ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ: Είναι λυπηρό το γεγονός πως η απερχόμενη δημοτική αρχή και ο εκφραστής της, δεν κατανοήσαν έστω και στο ελάχιστο το πολιτικό μήνυμα της κάλπης και το μέγεθος της αποδοκιμασίας τους

92
2513

Κως, 29 Μαϊου 2019

Είναι λυπηρό το γεγονός πως η απερχόμενη δημοτική αρχή και ο εκφραστής της, δεν κατανοήσαν έστω και στο ελάχιστο το πολιτικό μήνυμα της κάλπης και το μέγεθος της αποδοκιμασίας τους από τους δημότες.

Εμείς παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στην προάσπιση της ενότητας της κοινωνίας μας και τώρα αλλά πολύ περισσότερο την επόμενη μέρα. Αντιπαρερχόμαστε τις ύβρεις.

Καλούμε τους συμπολίτες μας απέναντι στις διχαστικές πρακτικές του χθες, να δώσουν με τη δύναμη της ψήφου τους την Κυριακή, την απάντηση τους. Με τον Θεοδόση Νικηταρά στο τιμόνι του Δήμου μας, η Κως μπορεί, πρέπει και δικαιούται να γίνει ισχυρή. Μπορεί να είναι ο πρωταγωνιστής και όχι ο θεατής των εξελίξεων.

Ήρθε η ώρα να διαλέξουμε δήμαρχο. Στις 2 Ιουνίου, οι Κώοι και οι Κώες προχωράμε μπροστά, όλοι μαζί, με δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

92 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ξεσουρώστε βρε ΣΟΥΡΑΜΑΤΑ, στραβωθείτε, σήμερα στο λιμάνι 5 Τούρκικα ημερόπλοια και τα δικά μας δεμένα...

      Με τους φόρους που έχει χώσει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Ορφανά και την ελεύθερη διακίνηση τουριστών που έχει επιστρέψει ακόμα και από τα Τούρκικα καταμαράν που κάνουν διπλές διαδρομές καθημερινά, χωρίς φόρους ενώ τα δικά μας χρεώνουν με ΦΠΑ 17% και τέλη σαν κρουαζιερόπλοια δεν μπορούν να τα ανταγωνιστουν…

      • Τριώφλορε κοψιμιέ ΤΕΟ, συμβολική η μάζωξη της ΙΩΆΝΝΑΣ στον ελαιώνα... Κατσικάκι στην σούβλα ξεκοκάλισαν οι δικοί της, Το φώναζαν ΤΕΟ..

        Έτσι θα ξεκοκαλίσει εσένα και την μπεκροπαρέα της Μουμιοποιημένης κομπανίας… Θα σας βγάλει το λάδι την δεύτερη Κυριακή και μετά τις εκλογές, θα πληρώσετε το ξεπούλημα μιας παράταξης που πέντε χρόνια ήταν παρούσα και έκανε αυτό που την έταξαν οι δημότες, αντιπολίτευση. Και όμως την πέταξαν στα σκουπίδια για να ανασύρουν από το πηγάδι που ήτανε κρυμμένος τον ΔΕΙΛΌ ΘΕΟΔΌΣΗ… Τώρα θα πληρώσουν, το κατσικάκι και το ελαιόλαδο…

    • Μην ξεχνάς ΘΕΟΔΌΣΗ, μου έταξες ένα δημοτικό μαγαζί κεντρικό για να σε στηρίξουμε οικογενειακά...

      Τόσα μαγαζιά χαρίσετε χωρίς ενοίκιο και τέλη όταν ήσουν αντιδήμαρχος του Καΐσερλη, ξέρεις τα κόλπα έστω για μια στημένη δημοπρασία… Εγώ έδωσα και περιμένω να με βολέψεις όπως κάνατε τις όμορφες εποχές…

      • Μην ανησυχείς, η εποχή Καΐσερλη θα συνεχιστεί, θα ζητάς από τον Κωστούκο και θα παίρνεις από τον ΘΕΟΔΌΣΗ.

        Ο Νικηταράς θα είναι μπροστά και από πίσω θα κάνουν κουμάντο οι Μουμιοποιημένοι Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ-ΠΑΥΛΙΔΗΣ. Υπάρχουν και οι διορισμοί, βόλεμα για ξάπλα στον ΔΗΡΑΣ τώρα που θα αρχίσουν οι προσλήψεις όπως και στις άλλες δημοτικές επιχειρήσεις…. Το παραδάκι είναι εκεί που δεν υπάρχει έλεγχος όπως γινόταν στο ΛΑΤΟΜΕΊΟ, στην ΒΙΜΕΛ, στον ΟΡΦΕΑ, στην ΜΑΡΊΝΑ, στην ΔΕΑΣ, στις απευθείας αναθέσεις, εργολαβίες, που έχει τεράστια πείρα ο Θεοδόσης και στα Δημοτικά τέλη που τα πλήρωναν μόνο τα κορόιδα…

      • Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΟΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΑ!
        ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ, Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΟΣΟ ΓΛΑΦΥΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤ’ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ, ΤΟΥ ΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΟΥ. ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ,ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ?? ΑΥΤΑ ΚΛΑΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ? ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΑΡΕΑ.

    • Και όσο σκέπτομαι ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΉΞΟΥΝ τα 16,5 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ευρώ που θα αφήσει στο ΤΑΜΕΊΟ του Δήμου ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ...

      Πόσο ΒΛΑΚΑΣ μπορείς να είσαι Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης, να έχεις τόσα φράγκα στο ταμείο που ξοδεύοντας έστω τα μισά από αυτά θα σε έκαναν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή και να τα αφήνεις στην μαριονέτα των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη Τριώφλορο ΤΕΟ να τα ξοδέψει κατόπιν εντολής Καΐσερλη σε συνεργατικές και σε ατομικά ρουσφέτια φίλων, ψηφοφόρων συγγενών και σε ιδιωτικά έργα ψηφοφόρων του νέου σΟυΡΑΜΑτος;;;; ….

      • Δήμαρχος την δεύτερη Κυριακή ο Τριώφλορος κοψιμιός ΤΕΟ, θα ελέγχουν ΟΜΩΣ το Δ. Σ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΡΟΥΦΑ...

        Με 12+5=17 δημοτικούς συμβούλους ελέγχουν το Δημοτικό συμβούλιο και εκλεγούν Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου…. Θα πρέπει να ψάξει ο Δήμαρχος Νικηταράς που εκλεγεί 15 και θα είναι μειοψηφία, φρέσκους ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ…. Θα τους χορέψει ΌΛΟΥΣ καρσιλαμά η ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ όπως σας λέγαμε…Θα πρέπει να αποστατήσουν τρις… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

      • meta tis ekloges na erthis na sou diksoume ta tamiaka apothemata toy kyritsi an afisoun tipota giati opos ta vlepo ta pragmata ta 16 miria pou lene malon den tha ftasoun na agorazoun psifoulakia ..ksipnate re esena posa sou edosan 1000 i 7000 ??? i kanena fourno psigio ???

  1. Αστέ τις ψευτοπολιτικες ανακοινώσεις, Μαζευτείτε και προπαντώς μαζέψτε τους άχρηστους ψηφοσυλλεκτες σας και πείτε τους να μιλάνε κόσμια γιατί θα φάνε πολύ ξύλο. Δεν μπορεί υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος να μιλά στο τηλέφωνο και να ισχυρίζεται για τον επικεφαλής αντίπαλο και δήμαρχο «αστον αυτόν μέχρι την Κυριακή θα έχει πάθει εγκεφαλικό». Αυτό λέγεται αλητεία και μην προσπαθήσει να το διαψεύδει γιατί υπάρχει βίντεο. Άντε ο αλήτης. Έτσι θα διοικήσουν. Αλοιμονο στον λαό της Κω.

    • Φίλε, είσαι υπερβολικός για μια έκφραση που συνηθίζεται και μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη αλητεία. Μην τρελαθούμε τώρα….

  2. Εγώ ξέρω πως ότι και να λέτε μαύρη μας μοίρα. Από τη Δευτέρα έχει να βγει ήλιος στο νησί. Γυρίσαμε στο χειμώνα. Ότι τα μούρα του καθοδηγητή του κοψιμιου ότι και ο ουρανός που κλαίει για την επιλογή του κόσμου.

  3. Αν ο Δήμαρχος είναι ο εκφραστής της απερχόμενης δημοτικής αρχής εσυ τι είσαι κοψιμιε; Να σου πω εγώ τι είσαι; Είσαι ο εκφραστής του πιο μαύρου Παυλιδισμου, της πιο σκληρής δεξιάς. Είσαι ο εκφραστής του πίσω Καϊσερλισμου και του μπρος ΣΥΡΙΖΑϊσμου. Εκφραστής του χειρότερου είδους λαϊκισμου και της χρεοκοπημένης νέας αστικής τάξης. Είσαι ο εκφραστής της τάξης που …. προσπαθεί να ρεφάρει με τους μισθούς του Δήμου.

  4. Η σωστή διατύπωση σε αυτά που λετε είναι « οι ισχυροί θα γίνουν ισχυρότεροι με την νέα παράταξη » κ όχι « η κως θα γίνει ισχυρή»… Να λέμε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη…Όλη η αφρόκρεμα της Κω με τον Νικηταρά πήγε… Αναμενόμενη αυτή η εξέλιξη..Δυστυχώς θα τα λουστούμε όλοι…

  5. ….ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ….
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ Η ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ?

  6. Δεν μας το λέτε και εμάς ποιο είναι το μήνυμα για να το καταλάβουμε!

    Όποιος κινεί τα νήματα στην Κω: Τοπικοί βουλευτές πρωην και νυν, περιφερειάρχης, πρωην δημαρχοι, ιδιοκτήτες μπαρ, λογιστες (..), δικηγοροι κλπ συνασπίστηκαν έναντι του μοναδικού δημάρχου που δεν έχει να του προσαψει τιποτα και κανένας!
    Κράτησε την ΚΩ όρθια στο μεταναστευτικό όταν αλώνιζαν 15.000 ανθρωποι στο νησι και σημερα διαμαρτυρονται για 2000 ανθρωπους που ζουν στο hot spot και γυροφέρνουν στο Πυλί. Κράτησε την ΚΩ όρθια στον σεισμό, επισκευασε τα σχολεία, την στιγμή που η περιφέρεια ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Εκκλησιες ερείπια – Λιμάνι γκρεμισμενο. Ανοιξε το δρομο σε low cost αεροπορικες εταιρειες για να δουλεψουν οι μικροι, την στιγμή που ο πρωην δημαρχος έδιωξε την Raynair. Δεν εδωσε τα φιλέτα του νησιου σε συνεργατικές. Κράτησε ευρωστο τον Δημο ταμειακα…. Και όλοι συνασπίστηκαν εναντιον του…..ΓΙΑΤι???? Ερχονται μαυρες μερες για το νησι! Προετοιμαστείτε! Ο Κυρίστης δεν χαρισε το νησι πουθενα! Οι νεοί αγνώστου ταυτότητας τι θα πραξουν;;;;; Υπομονή 4 χρονια και αν υπάρχουμε θα κανουμε παλι απολογισμο.

  7. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  8. Ή Νικηταράς και μπάχαλο ή Κυριτσης και συνέχεια των έργων.
    Ή Νικηταράς και καθυστέρηση ή Κυριτσης και πρόοδος.
    Ή Νικηταράς και αχυράνθρωπος ή Κυριτσης και ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  9. Ο επικεφαλής μιας παράταξης στο στυλ του ΣΥΡΙΖΑ. Τάσεις. Μια τάση οι κομματικοί του ΣΥΡΙΖΑ. Μια τάση οι νεοδημοκράτες με τους δικηγόρους. Μια τάση οι Καϊσαρλικοι. Άλλη τάση-εντελώς μοναχός – Νικηταρας ο οποίος θα προσπαθήσει να ισορροπήσει αλλα με την ανικανότητα και την απειρία θα τα κάνει αχταρμά. Αν λοιπόν θέλετε τέτοια διοίκηση επιλέξτε αυτόν, τον κοψιμιο. Αν όμως θέλετε πραγματική διοίκηση που θα πάει το Δήμο μπροστά μαύρισε τον κοψιμιο και ψηφίστε τον ΔΗΜΑΡΧΟ.

  10. Ο Θεοδοσακις ο Συριζακις ο αβριθακις ο καϊσαρλακις ο παυλιδακις ο καματερακις θέλει να γίνει δημαρχακις; Ουστ

  11. Πάλι βριζετε κυριτσακια? Τόσο στραπάτσο εκλογικο και μυαλό δε βαζετε. Σεβαστείτε επιτέλους την θέλησή του λαου. Ο λαός είπε όχι στη στασιμότητα όχι στην απραξια όχι στην αλαζονεία όχι στην εκδικητικοτητα. Και το είπε με το δυνατό 63% εναντίον του κυριτση. Τι δεν καταλαβαινετε? Ο λαός θέλει αλλαγη και την Κυριακή θα την κανει. Δήμαρχος θεοδοσης νικηταρας.

  12. Σας έτσουξε έμμισθοι του Φύρερ που ο Κωακός λαός επέλεξε Νικηταρά , σας έτσουξε γιατί χάνετε θέσεις και προνόμια , μισθούς και μπόνους συν τα τυχερά και τις αρπαχτές , σιγά μην νοιάζεστε για το καλό της Κω αρχιλ…, για τη μάσα που θα χάσετε νοιάζεστε για αυτό έχετε σκυλιάσει και χτυπιέστε σαν τα χταπόδια . Ότι και να κάνετε ο λαός μίλησε για όλους και για εσάς και για την ομάδα της Μάρθας – Ιωάννας Κλάψα που τιμωρήθηκε για τη στάση της . Μόκο λοιπόν και άντε παρατήστε μας.

  13. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ;;;;;ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΠΟΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΟΥΜΙ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΔΕΗ;;;;;ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

  14. Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΤΑΣΕΩΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ. ΑΥΤΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ…… ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    1. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ
    2. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    ΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΟΡΑΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

  15. Αγαπητε συνδημοτη δεν τα ΄μαθες με το ,,,,,,ακι θα διοικησει δε δικαιουμαστε να δουμε τσιρκο δωρεαν ?

  16. ΠΩ! ΡΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΚΥΡΟΤΣΟΤΣΟ! ΑΦΡΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ! ΑΜΑΣΗΤΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΕΤΣΙ ΑΜΑΣΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΜΩΡΕ ΘΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΥΡΑΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ, ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ, ΠΑΝΕ ΟΙ ‘ΜΑΡΙΝΕΣ’, ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΑΕΙ Η ΜΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ!
    ΑΧ ΒΑΣΩΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΚΑΙ ΒΑΧ ΝΟΥΜΕΡΟ 2!
    ΩΙΜΕ ΑΓΓΕΛΕ, ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ ΘΕΟΦΙΛΕ!
    ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΕΥΤΕΡΠΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΑΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΕΙΡΗΝΗ!
    ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ ΟΡΑ, ΓΕΩΡΓΙΕ!!!!
    ΑΧ, ΩΧ, ΒΑΧ ΚΑΙ ΜΠΙΡΑΛΑΧ ΓΙΩΡΓΟ!

    • Αναρωτιέμαι απο που το σκασες! Φυλακόβιος, νυχτόβιος ή τιποτα άλλο. ΑΙΣΧΟΣ. Ακόμα δεν κατσατε στη καρέκλα και καβαλήσατε το καλάμι. Λυπάμαι για την ψήφο μου! Και ύστερα λέγαμε για τον Κυρίτση οτι είναι ερριστικός. Στο τέλος θσ λέμε Κυρίτση και θα κλαίμε!

      • ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΠΉΡΑΜΕ ΧΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ‘ΦΤΑΣΟΥΜΕ’ ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΑΛΟΙΦΗ, ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΕΝΟΣ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ! ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ ΠΟΥ ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ‘ΘΙΓΟΥΝ’ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΟΙΚΙΛΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ! ΣΑΦΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΛΑΙΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.
        ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ‘ΕΞΥΠΝΕΣ’ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ??

  17. Καλά όλα τα άλλα που γράφεις, αλλά άνοιξε το δρόμο σε low cost αεροπορικές εταιρείες ????, που το είδες. Τι διαολο τελικά να πιστέψω ότι σας κάνει λοβοτομη! !!!!

    • Τραβα να δεις ποιες εταιρίες προσγειώνονται σν εισαι αδιαβαστος δικο σου πρόβλημα!

  18. Ένα πράγμα ξέρω ότι ο Δήμαρχος Κυρίτσης και τα στελέχη του χαρές σε μικρομεσαίες και μικρομεσαίους βοηθάνε τον λαό τώρα με 2 3 αρπακτικά θα βοηθήσουν τους πλούσιους για να πάνε καλά η επιχείρηση τους και όχι ο δήμος θα τό μετανιώσετε θα έρθει μέρα που θα ζήσουμε τόν Δήμαρχο Κυρίτσης Γεώργιο !

  19. Ο Θεός να λυπηθεί την Κω.. Και όλους εμάς. Θα βγούνε και αυτοί θα φάνε ότι μπορούν και μετά θα φύγουν…άλλοι είναι μπροστά άλλοι θα διοικούν…… Μακάρι να διαψευστώ το εύχομαι..

  20. Θεοδοση τον Αβρηθη ξέχασες να αναφέρεις ! Τον παυλιδη ! Τον Καματερό ! Και ότι θα φύτεψετε άλλο ένα Ηοτ σποτ ! Στο 282 αυτά πες τα τώρα πριν της εκλογές αλλιώς βλέπω ένα νησί αναστα !!!

  21. προς φίλο Κώστα, επειδή είναι ένα νέο παιδί με το επώνυμο αυτό και το ταυτίζετε με τσίρκο

    • όχι ανάλογα με την ηλικία αλλά δεν είναι το ίδιο ένας δοκιμασμένος κι ένας που ακόμα δεν βγήκε και δεν τον είδαμε καν

  22. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Φ Α Γ Α Ν Ε ΤΗΝ ΒΙΜΕΛ. ΤΩΡΑ 16 ΕΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!!
    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ???? ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΚΟ. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΙΣΕΙ????

    • ΡΕ ΗΡΕΜΊΑ!! ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΑΦΑ!
      ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ?? ΤΙ ΛΥΣΣΑ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΗΛΟΤΑΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΕΝΩ ΟΙ ‘ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ’ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ! ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!
      ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ!

  23. Δεν βλέπετε τη συντριβή που πάθετε στην πόλη,μόνο αρχίσατε πάλι τις προσβολές και τα σχόλια,

  24. Πανικός έπιασε τον απερχομενο. Έβαλε τα καρακολια του να βριζουν. Παλιά τους τεχνη. Νομίζουν ότι ο Δήμος είναι ιδιοκτησία τους. Ο λαός την Κυριακή θα τους βάλει στο χρονοντουλαπο. Αντε Γειά ….

    • Επείδη λέτε οτι η άλλη παράταξη που βίζει είναι καρακόλια, τι σημαίνει αυτό? Είναι τοπική αντιμαχείτικη διάλεκτός?

  25. Σταματήστε να βριζετε κυριτσακια. Γιατί δε σέβεστε το λαο? Τσιφλίκι σας είναι η δημαρχια? Ο λαός δε σας θελει. Καταλαβετετο. Την Κυριακή δημαρχος νικηταρας.

  26. ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ. Ερεύνησα και μελέτησα τα τεκταινόμενα στη Μαρίνα. Οφείλω να σας πω ότι αυτά που συμβαίνουν είναι πράματα και θάματα. Το ένα κλειδί της γκαρσονιέρας το κρατά ο μεγάλος και το άλλο ο στρατηγός. Πέντε χρόνια δεν εισέπραξαν ούτε ένα ευρώ από την ενοικίαση. Ο άλλος…. τώρα επιστρέφει στη ζούλα τις χιλιάδες ευρώ που πήρε κρυφά δανεικά. Και το ταμείο είναι μείον γιατί χρωστάνε τα ενοίκια έξη μηνών στο δήμο και στο κράτος. Ο σκοπός τους ήταν να την πτωχεύσουν και να την ξεπουλήσουν. Η κυρία του …….αλλά και ο άλλος με την ……το έριξαν στο φαγοπότι. Εάν από την Δευτέρα δεν μπει στη μαρίνα η δίωξη του οικονομικού εγκλήματος την μαρίνα θα την πάρει το ΤΑΙΠΕΔ.

  27. Όταν ψηφίσαμε πριν 5 χρόνια θέλαμε τον παλιό Κυρμίτση που δεν λογάριαζε το πολιτικό κόστος. Μας βγήκε Καίσαρας όμως.

  28. Να δούμε και σένα Νικηταρά τι θα κάνεις. Όλοι στα λόγια καλοί είστε. Ο κυριτσης τουλάχιστον δεν ήταν ψεύτικος ποτέ. Εσύ δεν δέχεσαι και καλά την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ γιατί φοβάσαι την.ηττα. Κ φυσικά δεν είναι κανέναν Καισερλης από πίσω σου.
    ΥΓ δεν υποστηρίζω καμία από τις δύο παρατάξεις. Αλλά ας είμαστε και λίγο δίκαιοι.

  29. Κουιζ….ποιος απο Αντιμαχια πηρε 30.000 χ. ΕΥΡ. Και ρουφηξε το πικρο ποτηρι
    … Ρε παιδια για τις εκλογες το εκανα !!!!!

  30. είσαι 20 χρόνια στο Δήμο και έχεις καταφέρει όλη η Κως να ακούει το όνομά σου και να φεύγει. Έχασες τις εκλογές απο το Φάκκο, τον Καϊσερλη και τώρα τον Νικηταρά. Δεν το χεις φίλε μου. Είσαι πιο καλός στην αντιπολίτευση αλλά κι εκεί μάλλον μεγάλωσες και δε θα σε πιστεύει κανένας πια. Φύγε όσο πιο ήσυχα γίνεται μπας και σου λέει κανένας καλημέρα στο δρόμο. Από αυτούς που σε τριγυρίζουν αυτά τα χρόνια σε λίγο δε θα σε γνωρίζει κανένας γιατί κανένας δε θα χει να κερδίσει κάτι απο εσένα. Το παλιό κραταιό ΠΑΣΟΚ που σου έδινε εξουσία έχει τελειώσει, η Δημαρχία τελείωσε. Τι άλλο έμεινε; τίποτα. Ήσυχα λοιπόν και μπορεί να σώσεις λίγο από την υστεροφημία σου

  31. Πολλοί ψήφισαν ισχυρή κω ελπίζοντας πως θα φύγει ο κακός κυριτσης. Σκεπτόμενοι όμως την ιδέα να έχουν αυτόν για δήμαρχο και βλέποντας ποιοι εκλέγονται από την «ισχυρή κω» το μετάνιωσαν! Ελπίζω να μην είναι ήδη αργά. Για το καλό της κω αλλάζουμε την ψήφο μας και γυρίζουμε στην δημοτική αρχή που γνωρίζουμε. Η ψήφος θυμού ενάντια στον Κυριτση θα φέρει το νησί στο χείλος του γκρεμού! Αναλογιστείτε

  32. Πως γίνεται πίσω από την ισχυρή κω να είναι ο καματερος ο Παυλίδης και ο καισερλης και να τους ψηφίζεται; Αυτή είναι η πραγματική τοξικότητα και όχι οι άσχημοι τρόποι του Κυριτση κτλπ. Πολύ κρίμα γιατί δεν είμαι κωος αλλά μένω στο νησί 30 χρόνια και το αγαπω μάλλον πιο πολύ από αυτούς που στήριξαν τους παλιούς κακούς του κακού καιρού.

  33. Να θυμίσω πως όσες δημοτικές αρχές , κυβερνήσεις κτλπ εκλέχθηκαν επειδή μάζεψαν ψήφους θυμού προς κάποιο άλλο πρόσωπο είχαν σύντομη ημερομηνία λήξης. Δεν έχει χαθεί τίποτα για την δεύτερη Κυριακή και αν όντως δεν αλλάξει κάτι από το υπάρχον αποτέλεσμα, κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. 4 χρόνια είναι θα περάσουν

    • Αν θέλει και μπορεί να διοικήσει 4 χρόνια αυτό το Δήμο ως Διευθυντής του Τσίρκου Μεντράνου???

  34. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ
    ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩ.
    ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΑΣ ΤΗ ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ,ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΛΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ
    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.
    ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑ ΕΔΩ,ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ…

  35. Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα…!!! KYΡΙΤΣΗ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ …

  36. KAISERLI MIN STAMATAS TA THLEFWNA PROS PH KAI GENIKA PROS ROUFA MERIA…. TELIKA DHMARXO THA BGALOUME TON KAISERLI TON PAVLIDI H TON SFYRIZA KAMATERO NA PAME MPROSTA??? NIKITARA SE EXOUN KANEI PIONI TOUS …

  37. Πότε θα έρθει η Κυριακή ποτέ θα ξημερώσει να κυβερνήσει δήμαρχος ο κύριος Θεοδόσης

  38. Τα μηχανήματα του δήμου δούλεψαν για μεγαλοξενοδοχους. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό και βιντεο. Τη Δευτέρα τα λεμε. Την ώρα που οι λακουβες έχουν ρημάξει από άκρο σε άκρο το νησι αυτοί κονομουσαν σε βάρος του δημοτη.

  39. Θελετε τριοροφους; Παρτε τριοροφους.
    Θελετε κοψιμιους; Παρτε κοψιμιους.
    Θελετε διαλυμενους; Παρτε διαλυμενους.
    Θελετε χωρισμενους; παρτε χωρισμενους.
    Θελετε γυμναστες και γυμναστριες; παρτε τους.
    Θελετε μποντιμπιλντεραδες; παρτε τους.
    Θελετε λογης λογης προστατες και υπερασπιστες; παρτε τους.
    Ομως θα εχετε αναλαβει και την ευθυνη της επιλογης σας.
    Δεν θα μετανοιωσετε οταν θα τα διαλυσουν, ειδικα εσυ Βαγγελακι, ενταξει;

  40. εγω δεν πηγα καν στις δημοτικες εκλογες τμημα 176β επαλ κω οποιος θελει ας το ψαξει, αλλα η σταση του κ Νικηταρα δειχνει τι θα γινει στα 4 χρονια, ο λαος επελεξε, μην ξεκινατε τωρα ιντερνετικη αρθρογραφια σου πα μου πες, και μπηχτες, η μονη χαμενη σιγουρα ειναι η Κως.

  41. Πραγματικα φαινεται απ αυτα που γραφεται οτι εχετε λυσαξει που βγηκε ο νικηταρας κυριτσακια!!
    Ναι να παει σπιτιτου !!! φτανει το (εγω )
    Οσο για το πυλι κ τα hot spot δεν χαλαει κανενα πυλιωτη που κ το τελευταιο μινι μαρκετ της γειτονιας δουλευει απ τους μαυρους
    Αλλα αυτα δεν τα λενε

  42. Από τη δευτερα το κανονικο για εμενα είναι να παρετουντε σιγα σιγα προεδροι υπηρεσιων του δημου.Αφου δεν τους θελει ο κοσμος να φυγουν να μπουν οι καλοι του Νικηταρά.Να παρουμε από νωρις τη γλυκα.Να δουμε τι στελεχοι εχει ο Νικηταράς επιτελους.

  43. ΠΥΛΑ
    Οταν ενας υποψηφιος Δήμαρχος αυτές τις ημέρες μοιραζει πενηντάρικα σε ανθρώπου, που ισως τα έχουν ανάγκη, ενω τοσα χρόνια τους αγνοούσε, την πράξη αυτή που να την κατατάξουμε; στο χθές η το αύριο; ειναι κοινωνική προσφορά η εξαγορά συνήδεισης;
    ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

  44. Δημοσιοποίησε τα ονόματα που εκλέγονται από τον κοψιμιο και τα ονόματα αυτών που εκλέγονται από σένα για να καταλάβει ο κόσμος τη διαφορά επιπέδου, ικανότητας και αποτελεσματικότητας. Να νοιώσει ποιους θα χάσει αν βγει ο κοψιμιος και ποιους θα έχει αν βγει ο κοψιμιος.
    Σε παρΑκαλω δημοσιοποίησε τα.

  45. Σκεφτειτε πολυ πριν ψηφισετε. Σκεφτειτε αυτα που εχουν γινει και οχι οσα μικρα καθημερινα αλλα ουσιωδη δεν εχουν γινει ή εχουν δρομολογηθει να γινουν. Σκεφτειτε τους ανθρωπους, τα στελεχη που διοικησαν τον Δημο με πολυ θετικα αποτελεσματα και φερετε στο μυαλο σας ποιοι θα μας διοικησουν. Σκεφτειτε την αναγνωριση του νησιου μας σε ολη τη γη, σκεφτειτε τις χιλιαδες επισκεπτων που ειναι εργο αυτης της δημοτικης αρχης.
    Σκεφτειτε οτι θελετε, μα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΦΩΓΗΜΑ: » ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΨΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ Ή ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ;»
    Εγω επειδη σας γνωριζω ειμαι σιγουρος πως θελετε το πρωτο, δηλαδη την σημερινη δημοτικη αρχη. ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΓΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΨΗΦΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ Γ. ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ.

  46. Σκεφτειτε πολυ πριν ψηφισετε. Σκεφτειτε αυτα που εχουν γινει και οχι οσα μικρα καθημερινα αλλα ουσιωδη δεν εχουν γινει ή εχουν δρομολογηθει να γινουν. Σκεφτειτε τους ανθρωπους, τα στελεχη που διοικησαν τον Δημο με πολυ θετικα αποτελεσματα και φερετε στο μυαλο σας ποιοι θα μας διοικησουν. Σκεφτειτε την αναγνωριση του νησιου μας σε ολη τη γη, σκεφτειτε τις χιλιαδες επισκεπτων που ειναι εργο αυτης της δημοτικης αρχης.
    Σκεφτειτε οτι θελετε, μα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΦΩΓΗΜΑ: » ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ Ή ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ;»
    Εγω επειδη σας γνωριζω ειμαι σιγουρος πως θελετε το πρωτο, δηλαδη την σημερινη δημοτικη αρχη. ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΓΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΨΗΦΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ Γ. ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ.

  47. Θα τα βάλει με τους τουριστικούς πράκτορες ώστε να μην πουλάνε πακέτα all inclusive, θα μειώσει και άλλο τα τέλη σε σχέση με την μείωση που έκναν οι προηγούμενοι τον Οκτώβριο και θα δώσει την καθαριότητα σε συνεργία για να προχωρήσει σε μείωση των τελών καθαριότητας! Η μήπως θα θυμηθεί εκείνη την συνεργατική που έβαλε όλα τα ξενοδοχεία να πληρώσουν και δεν έμαθαν ποτε τι έγιναν τα λεφτά τους για την διαχείριση των σκουπιδιών με 100% απαλλαγη απο τα δημοτικά τέλη??????????????
    Ευτυχώς υπάρχουν στοιχεία και τους περιμένουμε να βγούν να τα ζητήσουμε????????????

  48. Δεν μας λες και το πρόγραμμά σου γιατί ακόμα δεν το έχουμε ακούσει! Μόνο για ταμία ακούμε ….Καλό το παραδάκι αλλά να δούμε και την ουσία! Εστω και τωρα που ψηφιστήκατε…

  49. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΠΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ 1500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ. …… ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ …. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!
    ΕΙΤΕ ΒΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ , ΕΙΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΕΣΕΝΑ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ.
    ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΠΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 5 ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ……………….
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ

  50. Να δοκιμάσουμε το Νικηταρά.. Πόσο αστεία έκφραση.. τον έχεις δοκιμάσει αγαπημένε συμπολίτη. Ήταν αυτός που καθόταν δίπλα στον καισερλη όταν χάριζε δημόσια περιουσία και έφτιαχνε συνεργατικές, όταν ρήμαξε τη Βημελ και τα χωριά, όταν έβγαζε σημαίες, όταν φαινόντουσαν βιβλιάρια.. τον δοκίμασες όταν το νησί μας καταστράφηκε μέσα σε 4 χρόνια. Τώρα τι πιστεύεις? Άλλαξε? Το μόνο που άλλαξε είναι πως θα μπορεί να εξανεμίσει 17 εκ. Και όχι τα 2-3 Που είχαν τότε. Καληνύχτα κω

  51. Αλήθεια Για να μην τρελαθούμε. Όταν καταστράφηκε η βιμελ ποιος ήταν λογιστης;
    Τι είπε η ουδέτερη ορκωτος;;
    Τώρα ποιος θα μπει οικονομικός υπεύθυνος του δήμου;;
    Με 16 εκατομμύρια ταμειο;;;
    Όλα καλά

  52. Το ξέρουμε το έργο. Θα μετανιώσουν όλοι σε 4 χρόνια, αλλά θα είναι αργά για δάκρυα…
    Πολύ αργά
    Ξυπνάτε έστω και τωρα

  53. Λυπάμαι γιατί μάλλον οι ψηφοφόροι σας δεν έχουν καταλάβει τι τους περιμένει,ο εγωισμός από τις μονοσταυριες έχει φέρει ήδη θυμό,ήδη λένε να γυρίσουν κάποιοι στον Κυριτση,ήδη τα πρώτα ψέματα=μπροστά οι νέοι αλλά αυτοψηφιστηκαμε μην τυχόν και μας τα πάρουν οι άσχετοι(υποψήφιοι),τουςοποίους ηδη έχουμε πετάξει σαν στημένες λεμονοκουπες…κωοι έχετε κοντη μνήμη,δεν αγαπάτε τον τόπο σας,μόνο τα φραγκα σας,τα οποια δεν έχετε βγάλει ποτέ με κόπο και ιδρώτα…Ούτε ο σεισμος σας εκανε να αναλογιστείτε πόσο αναλώσιμοι είμαστε….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ