ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κόσμο η ομιλία του Δ. Κρεμαστινού στο Χάνι | Να ρωτήσετε τον κ. Τσίπρα που θα ρθει εδώ για κατάργηση μειωμένου ΦΠΑ & τέλος διανυκτέρευσης | Μέγα λάθος το hot spot

29
2736

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική ομιλία του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δωδ/σου Δημήτρη Κρεμαστινού στην Κω στον αύλειο χώρο του λαογραφικού μουσείου (Χάνι).

Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους της ΝΕ η Στέλλα Σούλη παρουσιάζοντας επίσης τους/τις συνυποψηφίους του κ. Κρεμαστινού που παρευρέθηκαν: Κατερίνα Γαβαλά, Μαρία Παπαζαχαρίου και Βάιο Καλοπήτα οι οποίοι και απηύθυναν στην αρχή ένα σύντομο χαιρετισμό.

Ο Δ. Κρεμαστινός ξεκίνησε την ομιλία του παρομοιάζοντας το πολιτικό σύστημα με την παραβολή των μωρών Παρθένων που ξέχασαν να πάρουν λάδι μαζί τους για να ανάψουν τις λυχνίες όταν εμφανίσθηκε ο Νυμφίος.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα της οικονομίας που συνίσταται στο ότι δεν δίνονται δάνεια από τις τράπεζες στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Από ένα εργαζόμενο αν προσλάμβαναν θα είχε λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας.

Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αναγκασμένος να ακολουθεί την πολιτική των επιδομάτων ανατρέχοντας στην πολιτική του «αυταπατήθηκα» του κ. Τσίπρα με το δημοψήφισμα του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ, τις τράπεζες κλειστές, τα capital controls και τα επιδόματα ‘ελεημοσύνης’ με την αδιέξοδη πολιτική παίρνοντάς τα από αυτούς που έχουν ακόμα και δίνοντας τα σε αυτούς που δεν έχουν.

Υπενθύμισε μάλιστα ότι σε αυτά τα τραγικά λάθη Υπουργός Οικονομικών ήταν ο κ. Βαρουφάκης, το κόμμα του οποίου τώρα επιδιώκει την είσοδό του στη Βουλή.

Το δημόσιο χρέος ανεβαίνει. Τι διέξοδο έχει η χώρα από αυτό το αδιέξοδο; συμπλήρωσε ο κ. Κρεμαστινός.

Στο ερώτημα «γιατί να ψηφίσω ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» απάντησε επειδή διαφέρει με τη λογική της ΝΔ «θα φέρω στη χώρα επενδύσεις μέχρι να φτάσουμε σε καλύτερες μέρες». Το κοινωνικό κράτος όμως αν δεν το προσέξεις θα εξεγερθεί. Τα Νοσοκομεία πρέπει να λειτουργήσουν καλύτερα, οι γιατροί και ο κόσμος πρέπει να είναι ευχαριστημένοι

Αυτή είναι μια κόκκινη γραμμή που δεν παραβιάζεται για το ΚΙΝΑΛ αν το καλέσουν να ξανακυβερνήσει. Τότε κινδύνευε η χώρα, τώρα δεν υπάρχει λόγος να συγκυβερνήσει αν δεν γίνουν σεβαστές οι «κόκκινες» γραμμές του.

Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά που μας χωρίζει με τη ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει αλλά δεν μπορεί. Αφού δεν μπορεί να φέρει επενδύσεις δεν μπορεί να έχει κοινωνικό κράτος. Γι’ αυτό βλέπουμε τα νοσοκομεία και τον τομέα της υγείας να συρρικώνονται.

Κατήργησαν το μειωμένο ΦΠΑ για να φέρουν το μεταφορικό ισοδύναμο. Δεν λένε όμως ότι το μισό εισιτήριο είναι φορολογία (ΦΠΑ) και από αυτά που εισπράττει το κράτος δίνει στον πολίτη πίσω 10-20 ευρώ… και μένει ευχαριστημένος.

Στα νοσοκομεία πάλι κατάργησε τα 5 ευρώ που είχε επιβάλει ο Α. Γεωργιάδης αλλά έκοψε 30 ευρώ από τις συντάξεις για την υγεία, κάθε μήνα . Και ερωτώ πόσοι από σας πήγατε στο Νοσοκομείο αυτό το μήνα για να γλυτώσετε τα 5 ευρώ, από τις συντάξεις όμως σας έχουν κόψει τα 30 ευρώ…

Θα ρθει μεθαύριο ο Πρωθυπουργός εδώ. Εγώ θέλω να τον ρωτήσετε γιατί μας εξίσωσες το ΦΠΑ, εσύ δεν μας υποσχέθηκε ότι θα έμενε το ΦΠΑ όπως ήταν; Γιατί βάζεις τέλος διανυκτέρευσης σε κάθε τουρίστα; Πως θα γίνουν ανταγωνιστικά τα ξενοδοχεία μας σε σχέση με τα απέναντι ξενοδοχεία;

Αυτά τα χω θίξει στη Βουλή και δεν πήρα ποτέ απαντήσεις.

Σε ότι αφορά τη λάθος επιλογή να γίνει εδω το hot spot για το οποίο ο ίδιος διαφώνησε από την αρχή ανέφερε χαρακτηριστικά:

Πολλοί λένε ότο ο Ερντογάν θα κάνει πόλεμο να ρθει να πάρει τα νησιά. γιατί να το κάνει; το μεταναστευτικό θα λύσει το πρόβλημα. Μέσα σε λίγα 24ωρα μπορεί να έρθουν στα νησιά 1000 μετανάστες κι εκεί που έχει πχ η Χάλκη 350 ανθρώπους να αποκτήσει ξαφνικά 1350. Είναι σε εκ. οι μετανάστες. Από αυτό το πρόβλημα κιδυνεύουν τα νησιά. Εγώ είχα πει να μην γίνει hot spot να τους παίρνει ένα καράβι και να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα.

Η οικονομική πολιτική για να κρατηθούν οι κάτοικοι στα νησιά θέλει ολική ανατροπή με ειδική φορολογία, κίνητρα για επενδύσεις κλπ, όλα τα άλλα είναι «μπαλώματα».

Άρα λοιπόν αφού θα ρθει ο Πρωθυπουργός πρέπει να βάλετε τα θέματα του ΦΠΑ και του τέλους διανυκτέρευσης.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του Ακτινοθεραπευτικού και την απάντηση που έλαβε από τον κ. Πολάκη «η Κρήτη είναι κοντά γιατί δεν πάτε;»

Για την Ιατρική σχολή τόνισε ότι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα μπορούσε να έχει τμήμα Ιατρικής με τρία προπτυχιακά έτη στην Κω και τρία μεταπτυχιακά στη Ρόδο. Γιατί η Δωδεκάνησος να είναι πάντα τελευταία;

Τέλος, ο κ. Κρεμαστινός έκανε έκκληση σε όσους ψηφιζαν όλα αυτά τα χρόνια ΠΑΣΟΚ να σκεφτούν, όλα αυτά που είχαν στις καλές μέρες του ΠΑΣΟΚ. Γιατί μην μου πείτε ότι το ΠΑΣΟΚ έφερε την κρίση. Το ΠΑΣΟΚ δεν έφερε την κρίση. Να προβληματιστούν μπροστά στην κάλπη για το τι θα ψηφίσουν.

Το ξέρετε ότι η δημόσια περιουσία έχει εκχωρηθεί για 100 χρόνια; Πιστεύετε ότι σε 100 χρόνια θα υπάρχει ελληνικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα; Κι εμείς εδώ είμαστε ευχαριστημένοι με το μεταφορικό ισοδύναμο. και δεν μπορούν να ρωτήσουν ένα μαθηματικό να τους πει τη διαφορά. Ο αείμνηστος Αλιφέρης εννούσε μεταφορικό ισοδύναμο στον υπάρχοντα ΦΠΑ. Ο μειωμένος ΦΠΑ καταργήθηκε όμως.

Αν μείνει μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος με αδιέξοδο. Αν μείνει μόνη της η ΝΔ θα ξεσηκωθούν όλοι αυτοί οι Ρουβίκωνες οι Α, Β, όπως την εποχή που ήταν Υπουργός ο Παυλόπουλος και κάηκε η μισή Αθήνα. Όχι κοψοχέρηδες, κοψοκεφαλήδες θα είμαστε αύριο μεθαύριο όταν τα ξαναζήσουμε.

Κλείνοντας, υπογράμμισε αυτό που είπε και στην ΣΤ το πρωί ότι πάνω από όλα προέχει η ενότητα του Κινήματος.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στα Δωδεκάνησα Δημήτρης Κρεμαστινός θα επισκεφθεί την Πάτμο το Σάββατο 15 Ιουνίου όπου θα μιλήσει στις 18.30 στο καφέ «Μαρίνα».

Στη συνέχεια της περιοδείας του θα μεταβεί στη Λέρο την Κυριακή 16 Ιουνίου όπου θα μιλήσει στις 11:00 πμ, στο καφέ Πλάτανος (Κόλλια), στην ομώνυμη περιοχή

29 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο κύριος Κρεμαστινός είναι ένας λαμπρός επιστήμονας και έχει σώσει πολύ κόσμο. Είμαι περίεργος, ο πρωθυπουργός θα έχει τόσο κόσμο;

  • Ο Κρεμαστινός το γέμισε το ΧΑΝΙ, ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ θα μαζέψει τους γραφικούς της γιαλατζί φασιστοαριστεράς με τα παιδιά τους...

   ΈΡΧΕΤΑΙ, ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΩΡΊΣ ΤΣΙΠρΑΣ με το κότερο της Παναγοπούλου, εκείνο με τα πούρα Αβάνας της διαπλοκής και της ολιγαρχίας παρέα με τον εργολάβο του λιμανιού τον κολλητό του ΣΠΡΙΤΖΗ…. Πόσα ψέματα και λαϊκισμό θα φάμε ακόμα από τον πρωταθλητή της ψευτιάς και της κολωτούμπας Αλέξη;;; ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΊΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΈΤΑΣ ΤΟΥ ΝΈΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΌ ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΆ…. ®Νυχτοκαβαλάρης©

   • Κύριε νυχτοκαβαλαρη. Είσαι βάρια νυχτωμένος για το θέμα νέο νοσοκομειο. Να ξέρεις ότι ένας από αυτούς που δεν ήθελαν νέο νοσοκομειο στην Κω ήταν ο κρεμαστινος. Προώθησε της Καρπάθου για λόγους καθαρά ψηφοθηρικους.μεγάλη ευθύνη επίσης έχουν Παυλίδης σκανδαλιδης κυριτσης. Ο μόνος που δεν εχει ευθύνη είναι ο τσιπρας ο οποίος πήρε την χώρα χρεοκοπημενη ρημαγμενη από τα λαμογια του πασοκ και της νέας δημοκρατιας. Αυτή είναι η αλήθεια κύριε νυχτοκαβαλαρη. Περπατά και λίγο στο φως και δες την πραγματική αληθεια. Σταμάτα να τρως το σανό που σου δινουν. Για όσα σου γράφω να ρωτήσεις το στέλεχος του κιναλ ζωτο. Αυτός γνωρίζει πολλα.

 2. Μια συγγνώμη ρε κύριε Κρεμαστινε θα ζητήσεις από αυτό τον πολύπαθο λαό που εσύ και το κόμμα της ρεμούλας κάταστρεψατε. Μια συγγνώμη ρε άχρηστοι, έστω μια συγγνώμη

  • Ζητά εσυ συγνώμη για όλα τα εγκλήματα που κάνατε αυτά τα χρόνια. Η δημοκρατία ΣΥΡΙΖΑΙΕ δεν στήνει κρεμάλες όπως έκανες εσυ Η Δικαιοσύνη όμως θα ερευνήσει όλες τις λαμογιες σας Γιατί δεν είστε μόνο ψεύτες είστε και κλέφτες Εδώ θα είμαστε ΣΥΡΙΖΑΙΕ

   • Τα εγκλήματα τα έκανε το κόμμα σου…κ βέβαια εδώ θα είμαστε κ θα τα ξαναπούμε….μόνο ο Τσίπρας μπορεί….αγνός ,καθάριος,αγωνιστής….όλοι εναντίον ενός κ ξέρεις γιατί;;;; γιατί έχασαν τις μάσες….. γιατί έχτισαν καριέρες πάνω σε κρατικό χρήμα κ ευημέρισαν »δημοσία δαπάνη» εις υγείαν των κορόιδων….

   • και ο Τσιπρας κατεστεψε την Ελλαδα… ειστε για γέλια!!! αυτοι είστε και αυτοι σας αξίζουν!! και πριν πεις ότι είμαι συριζαίος… όχι βλακα δέν ειμαι συριζαίος είμαι Ελληνας που δέν τρώω σανό όπως εσύ!!

 3. δυστυχώς δεν ξέφυγε από τον κανόνα της οικογενειοκρατείας – νεποτισμού. ΚΕΕΛΠΝΟ ΕΣΔΥ

 4. Αμφιβάλλω για τη διανοητική ικανότητα τέτοιων ομιλητών (Βορίδης, Κρεμαστινός)

  Ειδικά ο δεύτερος ήρθε στην Κω να μας πετ για το Ρουβίκωνα αλλά και οι δυό μούγκα για τα δικά τους. Σύμφωνα με την εισαγγελική εκτίμηση, τα συνολικά ποσά των επίμαχων δανειοδοτήσεων για κάθε κόμμα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) υπερβαίνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, δάνεια που η Οικονομική Εισαγγελία σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί ληξιπρόθεσμα και απαιτητά.

  • Μονο αυτα….τα λεφτα σε ενδιαφερουν;Που στο κατω κατω τα πηραν κοματα.Αν εχεις τι γνωμη τα κομματα να μην περνουν δραχμή από το κρατος μαζι σου αλλα όχι να εισαι επιλεκτικος.Αυτοι τουλάχιστον πληρωνουν δωσεις εστω και πολλες καποια αλλα κομματα τα διεγραψαν.Καποια αλλα μικρα κομματα πηραν επιχωρηγισεις και τελικα δεν κατεβαινουν καν στις εκλογες…ΑΝΕΛ,Ποταμι…ακομα και κομματα που καν δεν μπηκαν στη βουλη περνουν λεφτα.Δεν σε ενδιαφερει αυτό;Απο την άλλη μια και ενδιαφέρεσαι για τα λεφτα του κοσμου….για τις ομαδες δεν ειδα να λες τιποτα.Ποσα εκατομυρια φαγανε καποιοι στις ομαδες:Χρεωκοπισαν αλαξαν ΑΦΜ και όλα καλα;Συντροφε..καθρεπτη εχεις σπιτι;Πρην νγραψεις κατι κρινε πες και τι δικιασου προταση.Τα παραμυθια τελος.

  • Ποιος εισαι ειπαμε;Ποιος και τι εχεις κανει στη ζωη σου που κρινεις σαν χαζους Κρεμαστινο και Βοριδη;Ελεος με τον κάθε κομπλεξικο μηδενικο που το παιζει και σχολιαστης

 5. Ο κ Κρεμαστινός μόνο οαραμονες εκλογές εμφανίζεται στο νησί μας ! Και τι μας λέει ? Τι δεν κάνουν οι άλλοι ! Κάτι τέτοιοι σαν τον κρεμαστινο έδιωξαν όλους τους αγνοούν ψηφοφόρους !

 6. Κρεμμαστινε ποια είναι η άποψη σου για νέο νοσοκομειο στο νησι? Θα βοηθήσεις τους τοπικούς φορείς ή θα τους πεις ότι πρέπει να γινει στην Κάσο η στην πατμο? Θέλουμε λόγια σταρατα. Όχι να λες ότι είχε πρόβλημα το οικοπεδο. Καταλαβαίνει εσυ. Δεν ήθελες δεν εγινε. Τώρα θελεις?

 7. Γιατρέ ενοχλεί πολύ να έρχεστε μόνο προεκλογικά για ομιλίες και συναντήσεις φίλων. Αυτό να το ακούν όλοι όσοι ζητάνε την ψήφο μας.

 8. Αυτή η συγκέντρωση μοιάζει σαν τη 2ερα παρουσία νεκροί και ζώντες Παρών .Ο γιάννης το παίζει έπαρχος η πασοκος

 9. Η ΝΔ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ Κ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΛΑΟ ΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ 9ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ Κ Σ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.