ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ στις Βρυξέλλες ο φούρναρης της Ευρώπης Δ. Αρβανιτάκης: Τι είπε στον Γιούνκερ -Ξεσήκωσε το ακροατήριο, χειροκροτήματα & δάκρυα… (Pics – Vid)

49
6725
Ο Φούναρης της Κω, Διονύσης Αρβανιτάκης & η μη κερδοσκοπική οργάνωση από την Λέσβο έλαβαν το  βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη για το 2016 σε μια συγκινητική τελετή.Το News247 βρέθηκε στην απονομή (Vid+Pics)
Adtech Ad

Συγκίνηση και πίστη. Πίστη στη συνεισφορά και τη δύναμη που μπορούν να μοιράζονται οι άνθρωποι όταν είναι ενωμένοι.

MVP της διοργάνωσης Ευρωπαίος Πολίτης για το 2016, ήταν ο Διονύσης Αρβανιτάκης, που με τον κλεισμένο του λαιμό κατάφερε να σηκώσει το ακροατήριο που με χέρια στο στήθος και διάσπαρτα δάκρυα τον χειροκροτεί μέχρι να επιστρέψει στη θέση του.

Από την περίπου δίλεπτη ομιλία του, κρατάμε την αρχή της: «κύριε Γιούνκερ είχατε δίκιο. Τα πράγματα έγιναν τόσο άσχημα. Και άλλο τόσο», είπε και πρόσθεσε:

«Ο κ. Γιούνκερ με ευχαρίστησε αυτοπροσώπως. Και είχε δίκιο τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Αλλά του ζήτησα βοήθεια. Δεν την έστειλε».

 

  • Και η συγκινητική ανάρτηση από τον εγγονό του φίλο Άνδρέα Αρβανιτάκη:
  • Ο Andreas Arvanitakis πρόσθεσε 18 νέες φωτογραφίες. (στο γκάλερι)
     

    Και καπως ετσι σημερα κλεινει ενας τεραστιος κυκλος μιας ζωης,μιας καριερας,ενος ανθρωπου ο οποιος γραμματα δεν εμαθε,αλλα εμαθε να αγαπαει,να δουλευει,να ειναι τιμιος,να σεβεται,να ειναι ευθυς και το σημαντικοτερο να βοηθαει ανθρωπους οι οποιοι δεν εχουν ουτε ενα κομματι ψωμι να φανε..Απο ελληνες μεχρι μεταναστες..Κι ολο αυτο γιατι η Κωακη κοινωνια τον στηριξε..Ενα τεραστιο Ευχαριστω απο εκεινον σε ολη την κωακη κοινωνια..Σ’ευχαριστουμε για ολα παππου και γιαγια εμεις τα εγγονια σου.. Διονύσης Αρβανιτάκης Ευαγγελία Αρβανιτάκη Andreas Arvanitakis Βίκη Αρβανιτάκη XrisanthiArvanitaki ΕιρήνηΚεραμίδα giannis keramidas σταματια αρβανιτακη διονυσακης αρβανιτακης και το ερχομενο εγγονακι πρωτα ο Θεος καλλιοπη-παρασκευη Αρβανιτακη..

 

Από τις ομιλίες των 5 υποψηφίων ξεχώρισε το μήνυμα της Sos Mediterranean που εξήγησε από το βήμα ότι αποφάσισαν να βοηθήσουν, μία μέρα που έπιναν τον καφέ τους, σε ένα όμορφο καφέ.

Το πρώτο βραβείο Ευρωπαίου πολίτη (και τις 14000 ευρώ) σήκωσε η οργάνωση Artemissio, με την οποία ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Ντάνης αστειεύτηκε ότι έχουν κάτι το ελληνικό μέσα τους (λόγω του ονόματος).

Οι υπόλοιποι 4 νικητές έλαβαν το χρηματικό έπαθλο των 9000 ευρώ, το οποίο όπως χαρακτήρισε η ομάδα της Ηλιαχτίδας είναι «σημαντικό παρότι οξύμωρο εφόσον μιλάμε για τη διάσωση ανθρώπινων ζωών».

Υπενθυμίζεται πως για την ελληνική πλευρά, υποψήφιοι για τα βραβεία ήταν ο φούρναρης από την Κω, Δ. Αρβανιτάκης, που ψήνει καθημερινά 100 κιλά ψωμί τα οποία ο ίδιος διανέμει στους πρόσφυγες και η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, η μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα τη Λέσβο που συμβάλει στην κάλυψη των βασικών αναγκών των προσφύγων, των μεταναστών και των οικογένειών τους.

Τα βραβεία απέμεινε ο Πρόεδρος της ΕΟΚΕ κ. Ντάσης, ο οποίος δήλωσε: «Φέτος είχαμε 280 υποψηφιότητες για το βραβείο του Ευρωπαίου πολίτη».

«Δεν είχαμε την ιταλική συμμετοχή εντός των επιλεγέντων και αυτό με στεναχώρησε πολύ», συνέχισε ο ίδιος

Υπάρχουν και αυτοί οι λόγοι να νιώθουμε καλά με την υπηκοότητά μας, γι αυτό και το News247 ακολούθησε την ελληνική αποστολή και παρακολούθησε τη βράβευσή της στο κτίριο Charlemagne De Gasperi.

*Το βραβείο της κοινωνίας των πολιτών, το οποίο διανύει αισίως το όγδοο έτος διοργάνωσής του, απονέμεται κάθε χρόνο με θέμα ένα σημαντικό πεδίο δραστηριότητας της ΕΟΚΕ. Το βραβείο του 2015 ήταν αφιερωμένο στις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που δραστηριοποιούνται για την εξάλειψη της φτώχειας.

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγκεφαλικά πάλι μοίρασε συμπολίτης μας στους ενεργούς κοπρίτες του «όχι στα χοτ σποτ», κερνάμε ξυδάκι τόπ στα φασισταριά από αύριο!Περαστικά!!!

    • ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, Η ΜΑΥΡΗ ΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΠΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ. Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΕΣΥ ΚΟΠΑΝΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?…

      • Εσυ βρε βουρλο,κεφαλα,εμαθες ποιος ευθυνετε για το χαλι του νησιου.Ρωτησες να μαθεις οταν το νησι σου βρωμαγε,και ελεγαν στον δημαρχο σου και στον μαραγκο να βρεθει λυση,τι εκαναν τιποτα.Εριχναν την ευθυνη στην κυβερνηση,και αυτοι σηκωσαν τα χερια ψιλα,και ολο το νησι βρωμαγε.Περνουσαμε απο το λιμανι και βρωμαγε απο τα σκατα,και τα κατρουλια των πρωσφυγων.Οι τουριστες κραταγαν τις μυτες τους απο την βρωμα.Και σε ρωταω κεφαλα,εαν αυτος ο δημαρχος και ο μαραγκος αγαπουσαν το νησι θα εβρισκαν καπιοα λυση για το καλο του νησιου.Αλα ο ενας ειναι απο χωριο,και ο αλος απο την νυσιρο.Σιγα μην καθησουν να ασχοληθουν με τα προβληματα του νησιου.Αυτοι ασχολουντε με τις καρακλες τους και πως θα τις ξανακερδισουν.Ρωτα να μαθεις για τις υπογειες προσληψεις που κανουν.Αλα θα ερθει ο καιρος που θα βγουν ολα στην φορα.Για να μαθουν και οι κωοι το τι συμβαινει με τουτη την δημοτικη αρχη.

        • Παλι μπερδεψες τα μπουτια σου. Τι κανεις Γιαννη, κουκια σπερνω. Ασε τον δημαρχο κατα μερος και εξηγησε μου τι θελουν οι Αφγανοι & Πακιστανοι εδω. Οπως καθημερινα γινεσαι μαρτυρας κακιστης συμπεριφορας τους, περιμενε να κανουν και στη κορη σου η την αδελφουλα σου αυτα που κανανε και στην 19 χρονη στην Γερμανια. Γιατι αυτη ειναι η κουλτουρα τους. Βαρδα μην σε βρη η ΜΑΥΡΗ ΩΡΑ καιι σενα. Και κατι αλλο. Εισαι και ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ…

  2. …..Ειναι τιμη του και καμαρι του αυτουνου του ανθρωπου για ολα αυτα που κανει….Αν εμεις πηγαιναμε στο Πακισταν θα μας ειχαν σφαξει στα γονατα!

    • Ξανα ΜΠΡΑΒΟ σου κυρ Διονυση για οτι εκανες και κανεις για τους ανθρωπους αυτους.Εισαι το καμαρι της Κω. Ξεπλενεις τις ντροπες τοσο κακων συμπατριωτων μας επισημων και μη…Χαρις σε σενα αποδειξαμε ποσο καλοι ειμαστε σαν λαος. Και αυτο μετραει πολυ για ΟΛΟΥΣ μας και για ΟΛΑ. Και παλι ΜΠΡΑΒΟ σου!!!

    • Γι αυτο εδω σφαζει η χρυSSη πορδη? Για να μην ξεχνα την καταγωγη του ο Κασιδιαρης?

  3. .... ειναι συνεργος στην καταστροφη του νησιου λογω...αφελειας

    για αυτο οι ευρωπαιοι τον βραβευσαν .ειναι συνεργος στην καταστροφη της κω.

  4. Οι Έλληνες δεν είναι φασίστες…Οι Φασίστες δεν είναι Έλληνες..Μπράβο στον κ. Αρβανιτάκη μπράβο στην Αλληλεγγύη Κως. Αυτοί έσωσαν το όνομα της ΚΩ…Ευτυχώς υπήρξαν και υπάρχουν κι αυτοί και μπορούμε να κοιτάξουμε τον συνάνθρωπο μας στα μάτια..Έξω οι φασίστες από την Κω…

    • Εσυ Ελληνα πες μου. Τι σημαινει οτι καποιος ειναι φασιστας? Θελω μια συντομη αναλυση… Ενα μονο θελω να γνωριζεις. ΕΛΛΗΝΑΣ & αριστερος ειναι εννοια ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ…

      • Κοίτα στον καθρέφτη και θα δεις την απάντηση….Οι Έλληνες δεν είναι φασίστες-Οι φασίστες δεν είναι Έλληνες.Τέλος.Δεν θα λέμε τα ίδια πράγματα εκατό φορές.Κατάλαβες;

  5. Να πάει και ο Δήμαρχος να πάρει κανένα βραβείο γιατί έδωσε χυμούς στους πρόσφυγες και έχει και τις φωτογραφίες για να το αποδείξει. Να πάει να πάρει το βραβείο γιατι απο εμάς έχει να πάρει ένα …

  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ Ο Κ Δ. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ. ΝΑΝΑΙ ΥΓΕΙΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ.

  7. Υπάρχει και η κατηγορία ανθρώπων, που λόγω δικών τους τραυματικών βιωμάτων είναι συνεχώς θυμωμένοι.Όταν βρουν πρόσφορο έδαφος ξεσπούν για οποιοδήποτε λόγο και αιτία στο πιο βολικό συνάνθρωπο(μετανάστη,πρόσφυγα,ομοφυλόφιλο κ.λ.π.) Είναι μια κατηγορία που χρειάζεται υποστήριξη και παρακολούθηση…Παράδειγμα,οι εξωσυζυγικές σχέσεις των γονέων,αδελφών,συγγενών μπορεί να τραυματίσουν κάποιον στην οικογένεια. Όλα αυτά συσσωρεύουν θυμό στην νεανική ψυχή,και κάτω από κατάλληλες συνθήκες γίνεται ο πολίτης που μισεί… Ευτυχώς στο νησί μας είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, και ευτυχώς που κάποιοι άνθρωποι(ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΚΩ) έσωσαν την παρτίδα….

  8. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ……….. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…………. ΓΙΑ ΨΑΧΤΩ ΛΙΓΟ ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ………

  9. ο ανθρωπος αυτος βραυευετε γιατι εδεινε εστω και ενα κοματι ψωμι στους προσφυγες κατω απο το δημαρχειο,και ο κυριτσης του το απαγοευσε με αθλιο και κακο τροπο,να μην ειναι κατω απο το δημαρχειο.και ποιος ειναι αυτος που απογορευει,μηπως νομιζει οτι η κως ειναι δικη του:σαν δεν ντρεπετε ο .αλα που θα παει ο καιρος φτανει που θα μας αφησει χρονια στο δημο.

  10. Λάθος…Τον Δήμαρχο έπρεπε να βραβεύσουν και τούς δημοτικούς συμβούλους του. Αυτή δημοτική αρχή έδωσε απλόχερα και νερό,και τρόφιμα,και στέγη στους πρόσφυγες. Αφού όλοι στη Ευρώπη το ξέρουν,γιατί δεν τους βραβεύουν;

  11. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ.ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

  12. Πρός τα αιναιργα πωλιτακια .Τι έγινε ρε παιδιά; Τον κ.Διονύση βράβευσαν;.Εσάς πότε;χα.χα.χα.χα

  13. ΟΙ ΜΚΟ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ! BINTEOhttps://www.youtube.com/watch?v=bpjtwKlyIe0

    Για δύο μήνες, χρησιμοποιώντας το marinetraffic.com, παρακολουθήσαμε τις κινήσεις των πλοίων που ανήκουν σε δύο ΜΚΟ. Χρησιμοποιώντας δεδομένα από data.unhcr.org., παρακολουθήσαμε τις καθημερινές αφίξεις των Αφρικανών μεταναστών στην Ιταλία. Αποδείχθηκε ότι γίναμε μάρτυρες σε μια μεγάλη απάτη και σε μια επιχείρηση παράνομης διακίνησης ανθρώπων.
    ΜΚΟ, λαθρέμποροι και μαφία (δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιος είναι τι σε αυτό το παζλ) σε στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποστείλει χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Ευρώπη με το πρόσχημα της «διάσωσης ανθρώπων», συνεπικουρούμενοι από την Ιταλική ακτοφυλακή (τα ίδια γίνονται και με την Ελληνική, Ισπανική και Γαλλική), η οποία και συντόνιζε τις παράνομες δραστηριότητές τους.
    Διακινητές ανθρώπων επικοινωνούσαν εκ των προτέρων με την Ιταλική ακτοφυλακή για να λάβουν υποστήριξη και για να παραλάβει το ανθρώπινο φορτίο τους. Τα πλοία των ΜΚΟ κατευθύνονται προς το «σημείο διάσωσης», ακόμη και όταν εκείνους που υποτίθεται πως πρέπει να «διασωθούν» από τα κύματα να είναι ακόμα στη Λιβύη!

  14. ΟΙ ΜΚΟ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ! 2 BINTEOhttps://www.youtube.com/watch?v=bpjtwKlyIe0

    Τα 15 πλοία που παρατηρούνται είναι ιδιόκτητα ή μισθωμένα από τις ΜΚΟ, τα βλέπαμε τακτικά να φεύγουν από Ιταλικούς λιμένες κατευθυνόμενα νότια, σταματούν λίγο πριν από τις λιβυκές ακτές, φορτώνουν το ανθρώπινο φορτίο τους και ακολουθούν την αντίστροφη πορεία πίσω, 260 μίλια για τις ακτές τις Ιταλίας, ακόμη και αν το λιμάνι του Zarzis στην Τύνιδα είναι μόλις 60 μίλια μακριά από το σημείο διάσωσης (όπου με οδηγία της Ε.Ε. συλλέγονται όλοι οι «πρόσφυγες»).
    Οι εν λόγω Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί (που δρούνε και στο Αιγαίο) είναι:
    MOAs (Migrant Offshore Aid Station – Υπεράκτιος Σταθμός Βοήθειας Μεταναστών)
    Jugend Rettet, (Διάσωση της Νεολαίας)
    Stichting Bootvluchting, (Ίδρυμα Βάρκα Προσφύγων)
    Médecins Sans Frontières, (Γιατροί Χωρίς Σύνορα),
    Save the Children, (Σώστε τα Παιδιά)
    Proactiva Open Arms, (Ανοιχτή Αγκαλιά)
    Sea-Watch.org, (Οργανισμός Θαλάσσιου Παρατηρητηρίου)
    Sea-Eye, (Θαλάσσιο Μάτι)
    και Life Boat (Σωστική Λέμβος)
    Η πραγματική πρόθεση των ανθρώπων πίσω από τις ΜΚΟ δεν είναι σαφής. Δεν θα εκπλαγούμε αν κίνητρό τους ήταν τα χρήματα. Μπορεί επίσης να οδηγούνται πολιτικά κίνητρα (ή και τα δύο).

  15. ΟΙ ΜΚΟ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ! 3 BINTEOhttps://www.youtube.com/watch?v=bpjtwKlyIe0

    Oι δραστηριότητες της οργάνωσης με βάση τη Μάλτα, MOAs, με την εμπορία ανθρώπων στην Ιταλία είναι η καλύτερη εγγύηση ότι οι μετανάστες δεν θα εμφανιστούν στην ακτή της Μάλτας. MOAs διοικείται από έναν αξιωματικό του Ναυτικού της Μάλτας, ευρέως γνωστός (δηλαδή διαβόητος) στη Μάλτα για την κακομεταχείριση των λαθρομεταναστών. Είναι επίσης πιθανό ότι οι οργανώσεις αυτές επανδρώνονται από αφελείς «καλοθελητές» (εθελοντές) οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν ότι προσφέρουν υπηρεσίες που δρούνε σαν μαγνήτης για τους ανθρώπους από την Αφρική και συνεπώς, θέλοντας και μη προκαλούν περισσότερους θανάτους, για να μην αναφέρουμε ότι οι ενέργειές τους αποσταθεροποιούν την Ευρώπη.
    Ωστόσο μπορεί οι προθέσεις αυτών των οργανισμών να είναι υψηλόφρονες (υποτίθεται), οι ενέργειές τους όμως είναι εγκληματικές, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τους λαθρομετανάστες δεν είναι επιλέξιμοι για χορήγηση ασύλου και θα καταλήξουν στους δρόμους της Ρώμης ή το Παρισιού υπονομεύοντας τη σταθερότητα της Ευρώπης, αυξάνοντας τις φυλετικά υποκινούμενες κοινωνικές εντάσεις.

  16. ΟΙ ΜΚΟ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ! 4 BINTEOhttps://www.youtube.com/watch?v=bpjtwKlyIe0

    Σε ένα ειδικό τμήμα ενός ψηφίσματος της ΕΕ δικαιούνται την έρευνα και διάσωση, το κείμενο αναφέρει ότι «ιδιώτες πλοίαρχοι πλοίων και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που βοηθούν στη θαλάσσια διάσωση στη Μεσόγειο Θάλασσα, δεν θα πρέπει να διακινδυνεύουν να τιμωρηθούν για την παροχή αυτής της βοήθειας.»
    Κατά τη διάρκεια των δύο μηνών της παρακολούθησης μας, έχουμε παρακολουθήσει τουλάχιστον 39.000 Αφρικανούς να μεταφέρονται λαθραία στην Ιταλία, η οποία έγινε με την πλήρη συγκατάθεση των ιταλικών και ευρωπαϊκών αρχών.
    Περισσότερες πληροφορίες: (Τα άρθρα είναι στα Αγγλικά)
    Τον Οκτώβριο ανακαλύψαμε ότι τέσσερις ΜΚΟ φόρτωναν ανθρώπους στα Λιβυκά χωρικά ύδατα. Έχουμε αποδείξεις ότι αυτοί οι λαθρέμποροι ανακοινώνουν τη δράση τους εκ των προτέρων στις ιταλικές αρχές. Δέκα ώρες πριν οι μετανάστες αφήσουν τη Λιβύη, η ιταλική ακτοφυλακή κατευθυνόταν από τις ΜΚΟ στο «σημείο διάσωσης»! Πλήρης αναφορά στο «Πιάστηκαν στα πράσα: Ο ρόλος των ΜΚΟ στην παράνομη διακίνηση μεταναστών» https://gefira.org/en/2016/11/15/caught-in-the-act-ngos-deal-in-migrant-smuggling/#more-14995

  17. ΟΙ ΜΚΟ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ! 5 BINTEOhttps://www.youtube.com/watch?v=bpjtwKlyIe0

    Η οργάνωση MOAs έχει στενούς δεσμούς με την περίφημη αμερικανική στρατιωτική ανάδοχο (έτσι λένε τους μισθοφόρους τώρα) «Blackwater», τον Αμερικανικό στρατό και το ναυτικό της Μάλτας. Πλήρης αναφορά: «Οι Αμερικανοί του MOAs μεταφέρουν μετανάστες προς την Ευρώπη» https://gefira.org/en/2016/11/16/moas-is-there-to-pick-you-up/
    Υπάρχει πλήρης αναφορά για τα πλοία τα οποία συμμετέχουν: «Η Αρμάδα των ΜΚΟ που λειτουργούν στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης» https://gefira.org/en/2016/11/16/ngos-armada-for-the-coast-of-libya/ και πώς οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να έρθουν στην Ευρώπη: «Ο δρόμος του θανάτου προς την Ευρώπη προωθείται στο διαδίκτυο» https://gefira.org/en/2016/11/15/death-road-to-europe-promoted-on-the-web/

  18. «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΚΛΩΤΣΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 1. (ΒΙΝΤΕΟ)https://www.youtube.com/watch?v=gTzLsNE_jmo

    Αυτά είναι τα «ευγνωμονούντα» «προσφυγάκια» που υποδέχτηκε η Μέρκελ εκτελώντας κατά γράμμα το Σχέδιο ΄Γκουτενχόβε-Καλλέργη για την καταστροφή των Ευρωπαϊκών εθνών.

    Όλες οι Χριστιανές «πόρνες» πρέπει να είναι έτοιμες για την πρέπουσα αντιμετώπιση τους.

    Μακάρι η παθούσα να είναι μια από τις σαλεμένες από τα ΜΜΕ αριστερίνες που κρατούσαν τα βλακώδη πλακάτ «Refugees Welcome»!
    Την άλλη φορά να φορά κράνος, επιγονατίδες και γάντια μπαίνοντας στους δημόσιους χώρους που λυμαίνονται, περνώντας την ώρα τους, τα παράσιτα που σιτίζονται με «κοινωνικά» επιδόματα μιας και δουλεύει 1 (ΈΝΑΣ) στους 55 Μουσουλμάνους «πρόσφυγε» (και αυτός σε δημόσιες υπηρεσίες και ΜΚΟ)!
    Παρεμπιπτόντως….
    Θυμάστε την «κατακραυγή» και τον «σάλο» που δημιουργήθηκε στα εμετικά ΜΜΕ σε αυτές τις περιπτώσεις?

    • …αυτός που κλώτσησε τη γυναίκα είναι Βουλγαρικής καταγωγής, το γράφουν πολλά ξένα site!! Έχει αναγνωριστεί από κάποιες φωτογραφίες, το κακό όμως είναι ότι δεν έχει συλληφθεί ακόμα!!! Τα Βουλγαρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης λένε ότι έχει γυρίσει στη Βουλγαρία!! Καλό θα είναι λοιπόν να μην ενημερώνεσαι από τα διάφορα προπαγανδιστικά site!!! Το ότι ήταν πρόσφυγας το site που πήρες την πληροφορία που το είδε, μήπως ήταν γραμμένο στο κούτελο του δράστη;!!!

  19. «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΚΛΩΤΣΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2. (ΒΙΝΤΕΟ)https://www.youtube.com/watch?v=gTzLsNE_jmo

    http://www.iefimerida.gr/news/225083/eikones-ntropis-operater-stin-oyggaria-evale-triklopodia-se-prosfyga-kai-klotsise-paidia
    http://tvxs.gr/news/ellada/nees-eikones-ntropis-astynomikos-klotsaei-prosfyges-sti-lesbo-fotografies
    http://www.protothema.gr/politics/article/516616/suriza-dropi-gia-ti-dimokratia-i-eikona-tou-astunomikou-pou-klotsa-prosfuges/
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΛΚΟΣΕΝΙΚΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!
    ΤΙ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ…ΚΙΝΔΥΝΟ(!) ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η….ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ…..
    Και μετά αναρωτιούνται γιατί το «Ο Αγών Μου» είναι μπεστ σέλερ στα Ιταλικά σχολεία…

  20. Να πάλι το φασιστοτρόλ βγήκε παγανιά με τα άρθρα του…Ρε καμμένο χαρτί ξεκόλλα από τον ύπνο σου…

  21. πεινασμενων πακιστανων για ταισμα με ληγμενα!!!!

  22. Όπως σχεδόν σε όλα όσα μας διχάζουν, η αλήθεια δεν βρίσκεται στο άσπρο ή στο μαύρο. Ο κ. Διονύσης πράττει όπως του επιβάλλουν τα βιώματα και η συνείδηση του. Άξιος!!! Όμως ας σταθούμε αν μη τι άλλο με σκεπτικισμό, απέναντι στους εκπρόσωπους του παγκόσμιου κεφαλαίου, όταν ανοίγουν μαζί με την αγνότητα του κ. Διονύση, ορθάνοιχτη την αγκαλιά τους για να καλωσορίσουν τους μετανάστες. Ειδικά όταν από το νησί μας ήδη ξέρουμε, πως αυτή η προστασία δεν προσφέρεται ποτέ ανιδιοτελώς. Καλά ξεμπερδέματα σε όλους μας.

  23. Στις συνημμένες φωτογραφίες βλέπετε τον υιόν του προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης DAVID (ΔΑΥΪΔ) MAYER DE ROTHSCHILD να μιλάει στο Βήμα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
    Ο DAVID (ΔΑΥΪΔ) ROTHSCHILD είναι υιός του JACOB (ΙΑΚΩΒ) ROTHSCHILD προέδρου της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή Νέας Εποχής και προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας.
    Η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι γνωστή από τη λέξη ΕΛΙΤ.
    Ο υιός DAVID ( ΔΑΥΪΔ) ROTHSCHILD προορίζεται για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ, θα στεφθεί δε, (σύμφωνα με πληροφορίες), στην Ιερουσαλήμ στον νέο Ναό του Σολομώντα, όταν ετοιμασθεί.
    Ο Πλανήτης Γη θα πρέπει να διοικείται από έναν Παγκόσμιο Αυτοκράτωρα με την Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνησή του.
    Αυτά είναι τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής ΕΛΙΤ!!!
    Όλες οι Κυβερνήσεις όλων των Κρατών της Γης, θα γίνουν δήμοι και Νομαρχίες-Περιφέρειες, στις εντολές του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.

  24. Ο σημερινός ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ είναι ο πατήρ JACOB (ΙΑΚΩΒ) ROTHSCHILD πρόεδρος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
    Οι ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΕΥΡΩΠΗ-ΝΑΤΟ είναι φέουδο του πατρός JACOB-ΙΑΚΩΒ- DE ROTHSCHILD.
    Γιαυτό δεν διαγράφουν το ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος, για να κερδίζει 6 δις. ευρώ από τόκους ο Πρόεδρος ΙΑΚΩΒ.
    Γιαυτό και οι εισβολείς λαθρομετανάστες κατακλύζουν την Ελλάδα, για να γίνει η Ελλάδα οικόπεδο του πατρός ΙΑΚΩΒ.
    Οι πολιτικοί της Ελλάδος και της Ε.Ε. διορίζονται από τον πατέρα ΙΑΚΩΒ ROTHSCHILD.
    Οι πολιτικοί της Ελλάδος-Ε.Ε. είναι υποτελείς στον πατέρα ΙΑΚΩΒ ROTHSCHILD!!!
    Αυτά προς ενημέρωση του Ελληνικού Λαού.
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
    Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής

  25. Μπραβο του αλλα εγω στην θεση του δεν θα δεχομουν να με τιμησουν αυτοι που δεν εχουν κανει τιποτα για να λυσουν το προβλημα.Και κατι αλλο¨Εχουν περασει χιλιαδες προσφυγες,λαθρομεταναστες απο την Κω,δεν εχω ακουσει να κανει καποιος κατι κακο΄Μηπως κανω λαθος?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ