Survivor: Ο πραγματικός λόγος που ο τελικός έγινε στην Αλικαρνασσό (η αποστολή από Κω) | Νικήτρια των 100 χιλ. ευρώ η Κατερίνα Δαλάκα, η Χαρίκλεια της έδωσε τη σημαία (video)

3
5825

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποστολή Χαρίκλεια Χριστοφή

Γιατί δεν έγινε στο Γαλάτσι ο τελικός του Survivor: Ελλάδα – Τουρκία

Τον μεγάλο τελικό του Survivor απολαύσαμε, το βράδυ της Κυριακής, που μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ από την Αλικαρνασσό.

Παρ’ όλο που πριν από μερικές εβδομάδες, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο τελικός θα διεξαχθεί και φέτος στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι, όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές, εν τέλει κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Έγινε γνωστό ότι φέτος ο νικητής της για κάθε χώρα, θα ανακοινωθεί από την Τουρκία και συγκεκριμένα, στην παραλιακή πόλη της Τουρκίας, Αλικαρνασσό (Μπορντούμ). Αρχικά, θεωρήθηκε ότι η αλλαγή αυτή έγινε για οικονομικούς λόγους, ωστόσο χθες, ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί έδωσε τη δική του εξήγηση.

Χθες για πρώτη φορά στα χρονιά, είδαμε τον τελικό του ελληνικού Survivor, να μη γίνεται στην Αθήνα, αλλά στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ).

Όπως υποστήριξε, δέχτηκε πρόταση από τον δήμαρχο της πόλης να γίνει ο τελικός εκεί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αρνηθεί την πρόσκληση…

Μάλιστα, ο ίδιος ο δήμαρχος έδωσε το «παρών».

«Πραγματικά η ιδέα του να κάνουμε τον τελικό στο Μπόντρουμ, ήταν από μια πρόσκληση! Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει τελικό στο Μπόντρουμ, ειδικά όταν έρχεται μία πρόσκληση;

Έπρεπε να έρθουμε, δεν μπορούσαμε να πούμε όχι! Μας κάλεσαν στο Μπόντρουμ εμάς και τους παίκτες μας, μας φιλοξένησαν πάρα πολύ όμορφα», εξήγησε ο Ατζούν.

Δείτε το βίντεο:

Survivor: Νικήτρια των 100 χιλ. ευρώ η Κατερίνα Δαλάκα, η Χαρίκλεια της έδωσε τη σημαία (video)

δαλακα

Νικήτρια του Survivor: Ελλάδα – Τουρκία η Κατερίνα Δαλάκα

. Αντίθετα, το όνειρο τελείωσε νωρίτερα για τον Νίκο Κοσμά και την Αφροδίτη Σκαφίδα. Ο μεγάλος τελικός διεξήχθη στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας και όχι σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, αλλά και είχε γίνει στα δύο προηγούμενα ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Από την τουρκική πλευρά, χθες παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό με την Σεντά και τον Γιουσούφ να αποτελούν τους δύο Τούρκους φιναλίστ, ενώ απόψε θα γίνει ο τελικός που θα αναδείξει τον νικητή.

Η Κατερίνα Δαλάκα εκτός από τον τίτλο της φετινής «Survivor», κέρδισε το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ.

Δείτε τα βίντεο:

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο μας. Νικησαμε εμεις οι Ελληνες…και μεσα στην Τουρκια !!!Αυτη ειναι η Ελλαδα που νικα !! Αυτη ειναι η Ελλαδα του 2019 ,5 μερες πριν απο τις Πιλιτικες εκλογες που θα ….Αποφασισουμε για το μελλον μας, μ’αυτο το πρωτοσελιδο αποδειξαμε οτι τις ΕΚΛΟΓΕΣ τις εχουν ηδη κανει και τις νικησε ο ΣΚΑΙ.!!!!! Ποιος Μητσοτακης. ποια ΝΔ, ΣΚΑΙ και ο Αλαφουζος ειναι ο Πρωθυπουργος της Ελλαδας…Οτι θελουν κανουν, οτι θελουν ..πουλανε..Διαλυσανε ενα ολοκληρο λαο και τον εκαναν Τηλεοπτικα ζωα (για να σωσουν το τομαρι τους και τα κερδη τους ). Γινηκαμε και εμεις μια Ευρωπαικη Τηλεοπτικη Δικτατορια… γιατι δυο δικαστες του ΣτΕ ψηφισαν κατα του νομου Παππα !!!! Δυο δικαστες αποφασισαν για ΟΛΟΥΣ μας και για τα παιδια μας. Τωρα, ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ……..

    • ενας ΕΛΛΗΝΑΣ... ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙς ΤΟΥΡΚΟΛΑΠΑΔΙΣΤΙΚΕς ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ...

      Δικαιως η ΕΛΛΑΔΑ θα παραπαιει και στην μιζερια και στα μνημονια και στις αυτοκτονιες και στις χαμενες πατριδες και…και…και… Τι ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ η ΤΟΥΡΚΙΑ απο πολιτισμο? Αλλα δυστυχως μας εχουν κανει τα μυαλα μας ενα ΦΕΛΙΖΟΛ. Ποια τα ΙΔΑΝΙΚΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ μας. ΜΑΥΡΟ και στα καναλια της tv που εχουν κατακλειστει απο τουρκικα σηριαλ. Και καθονται αποχαυνομενοι και ακουνε την τουρκικη γλωσσα. (ρητη προυποθεση απο την τουρκια να μην μεταγλωτιζονται. Η προπαγανδα στο επακρο). Και παλι ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ που παιζουν τουρκικες παραγωγες που ξεχειλιζουν… πολιτισμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ