ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Βραδιά νεολαίας ΙΣΧΥΡΗΣ Κω στο Kaza cafe: Θ. Νικηταράς: «Πρωταγωνιστές οι νέοι και οι νέες… Αξίζουμε καλύτερα σας θέλω, όλους μαζί μου!»

85
5474

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη – Γιάννης Κιάρης -Χαρίκλεια Χριστοφή

Βραδιά αφιερωμένη στους νέους και τις νέες της Κω η αποψινή για την Ισχυρή Κω στο Kaza cafe bar με μουσική, κουβεντούλα, προβολή βίντεο με τον Θεοδόση Νικηταρά και τους νέους υποψήφιους της παράταξης να τονίζουν ότι πρωταγωνιστής στο Δήμο, στο νησί και την παράταξη είναι η νεολαία.

Η υποδοχή του επικεφαλής ήταν ενθουσιώδης, όπως και τα χειροκροτήματα κατά την διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του αλλά και κατά την προβολή του βίντεο.

«Αξίζουμε καλύτερα σας θέλω, όλους μαζί μου!» τόνισε μεταξύ άλλων συγκινημένος ο Θ. Νικηταράς εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για την παρουσία τους.

85 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΑΖΕΨΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300
      ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΤΡΑΓΙΑ?????????????

      • Σε άλλο πλανήτη ζεις. 320 χαρτάκια μετρημένα χέρι χέρι και ξεχωριστή είσοδος για του υποψηφίους. Κοντινένταλ με 800 άτομα δεν θα γεμίσεις ποτέ…

        • Φίλε , εγώ ξέρω 5 άτομα που ήρθαν για το φαγοπότι όποτε μην μας πουλάς ιστοριούλες για να πείσεις ότι έχει απήχηση ο Νικηταράς

      • ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΛΟΣ,ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΝΙΣΥΡΟ.

      • Ρε τραγικό τραγί τάκανες πάνω σου από την επιτυχία του Θεοδόση , δεν πειράζει , σκουπίσου και κάντο γαργάρα , άνεργος από τον Σεπτέμβρη

  1. Αχ ούτε το καζα δεν γεμίσαμε Θοδοση κρίμα περίμενα πιο μεγάλη ανταπόκριση αλλά δεν ……..

    • στο στρατόπεδο Κυριτση έχει πέσει μεγάλη διχόνοια. Άλλοι φωναχτά άλλοι στη ζούλα του χρεώνουν τη βαριά ήττα. Δεν φτάνουν ούτε τα παρακάλια ούτε οι απειλές του

      • Δεν έχει πέσει σε εσάς δηλαδή ; Που πίσω από το κόμμα βρίσκονται αριστεροί , δεξιοί και από ότι άλλο κόμμα θες .Με κοινό συμφέρον την εκδίκηση των προηγούμενων εκλογών . Αν εκλεγείτε θα φαγωθείτε

    • ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΑΥΤΟ ΑΔΕΙΑΖΕΙ. ΑΠΟΨΕ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ. ΕΧΑΣΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΡΙΟΡΟΦΕ.

  2. ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΧΕ Η ΔΙΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΖΑ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ

  3. Πρώτη φορά βλέπουμε μια ομάδα νέων μιας παράταξης να αναπτύσσει αυτόνομο λόγο και να διεκδικεί δικά της πράγματα. Δεν γνωρίζω εάν είναι μια προεκλογική φωτοβολίδα ή είναι κάτι που θα συνεχίσει. Επίσης πολύ σπάνια αναπτύσσονται θέσεις και προτάσεις για νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις και μάλιστα με τον ρεαλιστικό στόχο της ανάπτυξης τους με πελάτες τα τρία εκατομμύρια των τουριστών μας. Ότι και να είναι όμως φανερώνει κάτι καινούργια και μέσα του έχει μια ελπίδα για το μέλλον και ένα μήνυμα για όλους μας. Ελπίδα γιατί οι νέοι έχουν υπόσταση και ασχολούνται άρα η κοινωνία μας ζει. Και το μήνυμα ότι οφείλουμε να στηρίξουμε τους νέους μας σε αυτή την προσπάθεια. Έστω και ο ένας από τους τρεις σταυρούς που δικαιούμαστε στα ψηφοδέλτια των παρατάξεων ας πάει σε νέο άνθρωπο.

  4. Μόνο σε ένα μικρό μαγαζάκι θα μπορούσες να μαζέψεις 100 παιδάκια υποψηφιε του ΣΥΡΙΖΑ
    ΣΤο πατατράκ της επόμενης μέρας σου συνιστώ χαπάκια για την κατσθληψη

    • ΤΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΙ EYΘYMOI ΤΗΣ ΜΠΕΚΡΟΠΑΡΕΑΣ
      ΕΒΑΛΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΕΡΒΟ
      ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΥΡΙΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΑΜΑΔΩΝ
      ΟΥΣΤ

    • Πρώτη Κυριακή Νικηταράς , θέλεις δε θέλεις… 350+ άτομα σήμερα και 800 Κοντινένταλ… Εκδηλώσεις με @@… Άντε γειά

    • Καλά εγώ ουδέτερος είμαι, αλλά στα αλήθεια πιστεύεις ότι το ΜΑΤΑΤΟΙΟ χωράει περισσότερο κόσμο από το ΚΑΖΑ , με την πάθω αυλή και γεμάτο ως τέρμα μπροστά. Όνειρα βλέπεις.

  5. Τελικά μόνο ο Νικηταράς τόλμησε και έκανε ανοιχτές συγκεντρώσεις και μάζεψε κόσμο και ντουνιά. Δήμαρχος από την 1η Κυριακή

  6. Η πραγματικά υπερκομματική παράταξη νικάει. Το απέδειξε η Νεολαία σήμερα με την δυναμική της παρουσία
    Πάρτε depon λάιμ γράψτε ψέματα

  7. 350 νέοι είπαν ότι θέλουμε να πάει μπροστά η Κως. 350 νέοι στήριξαν σήμερα το μέλλον της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩ

  8. η κωσ αλλαζει δημαρχο γιατι τωρα πια οι νεοι λενε στους γονεις τι να ψηφίσουν και οχι οι γονεις στα παιδια

  9. ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ

  10. Οι αναθέσεις του Κυριτση έπιασαν δουλειά.Γραφουν μηνύματά μήπως και τσιμπήσουν κάποια εργολαβία,κλιματιστικά μπογιές,αυθαίρετα…….

  11. Τότε εγώ είμαι ο Μέγας Ναπολέων. Λίγοι ελάχιστοι που πάει να πει ότι η νεολαία σε έχει γραμμένο κοψιμιε. Δεν υπάρχεις ούτε στη νεολαία. Τι θέλεις και κατεβαίνεις;

  12. Απο τη μια αυτό και απ την άλλη σποτ που κυκλοφόρησε σήμερα ο απερχόμενος με πρωταγωνιστές την κοπέλα……και του κολλητού της ,ως νέους που τον στηρίζουν. Η πραγματική νεολαία ήταν στην πραγματικότητα τη γραμμή σήμερα

  13. Κάθε κίνηση του Θεοδόση που… πονάει χαμός τα σχόλια. Κοντινενταλ 300 σχόλια να πείσουν ότι τάχα δεν είχε κόσμο. Υποψήφιοι δυνατοί, 150+ σχόλια. Τώρα δε με αυτό το χαμό στο Καζά, βλέπω καμιά 500αρια να μετράνε κεφάλια μπας και τα βγάλουν λίγα.

    Από την άλλη πλευρά; Εκδηλώσεις; Υποψηφιότητες; Κάτι ρε αδερφέ. Μάλλον παραδοχή της ήττας μυρίζει…

  14. Ψάχνει τρόπους να κερδίσει ψήφους σκορπάει τα λεφτά για να φέρει την νεολαία να τον ψηφίσει και καλά κάνει τα παιδιά τσάμπα ήπιανε.. Να αντιμετοπισει τους άλλους στα debate κοψιμιος.. Καλά τι δεν καταλαβαίνετε έλεος πια..Έχει σκορπισει λεφτά για διαφημίσεις γιατί δεν έχει άλλα τεχνάσματα.. Ξυπνήστε

  15. Χαχαχχα! Κλαφτα Θεοδόση … Δεύτερη Κυριακή ποιον θα στηρίξεις λεβέντη μου ? Μόνο η ρούφα μπορεί να πάει κόντρα στον Κυρίτση !

  16. Οι του Νικηταρά λένε για 350 άτομα ! Κλαίω και χτυπιέμαι. Παιδάκια, τα παμε. Θεοδόση μου , κρίμα τα λεφτά στις διαφημίσεις. Κράτα τα καμάρι μου για την τετραετία που θα κρύβεσαι πάλι . Περαστικά

  17. Ευσομε από το Τιγκάκι και Άμερικάνε κοιμηθείτε…. Δεν θα έρθει έχει πάει και αυτή στο Κάζα ,μαζί με άλλους 400.

  18. Χαμούλης , δεύτερη εκδήλωση με 350+ διαφορετικούς από τους προηγούμενους 800+…. Πρώτη Κυριακή και Κυρίτσης τρίτος…. Πέφτειςςςς και γουστάρω.

  19. Αλήθεια τώρα;;; 263 φωτογραφίες με τα ίδια άτομα σε όλες για να φαίνεστε πολλοί;;;
    Ζήτημα να είσαστε 30-40 και πολύ λέω.
    Τα ποτά ποιος τα πλήρωσε;; Γιατί αν ήταν δωρεάν θα πρέπει να ντρέπεστε που δεν μας το είπατε.
    Άστο βρε Θεοδόση, παράτα τα τώρα που είναι νωρίς ακόμα, αφού το βλέπεις και μόνος σου δεν τραβάτε.
    Υποψήφιοι και 5-6 φιλαράκια τους μάζεψες.

  20. οι μισοι δασκαλοδασκαλιτσες πελατες του μαγαζιου πηγαν για το free ποτο,οι αλλοι μισοι καραβαναδες,οι αλλοι μισοι υποψηφιοι ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΕΕΕΕΟΟΟ??

  21. Εκτος απο τα γνωστα 5 σημεια που δεν θα εφαρμοσεις ποτε κοιταξε σε παρακαλω την φωτο 124 να δεις νεολαια που σε στηριζει.

  22. ειδικα τα κοριτσακια της παραταξης σας…..συριζαιοι…θα διοικησουν το νησι μου?…..Εχουν αλλα ενδιαφεροντα…eyeliner…κραγιον..νυχι…….ενα μικρο νησι ημαστε…ελεος….οχι οτι κατσει….στο ψηφοδελτιο….γελαει καθε πικραμενος…..

  23. party για τα παιδια …..και των συμμαθητων των παιδιψν!!
    αληθεια τα παιδια των δεξιών που είναι ??παλι διαβαζουν και ακουν κλασσικη μουσική??
    ή κρατουν αποστάσεις??

  24. Αν αυτη ειναι συγκεντρωση νεολαιας με ολους τους φοιτητες να βρισκονται ακομα στο νησι, τοτε παρε το κουβαδακι σου και πηγαινε στη διπλανη πσραλια να παιξεις. Ντροπης πραγματα. Κλαμα και οδυρμος.

  25. «Σε παρακαλω καλε μου θεουλη κανε το θαυμα σου να παρω καμια ψηφο. Οτι κανω αποτυχαινει και δεν ξερω μεχρι που θα φτασω. Βοηθα με κι εγω θα σου αναψω μια λαμπαδα ισα με το μποϊ μου. Σε παρακαλω!»

  26. Οποιος βρρι μια φωτογραφια στην οποια ο κοψιμιος να ανοιγει το στομα του για χαμογελο εγω θα τον βραβευσω δημοσια με χρηματικο βραβειο. Ντροπη της Κω, αγελαστος και αποστιφωμενος πολιτικος αρχηγος. Αυτος αν εκλεγει-φτου φτου φτου-καθε πρωι που θα πηγαινει στο Δημο θα τους δινει απο 100 βουρδουλιες για καλημερα.

  27. Νικηταράς με νεολαία και νέους ανθρώπους vs Κυρίτσης με βαβλάδες, μαραγκούς, ταξιδευτές και όλο το κακό συναπάντημα. Λέμε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στους αμίαντους!!!

  28. Θεοδοση αν καταφέρεις κ κανείς ψηφοδέλτιο τελικά μπορεί να βγεις δεύτερος αλλιώς τρίτο σε βλέπω πιάσε βάλε μέσα ανηψιους θείους κ ότι βρεις να κλήσεις το ψηφοδέλτιο αλλιώς έχεις θέμα κ το ξέρει ο κόσμος

  29. Εγω παντως ακουσα πολλα παιδια ειδικα κοπελες που ρωταγαν ποιος είναι αυτος.Δεν κανω πλακα.Δεν ξερω τι φταιει αλλα η νεολαια δεν ασχοληται.

  30. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΤΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΡΤΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ

  31. Κοσμοασυροη…στο τελος εγινε θεμα με μερικους συμβουλους που δεν ηρθαν τα παιδια τους να γινει ντορος.

  32. πολύ χρημα ο Νικηταράς…..ποιος πληρωνει αραγε;Αλλους κατηγορει που δεν εχουν μια και αυτος ξοδευει αβερτα.

  33. Φοιτητες ,θα ειναι εδω να ψηφισουν?Μαθητες λυκειου ,ψηφιζουν που ειναι 17 χρονων?Συγγενεις και υποψηφιοι οι πιο πολλοι!!!!!!Που ειναι οι νεοι της Κω?Σκεφτειτε!!!!!!!!!!

  34. Ν.Δ,Συριζα,Πασοκ!!!!!Ολοι μια παρεα για το καλο της Κω?Στο τελος θα δουμε τι μαχαιρια θα βγουν!!!!!

  35. Έλεος ρε παιδιά,δεν περίμενα ότι θα τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ από την υποψηφιότητα του Νικηταρά,

  36. Θεοδόση κάνε και αυτό το ντιμπέιτ. Να τους στείλεις σπίτια τους πριν τις εκλογές. Έχουν κολλήσει στο ντιμπέιτ και στο διάλογο οι μ@@@. Αλλά πάνω στον πανικό τους έχουν ξεχάσει την καραμέλα στο στόμα. Ούτε να την καταπιούν δεν μπορούν.

  37. Να το βάλλεται καλά στο νου ότι είστε εσείς που φωνάζετε για Δήμαρχο τον Νικηταρά αν εκλεγεί μετά από δυο μήνες μην είστε πάλι εδώ ως ανώνυμοι και στηρίζετε ΚΥΡΙΤΣΗ . Αν δεν εκλεγεί θα εκπρόσωπησει το ρόλο του ΚΟΨΙΜΙΟΥ όποτε οποίος του κόβει και έχει σοβαρούς φίλους (μεγαλύτερους ) ας ρωτήσει να μάθει για την ιστορία των υποψηφίων .

  38. Μάθετε βρε άχρηστοι την ιστορία του κοψιμιού και ούτε για σκουπιδιάρη δεν θα τον ψηφίζατε . Έλεος , σας επηρεάζει ένας χαζός με ψέματα . Τι να πω έτσι βγήκε και ο Τσίπρας σας είπε δυο αερολογίες και τον προσκυνήσατε .

  39. όσο κι αν βρίζουν οι αναθεσάκηδες του Κυρίτση η αλήθεια είναι μία. Θεοδόσης Δήμαρχος απο την 1η Κυριακή

  40. Όταν θα διοργανωσετε το πρώτο event σας οι υπόλοιπες παραταξεις και να καταφέρετε να μαζέψετε κόσμο όσο η Ισχυρή Κως τότε θα είστε σε θέση να σχολιάσετε…μέχρι τότε πίσω στις τρύπες σας!

  41. Αυτά τα κάναμε εμείς ( δύναμη αλλαγής ) πριν 10 χρόνια !!! Παντός ότι και αν κάνετε για τα νέα παιδιά καλό είναι !!!

    • Φίλε Σ.Π όταν τα έκανε ο Καισερλη δεν είχατε ΑΦΜ. Στο μόνο που ήσασταν καλοί ήταν στις στημένες παραστάσεις με τον στρατιωτη Ryanair….

  42. και 5-6 φιλοι τους σε ολες τις φωτογραφιες. αποτυχια μεγαλη . κυριτσης δημαρχος για αλλα δεκα χρονακια και βλεπουμε

  43. Ενταξει αν βαλεις παιδιά και ανιψια υποψηφιων αντε και βαφτιστηρια γεμισε και γιατι πηγανε οι υποψηφιοι επρεπε μονο η νεολαια να παει ειδα και μερικα του λυκειου που δεν ψηφιζουν συην υγεια σου ρε Α….

  44. Ρε παιδιά, ένα ένα τα χτυπήματα! Δεν θα φτάσει ούτε μέχρι τις εκλογές ο απερχόμενος!

  45. Για τώρα μιλάμε τι κάνετε όχι την προηγούμενη δεκαετία ούτε την δεκαετία του ενενηντα! Οι εποχές άλλαξαν ο κόσμος ξυπνάει!!!!

  46. ΤΙ ΒΡΑΔΥΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΒΡΕ ΚΟΨΙΜΙΕ……ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ….ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ……ΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…….ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ…….Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ…….ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ ΤΣΙΓΑΡΑ.ΒΡΕ ΤΙ ΜΠΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ……ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ……..ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ………..ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

  47. Εγώ ξέρω να πω πως Πασχαλιατικα μας ξεφόρτωσαν 500 λάθρο (ουτε ένας Σύριος η Πακιστανός) Αφρικανοί κ από αλλού.τοτς ξεφορτωσαν πλοία στρατού κ δε πήρε κανείς χαμπάρι.Πλιν του Καματερού.Εσυ Θεοδωσιε ημαθεστα ,,? Ότι θέλουν μας κάνουν.Εσυ Κυρίτση που σου ?Το ξεσκησατε το νησί.

  48. Είπαμε…. φακελάκια … λαδώματα..12 χιλιαρα….κτλ….αααα….μην ξεχάσω και τον απερχόμενο….8 μήνα …. απειλές τέλος!!!! Επόμενη δήμαρχος ….ΙΩΑΝΝΑ
    ΚΛΑΨΤΕ ΑΠΟ ΤΏΡΑ.

  49. η πρώτη εκλογή Κυρίτση ήταν προς ακύρωση λόγω υπέρβασης επιτρεπτών ορίων δαπανών. Δεν το γνωρίζει κανείς εκτός από τους ίδιους… απλά εξαφανίστηκαν τα τιμολόγια και δηλώθηκαν μόνο τα κάτω από το όριο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ