ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Δυναμική συγκέντρωση-Ομιλία του Βασίλη Υψηλάντη στην Κω |Θα στηρίξω το σχεδιασμό ενός σύγχρονου νοσηλευτικού ιδρύματος – Μεταπτυχιακό τμήμα Ιατρικής – Μόλος Κρουαζιεροπλοίων»

40
3498

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δυναμική προεκλογική συγκέντρωση-ομιλία πραγματοποίησε απόψε στην Κω, στο χώρο του λαογραφικού μουσείου-Χάνι ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Υψηλάντης.

Τον Β. Υψηλάντη προλόγισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Κω της ΝΔ Κώστας Χόνδρος ο οποίος του ευχήθηκε εκ μέρους της τοπικής αλλά και προσωπικά να είναι στο επόμενο Κοινοβούλιο για να υπερασπίζεται τα δίκαια των νησιών μας.

Ακολούθησε η ομιλία του Β. Υψηλάντη ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα της Κω (διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ομιλία) επαναλαμβάνοντας τις προσωπικές του δεσμεύσεις για στήριξη της προσπάθειας για νέο νοσοκομείο, επαρκή στελέχωση του υπάρχοντος, μεταπτυχιακό τμήμα Ιατρικής, στήριξη του ΔΙΙΚ και της Ιπποκρατικής Κω, νέες υποδομές για τους χώρους απονομής δικαιοσύνης κ.α.

Προς το τέλος της ομιλίας του ο Β. Υψηλάντης κάλεσε στο βήμα τον Ν. Πουλιού (και την Νινέττα Μανούση η οποία ωστόσο είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης). Ο Ν. Πουλιού θεώρησε δεδομένη την εκλογή του Βασίλη Υψηλάντη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και υλοποίηση των δεσμεύσεών του.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός και ο νεοεκλεγείς πρώτος σε σταυρούς Περιφ. σύμβουλος Γ. Καμπανής, πολλά στελέχη και φίλοι της ΝΔ, αλλά και προσωπικά του Β. Υψηλάντη.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ:

Αγαπητές και Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες!

Σας ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, για τη σημερινή μαζική και αυθόρμητη παρουσία σας, εδώ στο Λαογραφικό Κέντρο ‘’ΧΑΝΙ’’, εδώ στην πανέμορφη και φιλόξενη Κω!

Όλοι μαζί θα δώσουμε μάχες για το καλό της Κω και των νησιών μας !

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης κοινοβουλευτικής μου θητείας, όποτε μου ζητήθηκε, αλλά και όταν έκρινα ότι έπρεπε να παρεμβώ το έπραξα για το συμφέρον της Κω αλλά και όλων των νησιών μας. Θέλω να σας υπενθυμίσω τους επιτυχημένους προσωπικούς μου αγώνες για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας σε αντίθεση με την άφωνη και παθητική υπερψήφισή από τους κατοπινούς εκπροσώπους μας, τότε που οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ μας φόρτωσαν, με το πιό σκληρό και με σχεδόν μόνιμες παρενέργειες, 3ο μνημόνιο. Όταν ο Υψηλάντης δεν ήταν πλέον παρών.

Τις παρεμβάσεις μου για το νοσοκομείο, την οργανικότητα και λειτουργικότητα των σχολείων της Κω.

Αυτή την πορεία και τη σχέση τη μοιράζομαι μαζί σας και δεν την εκχωρούμε σε κανένα τρίτο . Σας καλώ να την επικυρώσουμε και με αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σήμερα, από άκρου σε άκρο της χώρας, πνέει άνεμος πολιτικής αλλαγής. Οι Ελληνες συνειδητοποιημένα στο μεγαλύτερό τους ποσοστό συντάσσονται με την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας για να μπορέσει η χώρα να φύγει από τη στασιμότητα και τον φαύλο κύκλο ιδεοληπτικών εμμονών. Στόχος η άμεση ελάφρυνση όλων των Ελλήνων από την υπέρμετρη φορολόγηση καθώς επίσης η διάνοιξη διόδου για αναπτυξιακή ανασυγκρότηση που θα φέρει δουλειές στους Έλληνες και προοπτική στη χώρα!

Και εδώ πρέπει να αναδείξουμε μια σημαντική και ουσιώδη διαφορά της δικής μας πρότασης .Εμείς πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη της χώρας έχει ατμομηχανή την ιδιωτική πρωτοβουλία και για να αναπτυχθεί αυτή πρέπει να στηρίζει το κράτος ένα δίκαιο σταθερό και φιλικό πλαίσιο ώστε η ιδιωτική πρωτοβουλία να ευδοκιμήσει και να τροφοδοτήσει με τη σειρά της το κράτος με τους απαραίτητους πόρους. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη ,και όχι η ατέρμονη απόπειρα δημιουργίας κρατικοδίαιτων και θνησιγενών δομών που μόνο απορροφούν πόρους χωρίς στην ουσία να προσθέτουν πλούτο στους πολίτες μας. Μακριά από εμάς οι ιδεοληπτικές αντιλήψεις περί υψηλής φορολογίας ως μέσο κτήσης κρατικών πόρων.

Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε πολλές και καλά αμειβόμενος νέες θέσεις εργασίας που θα έλθουν από τη μείωση φόρων και εισφορών. Και θυμίζουμε ότι η δημιουργία πολλών θέσεων είναι ο ασφαλέστερος δρόμος για την δημιουργία καλών θέσεων. Για την ευόδωση της προσπάθεια αυτής σχεδιάσαμε την άμεση μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις από 28% σε 20%,ώστε να μπορούν να αναπτύσσονται αυξάνοντας και τις επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες αλλά και δημιουργώντας νέες και καλές θέσεις εργασίας ,για να μπορεί επιτέλους η νεολαία μας να παραμείνει στον τόπο μας και να διαφυλάξει το μέλλον του, η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% και η πάταξη της γραφειοκρατίας με τη θέσπιση, ενδεικτικά αναφέρω, ρητών προθεσμιών στις διαδικασίες αδειοδότησης χρόνια πληγή στην προσέλκυση επενδύσεων και με την καθιέρωση της ηλεκτρονικής υπογραφής ώστε να επιταχύνονται και άλλο οι διαδικασίες.

Η αναστολή για τρία χρόνια του ΦΠΑ και του φόρου υπεραξίας στις οικοδομές είναι κάτι που θα δώσει επιπρόσθετη ώθηση σε έναν νευραλγικό κλάδο της οικονομίας μας, σε συνδυασμό με τη σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%.

Η μείωση των εισφορών στις κύριες συντάξεις.

Ο κατώτατος μισθός θα φθάσει σαν αρχή στα αξιοπρεπή όρια των € 730 ενώ σταδιακά θα μειώσουμε την εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος. Στον τομέα της Υγείας θεσμοθετείται δωρεάν πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον τομέα της ασφάλειας ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για άμεση κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, αλλά και του πανεπιστημιακού ασύλου όπως αυτό ισχύει σήμερα. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση του ρόλου της δημόσιας παιδείας ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε για τη δημιουργία πρότυπων δημόσιων σχολείων σε κάθε νομό της χώρας.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, φίλες και φίλοι, ότι η χώρα μας στηρίζει πολλά στο κομμάτι του τουρισμού και η μείωση του ΦΠΑ στο τουριστικό πακέτο στο 13% δεν πρέπει να έχει εξαιρέσεις και να είναι κολοβό. Στόχος μας είναι στη διετία το ποσοστό του ΦΠΑ στον τουρισμό να φθάσει στο 11%.

Στον αγώνα αυτό της εθνικής ανασυγκρότησης που θα δοθεί από την πρώτη μέρα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, μέλημα δικό μας θα είναι η καταπολέμηση όλων των δυσλειτουργιών που εμφανίζονται στα νησιά μας λόγω της νησιωτικότητας. Η ΝΔ ήταν εκείνη που κατοχύρωσε συνταγματικά τη νησιωτικότητα και έδωσε μέτρα όπως οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που τους κατήργησε.

Τονίζουμε ότι εμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι στην πολιτική ανοικτών θυρών προς τους παράτυπους μετανάστες και τη λειτουργία των hot spot ως αποθετηρίων ψυχών στα νησιά μας. Είμαστε σαφείς και σαφή είναι και τα θαλάσσια σύνορά μας ,μόνο οι ιδεοληπτικοί θυσιάζουν τα νησιά μας στον βωμό των στρεβλών τους αντιλήψεων περί διεθνισμού .Δική μας πολιτική είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη εξάλειψη αυτών των δομών από τα νησιά μας .Με Ευρωπαϊκές συνεργασίες ,με εθνικές πολιτικές ,με κάθε πρόσφορο μέσο. Ξεκάθαρα.

Δεν απεμπολούμε το δικαίωμά μας στη μειωμένη φορολογία στο ΦΠΑ και αυτό λόγω της επιβάρυνσης που έχουμε σε προϊόντα και υπηρεσίες από το τεράστιο κόστος μεταφοράς. Ο αγώνας αυτός θα δοθεί και σε εθνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Προσωπικά δεσμεύομαι να δώσω τον αγώνα μου για την προώθηση των αιτημάτων όλων των νησιών μας.

Η Κως, η πατρίδα του Ιπποκράτη, δεν επιτρέπεται να συνεχίσει να υστερεί τόσο στον τομέα της υγείας όσο και στην προώθηση της Ιπποκρατικής ιδέας. Προσωπικό μου μέλημα θα είναι η υλοποίηση συγκεκριμένων ενεργειών που θα ληφθούν σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία.

Θα στηρίξω το σχεδιασμό ενός σύγχρονου νοσηλευτικού ιδρύματος, τη σωστή λειτουργία του υπάρχοντος νοσοκομείου και των περιφερειακών ιατρείων, τη δημιουργία μεταπτυχιακού τμήματος σε σχέση με την ιατρική και θα υποστηρίξω την ενδυνάμωση του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος.

Την Κω τον τρίτο τουριστικό προορισμό της χώρας δεν μπορούμε να τον αφήνουμε γυμνό από έργα υποδομής. Η βελτίωση του οδικού της δικτύου και ο φωτισμός του είναι από τα βασικά έργα υποδομής. Μαζί με αυτά οφείλουμε να μεριμνήσουμε για την ολοκλήρωση των λιμενικών έργων

με την κατασκευή μόλου κρουαζιερόπλοιων.

Στον πρωτογενή τομέα η συνεχής και διαρκής συνεργασία μας με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας μπορούν δίνει λύσεις στα συνεχή και πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τα αιτήματα τέλος της Κω για υποδομές στο χώρο της δικαιοσύνης θα βρουν ενεργό συμπαραστάτη κυρίως η κατασκευή νέου δικαστηρίου.

Στον αγώνα μας αυτό δεν περισσεύει κανένας. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ιδιαίτερα όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον άκρατο και ανεύθυνο λαϊκισμό των άκρων. Της Χρυσής Αυγής και άλλων μικρών κομμάτων που γεννήθηκαν μόνο για την αντίδραση και όχι για την πρόοδο και τη δράση.

Δώστε τη δύναμη που χρειαζόμαστε, τη δύναμη στην παράταξη των μεγάλων κατακτήσεων για τον τόπο. Στην παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και τίμησαν στην αρχηγία του ο Γιώργος Ράλλης, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Μιλτιάδης Έβερτ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης που με τη δική σας θέληση αυτοδύναμα θα οδηγήσει τη χώρα στην αναγέννησή της και θα χαρίσει στους πολίτες τη χαμένη αισιοδοξία και προοπτική. Να μη λήψει κανείς από τις εκλογες τις 7ης Ιουλίου.Με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία η Ελλάδα ξαναζεί!

Πάμε όλοι μαζί για τη Νέα Δημοκρατία, για την Κω και τα Δωδεκάνησά μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς . Δώστε μου δύναμη για να έχει η Δωδεκάνησος ισχυρή φωνή στο Κοινοβούλιο .

Σας ευχαριστώ

40 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο αγαπητός κύριος Υψηλάντης κατά τα άλλα συμπαθής το παράκανε λίγο. Πήρε ως αρχή του ελληνικού κράτους το 2014 και απαρίθμησε τα δεινά που συσσώρευσε στην χώρα ο ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ και διέγραψε εντελώς το παρελθόν λες και όλοι μας γεννηθήκαμε από παρθενογένεση του 2014. Ξέχασε να μας πει ποιοί μας πτώχευσαν. Ξέχασε να μας πει ποιοί μας ξευτέλισαν και μας παρέδωσαν στο ΔΝΤ και στους τοκογλύφους. Ξέχασε να μας πει τις αιτίες της καταστροφής, τις μίζες, της ρεμούλες, της τραπεζικές εγγυήσεις του αέρα. Ξέχασε να μας πει για τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων, την ανεργία του 28%. ΆΣΕ ΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ. Μάλλον αγνοεί τους σκελετούς των εκατοντάδων εργοστασίων της Θράκης όπου οι βιομηχανίες πτώχευσαν και οι βιομήχανοι πλούτισαν

  • ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΣΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

  • Ειναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ η…βρωμικη δουλεια που εκαναν τα ναζιστικα καναλια και οι εφημεριδες του Ναρκοεμπορου επι 5 χρονια….Μετετρεψαν τους Ελληνες Πολιτες σε…ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ χωρις δικο τους μυαλο …Τους εκαναν μια τρυπα στον εγκεφαλο και καθε μερα ,καθε ωρα, καθε λεπτο γινηκανε Αυτιαδες, Παπαδημητριου, Πορτοσαλτες, ΣΚΑΙ, ΑΝΤΕΝΑ, ΣΤΑΡκλπ και…»ΜΑΚΕΛΕΙΟ» στο ιντερνετ… Σ’ αυτα τα «καμενα» μυαλα ο κ.Υψηλαντης μπορει να ερχεται και να τους λεει ΑΝΕΤΑ οτι …λ@κι@ ΘΕΛΕΙ… Αεροπλανα, βαπορια, πλουτη, Αναπτυξη, νοσοκομεια, Μειωση φορολογιας, αυξηση των μισθων, δικαστικο μεγαρο, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ μπορει να ΛΕΕΙ..Οι ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ δεν εχουν πια ουτε Μυαλο, και (κυριως) ουτε ΜΝΗΜΗ..!!!!! Ειναι ΡΑΔΙΚΙΑ…Απο ΠΟΛΙΤΕΣ οι Τηλεορασεις τους μετετρεψαν σε ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΡΑΔΙΚΙΑ….Υ.Γ. η μητερα ..93 χρονων, ενος φιλου μου, του ειπε οτι δεν χαρηκε για τα 300 ευρω δωρο χριστουγενων που της εδωσε ο Τσιπρας…γιατι ειναι ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΡΥΚ Του Τσιπρα !!!! Αφηστε τις γριες να χαρουνε βρε αλητες….Πεινασμενα (για Χρημα και Εξουσια) ΟΡΝΕΑ ειστε.ΑΛΗΤΕΣ.

  • ΣΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΥΛΗΣ, Ο ΚΩΣΤΟΥΚΟΣ, Ο ΜΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ. ΕΜΕΤΟΣ

 2. Τάδε έφη προφήτης Ησαΐας. Όταν ο θεός είδε από ψηλά τον εκτραχηλισμό της Ελληνικής κοινωνίας, τον ευτελισμό της πολιτικής, την ασυδοσία και τους χρηματισμούς κατακεραύνωσε την χώρα και τα έκανε Σόδομα και Γόμορρα. Χρεοκοπία. Μάλιστα είπε στους ευσεβείς πολιτικούς να φύγουν και να μην κοιτάξουν πίσω τους. Αλλά αυτοί το παράκαναν. Κοιτάζουν πίσω τα τέσσερα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ και δεν βλέπουν τα προηγούμενα με τις μίζες και τις σπατάλες. Απαιτείται προσοχή γιατί δεν θα αργήσουν να γίνουν στήλη άλατος. Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω.

 3. Βασίλης Υψηλάντης Κυριος με τα όλα του… Και πολύ καλή προσέλευση κόσμου. Συνχαρητηρια στο Βασίλη γιατί πραγματικά το αξίζει!!!!!

 4. ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΝΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΦΤΩΧΕΥΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ.ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΈΠΑΙΡΝΕ ΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΏΣΕΙ.ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ.ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΛΑΝΤΕΎΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ100ΔΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ .ΕΒΑΛΕ ΦΟΡΟ 29%ΜΕ ΠΡΟΚΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ 100%.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΌ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΆΝΟΝΤΑΣ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ .ΜΗΝ ΚΟΥΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗΝ Ν.Δ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΎΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΈΝΑ .

  • Καταπληκτικη Πολιτικη και Ιστορικη αναλυση….Συμφωνα με αυτη την «ιδιοφυια», την Ελλαδα χρεοκοπησαν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρεα το 1981 και ο …Συριζα του Αλεξη το 2015 !!!! (100 δις ευρω μεσα σε 4 μηνες….!!!!). Τα ‘ραδικια» γιατι δεν τα λενε ο «ΚΩΟΣ» . Αυτος τωρα θα ψηφισει ;;;με ποιο δικαιωμα ψηφιζουν τα «ραδικια» ;;;;

 5. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΣΕΊΣ ΑΠΟΚΑΛΕΊΤΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΣΤΕ 4%ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΆΞΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΈΦΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ.

 6. ΝΤΟΜΠΡΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΩ

 7. Μπράβο στον Βασίλη Υψηλάντη! Μπράβο στη ΝΔ και παμε να πανηγυρίσουμε για μια καλύτερη Ελλάδα με τον καλύτερο πρωθυπουργό που θα υπάρξει ποτέ!!!

 8. του δήθεν τμήματος ιατρικής στην Κω! Αφήστε τα ταξίματα και φέρτε κανένα γιατρό στο νοσοκομείο. Και που θα βγει η ΝΔ τι; Τα ίδια Παντελάκο μου

 9. Την εφαγες την Αχτσιογλου . Ασε που εκει πηγαν ολοι για οφθαλμολουτρο ενω εσενα ηρθαν να σε ακουσουν.

 10. «θα σας φτιάξω και βουνό για να κάνετε σκι και ορειβασία, θα φέρω και θάλασσα στο Πυλί»……. Πες πες όλο και κάποιος θα πιστέψει!!!

 11. Νδ με υποψήφιους χουντικούς με τσεκούρια, πλεύρηδες, μπόγδανους, παιδεραστές, χρωστά στο δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Μαύρο δαγκωτό σε αυτούς που ανοίξανε τα σύνορα και μας ταράξανε στα μνημόνια.

 12. Εχετε παθει ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ μια ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ…Μια Φιλικη Συμβουλη Πηγαινετε σε κανενα Γιατρο γιατι
  ΧΑΣΑΤΕ , ΞΕΧΑΣΑΤΕ, περιπου 50 ΧΡΟΝΙΑ απο την ΖΩΗ σας και την ΖΩΗ μας. Ειστε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ γεννημενοι τον Γεναρη του 2015 οταν Νικησε ο Συριζα !!!!!! Δεν ξερω αν ειναι ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ τα αιτια ‘η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ αλλα παντως δεν ειναι νορμαλ οτι ξεχασατε π.χ τα ΔΥΟ πρωτα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που και εσεις υπογραψατε μετα την Χρεοκοπια που ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ !!! και να θυμαστε ΜΟΝΑΧΑ το τριτο του Συριζα… Δεν ειναι νορμαλ, οπως επισης δεν ειναι καθολου νορμαλ να τα ΚΟΒΕΤΕ ΟΛΑ (φοροι, Φπα, Ενφια κλπ,κλπ) και ταυτοχρονα να Αυξανετε τους μισθους ,τις συνταξεις και να δινεται και χρηματα για μεγαλες επενδυσεις… Ποιοι ειστε ;;ουτε ο Χριστος δεν ειναι σιγουρο οτι τετοιο ΘΑΥΜΑ θα μπορουσε να το κανει !!!!

 13. Εφόσον στην ομιλία ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κώστας Χατζηεμμανουηλ η ΝΔ θα σαρώσει στις εκλογές! !

 14. ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΗΝ ΚΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΧΑΧΑΧΑ

 15. Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΗ. ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΗΣ.

 16. Κερδισες τη ψηφομου. Τη δικη μου και ολης της οικογενειας μου γιατι εχεις στοχους για την Κω.

 17. Βασίλη ποιο πολλους σταυρους θα παρεις εσυ προσωπικα απο το ποσοστο του Συριζα στην Κω και στο υπογραφω

 18. ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.. ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΕΙ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.