Με ελικόπτερο 10:30 στη Νίσυρο ο Α. Τσίπρας – Ποιοι θα τον υποδεχτούν – Επίτιμος δημότης Νισύρου – 1η επίσκεψη Πρωθυπουργού μετά την απελευθέρωση

Ο Πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από τον Υπ. Ναυτιλίας & Νησ. Πολιτικής Π. Κουρουμπλή , τον Υφυπουργό Ν. Σαντορινιό & δύο ακόμα Υπουργούς. Θα τον υποδεχτούν οι Βουλευτές Η. Καματερός και Δ. Γάκης, ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος, ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Φ. Χατζηδιάκος

23
3323

Επίτιμος δημότης Νισύρου θα ανακηρυχτεί από το δημοτικό συμβούλιο του νησιού την Τρίτη ο πρωθυπουργός  Α. Τσίπρας  κατά την διάρκεια της επίσκεψής του .

Ο πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από τον υπουργό εμπορικής ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή και τον υφυπουργό Ν. Σαντορινιό.

Ο δήμαρχος Νισύρου, Χριστοφής Κορωναίος μας δήλωσε ότι πιθανά είναι η πρώτη μετά την ενσωμάτωση, επίσκεψη πρωθυπουργού στο νησί, ενώ  προσδιορίζοντας τα ζητήματα που θα τεθούν υπόψη του, αναφέρθηκε στο αναπτυξιακό σχέδιο για την αξιοποίηση των δημοτικών λουτρών τα οποία έχουν ήδη ενταχθεί στα ΣΔΙΤ, καθώς και στην διεκδίκηση του δήμου Νισύρου να περιέλθει στην ιδιοκτησία του έκταση στην νήσο Γυαλί , η οποία είχε περιέλθει στο δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη Νίσυρο θα μεταβεί και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

    αθεος ισλαμιστης εχθρος της ορθοδοξιας

    • Να παει ο κυριτσης, και ο μαραγκος, που κατεστρεψαν το νησι μας.Αυτοι οι καταστροφεις του νησιου να τον υποδεκτουν.

      • Στην Νίσυρο παρών, ο σύντροφος συγΚΑΜΕΝΟΣ που έχει μάνα Νισυριά και στο νησί δεν γεννάνε αυγά οι κότες και στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..

        Μην ελπίζετε ότι θα κάνουν ΚΑΜΕΝΟ αυγολέμονο οι συμπατριώτες του όπως τον έκαναν οι «φασίστες ψηφοφόροι του» στα σκαλοπάτια της Δημαρχίας στην Κω. Άλλωστε θα πάρει μαζί του μερικές διμοιρίες ΜΑΤΑΤΖΙΔΩΝ για κάθε ενδεχόμενο και μερικές ομπρέλες και αρκετούς ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ τους φασίστες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…

      • Μην είστε μικρόψυχοι, ο Αλέξης είναι αριστερός, αριστερός στον καβάλο και όταν ανάβει αριστερό φλας...

        Περιμένετε και θα δείτε, θα εξαγγείλει μειωμένα εισιτήρια, μειωμένες μεταφορές, άφιξη 30 γιατρών, 50 νοσηλευτών, πολλά αναπτυξιακά έργα σαν την επέκταση του στρατοπέδου φυλακή του Αμανιού, στρατόπεδο στην ΨΕΡΙΜΟ, και πολλές ασπιρίνες σαν το εφάπαξ φιλοδώρημα που έδωσε στους συνταξιούχους και το βάφτισε 13η σύνταξη που προέρχεται από την περικοπή των συντάξεων, των επικουρικών, των αναπηρικών των φτωχοποιημένων Ελλήνων.

        • Για γέλια και για κλάματα ο ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, αριστερός κάθε φορά που ο ΑΛΕΞΗΣ ανάβει αριστερό φλας στο αυτοκίνητο..

          Δεν μας λέει όμως πότε στρίβει αριστερά; Με τόσα δεξιά μνημονιακά μέτρα που υποχρεώνει τα ζωντανά-βολευτές των ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ψηφίζουν στα τέσσερα μνημονιακά μέτρα ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΕΙ.

      • Ο μίμος ΤΣΙΠρΑΣ, μιμείται την οικογένεια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σε όλα, θα εξαγγείλει ότι επιθυμεί ο λαός από την Παναγιά την Σπηλιανή.

        Έχει πάρει και τα κουσούρια τους, βολεύει καλλίγραμμα κορίτσια σε θέσεις υπουργών, στα πρωθυπουργικά γραφεία μέχρι να φανεί και δημόσια μια πληθωρική ΜΙΜΗ… Από την Νίσυρο γραμμή για Θεσσαλονίκη να επισκεφτεί την γκομενίτσα στο πρωθυπουργικό γραφείο που της έφτιαξε και από εκεί στην ΜΕΡΚΕΛ για να δώσει αναφορά και ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΤΟΝ Κάπτεν ΗΛΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ…

    • Καλά δεν πιστεύω αυτά που γράφεις……εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι…..ποιός είναι ο δοσίλογος και ποιός ο υπηρέτης των τραπεζιτών……εδω γελάμε χαχαχαχαχαχα

    • ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΕΛΑΦΡΟΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝΕ?

      ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝΕ η ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ? ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ FESTIVAL ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ….

  2. ερχεται ο απερχομενος πρωθυπουργος να μας ταξει τα παντα για την νησιωτικοτητα»»» ας γελασουμε ελεος ποια !!!!!!!!!!!!!!!οσο για τον κυριο καματερο αφηστε τον να χαρει λιγο ακομα την ηδονη τις εξουσιας¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ηταν ειναι και θα ειναι για τους κωωους ενα ανυπαρκτο προιον που κατεστρεψε το νησι μας …….¨……………………………

  3. Μία μονάδα διαφορά από τον Σύριζα και την δεύτερη θέση στην έγκυρη δημοσκόπηση του zougla.gr!

    Τον τρόμο του καθεστώτος, όπως αυτός εκφράζεται από τις συστημικές γραφίδες, εφημερίδες και κανάλια, αποτυπώνει η δημοσκόπηση του έγκυρου zougla.gr που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγη ώρα.
    Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση αποτυπώνει όσα αποκρύπτουν οι αντίστοιχες συστημικές δημοσκοπήσεις, αλλά εμφανίζεται έκδηλα στις πολιτικές αναλύσεις εσωτερικού κι εξωτερικού.
    Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται ελάχιστα πίσω από τον Σύριζα, που καταρρέει, ενώ η ΝΔ παρά την πρωτιά της δεν δείχνει να μπορεί να ξεφύγει από τα ποσοστά είχε πάρει (και είχε χάσει) στις προηγούμενες εκλογές.
    Συγκεκριμένα, η ΝΔ εμφανίζεται στο 30%, λίγο πάνω από το 28,1% που είχε λάβει στις προηγούμενες εκλογές. Αντιθέτως ο Σύριζα έχει κατρακυλήσει στο 12,9% και η Χρυσή Αυγή βρίσκεται οριακά πίσω του στο 11,5%. Και από κει και πέρα… το χάος με μόνο βέβαιο ότι αποκόμματα τύπου Ποτάμι, κόμμα Λεβέντη και Καμμένου δεν βλέπουν την Βουλή ούτε με… κιάλια.

  4. Υπάρχει ένα τέταρτο μνημόνιο που έρχεται και η διεξαγωγή εκλογών σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί να βάλει την υπογραφή της σε αυτό. Από την άλλη πλευρά ο Σύριζα με την παροχολογία θα κοιτάξει να περισώσει τα ποσοστά του ετοιμαζόμενος για τον «δεύτερο γύρο» σε μερικά χρόνια.
    Το αν θα γίνουν εν τέλει εκλογές θα το γνωρίζουμε σε μερικές ημέρες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι υποσχέσεις Τσίπρα θα μετατραπούν σε προεκλογικά συνθήματα και αργότερα σε σκόνη, σε συμβιβασμό με τους διεθνείς τοκογλύφους.
    Εκτός και αν δεν φτάσουν καν να γίνουν προεκλογικό σύνθημα αν η ΝΔ εκτεθεί για άλλη μία φορά βγαίνοντας στα κάγκελα και λέγοντας «συμφωνία να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι», όπως έκανε για την υπογραφή του Μνημονίου της αριστεράς, αποδεικνύοντας ότι είναι το κόμμα των διεθνών τοκογλύφων στην Ελλάδα.
    Σε κάθε περίπτωση πάντως ούτε «σύγκρουση» ετοιμάζουν οι συριζαίοι, ούτε τίποτα παρόμοιο. Ψάχνουν την επικοινωνιακή γραμμή για να υπογράψουν το τέταρτο μνημόνιο ή να μεταβιβάσουν αυτή την ευθύνη στους νεοδημοκράτες άτυπους συγκυβερνήτες τους.

  5. Ασφαλής πρόβλεψη: Ο Τσίπρας αρχικά θα κάνει μία σειρά εξαγγελιών. Ακολούθως θα «πιεστεί» από τους δανειστές και θα γεμίσουμε δημοσιεύματα καταστροφολογίας. Τέλος είτε θα οδηγηθούμε σε εκλογές, είτε θα γίνει πραγματικότητα η οικουμενική, είτε η ΝΔ θα αρχίσει να πιέσει για λήψη νέων μέτρων και «συνεννόηση» οπότε ο Τσίπρας θα υποχωρήσει για να μην καταρρεύσει η «κυβέρνηση της προόδου».

  6. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΑΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΣΟΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΙ

    Την τελευταία φορά που έκανε δηλώσεις ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης), είχε πει ότι το 80% όσων… προτιμούν την Ελλάδα είναι «μετανάστες» και οι υπόλοιποι «πρόσφυγες».
    Την επομένη φορά, να φροντίσει να αναθεωρήσει, μιας και έχουν αλλάξει τα δεδομένα, κι έχουν γίνει 90-10…
    Έτσι, μετά από τα «προσφυγάκια» εξ’ Κονγκό και Τζαμάικας, που μας είχαν προτιμήσει τις προηγούμενες ημέρες, τώρα πλάκωσαν (στις Οινούσσες Χίου) άλλα «προσφυγάκια», από… Καμερούν και… Σομαλία.
    Όλης της γης οι δυστυχισμένοι στην Ελλάδα των «ανοιχτών συνόρων», των Τσίπρα και Καμμένου. Δεν είναι… θαύμα;
    (ΥΓ): Παρόλα αυτά, δεν μας έχουν προτιμήσει ακόμα οι… Εσκιμώοι. Συντρόφια μπορείτε, κάντε κάτι και γι’ αυτό!

  7. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΡΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΜΙΣΘΟΥΣ , ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΥΓΕΙΑ. ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΩΘΗΠΟΥΡΓΟΙ,ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΗΜΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ!!!τσιπρα ΔΩΣΤΟΥΣ Κ ΑΛΛΟ ΠΟΝΟ!!!

  8. ΟΙ ΜΙΚΡΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΑΓΓΕΛΛΙΕΣ.

    • οι μεγάλου βεληνεκούς πολιτικοί άνδρες μετά παο τις συναντήσεις με Προέδρους υπερδυνάμεων πχ Ομπάμα και πριν τις νέες συναντήσεις με Προέδρους ευρωπαϊκών υπερδυνάμεων πχ Μέρκελ, Ολαντ κλπ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πάνε σε μικρά νησιά μέσα στο καταχείμωνο κι όχι το καλοκαίρι που είναι όλα ωραία για να μιλήσουν για τα προβλήματα που αγωνίζονται να λύσουν

    • ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΣΥΡΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ [ ΒΟΥΤΑ ΓΙΑΛΛΟΥΡΗ ]. ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΓΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.

  9. Ξεφτιλίσατε το νησί…φασισταριά που μαζευτήκατε εδώ…Έξω…Πιό καλά μετανάστες και πρόσφυγες ..παρά τα φασισταριά …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ