Τρία σοβαρά ατυχήματα σήμερα στην Κω (& άλλα 4-5 με ελαφρείς τραυματισμούς)

28
15380

Το πρώτο ατύχημα με ΙΧ και μηχανάκι σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί στο δρόμο προς Πλατάνι (λίγο πριν το ΙΚΑ).

Ο νεαρός οδηγός του δικύκλου νοσηλεύεται με σοβαρά κατάγματα στο νοσοκομείο Κω (αναμένεται να διακομιστεί σε κεντρικό Νοσοκομείο).

Το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε στο δρόμο μπροστά από το Χάνι,  όπου δικυκλιστής συγκρούστηκε με διερχόμενο πεζό. Ο πεζός ηλικιωμένος συμπολίτης μας διακομίστηκε αρχικά εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Κω, στην συνέχεια όμως από το σοκ του ατυχήματος υπέστη παθολογικό επεισόδιο και κατέληξε.

Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Επίσης, ο οδηγός του δικύκλου διακομίστηκε στο 401 ΣΝ Αθηνών (κάταγμα γνάθου και τραύμα στο μάτι).

Το δελτίο της Αστυνομίας για αυτό το συμβάν:

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το πρωί 82χρονος στην Κω, όταν παρασύρθηκε από δίκυκλη μοτοσικλέτα!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 8.30 χθες το πρωί στην πόλη της Κω. Ο άτυχος ηλικιωμένος επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, και την ίδια ώρα από το σημείο διερχόταν δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε 38χρονος.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 82χρονος παρασύρθηκε από το δίκυκλο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του, ενώ ελαφρότερα τραυματίστηκε ο 38χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κω και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο του νησιού.

Εκεί παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών ο άτυχος 82χρονος περίπου στις 2 χθες το μεσημέρι, υπέκυψε στα τραύματα του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κω.

Το τρίτο σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στη Λάμπη (διασταύρωση Ποσειδώνια) γύρω στις 11πμ όπου σημειώθηκε σύγκρουση ανάμεσα σε μηχανάκι και ποδήλατο, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του τουρίστα ποδηλάτη (πνευμονοθώρακα) ο οποίος διακομίζεται σε κεντρικό Νοσοκομείο.

 

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρεπει να βαλουμε κανονες σε ολους τους τουριστες επισκεπτες και στους εποχιακους εργαζομενους..Δεν μπορουν να ερχονται στην Κω και να κανουν ο,τι γουσταρουν.. Πρεπει να τους την λεμε στον δρομο, να τους εμποδιζουμε να κανουν αυτα που κανουν στα μερη τους.. Το χειμωνα γιατι δεν εχουμε καθολου ατυχηματα? Γιατι εδω ειμαστε ηρεμοι ανθρωποι, οχι ανθρωποειδη οπως αυτοι..

    • ρε βλάκα εσείς και οι ταρίφες πάτε σαν τους παλαβούς επειδή πίνετε και κανέναν καφέ με την μπατσαρία…οι πεζοί και οι ποδηλάτες τουρίστες τι σας φταίνε ρε ουραγκοτάνγκε;

    • ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ.ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ «ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ» ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ. ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΤΟΥΡΙΟΥΝΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ)ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΡΑ!
      Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΕΙ, «ΜΑΚΕΛΕΙΟ(Σ)» ΕΔΩ!
      ΤΟΛΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ? Η ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΚΑΔΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΜΑΤΟΣ? ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ‘ΒΓΑΙΝΕΙ’ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΞΕΙ,’ΣΤΑΞΕΙ’ ΚΑΙ ΒΡΕΞΕΙ ΠΕΖΟ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ,ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ 180 ΕΥΡΩ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΡΑΧΕΙ Ο ΠΕΖΟΣ!

      • Πέστα,πέστα σε κάτι γιαράβλαχους που θεωρούν τους Ευρωπαίους ..ανώτερο είδος.

        Ξέχασες να γράψεις για τις ποινές σε κατοικίδιο,όταν αφοδεύσει σε Κοινόχρηστο χώρο.Τα όρια ταχύτητας και φυσικά τις σημάνσεις με φωτινές μελετημένες επιγραφές…ανάλογα την στροφή,την συχνότητα διάβασης,την κυκλοφορία,την περιοχή,την δόμηση κ.λ.π.Επίσης να αναφέρουμε την υποβάθμιση του Τουριστικού μας προιόντος,που περιλαμβάνει πια πολύ χαμηλά Κοινωνικά στρώμματα..όμως και μεις δεν πάμε πίσω.Τα λέμε όλοι,αλλά αυτοκριτική μηδέν..μαγκιά.κλ…ιά και ο κ@λος φινιστρίνι.

  2. Ζούμε σε ένα νησί που αυτή τη στιγμή έχει 200.000 κόσμο, έχουμε ένα πολύ μικρό οδικό δυκτιο και καταπονημένο. Προσέχουμε. Προσοχή σε παππούδες και γιαγιάδες, ειδικά στους ποδηλάτες

  3. Έτσι που κατάντησε το νησί, με τα εκατομμύρια των τουριστών που θέλουμε να έρχονται και νομίζουμε ότι μαζί τους θα έρθει και η ευτυχία μας, τώρα που έχει χαθεί πια κάθε μέτρο, που περισσότερο μοιάζουμε με γυφτονήσι, που την ηρεμία την αντικατέστησε ο σαματάς, αυτά τα συμβάντα, και όχι μόνο, θα γίνουν καθημερινότητα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ γίναμε το χειρότερο, ή ένα από τα χειρότερα, νησιά.

  4. ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ ΟΛΟ ΜΑΓΚΙΑ. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

  5. Αν καθησειι η τροχαια…σε ενα κεντρικο δρομο να δει….πως οδηγει η πλειοψηφια….οχι μονο οι τουριστες….θα παθει πλακα…..εγω οδηγαω τριαντα χρονια…αυτο που βλεπω τα τελευταια χρονια δεν μπορω να το εξηγησω….ακομα και στα στοπ….εχεις την απορια θα σταματησει η δεν θα σταματησει.??Οταν οδηγας πρεπει να εχεις ματια 34….οχι 14…….και αν δεν μπορειτε μην οδηγατε….παιζετε με ξενες ζωες….

  6. ο θεος να φυλαει ειναι οι δρομοι. ειδικα τις ωρες που ολοι πανε οι φευγουν απο τις δουλειες τους.

  7. Η οδική συμπεριφορά μερικών (για να μην πω πολλών) είναι άστα να παν στο διάολο!!!

  8. Πριν λίγο ηλικιωμένος με αγροτικό δεν σταμάτησε σε STOP.
    Παραλίγο να ήμουν θύμα…
    Παπαναστασίου και Παπαθεοφανους

  9. το καλοκαίρι που γίνεται ο κακός-καλός χαμός στο νησί φαίνεται η πραγματική παιδεία μας. Μηχανάκια πάνω στους ποδηλατοδρόμους, μηχανάκια αυτοκίνητα και ποδήλατα αντίθετα στους μονόδρομους (όχι σε στενά αλλά σε κεντρικούς δρόμους Βενιζέλου – Κανάρη) και όλα αυτά δεν γίνονται από τουρίστες και μόνο. Τα πεζοδρόμια όλα κατειλημμένα από τις πραμάτειες των μαγαζιών. Δυστυχώς η ανομία είναι αυτή που κυριαρχεί παντού και μετά όταν γίνεται το κακό όλοι ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει ενώ θα έπρεπε κάθε μέρα να κοιτάζουμε στον καθρέφτη μας…………. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και το γουστάρουμε και μετά γινόμαστε κριτές των άλλων ΜΟΝΟ……….. άντε καλήμερα………..

  10. Χθες στη Κεφαλο αλλο ενα τρακαρισμα ( το δευτερο περιστατικο ) με παιδια που δουλευουν σε μεγαλη μοναδα . Σκοπος ειναι να το καταλαυουν ολοι αυτοι που ερχοντε να μην τρεχουν ( κ μεις δεν παμε πισω) αλλα πολλα ατθχηματα ρε παιδια . Παω καθε μερα κ ερχομαι απο Κω -Κεφαλο κ κανουν κατι προσπερασεις ελεος .Καλα αυτος αν θελει να σκοτοθει δικαιομα του τους αλλους τους σκεφτοντε που θελουν να πανε στοις οικογενιεσ τους . Ας προσεχουμε λιγο 5 λεπτα πιο αργα δεν τρεχει κατι .ΖΩΝΕΣ Κ ΚΡΑΝΟΣ

  11. Που ειναι η τροχαία να κανει σωστα τη δουλεια της;;το μονο που κανει η τροχαία ειναι να κανει μπλόκα λεες και παιζουνε κρυφτό για να να γράψει μερικούς ανθρώπους για κράνος και να τους παρει το διπλομα για μερικούς μηνες..ετσι ικανοποιούνται στην τροχαία … η τροχαία πρεπει να κάθεται στους δρομους και να διασφαλιζει την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία στους δρόμους..

  12. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος ο Θεός να τον ανάπαυση κουράγιο στην οικογένεια του τα συλλυπητήριά μου

  13. Όλο μλκιες γράφετε!! με το Νοσοκομείο να δούμε τι θα γίνει γιατί εκεί οποίος πάει πεθαίνει δεν σώνετε με τπτ Ελπίζουμε ότι ο νέος δήμαρχος θα κάνει κάτι γιαυτό και να μπουν κατάλληλοι άνθρωποι εκπαιδευμενοι μπας και σωθεί και κανένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ