Υπό μηχανική υποστήριξη, συνεχίζει να δίνει τη μάχη του ο φίλος Χρήστος στην εντατική του Νοσοκομείου Ηρακλείου (Τα νεότερα από τον αδελφό του Ανδρέα)

18
16997
Υπο μηχανική υποστήριξη, συνεχίζει να δίνει τη μάχη του ο φίλος Χρήστος (ο 22χρονος οδηγός του σκούτερ στο χθεσινό τροχαίο στο Ψαλίδι) ο οποίος εισήχθη τα ξημερώματα από τη Ρόδο στην εντατική του Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης, όπως μας ενημερώνει ο αδελφός του Ανδρέας.

Ο Χρίστος βρίσκεται υπό την μηχανική υποστήριξη στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου συνεχίζοντας να δίνει την μάχη του χωρίς τους καλύτερους οιωνούς αλλά ακόμα σε μια σταθερή κατάσταση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Βάζουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο και συνεχίζουμε.

Από τις 4 η ώρα το πρωί ο Χρίστος έχει εισαχθεί στην εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου συνεχίζοντας να δίνει την μάχη του.

Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη όπως και ο Χρίστος παραμένει σταθερός και δυνατός.

Μια θετική σκέψη απ όλους μέχρι να γίνει ο Χρίστος μας καλά .

18 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Όλοι μαζί :

  Πάτερ Άγιε Κύριε Ιησού Χριστέ
  Φύλακα των ψυχών και των σωμάτων μας
  Ιασε τον δούλο σου Χρήστο
  Εκ της περιεχουσης αυτού ασθένειας
  Και ζωοποιησε τον δια της χάριτος Σου!
  Αμήν

 2. …..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑ!
  ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ΡΕ ΓΜΤ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!
  ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ!!

 3. Τελικά το παλικάρι είναι καλύτερα να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι μας ! Χρισταρα βάστα γερά !

 4. Χριστακι μόνο κράτα γερά παλικάρι μου.η Παναγία να σε βοηθήσει. Μιχαλητσα κάνε κουράγιο και όλα θα πάνε καλά.

 5. Σιγά στο δρόμο κράνος ζώνη σώζουν ζωές. 7:00 η ωρα απόψε κατεβαίνα με την οικογένεια μου 100 μέτρα πριν το Σκλαβενίτη πετάχτηκε ένα μοσχαράκι αν έτρεχα θα είχαμε χτύπισει η αν ήταν μηχανάκι ακόμη χειρότερα θέλει μεγάλη προσοχή και να σέβεται ο ένας τον άλλον δεν είναι μαγκιά η οδοιγιση!!

 6. Χρήστο μου προσευχόμαστε στον Ασωματο που είναι πάντα προστάτης μας να σε βοηθήσει. Μιχαλιτσα μου ευχόμαστε από καρδιάς γρήγορη ανάρρωση στο παιδί, είμαστε όλοι στο πλευρό σας.

 7. Καλημέρα περαστικά στο παιδί πρέπει να έχουμε όλοι υπομονή είναι μεγάλη αρετή μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι μαζί με μια προσευχή για το καλύτερο και για τους δύο που δίνουν αγώνα αυτήν τι στιγμή για το μεγαλύτερο αγαθό την ζωή . Αν ξέρετε ή έχετε κανένα νέο για την κοπέλα σε ποια νοσοκομείο βρίσκεται αν θέλουν αίμα για μετάγγιση να βοηθήσουμε ο Θεός μαζί τους

 8. Προσευχή γιά νά ξεπερνιέται ὁ κίνδυνος θανάτου μετά ἀπό ἀτυχήματα. Ψαλμός 30

  ἐὰν τῆς φωνῆς αὐτοῦ ἀκούσητε, μὴ σκληρύνητε τὰς καρδίας ὑμῶν

 9. ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, Η ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ.

 10. Περαστικά στο παλικάρι να γίνει γρήγορα καλά και να γυρίσει δυνατός κουράγιο στους γονείς του

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.