ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Γόνιμη και εποικοδομητική η περιοδεία της Ισχυρής Κω σε Κανάρη και Αβέρωφ

31
1410

Κως, 08 Μαΐου 2019

Γόνιμη και εποικοδομητική ήταν η χθεσινή περιοδεία της παράταξης ΄΄Ισχυρή Κως΄΄ με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και κλιμάκιο υποψηφίων σε Κανάρη και Αβέρωφ.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς στις σύντομες αλλά περιεκτικές συνομιλίες με τους καταστηματάρχες εισέπραξε την αγωνία τους για την αδιαφορία και την εγκατάλειψη από την απερχόμενη δημοτική αρχή. Τόνισαν πως ενώ οι ίδιοι κάνουν επενδύσεις στην περιοχή ο δήμος δεν ασχολείται ούτε με τα στοιχειώδη θέματα της καθημερινότητας όπως η ευταξία των κοινόχρηστων χώρων, η επίλυση του κυκλοφοριακού και η δημιουργία χώρου στάθμευσης ούτε με τα μεγαλύτερα όπως είναι το πως η ποσοτική αύξηση των τουριστών μπορεί να μεταφραστεί και σε αύξηση του τζίρου στο ταμείο των επιχειρήσεων.

Έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και ικανοποίηση για τις δεσμεύσεις της παράταξης για την αναβάθμιση της περιοχής και τη στήριξη των μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας:

  • με το πλάνο για τον τουρισμό υπό τον τίτλο Kos4All το οποίο βασίζεται στη δημιουργία ενός οργανισμού τουριστικής πολιτικής & marketing με στόχο να δημιουργήσουμε την καινούρια τουριστική ταυτότητα του νησιού και να συστήσουμε ξανά την Κω στην παγκόσμια κοινότητα
  • με κατασκευή μόλου κρουαζιερόπλοιων που θα αυξήσει τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων και θα ενισχύσει τον τουρισμό πόλης
  • με οικονομικά κίνητρα και ταυτόχρονα με μείωση των δημοτικών τελών και των τελών καθαριότητας
  • με επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης για την πόλη
  • με ίδρυση γραφείου διευκόλυνσης της πρόσβασης στην απασχόληση και τη νεανική επιχειρηματικότητα.

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε….νατος….παρουσιαστηκε…..στην Κω….μονιμα αγελαστος.
    Τι του εχουν κανει βρε παιδια; Τον πειραξε κανεις;

    • Πρέπει να κρίνουμε σοβαρά το θέμα δεν είναι ότι είναι αγέλαστος , το θέμα είναι ότι (και το πιστεύω ακράδαντα) θα κατατρεψει την Κω εάν εκλεγεί

    • ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.

  2. Διαβάστε όλοι και εάν δεν συμφωνείτε τα λέμε το πολύ σε 2 χρόνια

    Βάζω την υπογραφή μου και θα είμαι εδώ σε δυο χρόνια να σας το αποδείξω. Όλοι στα λόγια είναι εκπληκτικοί αλλά το 1% αυτών των πραγμάτων που τάζουν θα πραγματοποιηθεί.Σας δίνω μια συμβουλή όπου βλέπεται υποσχέσεις εξωπραγματικές να σκέφτεστε γιατί δεν τα κάνει το άλλο κόμμα και η απάντηση είναι γιατί δεν γίνονται και μας κοροϊδεύουν.Μην κάνουμε πάλι το ίδιο λάθος και τους πιστέψουμε διότι από πίσω τους βρίσκονται άλλοι που σε 1 χρόνο θα έχουν διαλύσει διότι είναι από διαφορετικές κομματικές πλευρές.Μην ξεγελαστείτε πάλι .

    • Έτσι ακριβώς και εγώ θεωρώ ότι δεν πρέπει να υποκύψουμε στο ίδιο λάθος για δεύτερη φορά.

  3. Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να διεκδικήσουν τον δήμο ΚΩ? Τόσο ψηλά έχουμε πέσει….
    Ο Κυρίτσης έχει αντικειμενικά πιο ικανα έμπειρα και ταλαντούχα πρόσωπα.

    • Και εγώ αυτό πιστεύω δεν πρέπει να αφήσουμε να συμβεί αυτό.Ο Κυριτσης είναι η σωστη επιλογή.Αυτοι μας θυμήθηκαν τώρα για να αρπάξουν ψιφαλακια .Ο Κυριτσης παλεύει για την Κω πολλά Χρόνια και βεβαίως έχει κάνει κάποια λάθη όμως το θεωρώ ανθρώπινο και λογικό . Διότι μην ξεχνάτε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε το εάν μπορεί κάτι να γίνει εμείς απλά το θελουμε .

      • Μην ξεχνας ότι είναι και εκδικητικός ο απερχόμενος σου. Αυτό το θεωρείς ανθρώπινο και λογικό ; Ρε μη μας τρελαίνετε με τις μπούρδες σας. Ο άνθρωπος είναι ο πιο ακατάλληλος δήμαρχος που είχε ποτέ το νησί. Χαρείτε τον λίγες μέρες ακόμα.

    • Από το πολύ ταλέντο και την πολλή εμπειρία θα ξεχειλίσετε βρε παιδιά χαλαρώστε πιο λίγο. Τα πράματα είναι απλά. Θεοδοσης Νικηταράς δήμαρχος όλων των Κώων. Τι δεν καταλαβαίνετε ;

  4. Να τος Να τος ο νέος αντιδήμαρχος του απερχόμενου βγήκε βόλτα.
    Ξύπνα λαέ της Κω πριν είναι πάλι πολύ αργά.
    Ψηφίζουμε Ιωάννα Ρούφα με Όραμα και Δράση για το Νησί μας.
    Είναι καιρός να γίνει μια αλλαγή στην όμορφη Κω και όχι άλλα χαμένα χρόνια με Κυρίτση και Νικηταρά στον Δήμο.

  5. Οι Δικηγοροι που είναι;Δεν καταδεχοντε να κατεβουν στο κοσμο;Φανταζομαι θα την κανουν μετα τη ψηφο μιας και είναι προσωπικοι λογοι που κατεβαινουν και όχι να ασχοληθουν.Ασχετο….οι Νεοδημοκράτες που είναι;Μονο ο γραφικος …που προσπαθει 30 χρονια να βγει συμβουλος ητανε;

  6. Θεοδόση από όταν είπες ότι θα δόσεις για δήμαρχος χαμογέλασε το χειλάκι μας. Έτσι μπράβο

  7. Θεοδόση είσαι Δήμαρχος. Αυτό το λέει όλο το νησί. Το ζήτημα είναι να βγείς απο την 1η Κυριακή

  8. Σας τσούζει που είμαστε πολλοί ε; Να σε ρωτήσω κατηγορείς κάποιον ότι έχει γράψει πολλά σχόλια ….. Ξέρεις τι λένε στο χωριό μου οποίος έχει την μύγα μυγιαζεται

  9. Μέσα σε μία ημέρα έγινε δεκτή η παραίτηση της Μαριέττας από τα Κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας.

  10. Μα καλά ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ψηφίσει….που όλα τα τρώει…φαίνεται άλλωστε ……….εκτός από το φαγητό θέλει να φάει κ τα χρήματα των δημοτών??? …………….. Θεοδόση λαθος επιλογή!!

  11. Αφου ηταν γονιμη και επικοδομιτικη γιατι ξαναπηγες; Για να εμπεδωσεις το ρεζιλικι σου; Παει τοκαψες το μυαλο σου Κοψιμιε! Τελειωσες! Οσοι σε χαιρετουσαν εκτος απο εναν ειναι του Κυριτση. Παει τοχασες καημενε!

  12. Τους λες για το ανυπαρκτο και ανυπολυπτο ψηφοδελτιο σου; Τους λες οτι επειδη δεν εβρισκες συμβουλους κατεβασες απο την πολη στο τοπικο της Κεφαλου καθως επισης και απο την Καρδαμενα; Τους λες οτι κατεβασες ανιψια σου, συμπεθερους και λοιπους συγγενεις προκειμενου να συμπληρωσεις τους 120 που τελικα δεν ξερουμε αν μεινουν τοσοι, ωστε να μην μειονεκτεις συον Δημαρχο; Τους ειπες οτι Αντιμαχειτης συνταξιουχος υποψηφιος σου πεταξε στα μουτρα την παραιτηση του αλλα τον εψηναν οι δικηγοροι να μην παραιτηθει; Για την Αντιμαχειτισσα τους ειπες; Α ρε φτωχε…. Που πας ρε Καραμητρο;

    • ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ. ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ…ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

  13. Νικηταρά καλυτερα μην εμφανίζεσαι.Κρυψου μπας και ξγελασεις κανενα…ολοι εχθες στη Καναρη σε θυμιθηκαν με τι μεζουρα.

  14. Κύριε Νικηταρά θέλω απάντηση στο παρακάτω ερώτημα (και ας το ψάξουν
    οι δημοσιογράφοι): είναι αλήθεια ότι τοποθετήσατε,χωρίς να ενημερώσετε,
    μία κυρία στο τοπικό ψηφοδέλτιο Αντιμάχειας και τι θα γίνει αφού αν απο-
    χωρήσει η προαναφερόμενη θα πρέπει να αφαιρέσετε δύο άνδρες από το ψη
    φοδέλτιο για να διατηρηθεί κατά την εκλογική νομοθεσία (Κλεισθένης 1) η
    αναλογία 40% γυναίκες και 60% άνδρες? Κύριε Νικηταρά άρχισε η αποκα-
    θήλωση!!!!!! Σε θάψανε οι δικηγόροι σου ….ξύπνα!!!

    • ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ. ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

  15. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑς ΛΑΟς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙς ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥς ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑς (ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙς ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΑ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΠΩς ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΜΙΑ »ΠΑΡΑΤΑΞΗ» ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΝΑ »ΚΑΒΑΤΖΩΣΩ» ΚΑΠΟΙΟΥς ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΥΤΑ.

  16. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΣΤΉΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ .ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥΣ .ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΈΡΕΙΑ ΝΑ ΤΗΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΆΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΡΑΣ .Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΗΜΩΡΗΣΟΥΜΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ.

  17. ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΡΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΆΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΘΥΜΆΣΤΕ;ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΆΛΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΆΘΕΤΕ.

  18. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΘΕΟΔΟΣΗ ΜΕΤΡΗΣΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΖΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ/????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ