Ιωάννα Ρούφα: Η αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει να αναβληθεί | Οι αποφάσεις για τα νομικά πρόσωπα δύνανται να ακυρωθούν

32
2394

Αγαπητέ κύριε πρόεδρε,
Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε η Δήμος Νετ στις 06.09.2019 σχετικά με τη Συγκρότηση Διοικητικών Συμβουλίων Δημοτικών Νομικών Προσώπων και την οποία σας επισυνάπτουμε για την ενημέρωσή σας:
– Η διατύπωση της παρ.1 του άρθρου 6 του Ν.4623/19 δημιουργεί διάφορα ζητήματα εφαρμογής στην πράξη.
Το Υπουργείο Εσωτερικών επεξεργάζεται το ζήτημα και πρόκειται να εκδώσει, εντός της επόμενης βδομάδας, ενημερωτικό σημείωμα προς τους Δήμους με οδηγίες για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν.
Οι όποιες αποφάσεις ληφθούν στην επικείμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που αφορά σχεδόν αποκλειστικά τη συγκρότηση των Νομικών προσώπων του δήμου μας πριν από την έκδοση της προαναγγελθείσας διευκρινιστικής εγκυκλίου από το υπουργείο δύνανται να ακυρωθούν.
Επίσης κύριε πρόεδρε σας ενημερώνουμε ότι:
– Ο Δήμος της Κω έχει με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου έχει αποχωρήσει από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού Κω – Νισύρου από το 2014! Ως εκ τούτου το θέμα που εισάγατε για την συγκρότηση του Δ/Σ, επί της παρούσης πρέπει να αποσυρθεί.
– Η δε συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου της ΒΙΜΕΛ Α.Ε. τόσο από νομικής όσο και από πολιτικής άποψης προϋποθέτει την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης.
Σύμφωνα με τα παραπάνω και εν αναμονή της σχετικής με τη συγκρότηση εγκυκλίου θεωρούμε ότι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα πρέπει να αναβληθεί.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι θα παραβρεθούμε στην αυριανή συνάντηση στις 11 π.μ προκειμένου να συμβάλουμε στη διευθέτηση των ζητημάτων που η πρόσκλησή σας θέτει.
Με τιμή

Ιωάννα Ρούφα

Ενημερωτικό Δελτίο 06.09.2019 – ΔήμοςNet

32 ΣΧΟΛΙΑ

 1. 10 μέρες πίσω στην λειτουργία των οργανισμών σήμαινει, παράταση στην εγκαταλείψει, ακύρωση και άλλων εκδηλώσεων και περαιτέρω ακυβερνησία.

  • Το εγκατάλειψη γράφεται με η καθώς είναι ουσιαστικό. Είσαι ουδέτερου γένους βλήμα πάντως, η κυρία Ρούφα λέει το αυτονόητο!

   • (για την εγκατάλειψη), το είδες. Το συντακτικό λάθος στην αρχή της ανακοίνωσης της Ρούφα, σου διέφυγε. «Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε η Δήμος Νετ στις 06.09.2019 σχετικά με τη Συγκρότηση Διοικητικών Συμβουλίων Δημοτικών Νομικών Προσώπων και ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ σας επισυνάπτουμε…»

    • Το ενημερωτικό δελτίο, από ουδέτερο, έγινε θηλυκό!

  • Το εγκατάλειψη γράφτηκε με «ει» εκ’ παραδρομής, πιστεύω σου έχει τύχει και εσένα. Αλλά καλό θα ήταν πρωτίστως να διορθώσεις την παιδιά σου και έπειτα την ορθογραφία κάποιου άλλου. Επιπροσθέτως οι Δημοτικοί οργανισμοί στο 95% των θέσεων δεν προβλέπουν μισθό.

 2. ΒΡΕ ΓΙΑ ΠΙΑ ΒΙΜΕΛ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΙΚΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΡΟΥΦΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΕΙ

  • Από τη Ρουφα θα την βρει λέει…
   Δεν βλέπεις ότι έμεινε μόνη της,όλοι κάνουν λάθος και την αφήνουν εδώ και 20 χρονια;;; Ή κοπέλα δεν το έχει, προτιμά να ικανοποιείται με το να νομίζει πως θα βάζει τρικλοποδιές στο Νικηταρά.
   Από την στιγμή που υπάρχουν οι επιχειρήσεις και σε εκκαθάριση ακόμη πρέπει να οριστούν τα νέα μέλη.Αλλο εκκαθάριση άλλο διάλυση και κλείσιμο ΑΦΜ….

  • Ω!!!!! έγραψες πάλι μεγάλη Ιωάννα του Πυλιού. Μαθήματα, μαθήματα σε όλους για όλα και επίδειξη γνώσεων. Αυτή ήταν και αυτή συνεχίζει να είναι η προτεραιότητα σας. Για όλα τα υπόλοιπα μόνο άρνηση. Άρνηση συννενόησης, άρνηση συνεργασίας, άρνηση με το άλφα κεφάλαιο.

 3. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ.

  • ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ….. ΙΔΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ… ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ.
   ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΙΘΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΕ.
   ΤΩΡΑ ΣΑς ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΑ ΣΑΝ ΤΙς ΛΑΤΕΡΝΕς ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩς ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ.
   ΟΥΤς 10 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.

 4. Επίσης κύριε πρόεδρε σας ενημερώνουμε ότι:
  – Ο Δήμος της Κω έχει με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου έχει αποχωρήσει από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού Κω – Νισύρου από το 2014! Ως εκ τούτου το θέμα που εισάγατε για την συγκρότηση του Δ/Σ, επί της παρούσης πρέπει να αποσυρθεί.

 5. Άρχισε το έργο όχι σε όλα πρώτη προβολή στον Σινεμά όσοι έμειναν εκεί το έργο όχι σε όλα,σοβαρευτητε

 6. Κυρία Ρούφα καλημέρα. Δείτε το θέμα των νηπιαγωγείων. Δεν υπάρχει ενημέρωση στους γονείς.

 7. Ρε κυρία μου τελικά σας έκατσε πολύ βαρύ το οτι χάσατε την δημαρχία. Ευτυχώς δηλαδή για το νησάκι μας και τους κατοίκους του. Γιατί μόνο η καρέκλα σας ένοιαζε. Γιατί τώρα με την στάση που κρατάτε αυτό δείχνετε. Ότι σε χαραχτήρα μοιάζετε με τον απερχόμενο.

 8. Όχι σε όλα έτσι θα πάμε μπροστά,ο ενός δήμαρχος είναι ένας σεμνός και σοβαρός άνθρωπος,αφήστε τον να δούμε πως θα πάει.

 9. η κυρία Ρούφα στο συμβούλιο με πρόεδρο τον ψύχραιμο και έμπειρο πρώην στρατιώτη της… Μάλλον προΪδεάζει για απουσία (τακτική Κυρίτση)

 10. Στο συμβούλιο συμμετέχουν πάνω από τρεις δικηγόροι που είναι ικανοί να διαβάσουν και να ερμηνεύσουν τους νόμους. Τώρα γιατί εμφανίστηκε από το πουθενά για να μας φοβερίσει η κυρία Ρούφα μόνο αυτή το ξέρει.

  • ωραια αντιληψη για τη δημοκρατια εχετε…. το αν θα μιλαει κανεις εξαρταται απο το ποσοστο που πηρε;;;

 11. Κάποιοι πρέπει να γνωρίζουν σε βάθος την διοίκηση όταν πρόκειται να την κατηγορήσουν. Η κυρία Ρούφα πρέπει να γνωρίζει ότι τα πάντα λειτουργούν σύμφωνα με τους νόμους και όχι με εγκυκλίους. Τις εγκυκλίους τις γράφουν για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν του νόμους ή τις γράφουν για να αλλοιώσουν τους νόμους. Η ουσία είναι ότι πρέπει να ορισθούν επί τέλους διοικήσεις στους Οργανισμούς. Υπάρχουν Νόμοι. Όλα τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι. Και φυσικά υπάρχει ΒΙΜΕΛ και φυσικά υπάρχει Ενιαίος Φορέας Τουρισμού. Ο Δήμος είναι κυρίαρχο όργανο και δεν υπόκειται σε ελέγχους και πάτρωνες. Αυτό να το γνωρίζει η κυρία Ρούφα που αν μη τι άλλο θέλει να το παίξει και εισαγγελέας ή προϊσταμένη αρχή

 12. Το να βαλετε καποιον η καποιους και να στησετε ξανα το Ενιαίος Φορέας Τουρισμού,ειναι σκανδαλο.Σε ένα νησι που περσυ εκανε ρεκόρ αφηξεων χωρια αυτό.Ναι ολοι ξερουμε ότι θελετε να φορτοσετε παλι το ανθρωπο που ταιζαμε τοσα χρονια τζαμπα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.