ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ: Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε από την πρώτη ημέρα. Δίπλα στους πολίτες. Και για αυτή την εβδομάδα και για τα επόμενα χρόνια!

58
5182

Με τη σιγουριά της νίκης ο Θεοδόσης Νικηταράς περιόδευσε το απόγευμα της Δευτέρας σε Πυλί και Αμανιού καλώντας τους δημότες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της Κυριακής για να μη πάει καμία ψήφος χαμένη.

Ευχαρίστησε τους δημότες για το ήπιο εκλογικό κλίμα και τόνισε ότι ως δήμαρχος όλων των Κώων θα συνεχίσει όπως μέχρι σήμερα, να αγκαλιάζει όλους τους δημότες.

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κόψε τα καθημερινά μηνύματα Τριώφλορε ΤΕΟ, μας έχεις πρήξει τα μέζεα...

    Δεν κέρδισες κοψιμιέ τις εκλογές, ο Κυρίτσης με τις λαλακίες του, ο άφιλος εγωιστής τις έχασε…

    • Και μόνο που σκέφτομαι ότι η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης θα αφήσει στο ταμείο 16,5 εκατομμύρια για τον ΤΡΙΏΡΟΦΟ ΤΕΟ.... ΤΡΆΤΖΙΚ.

      Πρέπει να είσαι μαζόχας, να έχεις τόσα φράγκα στο ταμείο που ξοδεύοντας έστω τα μισά από αυτά θα σε έκαναν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή και να τα αφήνεις στην μαριονέτα των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη Τριώφλορο ΤΕΟ να τα ξοδέψει κατόπιν εντολής τους σε συνεργατικές και σε ατομικά ρουσφέτια φίλων, ψηφοφόρων και συγγενών, μόνο που το σκέφτομαι μου έρχεται τρέλα…. ®Νυχτοκαβαλάρης©

    • Απλοί πολίτες. Μπορείτε και πάλι να πηγαίνετε στις εκδηλώσεις που σας αρέσουν.
      Οι εκλογές έγιναν και τα καθίσματα της πρώτης σειράς, που έπιαναν οι ψυλομήτες υποψήφιοι, είναι και πάλι ελεύθερα για σας.

    • Ποιός από τη παράταξη της Ρούφα ζητά αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες που είχε επί καισαρλη?

  2. Ετοιμαστείτε, κοψιμιέ ΤΕΟ, πάρε τον Δικολάβο Παναγιώτη να σου κρατά την κορδέλα και αρχίστε το ψάξιμο...

    Πόσες κατουρημένες ποδιές φίλησες καταστροφέα του Ασώματου για να πάρεις το χρίσμα από τους Μουμιοποιημένους Καραγκιοζοπαίχτες και τι τους έταξες εκτός από πλήρη υπακοή για να πετάξουν στα σκουπίδια την κακομοίρα την ΡΟΥΦΑ;;;;

  3. Μπράβο στους υποψήφιους του χωριού μας της Δύναμης Αλλαγής, και ιδιαίτερα στον Κιαρη και Παχο!!!!

    • Την πατησε δεν περιμενε ότι οι Πυλιωτες θελανε το hot spot και ισως και άλλο γιαυτο την πατησε.Μπραβο στο Πυλι τωρα εβγαλε αξιους να φερουν και αλλους μετανάστες βκαι να ανοιξουν δουλειες.

  4. Μάζεψε τους τραμπούκους συμβούλους σου γιατί θα μαζευτούμε καμιά 50ρια παλικάρια και δεν θα ξέρετε από πού να φύγετε.
    Άντε ακόμα δεν αναλάβατε πουλάτε τσαμπουκά.

    • Ποιοι νομίζεις ότι είστε ρε Μοσχαροκεφαλές της Κω ; Και ποιος σας φοβάται φουσκομένες ψόφιες ; Για ελάτε αν έχετε κότσια ρε Χρυσαύγουλες να αναμετρηθούμε …..το ξύλο της Αρκούδας θρασύδειλοι ψεύτο πορδόμαγκες .

  5. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ

  6. Μραβο δήμαρχε καλα Κανης και ξεκινάς από πυλι και μετα κεφαλο για να τίμισης και να ενθαρινης τους ανθρώπους που ήθελαν αλλα δεν σε ψήφισαν και να ξερής ότι το ποιο ωραίο και ξεχασμένο χωριό του νησιού περιμενη πολλά από εσένα γιατι εισαι νέος και θα έχεις διπλάσιου ευτιχος αποτι βλέπω πολλούς νέους ανθρώπους καλή επητιχεια δήμαρχε

  7. Θεοδόση να συνεχίσεις στον ίδιο δρόμο. Πάντα μαζί με τους δημότες. Αυτούς να ακούς να συμβουλευεσαι και να πορεύεσαι μαζί τους

  8. Ξανά πίσω στην αίγλη στο δηρας στα λάθη του πριν !! Καλά να πάθουμε τώρα τέσσερα χρόνια μούγκα !! Μόνο τα χωριά θα πάνε καλά που κράτησαν της κοινότητες τους !!!! Και αυτά θα υποφέρουν με τέτοιους ανθρώπους θα δείτε τι θα γίνετε της μουρλης

  9. Κυριε Νικηταρά φέρθηκες αθέμιτα κι ανήθικα απένατι στη Ιωάννα κι αυτό ο λάος της Κω κι ιδιως το πυλί το θεωρεί άνανδρο ανέντιμο και δεν το συγχωρεί ,Τέτοια ήθη δεν αξίζουν στην κοινωνία του νησιού μας. Άσχετα αν κέρδισες τις εκλογές το παράδειγμά σου είναι προς αποφυγή και κακό πρότυπο για τους νέους.

    • Μάθατε μια καραμέλα απο την Ρούφα και την αναμασάτε χωρίς να ψάξετε τα βαθύτερα αίτια , μπήκες στον κόπο να διαβάσεις την επιστολή παραίτησης τότε ; είμαι σίγουρος όχι ,μήπως ξέρεις αν είχε προσωπικά η άλλα ιδιωτικής φύσης προβλήματα ; σίγουρα όχι , απλά αναπαράγεις το ποίημα της Ρούφα της προδομένης Μάρθας Βούρτση . Κριμα φίλε γιατί φαίνεσαι σοβαρός .

  10. ΡΕ ΜΠΟΧΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ 2010 ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ» ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΩΣΑΤΕ ΡΕ ΖΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ 66%….. 66 ΡΕΕΕΕΕΕ…..ΧΟΥΝΤΑ……ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΣΤΙΓΩΣΟΥΝ…..ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ ΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ 2ο ΧΟΤΣΠΟΤ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΑ….ΠΟΣΟ ΓΚΑΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΠΟΧΑΛΟΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ…ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΤΕ…

    • Ρε καραγκιόζη που ήρθες εδώ να λαδώσεις τ άντερο σου λιγουριασμένο προμάζεμα άντε πάρε τον …..και κόφτα στο μέρος σου , πούρθες στη Κώ να μας κριτικάρεις ξεφτίλα .

      • ΠΟΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗ? ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΑΠΟΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΟΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑΠΥΛΙΟΥ…ΕΤΣΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

      • ρε Πονυκαβαλαρη τριφλωρε ψευτομαγκα γιατι δεν λες τα ιδια στους αλβανους και πακιστανους που λαδωνουν το αντερο τους στο νησι και μαζι……….. την δικια σου εεεεεεεεεεεε??????

  11. ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ , ΤΟ ΟΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ( ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ….

  12. Προβλέπω ιστορία να επαναλαμβάνεται με τα κλειδιά και τα αυτόφωρα ….μονο που αυτη φορα θα αφορά οχι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αλλα του Δημαρχείου …όλη μας θυμόμαστε της στιγμές που ο Καϊσερλή πιγενε αυτόφωρα τον θεοδοση και το ανάποδο ….😂😂😂

  13. Οποίος δεν σας γνωρίζει θα σας μάθει. Κι από την καλή κι από την ανάποδη. Εγώ που σας ξέρω από τα χρόνια ΠΑΣΟΚ εγγυώμαι την μισαλλοδοξία, τους εκβιασμούς, το φόβο και την τρομοκρατία που θα επιβάλετε. Όλοι. Και μικροί και μεγάλοι. Και μάχιμοι και από συρόμενοι. Καληνύχτα σας.

  14. Πόσο λυπάμαι το νησί μου. Ξέρουμε ποιους κουβαλάς, ξέρουμε πως ήσουν εσύ πριν πέντε χρόνια. Κρίμα.

  15. Οι τέσσερις κολόνες του Νικηταρισμου. Θα τους απολαμβάνετε για 4 χρόνια. Χωρίς διαμαρτυρία και αντιρρήσεις. Ήδη η δεύτερη μούμια μοιράζει αντιδημαρχίες. Το λυπούμαι το παιδάκι. Το έχουν κάψει πριν αναλάβει. Που να τρέξουν και τα προβλήματα. Χάος.

  16. Παρακαλούνται τα παρακάτω αποβράσματα με τα ψευδώνυμα :
    ®Νυχτοκαβαλάρης©- Nemesis – Αλεξίκακος –#Αγαθίας ο Σχολαστικός #
    Παρακαλούνται να περάσουν από τα κομματικά γραφεία για την πληρωμή των υπηρεσιών που παρείχαν μέσω ελεεινών και τρισάθλιων σχολίων τους μαζί τους πρέπει να έχουν :
    • αντίγραφα της κάθε ανάρτησης εις διπλούν ,μιας και η συμφωνία ήταν για πληρωμή με το κομμάτι (την κάθε ανάρτηση )
    • άδεια οικοδομικών εργασιών (λασπολογία )
    • άδεια της ΔΕΥΑΚ (βοθρολυμματα – βοθρολογια )
    • απολυτήριο τουλάχιστον 3ης Γυμνάσιου (μιας και οι ορθογραφικές αλλά και οι λεκτικές τους κοτσανες μας έκαψαν )
    απλά τους γνωστοποιούμε ότι μετά το εκλογικό Βατερλό ,αποφασίσαμε ότι δεν έχουμε ανάγκη πλέον τις αμειβόμενες ελεεινές υπηρεσίες τους , γιατί απλά ,ΧΑΣΑΜΕ .

    • Ρε βόδι μήπως είσαι Ξάδερφος του Πολάκη;;; και κάνεις copy,paste;;
      Γράψε κάτι που να είναι η δική σου γνώμη και όχι αυτή που σου λένε τα αφεντικά σου να γράψεις.
      Πιο βαρετό και φτιαχτό από αυτό που Γράφεις σε όλα τα Σχόλια σου είναι και αυτό και εσύ για πολλά Γέλια.
      Γελοίε ε Γελοίε.

  17. Μπορεί να φαίνεται καλό άνθρωπος και δεν αμφιβάλλω ότι είναι αλλά δεν είναι αυτός ο αρχηγός του κόμματος βρίσκονται άλλοι από πίσω του.Ακουσα χτες από ηγετικό στέλεχος της Ισχυρής Κω Μην την πατήσουμε για άλλη μια φορά .

  18. Πως γίνετε να μην καθοδηγείτε από τον ΣΥΡΙΖΑ ; Πως τον έβαλε μέσα στην λίστα ; Ξύπνησε ένα πρωί και τον έβαλε ; Πάλι μας κοροϊδεύουν . ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

  19. ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ, ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΤΟ. ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;

  20. Τάζει το ίδιο αξίωμα ,’εμμισθη θέση, όχι σε έναν ,αλλά σε πολλούς,και σε πολλές , από άλλη παράταξη.Έλα που αποκαλύφτηκε η κοροϊδία.και τώρα τρέχει. Κρίμα στην πρωτιά .

  21. Βασικα το ερωτημα είναι απλο.Τωρα εχουμε και την ομαδα του Νικηταρά.Αυτη είναι.Ποσους από αυτους θεωρητε ότι κατεβηκαν να ασχοληθουν με το δημο,ποσοι επειδή εχασαν το μελι που επερναν και ποσοι μπορουν.Αυτη είναι η επολογη.Διαλεχτε.Παναγιώτης Αβρίθης, Σταμάτης Καμπουράκης, Κώστας Ζαχαρός, Σταματία Κανταρζή, Διονυσία Τελλή, Γιώργος Πασσανικολάκης, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής.
    Γιάννης Καλλούδης, Αλέξανδρος Χρυσόπουλος και Νίκος Ζερβός.
    Σέβη Βλάχου, Κώστας Χόνδρος και Γεωργία Κασσιώτη

  22. την κυρία ρουφα δεν την πέταξαν στα σκουπίδια οι μουμιοποιημένο καραγκιοζοπαίχτες την πετάξατε εσείς οι πυλιωτες που αντί να ψηφίζεται την συμπατριώτισσα σας ψηφίσατε τον κυριτση,είδατε ουσία ασφενδιανους Νικηταρά με μεγάλη διαφορά,άρα εσείς ευθύνεστε για όλα,

  23. Θα έχει ενδιαφέρον τώρα να δουμε οι «κυνηγοί των απευθείας αναθέσεων» θα είναι το ίδιο ενεργοί; Γιατι τις κάνανε σημαία τους αλλά κάτι μου λέει πως ήδη από τον 2ο μήνα θα αρχήσουν και οι ίδιοι τις απευθείας αναθέσεις.

  24. Αντί να βγάλετε πρώτη τη ρουφα,βγάλετε τον κυριτση βλάκες,δεν είδατε τους ασφενδιανους πρώτο με διαφορά την συμπατριώτη τους,εσείς κάνετε το αντίθετο,

  25. Το να βριζετε μια ηγεσια την οποια επελεξε ο λαος δεν βγαζει αποτελεσμα. Μεγαλη σημασια εχει να δει ο κοσμος ποιοι θα τον διοικησουν. Δειτε σας παρακαλω ποιοι εχουν βγει συμβουλοι του κοψιμιου και θα καταλαβετε τι δημο θα εχουμε και πως θα ειναι το νησι σε λιγους μηνες. Φανταστειτε πως θα αντιμετωπισει ο κοψιμιος τις Κοινοτητες Καρδαμενα, Πυλι, Κεφαλο με αντιπαλο Κοινοταρχη! Θα τους ρημαξει γιατι η εκδικηση, ο φασισμος και η αυταρχικοτητα ειναι το βασικο συστατικο του κοψιμιου και του σογιου.

  26. Καλά ας μην χαρίζετε το νερό στον κάμπο και θα δούμε ποσα θα περνάτε να βγουν όλα στη φόρα για την δευακ και τον κιαρη να μάθει ο κόσμος την δύναμη συναλλαγής 2023 γιατί μετά την Κυριακή δεν θα κυκλοφορήσει ξανά έξω !!!!!!!!!

  27. Οι κύνες αλυχτούν. Οι ψιτακοί σε λίγο θα μείνουν χωρίς δουλειά. Το κράξιμο των κοράκων θα γίνει θρήνος και οιμωγές. Οι χειροκροτητές θα χτυπούν άφωνα πλέον τις κενές περιεχομένου παλάμες. Το θέρος ενδείκνυται για θαλάσσια Λουτρά εξαγνισμού. Οι πομφόλυγες εξαϋλώθηκαν…

  28. ΠΗΓΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑΞΕΙΣ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΙΛΙΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ. ΦΑΝΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ. ΟΛΟ ΠΟΝΙΡΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

  29. Μετράει ξανα μετράει τα λεφτα της Μαρίνας. Τα λεφτα που φάγανε με την Βιμελ τι γινετε??
    Ετσι θα τα ξανακανουν για ειναι ο ιδιος υπόκοσμος.

  30. Ο Μυαλωμένος. Δυστυχώς για το νησί μας και την Ελλάδα γενικότερα είναι κακό να ψηφίσουμε γυναίκα δήμαρχο και να βρούμε κάποια προκοπή σ΄ αυτόν τόπο. Είμαστε φαλοκράτες και τούτο φαίνεται μίλια μακριά από τος εθνικές εκλογές και παραπέρα.
    Στις δημοτικές μας εκλογές δυστυχώς έχουμε αντιπάλους την δεύτερη Κυριακή τον δειλό και τον αλαζόνα και οπωσδήποτε ο δειλός που ποτέ δεν έβαλε υποψηφιότητα για δήμαρχος αλλά σύρθηκε να συμμετάσχει σ΄ αυτές τις εκλογές λες και ήταν κανένα παιδάκι που το κουλάντριζε ο πατέρας του (Καϊσερλης). Ντροπή ρε. Έχουμε ένα πανέμορφο νησί που περιστοιχίζετε από ελαφρούς πολίτες και περιμένουμε προκοπή; Όχι βέβαια. Αίσχος Ρεεε…….

  31. Κύριε, «Αυριανέ» Δήμαρχε, αν και ο Θεός δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, όταν οι βουλές των ανθρώπων είναι άλλες, πρέπει κάποια στιγμή, μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, να κάνετε την αυτοκριτική Σας. Θα κυβερνήσετε εσείς ή ο Καϊσερλης και τα «τσιράκια του»; Και αν όχι θα «φύγετε πάλι»; Και θα αφήσετε «το νησί πρώτα» κι μετά το συνδυασμό Σας στα «αδηφάγα όρνια» που Σας ακολουθούν; Λυπάμε πραγματικά που προσπαθείτε με εντολές άλλων να κατακερματίζετε το συνδυασμό της Ιωάννας Ρούφα, ζητώντας και ασπαζόμενοι την προσχώρηση δημοτικών συμβούλων, που ψηφίστηκαν με «τη σημαία της Ρούφα» και Σας ακολουθούν. Αίσχος και στις δύο πλευρές!!!

  32. Καλά μας κάνετε και μας κοροϊδεύετε Και λίγα λέτε. …..Όλοι οι επιχειρηματίες τρώνε από αυτούς όλα τα καταστήματα βρωμάνε λίγοι Πυλιωτες ψωνίζουν πλέον από δω…..,εγώ προσωπικά δε ψωνιζω……Αλλά πείτε μου βάζουν τα λεφτά πιο πανω απο τα ίδια τους τα παιδιά; ;;; Ε Ναι και όμως ναι αφού δεν διαμαρτύρονται….Για όλη αυτή τη κατάσταση ζήτημα να είμαστε πέντε έξι άτομα που μιλάμε για αυτή τη κατάσταση και δεν αντέχουμε άλλο….οι υπόλοιποι που είναι ;;;; Γι’αυτό λοιπόν Ζηπαριωτες, κωοι, Κεφαλιανοι, καρδαμιωτες, καλά μας κάνετε έχετε δίκιο……
    Κάθε βράδυ φωνάζουν στην παιδικη χαρά που φτιάχτηκε για αυτούς χαχαχα και κανείς δε διαμαρτύρεται…..Μέχρι τις 3-4 το πρωί..,,,
    Περνάνε πάνω κάτω και βλέπουν τα παιδιά έτοιμοι να ορμησουν, και ερωτώ είναι το χρήμα πιο πανω απο τα παιδιά τους;;;;;
    Συγχαρητήρια λοιπόν, και δυστυχώς να περιμένουμε πολύ χειρότερα.
    Πόσο λυπάμαι….,,

    • οιπερισσότεροι που κατηγορήθηκαν πως πείραξαν ή ασχολούνται με παιδιά είναι δικοί μας, όχι αλλοδαποί (πλην ενός με ψυχικό πρόβλημα κι αυτός όχι στην Κω)

  33. Εσείς Χρυσαυγίτες αντρακλες τί κάνετε; ;;;
    Γιατί δε σωζετε το Πυλι;;;;; ε;;;;;
    Μέχρι που φτάνει η μαγκιά σας; να εκβιαζετε ανωνυμα;
    Ευχαριστούμε πολύ!!!!

    • Να σώσουμε τι;;; Το Πυλί;;; Χαχαχαχαχα
      Αυτό το χωριό ούτε από μόνο του δεν θέλει να σωθεί θα ασχοληθούμε εμείς;; Χαχαχααχχαχα είσαι πολύ γελοίος φίλε μου.
      Το Πυλί είχε την ευκαιρία του και την έχασε.
      Το Νησί είχε την ευκαιρία και την έχασε.
      Καλορίζικα σε λίγο καιρό τα Νέα μέλη του νησιού, Μαύρα, κίτρινα, κόκκινα, καφέ,
      Άντε με το καλό να κάνετε και ράτσα.

      Προς τον κυρ Μήτσο που τον καβαλάει, συνέχισε να τον καβαλάς καλά το πας.

  34. Προς όλους εσάς τους ηλίθιους.
    Δεν εκβιάσαμε κανέναν αντίθετα σας λέμε να μαζέψετε τα Κοπρόσκυλα σας που απειλούν και εκβιάζουν τον Κόσμο νομίζοντας ότι κάτι είναι.Μια τρίχα από τον καθένα μας είσαστε.

    ps: Και Κυρμητσοκαβάλαρη με Αγάπη στο λέω Άντε…..να φτιάξεις επιδερμίδα.

  35. Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΓΙΝΕ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑΛΟ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ;
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΆΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ