«Η πόλη της Κω και το Πλατάνι στηρίζει την Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου» (ΦΩΤΟ)

15
2526

Η πόλη της Κω και το Πλατάνι

στηρίζει την Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου

 

Την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου, εισπράττει σε κάθε περιοδεία της και στην πόλη της Κω, η υποψήφια Δήμαρχος Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου.

Ξεκινώντας από το Πλατάνι – την περασμένη Κυριακή – και συνεχίζοντας στην Αβέρωφ, την Κανάρη, την Παλιά Πόλη και ένα μεγάλο κομμάτι της παραλιακής, η Ιωάννα συνοδευόμενη από στελέχη της Παράταξης «Όραμα & Δράση», ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο, για να ακούσουν τους προβληματισμούς, αλλά και να κοινωνήσουν το πρόγραμμα και τις προτάσεις τους.

Η αποδοχή του κόσμου, αποδεικνύει την ανάγκη που έχει ο τόπος μας από καθαρές κουβέντες και υλοποιήσιμες προτάσεις, που αποτελούν και το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ιωάννας Ρούφα – Έψιμου, έναντι όλων των υπολοίπων.

Η Κως στηρίζει την Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου και την Παράταξη «Όραμα & Δράση» και γι’ αυτό θα ανακηρύξει την πρώτη γυναίκα Δήμαρχο, την Κυριακή των εκλογών.

Το Γραφείο Τύπου

15 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εχω σκυλοβαρεθει τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ και τις ΑΗΔΙΕς του καθε υποψηφιου. Ασε που οπου πανε πχ «ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ» τον καθε εναν που παει και λεει υποσχεσεις. Τελικα ολοι θα παρουν το 100% απο καθε περιοχη. (εδω πραγματικα μπερδευομαι). Εκτος αν παρουν απο ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!

  1. Το 2014 είχες δώδεκα συμβούλους. Τελικά από ότι βλέπω σου έμειναν δύο. Όλοι οι άλλοι είναι κοψιμιοί ή εσείς κόψατε;;

  2. ΠΩΠΩ ΛΑΟΣ… ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΟΡΜΑ ΙΩΑΝΝΑ. ΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΤΑΠΑΧΑΝΩΝ…ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΟΥ….

  3. Το να πηγαίνεις σε περιοχές που έχουν 3-4 χιλιάρικα κόσμο και να παρουσιάζεις 20 φωτογραφίες αποδεικνύει γιατί στόχος σου πλέον είναι το διψήφιο ποσοστό

  4. Ρούφα 338 φωτογραφίες, Κυρίτσης 624. Συμπέρασμα: ίδιος έπαρχος στην Κω, μέχρι τη συγκέντρωση του Θεοδόση, μετά θα αλλάξουν πολλά!

  5. ακου το πλατανι ειναι μαζι σου…. τους υποψηφιους των αλλων παραταξεων απο το πλατανι τους εχεις δει? η κανεις πως δεν τους ξερεις? που να φτουρησετε εσεις…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ