ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με λαμπρότητα ο εσπερινός & μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι στον Άγιο Φανούριο στο Μαστιχάρι

2
5707
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στον κατάμεστο από πιστούς χώρο, μέσα και έξω, από το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου στο Μαστιχάρι πραγματοποιήθηκε ο εσπερινός χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ.

Στην ομιλία του ο σεβασμιότατος τόνισε πως ο Άγιος χαίρεται για την μεγάλη προσέλευση του κόσμου άν και γνωρίζει πως όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί με τις φανουρόπιτες τους το έκαναν για να του ζητήσουν κάτι, ή να τον ευχαριστήσουν για ότι τους προσέφερε και προέτρεψε τους πιστούς που δεν είχαν ίδιο όφελος να παρακαλέσουν τον Άγιο για άλλους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από κάθε προσδοκία όχι μόνο κατά την διάρκεια της λειτουργίας αλλά και στην συνέχεια στο πανηγύρι που ακολούθησε με τον παππά Νικόλα να ευχαριστεί θερμά όλους όσους προσέφεραν την υλική ή προσωπική βοήθειά τους και όλους όσους παρευρέθηκαν, ντόπιους και απόδημους και κυρίως τους εργαζόμενους στα γύρω ξενοδοχεία που τελειώνοντας την δουλειά τους ήρθαν να προσκυνήσουν και να διασκεδάσουν παρά το προχωρημένο της ώρας.

Το γλέντι κράτησε ζωντανό μέχρι τις πρωινές ώρες με τον Δημήτρη Πέτρου και την ορχήστρα του να ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το κέφι των μερακλήδων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάτερ όλα καλά και όλα ωραία αλλά φέτος το έχεις λίγο παρατραβηξει με τις τιμές στα πανηγύρια σου.
    Δεν μπορεί μια οικογένεια πενταμελές να θέλει το λιγότερο 50 ευρώ σε πανηγυρι είναι αδιανόητο έχει ανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα να τα δώσουν
    Κανονικά έπρεπε να έδεινε ο καθένας ότι έχει ευχαρίστηση κ ότι μπορεί δε έχουν ολοι την οικονομική δυνατότητα και δεν μιλάω μόνο για το δικό σου πανηγυρι αλλά κ για τα αλλά
    Αλλά αυτό φέτος ψιλό ξέφυγε λίγο παραπανο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ