ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Τρεις μέρες του πήρε του κ. Νικηταρά να κάνει αυτό που όλοι περίμεναν: να το βάλει για μία ακόμα φορά στα πόδια και να κρυφτεί”

3
349

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Τρεις μέρες του πήρε του κ. Νικηταρά να κάνει αυτό που όλοι περίμεναν: να το βάλει για μία ακόμα φορά στα πόδια και να κρυφτεί.”

Από την παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Τρεις μέρες του πήρε του κ. Νικηταρά για να κάνει αυτό που όλοι περίμεναν: να το βάλει για μία ακόμα φορά στα πόδια και να αρνηθεί το διάλογο με τους υποψηφίους δημάρχους.

Με δικαιολογίες που είναι επιεικώς αστείες και προσπαθούν, απελπισμένα, να καλύψουν την ανεπάρκεια και την αδυναμία του κ. Νικηταρά να αρθρώσει δημόσιο λόγο αλλά και να παρουσιάσει πρόγραμμα. Γιατί έργο ουδέποτε είχε και ούτε πρόκειται ποτέ να παρουσιάσει.

Φυσικά δεν μπορεί να γίνει και διάλογος ανάμεσα στα στελέχη των παρατάξεων γιατί τα στελέχη του κ. Νικηταρά ούτε θέλουν αλλά ούτε και μπορούν να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα και προγραμματικές προτάσεις.

Όλοι αυτοί δεν μπορούν να συνεργαστούν με κανένα την επόμενη μέρα. Για αυτό και έχει σημασία να μην πάει καμία ψήφος χαμένη, γιατί κάθε ψήφος σε αυτούς τους ανθρώπους είναι μια χαμένη ψήφος. Το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι μίσος, εμπάθεια και το όραμα της επιστροφής στο μαύρο παρελθόν.

Ο Δήμος όμως την επόμενη μέρα θα πρέπει να κυβερνηθεί, για αυτό και ζητάμε μια καθαρή και δυνατή εντολή.

Η κ. Ρούφα ανέφερε ότι “όποιος φοβάται το διάλογο, προλαβαίνει να αποσύρει την υποψηφιότητα του”. Όσοι είχαν αμφιβολίες για το ποιον ακριβώς εννοούσε η κ. Ρούφα , σήμερα κατάλαβαν.

Είναι βέβαιο ότι ο κ. Νικηταράς δεν θα συμμετείχε σε διάλογο ακόμα και αν τις ερωτήσεις τις έκαναν οι κ.κ Καϊσερλης, Παυλίδης και Καματερός. Ακόμα και με σκονάκια

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάμε δήμαρχε ! Ξανά μαζί για την Κω μας ! Να μην αφήσουμε κανέναν να την καταστρέψει

  2. Ο κύριος Κυρίτσης κόλλησε στον διάλογο. Με αυτό θα πάει στις εκλογές. Αυτό του είπαν οι επικοινωνιολόγοι. Μέτρησαν οι επί πληρωμή σύμβουλοι του τα δεδομένα. Είδαν τα δεκάδες αρνητικά που είχε επί πέντε χρόνια μαζέψει και του είπαν θα επιμένεις στον διάλογο. Εάν κάνει το λάθος και έρθει την γλυτώσαμε. Ξέρετε στον διάλογο που τελικά είναι μονόλογοι αφενός λες ότι θέλεις και αφετέρου συγκρίνεσαι με τζάμπα προεκλογικές υποσχέσεις. Στην ουσία ξεκινάς από το μηδέν και όχι από τα χιλιάδες αρνητικά που έχεις συγκεντρώσει πέντε ολόκληρα χρόνια. Ο διάλογος αγαπητοί φίλοι αφορά το μέσο που είναι ο ΔΗΡΑΣ γιατί ο κύριος Νικηταράς προτείνει αντί του ΔΗΡΑΣ οποιοδήποτε άλλο μέσο. Και σο μέγα ερώτημα για τα τεράστια χρέη που έχει ο ΔΗΡΑΣ μέχρι και των τόκων; Για την καταδίκη τους και μάλιστα για δολιότητα. Για τον διωγμό των υπαλλήλων ο κύριος Κυρίτσηγς θα απαντήσει;; Αυτός είναι ο πραγματικός διάλογος μέσα στην κοινωνία.

  3. Αλήθεια ακόμα πιστεύετε ότι οι Κώοι είναι ηλίθιοι και θα σας ψηφίσουν; Θα κάνουν το ίδιο λάθος. Όταν η Κως τρέχει στον τουρισμό και σεις έχετε βάλει τον αυτόματο. Η πόλη βρώμικη όπου κοιτάξεις θα δεις εγκατάλειψη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ