ΘΛΙΨΗ 80χρονος συμπολίτης μας από τον Άι Γιώργη στο Πυλί «έφυγε» από ανακοπή | Συνεργασία Διοικητή Νοσοκομείου & νεοεκλεγέντος Δημάρχου για το θέμα του ΕΚΑΒ | Σε 4 μέρες αναμένεται η ενίσχυση με προσωπικό

18
6440

Το θέμα της μονής βάρδιας ασθενοφόρου επισημαίνουν για άλλη μια φορά κάτοικοι από τον Άι Γιώργη στο Πυλί μετά το σημερινό θλιβερό περιστατικό της απώλειας ζωής 80χρονου συμπολίτη μας έπειτα από ανακοπή που υπέστη στην αυλή του σπιτιού του.

Το ασθενοφόρο έφτασε έπειτα από 50 λεπτά με μόνο τον οδηγό (οι βάρδιες είναι μονές για να μην υπάρχει κενό, μιας και ακόμα εκκρεμεί η ανανέωση των συμβάσεων μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ).

Το θέμα απασχόλησε σήμερα -όπως ενημερωθήκαμε- τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ν. Γεωργαντή και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θ. Νικηταρά.

Έπειτα από επικοινωνία που είχαν με τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ αλλά και ξενοδόχους της περιοχής για την εξασφάλιση δωματίων, η διαβεβαίωση που έλαβαν είναι ότι η ενίσχυση με προσωπικό θα γίνει αρχές της επόμενης εβδομάδας.

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μεγάλο ενδιαφέρον, οι βολεμένοι από τον ΣφΥΡΙΖΑ κατόπιν εορτής έκαναν μερικά τηλέφωνα διαμαρτυρίας για τα μάτια του κόσμου.. Μ

      Το μόνο που καταφέρε στην υγεία η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Ορφανά ήταν να βολέψει με μαγειρεμένες διαδικασίες διοικητές στα νοσοκομεία και να χώσει τον φόρο αλληλεγγύης στους συνταξιούχους 6% κάθε μήνα αντί για ένα δυο πεντάευρα που θα πλήρωναν τον χρόνο…. Δηλαδή αρμέγουν από τους συνταξιούχους 12 μήνες με παρακράτηση 6% της σύνταξης τους αντί για 5-15 ευρώ που θα πλήρωναν… με το εισιτήριο που είχαν ψηφίσει οι προηγούμενοι… ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ, στον ΑΓΎΡΙΣΤΟ….

  1. Ο Κος διοικητής περίμενε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο για να επανδρώσουν το νοσοκομείο;
    Ντροπή και μόνο ντροπή,να εκμεταλλεύονται αυτές τις καταστάσεις. Γιατί δεν έπαιρνε πρωτοβουλία ο διοικητής; Τώρα το αποφάσισε; Αίσχος 😥😡

  2. Μπα δεησαν να τους απασχολησει το θέμα του ΕΚΑΒ;Πως και ετσι βρηκαν χρονο από την προπαγανδα υπερ του Συριζα;Μας εχετε ζαλισει με προσληψεις που θα γινουν και εντομεταξη δεν υπαρχουν αυτή τη στιγμη ουτε τραυματιοφορείς.Μην ξεχναμε και το μεγαλο Πολακη που εφτιαξε την υγεια.@2 μερες σας μεινανε να πατε στα αζητητα.

  3. Έπρεπε να γίνει αυτό για να ξυπνήσετε; πως είναι δυνατόν ο διασωστης να κουβαλήσει μόνος το φορείο? Στεναχωριεμαι για το το προσωπικό του νοσοκομείου κ για εμάς.

  4. Κύριε Γεωργαντή τις θέσεις γιατρών και προσωπικού Νοσοκομείων τις ζητάμε από την εκάστοτε Κυβέρνηση πριν λήξουν οι συμβάσεις των προηγούμενων. Από την θέση που κατέχετε θα έπρεπε να ενεργείτε δυναμικά και να πιέζετε προς πάσα κατεύθυνση για το καλό του νησιού και όχι να χαϊδεύετε τους πολιτικούς.
    Αν δεν μπορείτε να πράξετε τα δέοντα παραιτηθείτε από την θέση αυτή για να την αναλάβει ένας άνθρωπος Δυναμικός που να αγαπάει τον τόπο αυτό και να έχει τα προσόντα να Διοικεί . Ο τομέας της Υγείας είναι πολύ ευαίσθητος και θα πρέπει να τον Διοικούν καλοί ηγέτες και καλοί γιατροί.

    • Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους για τα θέματα του ΕΚΑΒ είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η διοίκηση του ΕΚΑΒ. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και για αποπροσανατολισμό.

    • Καλά ρε άνθρωπε (που μάλλον είσαι γιατρός από πρώην κομμουνιστική χώρα) δεν ξέρεις εσύ που είσαι μεγάλος ηγέτης και αγαπάς τον τόπο σου πιο πολύ από τους άλλους ότι το ΕΚΑΒ είναι ενιαίο πανελλήνια και έχει άλλο διοικητή στην Αθήνα! ή μήπως τα μπουρδουκλώνεις επίτηδες ;

    • Προς «Κωο πολιτη» ενταυθα. Φαινεται οτι εσεις …ηλθατε στην Ελλαδα απο τον Γεναρη του 2015 οταν νικησε ο Συριζα…Μεχρι τοτε που ζουσατε ; Σιγουρα ΟΧΙ στην Ελλαδα γιατι θα ειχατε «ΔΕΙ» και θα ειχατε ΖΗΣΕΙ!!!!!!! την…… ,λεγομενη, ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλαδας……..!!!!!!!!!!!!!!!! απο το 2010 ΠΡΙΝ τον Συριζα !! Αλλα φαινεται οτι μολις ηλθατε στην πατριδα κατσατε μπροστα στον ΣΚΑΙ και μαθατε τα …ΝΕΑ !!! Τι να σου πω ανθρωπε μου.;;;;;;; Αν δεν εισαι » στημενος’ εισαι παντελως βλ@κ@ς … Γελαω μαζισου…ακου Νεκταριε τι λεει…»επρεπε πριν ληξει η θητεια του Προσωπικου να ζητησεις απο την..Κυβερνηση αμεσως …αλλους !!! Ετσι ειναι το σωστο ,Νεκταριε..Μαθαινε , που δεν ξερεις την …διαδικασια. !!! Ελεος, παναγια μου ….Λυπηθειτε μας. Νικηστε μας αλλα….λυπηθειτε μας δεν ειμαστε τοσο…μ@λ@κες

  5. Ένας συμπολίτης μας, μεγάλης σχετικά ηλικίας, απεβίωσε λόγω ανακοπής.
    Δυστυχώς η ανακοπή δεν είναι ασθένεια που μπορεί κάποιος να την προβλέψει και να την προλάβει.
    Ο θάνατος επέρχεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και αν δεν είναι ο παθών μέσα στο νοσοκομείο είναι σχεδόν αδύνατο να επιβιώσει.
    Αφήστε λοιπόν τα πολιτικά παιχνίδια. Ούτε ο βουλευτής, ούτε ο υπουργός ούτε ο δήμαρχος ευθύνονται.
    Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε τα μαθήματα του Ερυθρού Σταυρού μήπως και μπορέσετε να δώσετε τις πρώτες βοήθειες

  6. Το ΕΚΑΒ δεν ανήκει στο νοσοκομείο είναι διαφορετική υπηρεσία. Η διοίκηση του ΕΚΑΒ είναι στην Αθήνα και δεν τις καίγεται καρφάκι για το τι γίνεται εδώ

  7. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

  8. Κρίμα. Κάποιους φαίνεται να τους πόνεσε πολύ που ο Νικηταράς ασχολείται με τα σοβαρά προβλήματα του νησιού όπως η ενίσχυση του ΕΚΑΒ. Ένα μεγάλο Μπράβο. Εμείς τέτοιο Δήμαρχο θέλουμε.

  9. ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΙΑΤΡΩΝ Κ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ,ΝΑ ΤΟΥς ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗς ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΊΧΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙς ΚΑΤΩ, ΝΑ ΤΟΥς ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥς ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ; ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ; ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ;

  10. Σήμερα θα έρθει ο μεγάλος πολιτικός και καθηγητής που με τους ρουφιάνους εδώ στην Αντίμαχεια έβαλε ταφόπλακα στο Κέντρο υγείας εδώ στην Αντίμαχεια να πάνε τα αλαφακια να τον ξαναψηφίσουν τον κύριο καθηγητή αλλά ευτυχώς ο κόσμος εδώ στην Αντίμαχεια τους έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας !!!!

  11. Ποιός είναι ο άνθρωπος ρε παιδιά? Γιατι δεν γράφετε ονοματεπώνυμο να ξέρουμε? Μπορεί να είναι κανένας φίλος, κανένας γνωστός μας.Καλο παράδεισο να έχει ο άνθρωπος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ