ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ: «Ο Τσίπρας θεωρεί την Κω μη φιλικό προορισμό» (Pics από Νίσυρο)

41
3686

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Νίσυρο όπως και η ομιλία του, είχε άρωμα… προεκλογικό. Ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από δεκάδες συγκεντρωμένους.

Είχε την τιμή να αναγορευτεί επίτιμος πολίτης της Νισύρου, στην οποία δεσμεύτηκε πως θα μεταβεί για να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές, ενώ στην ομιλία του υποσχέθηκε ανάπτυξη για τα νησιά.

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ:ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΟΣ,ΜΙΣΗΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ,ΨΕΥΤΗΣ,ΔΙΚΤΑΤΟΤΟΡΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΑΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΟΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΜΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ Λ@Μ@ΓΙ@ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΜΑΚΕΣ ΚΩΟΙ ΑΥΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.ΝΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΜΑΜΑΚΕΣ ΚΩΟΙ.

    • Αχ βρε Ηλία, γιατί δεν τον έφερνες για μια περατζάδα μέχρι το Πυλί μαζί με τον ΜΠΟΥΛΗ στο στρατόπεδο ψυχών;;;

      Άλλωστε ο συγΚΑΜΕΝΟΣ στο χωριό έχει κάνει πολλά καλοκαίρια όταν ένα στρογγυλό και στρουμπουλό μπουλουκάκι, ο ΜΠΟΥΛΗΣ, διέμενε στην θεία του στο Πυλί… Έτρωγε πολύ δούλεμα και τώρα που έγινε υπουργός μας το ξεπλήρωσε με το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ…

    • Ο παραπάνω με τα ΚΕΦΑΛΑΊΑ κάνει μπαμ......από την μπιγιαντίνη στην κούφια του κεφάλα και το μίσος για τον ΚΥΡΙΤΣΗ...

      Ο παράρας από το Πυλί πιστεύει ότι σαν καλός Νεοδημοκράτης ακόμα και τον ΤΣΙΠρΑ θα μπορούσε να προσκυνήσει φτάνει να βρει ευκαιρία να βρίσει τον Κυρίτση….

    • η φιέστα στην Νίσυρο με τους βολεμένους ........ που κουβάλησαν από την Κω...

      Σου λέει, θα ξαναβρούμε ευκαιρία να είμαστε κυβέρνηση και να κάνουμε αστειάκια με τον αριστερό στον καβάλο πρωθυπουργό;;; Αριστεροί του κ@λου…

    • ΚΟΥΙΖ για παρατηρητικούς που δεν επέστρεψαν με ΣΙΝΟΥΚ από την φιέστα στην Νίσυρο...

      Πω, πω, πω, πω, πόσους γλ@φτες, γλ@φτες γλ@φτες μπορείτε να μετρήσετε στην περιφορά μέσα σε εξαπτέρυγα τουυαπερχόμενου αριστερού πρωθυπουργού στα σοκάκια της Νισύρου ;;;

    • κι εσυ ρε μακακα τι εισαι;;;;;γραφεις για τον δημαρχο αλλα για τον ανοητο τον πρωθυπουργο σου και ισλαμοφιλο δεν γραφεις τιποτε.γιατι;;;μαλλον δεν σε συμφερει σουργελο,ο κυριτσης σου μαζεψε ολους αυτους τους βρωμιαρηδες;;ο κυριτσης σου χει βαλει αβασταχτους φορους γκεμπελιστη;;ο κυριτσης σ αφησε με τρυπια παντελονια κι οταν τα παιδια σου σου ζητανε λεφτα τους γυρνας την πλατη;;αλλα μαλλον παιδια δεν εχεις και το καταλαβαινω.αντε σουργελο αριστερε ισλαμολαγνε ψαξε αλλου δικαιολογιες γιατι ειναι πολυ φθηνες αυτες που μας λες.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ.ΜΗ ΧΕΣΩ

  2. Θελω να δωσω συγχαρητηρια σε ολους τους κωους που βρεθηκαν διπλα στον πρωθυπουργο μας.Και να ξερετε οτι εαν ερχοταν στο νησι μας θα γινοταν χαμος,για εναν απλο λογο,δεν γουσταρουν τον κυριτση οι κωοι.Γιατι ειναι ο πιο διχαστικος ανθρωπος.

    • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΧΑΜΟ ΣΚΑΤΟ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ

  3. τσιπρας γερμανοτσολιας αμερικανοτσολιας νεοναζι δοσιλογος υπηρετης των τραπεζιτων τοκογλυφων

    αθεος ισλαμιστης εχθρος της ορθοδοξιας εχθρος της εκκλησιας φονιας του λαου.

  4. ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! 1

    Από την χώρα των «ανοιχτών συνόρων» (την Ελλάδα εννοούμε, άλλωστε δεν υπάρχει άλλη τέτοια στην Ευρώπη…) είχε περάσει το… ξαναμμένο «προσφυγάκι» από το Αφγανιστάν, που βίασε και εν συνεχεία σκότωσε μια 19χρονη κοπέλα (η οποία ήταν «αλληλέγγυα», καθώς εργαζόταν ως εθελόντρια σε hot spot…), στην πόλη Freiburg της Γερμανίας. Και δεν πέρασε απλά, αλλά «έδρασε» κιόλας, κατά παρόμοιο τρόπο!
    Πιο συγκεκριμένα, ήταν αυτός που είχε επιτεθεί σε 20χρονη φοιτήτρια στην περιοχή Μουράγια της Κέρκυρας χτυπώντας την για να της αρπάξει την τσάντα. Κι αφού το κατάφερε, την πέταξε σε γκρεμό ύψους 8 μέτρων. Δυστυχώς γι’ αυτόν, η κοπέλα επέζησε -με βαριές σωματικές κακώσεις- και ο ίδιος αναγνωρίστηκε και συνελήφθη από την Αστυνομία.
    Ωστόσο, δήλωσε… ανήλικος (όπως κάνουν πολλοί αλλοδαποί κακοποιοί, για να πέσουν στα μαλακά…) και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Κι όπως γίνεται συνήθως, μετά από λίγο καιρό αποφυλακίστηκε, κάνοντας χρήση του Νόμου Παρασκευόπουλου περί αποσυμφόρησης των φυλακών!

  5. ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! 2

    Το γεγονός ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο επιβεβαίωσε με δηλώσεις της η τότε συνήγορός του: «Πράγματι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που φέρεται να σκότωσε την 19χρονη στην Γερμανία και να επιτέθηκε στην 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα. Αν και είχε καταδικαστεί σε δέκα χρόνια κάθειρξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και είχε μεταφερθεί στις φυλακές Βόλου, κατάφερε να αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση των ευνοϊκών ρυθμίσεων του νόμου Παρασκευόπουλου περί αποσυμφόρησης των φυλακών».
    Και βέβαια, λίγο καιρό μετά την αποφυλάκισή του (με… «περιοριστικούς» όρους – δηλαδή να εμφανίζεται στο Αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς του μια φορά το μήνα – σπουδαία τα λάχανα!), πέρασε τα σύνορα σαν κύριος και κατέληξε στην Γερμανία.

  6. ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! 3

    Κι εδώ προκύπτει αμείλικτο το ερώτημα: αλήθεια, ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί του βιασμού και της δολοφονίας της 19χρονης, στην Γερμανία; Μήπως οι Έλληνες δικαστές που του έριξαν ποινή –χάδι και η συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων που τον αποφυλάκισε με νόμο-τέρας; Άραγε, κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια;
    Κι ένα δεύτερο ερώτημα: πόσοι ακόμα βιαστές-φονιάδες κυκλοφορούν ελεύθεροι, χάρη στους –άνομους- «νόμους» των Τσιπροκαμμένων και θα επαναλάβουν τα ίδια στο μέλλον –εδώ ή αλλού;

  7. ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΓΙΑ 80.000 ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΣΤΗΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

    Καταυλισμό για 80.000 προσφυγάκια που εγκαταλείπουν το Χαλέπι, θα φτιάξουν οι τουρκικές αρχές, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μεμέτ Σιμσέκ.
    Στην ίδια ανακοίνωση, ο Σιμσέκ δηλώνει υπερηφάνως πως η Τουρκία έχει υποδεχθεί τα περισσότερα προσφυγάκια από κάθε άλλη χώρα του κόσμου – ήτοι 2,7 εκατομμύρια Σύριους.
    Παρατήρηση 1η: Όπως βλέπετε, δεν βάζουμε εισαγωγικά στη λέξη προσφυγάκια, καθότι οι Σύριοι που εγκαταλείπουν την εμπόλεμη χώρα τους, καταφεύγοντας σε μια μη εμπόλεμη –άρα ασφαλή χώρα- είναι όντως προσφυγάκια, με όλη τη σημασία της λέξεως. Όταν όμως, οι ίδιοι άνθρωποι φεύγουν από την ασφαλή Τουρκία και καταφτάνουν στην επίσης ασφαλή Ελλάδα, δεν είναι προσφυγάκια, αλλά λαθρομετανάστες. Έτσι, για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους!
    Παρατήρηση 2η: Ο αντιπρόεδρος της Τουρκιάς είπε πως θα φτιάξει η κυβέρνησή του τον καταυλισμό για τα 80.000 προσφυγάκια, αλλά δεν είπε ότι στη συνέχεια θα τα προωθήσει απέναντι, στην Ελλάδα. Αυτά δεν τα λένε οι Τουρκαλάδες, αλλά τα κάνουνε!

  8. ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ.ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ Η ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ ΠΑΛΙΟΜΟΥΛΑΡΑ

  9. Τσιπρας ή Κως είναι μαζί σου!
    Ναι έχουμε και νέοναζί έχουμε και παλαιοναζι, επίσης έχουμε πολλούς γιαλαντζι νέο δημοκράτες έχουμε πασοκους που προσπαθούν να σώσουν το κίνημα χαχαχα επίσης έλληνες του κωλου συγνώμη του σωρού…. έχουμε και νεφελιμ και ελοχιμ ακόμα και ο θεός ο ιδιος μας επισκέπτονται συχνά…. συνέχισε την πορεία σου και μένεις στις καρδιές μας!
    Ζητώ ο ΣΥΡΙΖΑ
    Ζητώ ή κυβέρνηση
    Ζητώ ή Ελλαδα

    • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΛΟΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΤΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ

    • ελα καλως το ελα μου το.περιμενε μου μη σου χαλασουμε το γλεντι με τους πακιστανους,κι απ οτι μαθαινω στηνουν γλεντια με αλλαξο…στο χοτ ντιγκ,κανε μια βολτα κι εσυ απο κει ετσι κι αλλιως την ιδια μυρωδια βγαζετε

  10. Από τους 48 που ήρθαν στην Λέσβο μόλις ένας ήταν από την Συρία!

    Για μια ακόμα φορά εντυπωσιάζουν οι χώρες καταγωγής των 48 νεοαφιχθέντων που στην πλειονότητά τους είναι Αφρικανοί. Συγκεκριμένα από τους 48 που πέρασαν χθες ένας μόλις είναι Σύρος, οκτώ είναι Αφγανοί και πέντε Ιρακινοί.
    Οι υπόλοιποι είναι επτά από την Αλγερία, τέσσερις από το Καμερούν, τέσσερις από το Κονγκό, πέντε από το Μαρόκο, ένας από την Τυνησία, δυο από το Νεπάλ, εννέα από το Μπαγκλαντές και τέλος δυο από την Γουινέα. Και όμως, τα καθεστωτικά ΜΜΕ θα τους παρουσιάσουν κι αυτούς ως… πρόσφυγες.
    Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, σήμερα στα νησιά του βορείου Αιγαίου βρίσκονται καταγεγραμμένοι-εγκλωβισμένοι, έχοντας υποβάλει αίτημα ασύλου, το οποίο δεν έχει εξεταστεί, 11.299 μετανάστες και πρόσφυγες. Συγκεκριμένα στη Λέσβο βρίσκονται 5.707, στη Χίο 3.603 και στη Σάμο 1.989.
    Τα νησιά του Αιγαίου βουλιάζουν σε καθημερινή βάση από λαθρομετανάστες, με την κυβέρνηση να συνεχίζει να κινείται στην ανεκδιήγητη λογική του Τσίπρα ότι «η θάλασσα δεν έχει σύνορα», με τραγικό αποτέλεσμα τα όσα βλέπουμε.

  11. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ». ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΖΑΜΙ ΑΡΑΓΕ;

    Τελικά, το δίδυμο της συμφοράς που κυβερνάει την πατρίδα μας –ελέω Μέρκελ και στα… τέσσερα- δεν άντεξε να πάει σε ακριτικό νησί και να μην συναντήσει κάποιους εκ των εξ’ Ανατολών προσκεκλημένους του. Επειδή δε, η Νίσυρος δεν έχει «προσφυγάκια», το δίδυμο μετέβη απροειδοποίητα στην Τήλο, όπου επισκέφθηκε ένα μίνι hotspot που υπάρχει εκεί.
    Μάλιστα, οι δύο… μπούληδες, έκαναν χαρούλες μ’ ένα μωρό 8 μηνών που γεννήθηκε στο super puma από το Καστελόριζο στη Ρόδο.
    Ο δε Καμμένος, προθυμοποιήθηκε να το βαφτίσει κιόλας. Σε ποιο τζαμί άραγε;
    (ΥΓ) 1: Μήπως μπορούν να μας διαφωτίσουν επ’ αυτού τα «εθνικόφρονα» διαδικτυακά του παπαγαλάκια;
    (ΥΓ) 2: Αφού είχαν τέτοιον καημό να δούνε κάποιους εκ των εξ’ Ανατολών προσκεκλημένους τους, γιατί δεν πήγαιναν στην Λέσβο, στην Χίο, στην Σάμο, ή έστω στην Κω, που είναι μαζεμένοι μπόλικοι; Μήπως γιατί εκεί μύριζε… μπαρούτι; Μήπως γιατί θα αποδοκιμάζονταν αγρίως και μέσα στα hotspots (από τους προσκεκλημένους τους) και έξω απ’ αυτά, από τους οργισμένους νησιώτες; Ε, μπούληδες;

  12. ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΞΥΠΝΑ ΚΑΥΜΕΝΕ!!!!

  13. …Οι ουρανοί αγάλονται..χαίρε ..χαίρε η φύσις Όλη,εν τω σπηλαίω τίκτεται ,εν φάτνη των γαιδάρων

  14. ο Κούλης ως άλλος γερμανοτσολιάς της κατοχής ξεπουλάει τη χώρα του στο Σόϊμπλε με αντάλλαγμα την υποστήριξή του για την εξουσία. Την ίδια ώρα κάποια νεοδημοκρατάκια στην Κω βρίζουν ασύστολα τον λαοπρόβλητο ηγέτη Αλέξη Τσίπρα νομίζοντας ότι έτσι θα φθείρουν τη κυβέρνηση. Είναι τόσο μακριά απο το λαό του νησιού μας που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος είναι απο το Η2Ο μέχρι το Δημαρχείο. Γι αυτό θα πάρουν όταν έρθει η ώρα μια ακόμα μεγάλη παπάρα

  15. ο λαοπροβλητος αλεξης ειναι πισω απο τον κυριακο 20 μοναδες ο δε συριζα ειναι πισω απο ΝΔ 16 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΒΛΑΚΑ

  16. ΟΙ ΚΩΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΗ ΦΙΛΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ

    Η ΚΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΟ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

  17. Πανικός στην παραπάνω χρυσή πορδή που κάνει αντιγραφή – επικόλληση άρθα από φασιστομπλόγκ τα οποία δεν υφίστανται…Ξύδι τοπ φασίστα!!

  18. ο αθλιος σαμαρας ειχε 858 μετακλητους υπαλληλους ενω το καλο παιδι ο τσιπρας εχει 2500.το κοστος των καρανικων του τσιπρα ανερχεται στο ποσο των 66 εκ ευρω δηλ περιπου ειναι το μισο εκας.καταλαβατε τωρα συνταξιουχοι της νισυρου γιατι χασατε το εκας σας?η δε κ.νοτοπουλου υπευθυνη του γραφειου του πρωθυπουργου πρωην ανεργη αμοιβεται με 2560 ευρω τον μηνα για να βαφει τα νυχια της διοτι το γραφειο αυτο δεν εχει κανενα απολυτως αντικειμενο ειναι παντελως αχρηστο.καταλαβατε νισυριοι γιατι το φπα αυξηθηκε ?γιατι κοπηκε το εκας?γιατι ηρθε το τριτο μνημονιο?γιατι μειωθηκε η συνταξη σας και σας ταραξανε στους φορους?εσεις πληρωνετε τα κοπροσκυλα του συριζα με το αιμα σας γι αυτους ηρθαν οι νεοι φοροι γι αυτους φαγατε το νεο μνημονιο.καταλαβατε ποσο ηλιθια ψηφισατε τον σεπτεμβριο?ποσο σανο σας ταισε ο αλεξης?καλη χωνεψη

  19. ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η //////ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ 17 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

  20. ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ…. ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ, ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΟΣΟ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Η ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΘΑ; ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΑΓΕΛΕΣ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΕΤΕ ΣΑΣ ΦΛΩΜΟΣΕ ΣΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ