναι ο Αγιος και ο Πολιτικός Αναλυτής. Γέλασα. Πρώτη φορά μου είπαν να ψάξω για τον εαυτό μου. Έμαθα πάντως ότι ψάξανε και εμένα. Και δυστυχώς έκανα ένα μεγάλο λάθος. Γράφω σαν Αγιος και σαν Πολιτικός Αναλυτής και σαν Ερευνητής αλλά στη φούρια μου να τα προλάβω ολα (ύβρεις, υπονοούμενα, συκοφαντίες) χρησιμοποίησα τις ίδιες ακριβώς εκφράσεις με αυτές που χρησιμοποιούσα όταν ‘εγραφα στον τοπικό τύπο …. Δείτε τα άρθρα για το δημοψήφισμα του 2015 στο Βήμα της Κω και θα έχετε την ταυτότητα μου. Δυστυχώς, την πάτησα και μου έχει κάτσει ένα βάρος.

 12. Νικηταράς από τη πρώτη Κυριακή…Όλοι οι υπογράφοντες στις περασμένες εκλογές ψήφισαν Κυρίτση, λόγω του κ. Μυλωνά….Τα συμπεράσματα δικά σας για το αποτέλεσμα των εκλογών….
  Έφυγαν δε και 32 τριάντα δύο υποψήφιοι του….

 13. Επειδη η περιοδος εχει ασταθειες σε παρακαλω κουλαρισε γιατι το πριξιμο παει συννεφο. Η πλακα ειναι που νομιζεις οτι εισαι πολιτικος αναλυτης. Πολιτικος κατιφες εισαι.

 14. Λοιπόν έχουμε και λέμε που λέει και το τραγουδάκι πόσοι έφυγαν, και ποιοι με τι σταυρούς από την ΔΎΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ
  1 ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ 619 8 ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 433
  2 ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ 590 9 ΚΑΛΟΥΔΗΣ 383
  3 ΚΡΗΤΙΚΟΣ 1302 10 ΦΡΑΖΗΣ ΝΙΚΟΣ 549
  4 ΜΥΛΩΝΑΣ 1107 11 ΧΑΝΔΑΚΑΡΟΣ 287
  5 ΦΩΤΟΠΟΛΟΥ-ΤΣΕΛΙΟΥ 480 12 ΟΙΚΝΟΜΟΥ 277
  6 ΚΑΡΑΘΩΜΑΣ 769 13 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ 169
  7 ΣΗΜΑΝΤΙΡΑΚΗΣ 314
  Νικηταρά από τη πρώτη Κυριακή…Το μόνο σίγουρο….

 15. Σιγά μην απασχολει την τοπική κοινωνία αν θαναι δήμαρχος ο ένας ή ο άλλος.εχει σημαντικοτερα από βλεπει η αναλυση σου.οσο για την ανιδιοτελεια του συριζα ξέρουμε δα, δεν είμαστε από αλλη χωρα

 16. ολα τα εθνομηδενιστικα κομμουνια μαζευτικαν να πανε στη Ρουφα μπας και παρουν λιγο δημοσιοτητα..πακιστανοαφγανους ψηφοφορους έχουμε? εκει στο καμπο του Πυλιου?

 17. Μία καλή απόφαση. Το 2010 ήταν με τον Μυλωνά. Το 2014 ήταν με τον Κυρίτση. Τώρα ευτυχώς εγκατέλειψαν τον Κυρίτση και πάνε με την Ρούφα. Αυτό σημαίνει ότι ο Κυρίτσης χάνει άλους τρακόσους ψήφους. Δηλαδή τελικά ο Νικηταράς πρώτος από την πρώτη Κυριακή.

 18. Τελικά ταυτιζεσται με τον Σύριζα εσείς στο δράση όχι Όραμα δράση είστε όλα στην επιφάνεια λοιπόν ξεχνάτε τα ραντεβού με τον Καμστερο τα βραδάκια πιος μιλάει για μπεσα, σκόνη 3% είστε κοροιδευται τα νέα παιδιά που θα δουλέψουν για την 1και τον 2, Σταμάτη Πη το δουλειά έχεις με τους Σύριζα, σας καεί Ισχυρή Κως από την 1 Κυριακή θα παρακαλάτε για καρέκλα ούτε απέξω Συριζακια, ααααααα το τηλέφωνο κτυπάει ο καματερος σας ζητάει 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.