Ευθύμιος Λέκκας: Καμία ανησυχία για τους θορύβους στην Κω οι οποίοι είναι λόγω θραύσεως ρηγμάτων…

18
6567

Ευθύμιος Λέκκας στη Δημοτική τηλεόραση: Καμία ανησυχία για τους θορύβους στην Κω οι οποίοι είναι λόγω θραύσεως των ρηγμάτων…

Πηγή: dhras.gr

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Oολο τον χειμώνα ακούγονται αυτοί οι ήχοι που μοιάζει με δυναμίτη..Αλλά είναι υποκοφοι ήχοι κάτω από την γη άλλες φορές ακούγετε προς τα ανατολικά και άλλες φορές προς το δίκαιο το βουνό τον χειμώνα ήταν αρκετά συχνά είχε μέρες που ακουγόταν και 5-6 φορές..
    Αλλά δεν γίνονται αισθητό σε όλο το νησί.τσ τελευταία έγιναν αισθητα σχεδόν σε όλο το νησί..
    Ακόμα και αν ήταν δυναμίτες στην Κάλυμνο θα ακούγονταν μόνο εκεί στη γύρω περιοχή, γιατί για να ακουστεί ταυτόχρονα σε όλο το νησί είναι αδύνατο..κάποιες φορές τρίζει και το έδαφος σαν να περνάει κάποια μεγάλη νταλίκα…ενω δεν περνάει…η όταν περνάει καράβι τρίζει ολο αυτο έδαφος. Αλλα γιατί τόσα χρόνια δεν υπήρχαν αυτά..και τώρα γίνονται αυτά και έχουν αυξηθεί σε συχνότητα και ένταση?

  2. ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?

  3. Χαίρω πολύ, συμφωνώ….. Το θέμα είναι γιατί συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο… ..σε μεγάλη ένταση Τι τις προκαλεί,, οεο…???? ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ. .(Ττο σημαντικότερο)
    ΠΟΛΥ έντονη δραστηριότητα ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΦΎΣΗ ΤΏΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ.. Και γιατί οι σεισμό λόγοι δεν τα προβλέπουν εφόσον είναι επιστημονικά,,.. μήπως επηρεαζει κάποιος τα ρηγματα για κάποιο σκοπό.? . Ότι και να ειναι η ΔΎΝΑΜΗ που το προκαλεί είναι ΤΕΡΆΣΤΙΑ. Και δεν είναι » ΦΥΣΙΚΉ» ….

  4. Να ΔΏΣΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΜΟΥ ΕΞΉΓΗΣΗ.. ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΉ ΑΠΌ ΤΙΣ ///@ΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΉΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΌΝΩΝ

    Για μένα είναι η λογική εξήγηση και η μόνη » φυσική δύναμη » που μπορεί να προκαλέσει τέτοιας έντασης ρήγματα είναι τα.. «μπουμπουνητά» του μπαρμπασουλη!

  5. ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΣ 21 ΙΟΥΛΗ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΡΙΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ.

  6. ΠΑΙΔΙΆ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΟΎΛΗΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ και τα απόρρητα σχέδια ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΎΣ..

    Είναι ο κεραυνός του ΔΙΑ .. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ΚΑΤΈΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΠΟΛΕΜΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ… Των 12 θεών του Ολύμπου…

  7. Παιδιά είναι ο συνδυασμός υπόγειου τούνελ που σκάβουν οι εβραίοι με τους αμερικανούς, τα haarp της ΝΑΣΑ, οι πορδές του σείριου, και οι παντόφλες του παίσιου! Δηαδοστε τυ μασ κρειβουν!!11!!

  8. Ο καλός επιστήμονας «Αν αποκλειστεί ο ανθρώπινος παράγοντας να γίνει επιστημονική έρευνα» και ο….. μάγος που απαντά όπως πάντα αυτό που θέλει ο κοσμάκης και χωρίς έρευνα «για τους θορύβους στην Κω οι οποίοι είναι λόγω θραύσεως των ρηγμάτων…» και μάλιστα χωρίς την παραμικρή σεισμικη δράση!!!!

  9. Καταλάβατε τι συμβαίνει? Η Νίσυρος που ειναι ενεργό ηφαίστειο δεν έχει σεισμογράφο!!! Η Κως που είναι δίπλα στην Νίσυρο και δίπλα σε δύο ρήγματα δεν έχει σεισμογράφο!!! Και προσπαθούμε τώρα μέσω παρατήρησης και κοσμοθεωριων να βρούμε τι είναι αυτοί οι ήχοι!!! ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΟΙ!!!! ΆΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ: ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!

  10. ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙ – HAARP προστασία…. ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΤΣΗ 2023…Μας προστατεύει από σεισμούς, τσουναμι,… Και τις κλ@νιες του ΜΠΑΡΜΠΑΣΟΥΛΗ….όταν τρώει φασολάδα.. ΑΥΤΌ ΤΟ τελευταίο ειναι που απειλεί ΤΗΝ ΚΩ περισσοτερο… Τώρα όσο για τα κονδύλια, λέγεται ότι ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ συνεργάζεται κρυφά με τον ΣΩΡΑ, αυτός που κατέχει και τα σχέδια ΑΠΟΡΗΤΩΝ υπεροπλων.. Και ΑΝΤΙ HARRP

  11. Φίλε το τούνελ που λες, είναι ένα σχέδιο και αυτό του ΚΥΡΙΤΣΗ του προγράμματος 2023,..που θα συνδέει την Κω υποαθαλασιως με.. Τα νησιά Φίτζι Το έκανε με σκοπό να φυγαδευτει από την κατακραυγή του κόσμου, όπως ο Χίτλερ…. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ, ΚΑΙ μιλούσε μυστικά με τον ΤΡΑΜΠ.για την επικυραχια από μισού του πλανήτη..ο ΠΟΥΤΙΝ ΌΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ..οτι θέλει ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ να είναι κυρίαρχος του κόσμου εξοργιστηκε και κυνησε τα νήματα .να ρίξει το ΚΥΡΙΤΣΗ και ανέβασε ΤΟ ΝΙΚΗΤΑΡΆ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ