ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλο Αντιμαχείτικο γλέντι μέχρι τα ξημερώματα & πολλούς προσκυνητές το πατροπαράδοτο πανηγύρι των Αγ. Αποστόλων Αντιμάχειας

0
6025
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλη προσέλευση προσκυνητών πραγματοποιήθηκε και φέτος το πατροπαράδοτο μεγάλο πανηγύρι των Αγίων Αποστόλων στην Αντιμάχεια.

Αρχικά εψάλη ο πανηγυρικός Εσπερινός με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια, ενώ σήμερα το πρωί στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ ο οποίος κήρυξε και τον Θείο λόγο (στη συνέχεια προσφέρθηκε πλούσιο πρωινό στην ενοριακή αίθουσα σε όλους τους προσκυνητές).

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι πρώην Δήμαρχοι Ηρακλειδών Ντ. Παπανικολάου και Θ. Βαρκάς και πολλοί προσκυνητές.

Στην έναρξη της χτεσινής βραδιάς, ο Ιερατικός προϊστάμενος του ιερού Ναού π. Διονύσιος ευχαρίστησε όλους όσους πρόσφεραν και βοήθησαν (βίντεο).

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς με τους συνεργάτες του και πλήθος προσκυνητών.

Ακολούθησε το παραδοσιακό πανηγύρι με πλούσια  Αντιμαχείτικη τράπεζα, ζωντανή μουσική και χορό έως τα ξημερώματα… με την δυναμική ορχήστρα των Δαυίδ Νέσκε (βιολί) Γιώργου Σκαρπαθιωτάκη (λαούτο-τραγούδι) Μανώλη Μάμμη (λύρα-τραγούδι), Νίκου Τσατσακλά (λαούτο), και Δημήτρη Σαρρή (κιθάρα)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ