ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Δυναμικό πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής στο Λινοπότι

10
2269
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αρκετοί πιστοί βρέθηκαν στο Ιερό παρεκκλήσιο της Ζωοδόχου Πηγής στο Λινοπότι, λίγα μέτρα μακρυά από τον επαρχιακό δρόμο για τον πανηγυρικό εσπερινό που τέλεσαν απόψε ο Γενικός Αρχιερατικός π. Ιωάννης και οι ιερείς της περιοχής.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης συνοδευόμενος από τους  Σεβ Μαραγκό ,Πόπη Κιαπόκα, Μηνα Κιάρη κ.α .

Μετά το τέλος του εσπερινού ακολούθησε παραδοσιακό πανηγύρι με σπιτικά εδέσματα φτιαγμένα από την κ. Γεωργία Φορόζη και τις κυρίες της περιοχής και τον Δημήτρη Πέτρου και την παρέα του να ξεσηκώνουν τον κόσμο με τα τραγούδια και την μουσική τους αλλά και να παραχωρεί τιμητικά το βιολί του στον παλιό συνάδελφό του κ. Κυπραίο και το μικρόφωνο στον Γιάννη Χατζηβελούδο (από την παλιά ορχήστρα Αιγαιοπελαγίτες) για να δώσουν και εκείνοι το στίγμα τους στην πολύ όμορφη βραδιά.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο απερχόμενος πήγε στον εσπερινό με τρεις παλιούς δικούς του και ο κόσμος γύριζε αλλού το κεφάλι του. Πίκρα σας λέω

  2. Η σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξετάζει την παραίτηση του Αμερικής Δημητρίου και την εκλογή νέου Αρχιεπισκόπου. Ο πρωτεργάτης της απομάκρυνσης του Δημητρίου είναι ο Νισύριος Κατσιματίδης και φήμες λένε πως στη θέση του Δημητρίου προωθεί τον δικό μας…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ