ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Στις 12 ψήφισε στο Γυμνάσιο Ζηπαρίου ο Θ. Νικηταράς: Σφραγίζεται η νίκη της 1ης Κυριακής – Ψήφος εμπιστοσύνης για ενότητα, ελπίδα προοπτική – Η σκέψη μου είναι επικεντρωμένη στο νέο παιδί που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή…

25
3007

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή
Στις 12μμ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Γυμνάσιο Ζηπαρίου ο Επικ. της Ισχυρής Κω Θεοδόσης Νικηταράς: Σήμερα σφραγίζεται η νίκη της 1ης Κυριακής – Ψήφος μπιστοσύνης για ενότητα, ελπίδα προοπτική .

Κι επειδή περίμενε ερώτηση από μας… (προφανώς αιχμηρή), μόλις τελείωσε τη δήλωσή του, τον ρωτήσαμε αν η σκέψη του είναι επικεντρωμένη στο αποψινό αποτέλεσμα ή πως θα διοικήσει την επόμενη μέρα με μόλις 15 δημοτικούς συμβούλους… και η απάντηση ήταν η εξής:

Η σκέψη μου είναι επικεντρωμένη σε ένα νέο παιδί που δίνει τη  μάχη να κρατηθεί στη ζωή και θέλω να προσευχηθεί η Κωακή κοινωνία να επιστρέψει δίπλα μας γερός και δυνατός. Μόνο αυτό, ευχαριστώ πολύ…

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό που δίνουν ραντεβού με τις κάμερες να είναι εκεί εντελώς τυχαία την ώρα που ψηφίζουν με ξεπερνάει!

  2. ΤΙ ΕΤΑΞΕΣ ΣΤΟ ……………….. ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.

  3. Φιλε δεν ειπε κατι κακο οτι δινει μαχη να κρατηθει στην ζωη ειπε!Και αυτες τις στιγμες ας ειμαστε λιγο ανθρωποι και οχι χοντρολαλακες οπως καθε μερα!Ας προσευχηθουμε για το παλικαρακι μας και να αφησουμε κοντρες και μισοι στην ακρη!

    • Όλη την κοινωνία της Κω όπως κάνει από την πρώτη μέρα που ανακοίνωσε τη νέα παράταξη. Ισχυρή Κως για όλους χωρίς διακρίσεις, χωρίς ταμπέλες, χωρίς όλα αυτά που την πενταετία 2014-2019 ξεχώρισαν τους καλούς δικούς μας και τους κακούς ηλίθιους που δεν μας ψήφισαν.

  4. Μπράβο δήμαρχε που σκέφτηκες το παλικάρι μπράβο έτσι είναι κάπου πρέπει να σκεφτόμαστε τους συνάνθρωπους μασ στα δύσκολα χίλια μπράβο.

  5. ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΌΡΙΟ.. ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΆ ΤΗΝ ΛΈΝΕ ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ.. ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΏΣΕΙ ΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΧΑΡΑΣ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΑΣ!!ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΑΠΌ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΎΡΟ ΣΎΝΝΕΦΟ!! ΩΣ ΕΔΩ!! !

  6. Πρόσβαλε κανέναν βρε μενιο εσύ ξερωλα. Ίσα ίσα που πρέπει να χαίρεσαι μενιο ε μενιο κακιε

  7. Όσο για το παλικάρι εύχομαι να γίνει καλά γρήγορα ( μακάρι να κάνατε το ίδιο και για τα παιδιά τα πού δεν είναι Κωοι)
    Όσο αμα βγεις βλέπω νέο Hot spot στην Κω σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ Κω

    • Ρε καραβλαχε που το παίζεις σχολιογραφος για την Κω δεν καταλαβαίνεις τι λες γιατί δε σε νοιάζει το νησί ούτε ζεις από τον τουρισμό. Μαζευτήκατε τα χαζοφασιστοειδη στο στρατό να σας πληρώνουμε τσάμπα και να πουλάτε πνεύμα από πάνω

      • Εντάξει δεν είπε κ κάτι κακό ο άνθρωπος, κ μέτρα τα λόγια σου για τον στρατό ,κουτορνιθι χωρίς στρατό κ ένοπλες δυνάμεις ,δεν σε υπολογίζει κανένα κράτος ακόμα αν θέλεις δεν σε φοβούνται .Τι να κάνουν οι στρατιωτικοί ,αφού δεν τους δίνουν το οκ να πράξουν το καθήκον τους .Εσύ πληρώνεσαι όταν δουλέψεις υπερωρίες ,αυτοί ξενυχτάνε στις υπηρεσίες τους ,βγαίνουν για ασκήσεις κ ο μισθός είναι πάντα ίδιος.Δεν είντοαι όλοι λουφαδοροι ,κ ιδιαίτερα ,οι αξιωματικοί καριέρας μπαίνουν στις 6,30 το πρωί μέσα κ γιρνανε βράδυ στο σπίτι τους ,μην κρίνεις λοιπόν αν είσαι ασχετος .

    • Εγώ εύχομαι να ψηφιστεί νέος νόμος,που θα περνάει όλους τους καραβανάδες και τους βολεμένους από ..κόσκινο

      Να σου βάλουν 5-6 κάμερες από πάνω στην Υπηρεσία,να αξιολογηθεί το βιογραφικό σου,η θέση σου,οι μισθοί σου ,τα εφάπαξ που υπολογίζεις,τα εκτός έδρας,τα εισιτήρια,τα επιδόματα,όλες οι παροχές που στερούνται οι ιδιωτικοί υπάλληλοι για να δουλεύεις πενθήμερο και να παίζεις ρακέτες εις βάρος των άλλων.ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ κοπρίτη.

  8. Πω Πω τι καλος ανθρωπος.Το θεμα είναι ότι για δημαρχο γιντε οι εκλογες και όχι για τους καλους

  9. Καλό τραγί είσαι και συ «προς στρατιωτικός». Εξαιτίας σου έχει διαλυθεί η χώρα. Για πες μας εσύ τι δουλειά κάνεις να μπορέσουμε και εμείς να χαρακτηρίσουμε και να βάλουμε ταμπέλα στο συνάφι σου!!!

  10. Σας παρακαλώ, υπάρχει κανείς να τον μαζέψει;
    Στο ΕΠΑΛ Κω, ο γνωστός Σ…..
    ρωτάει κάθε γνωστό και περαστικό ¨Τί ψήφισες;»
    Μιλάμε για παράνομο φακέλλωμα .
    Ρουφιάνος περιωπής.

  11. Μου αρέσει καραβλαχο που λες 1) Μάθε να πληρώνεις φόρους 2) Εγώ σε ταιζω 3) Έχω ρίξει περισσότερα λεφτά από εσένα στην Κώ και συνεχίζω να ρίχνω

  12. Ρε φιλαρακι μην ασχολεισαι
    Με τα της κω!τουριστας εισαι ηρθες και θα φυγεις καποια στιγμη!Τωρα οτι ζουμε και απο τον στρατο ναι ειναι αληθεια αλλα δεν εχετε ριξει και εκατομμυρια σου βγαζω δεη νερα και τηλεφωνα ετσι;μονο ενοικιο μενει και κανας φρεντο αντε και κανα σουπερμαρκετ που ουτε αυτα μενουν εδω!οποτε;αστο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ