Όραμα & Δράση: Υποψήφιος με την Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου και ο Κώστας Φωλιάς

10
1289

Όραμα & Δράση: Υποψήφιος με την Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου και ο Κώστας Φωλιάς

Όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι, επιλέγουν να συστρατευθούν με την υποψήφια Δήμαρχο Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου και την Παράταξη «Όραμα & Δράση».

Ο Κώστας Φωλιάς είναι ένας από αυτούς. Ένας νέος επιχειρηματίας στο χώρο της οικοδομής, που αποφάσισε πως η συμμετοχή του στα κοινά είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία.

Ένας νέος που επέλεξε να δώσει το δικό του αγώνα για την Κω της επόμενης μέρας, την Κω της ανάπτυξης και της προόδου, την Κω των ίσων ευκαιριών, την Κω του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Ο Κώστας Φωλιάς είναι αποφασισμένος να σηκώσει τα μανίκια και να δουλέψει για να βάλει το δικό του λιθαράκι στην υλοποίηση του προγράμματος της Παράταξης «Όραμα & Δράση», που με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο για όλους.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ με ΌΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ της ΚΩ που μας ΕΝΩΝΕΙ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντιγραφή….
    Οι ημερομηνίες τρέχουν και το ερώτημα είναι αμείλικτο για τον κύριο Κυρίτση. Θα αντικατασταθούν οι θέσεις όσων αποχώρησαν με ισάξιους νέους υποψήφιους ή θα οδηγηθεί στις εκλογές με τους εναπομείναντες κουρασμένους συμβούλους του με κίνδυνο την συντριβή.

    Αυτό είναι το σωστό ερώτημα για να δούμε ποιος θα εκλεγεί στις 26 Μαΐου..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ