ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου Κω Live Οικονομικής Επιτροπής & Ποιότητας ζωής – Νέος Πρόεδρος του ΔΣ ο Γ. Καλλούδης – Αντιπρόεδρος η Σ. Παρισίδη – Γραμματέας ο Ν. Ζερβός

45
11084

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

 

Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου Κω Live Οικονομικής Επιτροπής & Ποιότητας ζωής

To πρωί ορκίστηκε από τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και ο δημοτικός σύμβουλος του Οράματος και Δράση Ιωσήφ Σαΐτης (ο οποίος απουσίαζε λόγω κωλύματος από την ορκωμοσία), παρουσία της Επικεφαλής Ι. Ρούφα και Δημοτικών συμβούλων της παράταξης, στο γραφείο Δημάρχου (ΦΩΤΟ στο τέλος του άρθρου).

Ο Θ. Νικηταράς έφτασε νωρίς το πρωί στο Δημαρχείο με ποδήλατο.

Κάτω από το δημαρχείο τον περίμεναν στελέχη και φίλοι της παράταξής του, ανεβαίνοντας μαζί του τα σκαλιά της Δημαρχίας (ΦΩΤΟ στο τέλος του άρθρου).

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιάννης Καλλούδης – Αντιπρόεδρος η Σμαραγδή Παρισίδη – Γραμματέας ο Νίκος Ζερβός

Η ΙΣΧΥΡΉ ΚΩΣ πρότεινε για Πρόεδρο τον Γιάννη Καλλούδη . Η ΔΎΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΉΣ πρότεινε για Αντιπρόεδρο την Σμαραγδή Παρισίδη . Για Γραμματέα του ΔΣ η παράταξη ΌΡΑΜΑ και ΔΡΆΣΗ δεν δέχτηκε να προτείνει κι έτσι προτάθηκε από την Ισχυρή Κω ο Νίκος Ζερβός.

Οι τόνοι ανέβηκαν επί της διαδικασίας μεταξύ Α. Κρητικού και Π. Αβρίθη .

Στην ψηφοφορία για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιάννης Καλλούδης έλαβε 19 ψήφους υπέρ και 13 λευκά.

Για τη θέση της Αντιπροέδρου του Δημ. Συμβουλίου η Σμαράγδα Παρισίδου έλαβε 31 ψήφους υπέρ και 1 λευκό.

Για τη θέση του Γραμματέα ο Νίκος Ζερβός έλαβε 20 ψήφους και 12 λευκά.

Ευχές στον Νέο Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου:

Στον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κω, στον αδελφό μας, στον Γιάννη μας, ευχόμαστε, με πολλή αγάπη, χαρά και εμπιστοσύνη, καλή δύναμη και επιτυχία στα απαιτητικά, αλλά και τιμητικά, καθήκοντα που αναλαμβάνει.

 

Φίλιππος – Σακελλάρης – Μανώλης.

 

Για την Οικονομική Επιτροπή (Εκτός από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών που μετέχουν δικαιωματικά):

Από την Ισχυρή Κω :

Ζαχαρός Κωνσταντίνος 15 εκλέγεται

Κανταρζή Σταματία 12

Κασσιώτη Γεωργία 14

Τελλή Τσιμισίρη Διονυσία 15 εκλέγεται

Χατζηχριστοφής Παναγιώτης 15 εκλέγεται

Χόνδρος Κωνσταντίνος 13

Από Δύναμη Αλλαγής :

Γερασκλής Δαυίδ 11

Κιάρης Μηνάς 12 εκλέγεται

Πη Βασιλεία 11

Χατζηκαλύμνιος Μιχάλης 12 εκλέγεται

Από Όραμα και Δράση:

Ρούφα Ιωάννα 3

Φραγκούλης Ιωάννης 4 εκλέγεται

1 άκυρο

Για την Επιτροπή Ποιότητα Ζωής:

Από Ισχυρή Κω:

Ζαχαρός Κωνσταντίνος 12

Ζερβός Νικόλαος 13

Κανταρζή Σταματία 15 εκλέγεται

Μανιάς Βασίλης 14

Χατζηχριστοφής Παναγιώτης 15 εκλέγεται

Χόνδρος Κωνσταντίνος 15 εκλέγεται

Από Δύναμη Αλλαγής:

Κρητικός Αντώνιος 11

Παρισίδη Σμαραγδή 12 εκλέγεται

Πη Βασιλεία 12 εκλέγεται

Χατζηκαλύμνιος Μιχαήλ 11

Από Όραμα και Δράση:

Κάννη Καλλιόπη 05 εκλέγεται

Ρούφα Ιωάννα 04

ΔΕΙΤΕ Περισσότερες ΦΩΤΟ ΕΔΩ:

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειναι πισω σου και πανω σου. Υπαρχει περιπτωση να την διασπασεις; Ουτε μια στο εκατομυριο. Οι 3 φωστηρες της δικολαβειας θα σε καθοδηγουν και αλοιμονο σου αν πεις οχι. Την εβαψες. Τα λεμε σε λιγους μηνες. Ο αλλος, ο πρωτος απο αυτους που εκλεχθηκε το 2006, σε 6 μηνες εφυγε προφασιζομενος αλλα κι αλλα. Αυτοι ή θα σε κατσουν απο κατω ή θα φυγουν. Αν δεν φυγουν……ξερεις εσυ.

    • Εσεις απερχομενοι πληρωσατε 10 χιλιαρικα ευρω για συκοφαντικη δυσφιμηση του……. προς τον …….. Τα ξεχασες? Τουμπεκι λοιπον ψιλοκομμενο κ κατσε στα αυγα σου. Κακα δου ηταν

  2. Δύο νέοι άνθρωποι θα αναλάβουν όπως λέει το δημοσίευμα τις δύο πιο σοβαρές αρμοδιότητες του Δήμου. Τα οικονομικά και την οικονομική επιτροπή και την ΔΕΥΑΚ. Ευχόμαστε ολόψυχα να επιτύχουν. Είναι ένα πείραμα και είναι και μια τολμηρή εκ μέρους του Δημάρχου ενέργεια που δεν έχει προηγούμενο. Πειράματα για την τύχη ενός νησιού δεν χωρούν και συνήθως πληρώνονται από τους πολίτες. Η τόλμη όμως απαιτείται. Και εμείς είμαστε με τους τολμηρούς. Άλλωστε μαζί με αυτούς υπάρχει μια ολόκληρη παράταξη. Υπάρχει ο Δήμαρχος, υπάρχει συλλογικότητα. Θα τους παρακολουθούμε και θα τους στηρίζουμε.

  3. Τάδε έφη προφήτης Ησαΐας. Τα Σόδομα και τα Γόμορρα συνεχίζουν να υπάρχουν. Ο Κυρίτσης και η Ρούφα. Θέλουν να κατακαεί όλη η Κως. Όμως υπάρχει Θεός. Ψάξετε και βρέστε όλες τις ανομίες τους. Το δάκτυλο δεν μπορεί να το κουνάνε σε αυτούς που ακόμα δεν ανέλαβαν. Βρέστε τους και παραδώστε τους στο πυρ το εξώτερον. Δεν γίνεται να παίρνουν από το ταμείο χιλιάδες ευρώ όταν αυτά ανήκουν στον φτωχό λαό μας. Ο κύριος βλέπει από ψηλά και δεν συγχωρεί. Δεν μπορεί οι υπάλληλοι να λένε στο επανιδείν. Θα μας κατακεραυνώσει ο κύριος αν δεν μετανοήσουμε και αν δεν τιμωρήσουμε. Η ΔΕΥΑΚ παραπαίει. Η μαρίνα είναι μείον, Η ΒΙΜΕΛ δεν υπάρχει. Ο πολιτισμός είναι στο Ναδίρ. Ρημαγμένη γη μας άφησαν. Πάρτε την ρομφαία. Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω.

  4. Ο κύριος Αντώνη Κρητικός, ναι αυτός ο δημοκράτης, έκανε ένσταση εναντίον των τριών νέων χημικών που ζητούσαν τα δέκα στρέμματα του Δήμου δίπλα στο εργοστάσιο της ΔΕΗ για να φτιάξουν βιοτεχνία χημικών αποβλήτων. Αυτά τα δέκα στρέμματα παραμένουν χέρσα και στο έλεος του θεού και οι χημικοί μας πήγαν στο εξωτερικό. Μην τους ακούτε. Κοροϊδεύουν το κόσμο. Και είναι ανάλγητοι.

  5. Διαβάσαμε τι ανιστόρητα έγραψαν οι εργαζόμενοι για την πρόεδρο τους που αποχωρεί στον Πολιτισμό. Και λέμε: Οι εργαζόμενοι ταυτίστηκαν με την ηγεσία για να αποδείξουν ότι όλοι τους είναι πολύ λίγοι. Έστω και ένας εάν μας πει τις ακριβώς έγινε με τον πολιτισμό στο νησί, πόσο ανέβηκε πολιτισμικά, και τι ακριβώς έγινε θα έπαιρνε βραβείο. Πολιτισμός. Μια μεγάλη λέξη που περιορίστηκε στα δημοτικά τραγούδια και στους παραδοσιακούς χορούς. Πολιτισμός με ειρωνεία και με αλαζονεία . Πολιτισμός με εκδικητικότητα. Κύριοι και κυρίες υπάλληλοι εσείς, μιλάτε δεν μιλάτε, οφείλετε να ακολουθείτε τους πολιτικούς προϊσταμένους σας. Αλλά, υπάρχει και το αλλά. Δίπλα σας η κυρία δίωκε συναδέλφους σας στον ΔΗΡΑΣ. Δίπλα σας έστελνε η κυρία δεκάδες πολίτες στα δικαστήρια. Σίγουρα εσείς δεν μπορείτε να γεννήσετε πολιτισμό. Το μόνο που μπορείτε είναι να σιωπάτε. Και το επανιδείν είναι μεγάλη κουβέντα.

    • Η ΜΙΑ υπάλληλος φίλε μου.. η ΜΙΑ υπάλληλος! Ούτε ένας υπάλληλος δεν έκανε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση που λες. Για δες το..

  6. ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΓΩΠΑΘΕΙΣ ΟΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΚΤΗΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΟΣΟ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ[ΛΑΚΚΟ].ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ.ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΡΙΝΕΣ,ΠΑΝΕ ΟΛΑ.ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  7. Γιατί τόση εμπάθεια?κολλήσατε με το κοψιμιος…αυτο δείχνει πολιτική φτώχεια! Από την αλλα δεν έχετε να προσάψετε κάτι μεμπτό στον νέο δήμαρχο! τι να πούμε εμείς οι πολίτες για τον απερχόμενο αλήτη δήμαρχο?Ένας αλαζόνας δήμαρχος κακεντρεχείς ο οποίος αγαπούσε την εκδίκηση. Ευτυχώς έφυγε και από σήμερα άλλαξε το κλίμα επιιτέλους!!! Χαιρετίσματα λοιπόν απερχόμενοι στο καλό να πάτε και να μην μας γράφετε..σας γράψαμε εμείς εκεί που αξίζετε να είστε! Αντε γεια κλαύδιε…

  8. Μάλλον σε άλλο νησί ζεις η είσαι τόσο βλάκας που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα δημοτικά τραγούδια από τις εκδηλώσεις ! Και εντάξει η βλακεία σου ! Τα σχόλια των δημοτών δεν τα διάβασες ? Αλλά μάλλον εκτός από βλάκας είσαι και αμόρφωτος ! Κάθισε λοιπόν χωμένος μέσα στην αμορφωσιά και την βλακεία σου και απόλαυσε από εδώ και πέρα τα δρώμενα !

  9. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟΡΩ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ,ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ?ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ 9-2.ΕΛΕΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΩ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΗΣΤΕ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

  10. Ο νέος δήμαρχος αξίζει και πρέπει να στηριχθεί από όλους μας για το καλό του νησιού. Είναι τίμιος και καλός άνθρωπος. Μπορεί να βοηθήσει το νησί μας. Θέλει όμως προσοχή γιατί ο ΗΣΑΪΑΣ που γράφει από πάνω έχει δίκιο σε αυτά που λέει

  11. Ξέρετε μήπως τι έχει να γίνει ………;;;;;
    Έλεος…..κυρία αν έχετε άντερα πείτε τι είχε γίνει;;; εσείς παραλαμβάνετε τις καταγγελίες…..Τι έγινε οεο;;;;;;
    Οεο;;;;;
    Και τώρα τι;;;;;;;
    Ε ρε γέλια

  12. Αγαπητέ/η Ηθική
    Κρείττον του λαλείν το σιγάν…όπως έλεγαν οι αρχαίοι…κάτι γνώριζαν

  13. Αυτό είπε μία υπάλληλος στην πρώην ΚΥΡΙΑ πρόεδρο του πολιτισμού συγχαίροντας την για την προσφορά της στον πολιτισμό. Αυτό μου θύμισε τους έκπληκτους Γερμανούς πολίτες που κατοικούσαν δίπλα στο κολαστήρια του Νταχάου και του Μαουτχάουζεν όταν τους έδειχναν τους σκελετούς και τα κρεματόρια. Η κυρία υπάλληλος δεν γνώριζε για τις διώξεις και τους εξευτελισμούς που υπέστησαν οι συνάδελφοι της στον ΔΗΡΑΣ. Η κυρία υπάλληλος δεν έμαθε ποτέ για τους τετρακόσιους πολίτες που οδηγήθηκαν από την ΚΥΡΙΑ του πολιτισμού στα δικαστήρια ως απατεώνες. Τις ειρωνείες, την αλαζονεία και την εκδικητικότητα δεν την είδε η κυρία υπάλληλος. Αυτά που έβλεπε ήταν τα κλεμμένα από όλη την Ευρώπη έργα τέχνης προς χάριν του γερμανικού πολιτισμού.

  14. Ο ένας αντιδήμαρχος ήταν δικηγόρος των εργαζομένων του ΔΗΡΑΣ για πέντε ολόκληρα χρόνια. Η άλλη αντιδήμαρχος ήταν υπάλληλος του ΔΗΡΑΣ. Και ξάφνου μαθαίνουμε, αν είναι αλήθεια, ότι πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ θα γίνει ο Πασσανικολάκης!!. Δηλαδή από την πόλη έρχομαι και στην κορφή πουλάκια. Άσε την ΔΕΥΑΚ. Την μεγαλύτερη και σοβαρότερη επιχείρηση του νησιού. Την ωρολογιακή βόμβα που όπου νάναι θα σκάσει.

  15. Καλα ξεμπερδεματα.Για να το τελειωνομε το θεμα.(1) Τις εκλογες δεν τις κερδισε ο Νικηταρας απλα τις εχασε ο Κυριτσης απο τον χαρακτηρα του και την συμπεριφορα του και μονο.(β).Οι νεοι τωρα ειναι ενα τσουρμο νουμερα που θελουν να γινουν η νομιζουν οτι θα γινουν #καποιοι#.Καλα ξεμπερδεματα…..

  16. Φιλε μου, το κακο και το καλο με την πολιτικη ειναι πως εχει συνεχεια. Αυτο που εκανες πριν θα το βρεις μπροστσ σου. Ο λογος που το εκανες θα ερθει μπροστα σου και θα σε ρωτησει αμειλικτα: «γιατι;» και θα πρεπει να απαντησεις. Γιατι οπωσ ειπε ο Τσωρτσιλι «μπορεις να ξεγελασεις εναν πολλες φορες. Δεν μπορεις ομως να ξεγελας πολλους πολλες φορες».

  17. Κωτης-Ασφενδιανος-Πυλιωτης-Αντιμαχιτης-Καρδαμιωτης-Κεφαλιανος

    Παρακολουθωντας και διαβαζοντας ολα αυτα που συνεβησαν σημερα, παραφραζω τον ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ:»Τρεμω για την Κω γιατι αποκτησε τους ηγετες που της αξιζουν».

  18. Αλήθεια ο νέος πρόεδρος με την μεγάλη πείρα ισως είναι σπο τους λίγους χωρίς πτυχίο ανώτατης σχολής
    Η Κως Αναβαθμίζεται ομως….

    • Πόσο καίει πτυχιούχε!!!! Είδαμε και τους δικούς σου ηλίθιε/α οι πτυχιουχοι κυβερνούσαν τόσο καιρό νατανε η ζήλια ψώρα

  19. Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ

  20. Κυριακη βραδυ. Ζημιά αποχετευτικου στο λιμανι. Άμεση ενεργοποίηση δευακ από τον δημαρχο. Άμεση λυση. Ήμουν εκει. Μπραβο

  21. Όταν δεν μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που επιδιώκουμε, από εγωισμό το υποτιμάμε, το υποβαθμίζουμε και προσποιούμαστε ότι δεν μας ενδιαφέρει καθόλου.(όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια )

  22. Ο κ. Γερασκλης δεν εκανε και τιποτα στην ποιοτητα ζωης. ξερει αυτος. μονο ξερει να απορριπτει αιτησεις.

  23. το μονο που πρεπει να μας ενδιαφερει ειναι το καλο του τοπου μας σε ολους τους τομεις… ο παρων δημαρχος στις ομιλιες του, αυτο τονισε!!!! αυτο που απομενει ειναι να τον εμπιστευτουμε, χωρις να σχολιαζουμε αρνητικα την καθε του κινησει, επειδη θα προτιμουσαμε αλλο στη θεση του.. ξυπνηστε!!!!!!!!!!!!

  24. τα ζώα διατάσσονται ακτινωτά και τα ΑΧΥΡΑ τοποθετούνται στο κέντρο. Κάθε ομοιότητα είναι συμπτωματική…

  25. ακουσα το πρωι τη ρουφα σε μια συνεντευξη της στην ερα ροδου. νομιζω πως η κυρια πρωτον δεν πηρε το μηνυμα των εκλογων. δευτερον δεν σεβεται τον κοσμο της κω που επιθυμει ενοτητα -ομοψυχια -συνεργασια.τριτον εξακολουθει να βριζει και να προσβαλει, οπως εκανε προεκλογικα και γιαυτο πατωσε. ο χρονος κυρια μου περνα και θα βρεθεις στα αζητητα. κοιταξε να αλλαξεις ροτα πριν σου φυγουν και οι ελαχιστοι που σε πιστεψαν. ο κοσμος θελει δουλεια, συνεργασια και λιγα λογια. βαρεθηκε ολους εσας τους ψευτοεπαναστατες λαφαζανικους.

  26. Η 2 απο τις 14 φωτο δείχνει το πως θα διοικηθεί ο Δήμος. Ο καθε κατεργάρης στο πάγκο του, με τον κηδεμόνα του. Αυτό δεν είναι δημοτική αρχή, αλλά παιδική χαρά! Φαουλ απο τα αποδυτήρια!

  27. Τελικά η Μλκ μας δεν έχει σύνορα … γυρίσαμε 25 χρόνια πίσω …Όπως φτιάχτηκαν τότε θα φτιαχτούν και τωρα…λείπει ένας απο την παρέα ομως και αυτο με βάζει σε σκέψεις ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ