Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Δυστυχώς, τέλος ο Ιπποκράτης η ομάδα μπάσκετ της Κω | Παραιτήθηκε από...

Δυστυχώς, τέλος ο Ιπποκράτης η ομάδα μπάσκετ της Κω | Παραιτήθηκε από Πρωτάθλημα και κύπελλο Α2 & επιστρέφει στο Τοπικό | Τη θέση του παίρνει ο Φίλιππος

11
6127

Ιπποκράτης: Έμοιαζε με κοινό μυστικό όλο το καλοκαίρι, αλλά τελικά επισημοποιήθηκε μόλις δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Ιπποκράτης Κω παραιτήθηκε της θέσης του στην Α2 και οδεύει προς το τοπικό πρωτάθλημα, δημιουργώντας ταυτόχρονα νέο ντόμινο στις Εθνικές κατηγορίες.

Η ομάδα της Κω, που αγωνίστηκε πέρσι για πρώτη φορά στην κατηγορία, με επίσημο έγγραφο του στην ΕΟΚ. παραιτήθηκε τόσο από το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, όσο και από το κύπελλο Ελλάδας.

Έτσι, δημιουργείται νέο ντόμινο ανακατατάξεων, ενώ προκειμένου να καλυφθεί το κενό, ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας αποδέχθηκε την πρόσκληση για το πρωτάθλημα της Α2, ενώ ο Πολύγυρος αναμένεται να καλύψει τη θέση στην Β’ Εθνική.

Πηγή: superbasket.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χώρια από αυτό πρέπει ο δήμος να κοιτάξει λίγο το θέμα με τα γήπεδα.. πχ το παλιό στάδιο Ανταγόρας που δεν κάνει ούτε για ελικοδρόμιο θα μπορούσε να γίνει ένα θαυμάσιο σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ και να παραμεινει το παλιό ως προπονητήριο επίσης πρέπει να χτιστούν τουλαχιστον άλλα δύο στα χωριά Καρδάμαινα και Πυλί λόγο του όγκου των παιδιών που απασχολούν τα οποία χρόνια τώρα προπονούνται κάτω από συνθήκες Ουγκάντας

  2. Ας μας φτιάξουν πρώτα και να συντηρήσουν τα ανοιχτά γήπεδα που είναι στο μαύρο χαλί. Και βέβαια να δουν και για τα νέα κλειστά γήπεδα. Υπάρχει μεγάλος αριθμός παιδιών που προπονούνται στα ανοιχτά γήπεδα , και λόγο του ότι αγαπάνε το άθλημα που ασχολούνται προσπερνάνε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στα ανοιχτά γήπεδα. ( γήπεδα να γλιστρούν, κρύο το χειμώνα, ήλιο ζέστη καλοκαίρι, χάνουν προπονήσεις λόγο βροχής. Αλλά αυτά τα παιδιά το προσπαθούν και παίρνουν πρωτάθλημα. Νομίζω ότι αξίζουν όλα τα παιδιά του νησιού μας να αγωνίζονται και να προπονούνται σε ένα αξιοπρεπες γήπεδο. Στηρίζουμε τα παιδιά για να είναι κοντά στον αθλητισμό.

  3. Σωστός ο πάνω. Αυτό θα γίνει αλλά σε περίπου 100χρονια από σήμερα. Ο άλλος ο Α……. μόλις την μυριστηκε την έκανε

  4. Πήραμε την πίκρα απο το γυναικειο, τώρα το αντρικό. Δυστυχώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Με 1,5 εκ που ξοδεύτηκαν αυτά τα πέντε χρόνια θα είχαμε κάνει δυο κλειστα γήπεδα. Έγινε το χρήματα σαν χαρτοπόλεμος σε πανηγύρι.

  5. Τόσα χρόνια δεν ήταν λίγοι αυτοί που με κάθε δυνατό τρόπο βοηθούσαν την Ομάδα της καρδιάς μας! Όλοι άνθρωποι του νησιού μας, επιχειρηματίες που αγαπούν τον αθλητισμό και τούτο τον τόπο πρόσφεραν ουκ ολιγα, αλλά και μεμονωμένοι φίλαθλοι απλοί έδωσαν ό,τι κάθε φορά μπορούσαν παρά τους δύσκολους καιρούς.Χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα, μόνο να καμαρώνουν την Ομάδα στα γήπεδα!…

  6. … Το ποτήρι όμως φαίνεται πως μάλλον ξεχείλισε και οι υποστηρικτές αντιλήφθηκαν τελικά την κακοδιαχείριση και τους λάθος χειρισμούς των υπευθύνων, λαμβάνοντας τα ως μεγάλη ασέβεια προς τη συνδρομή και την πίστη που εμπράκτως έδειχναν όλα αυτά τα χρόνια. Καιρός λοιπόν να λείψουν οι δικαιολογίες και να αναλάβει ο καθένας τις δικές του ευθύνες. Οι άνθρωποι τούτου του τόπου πάντα στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν ό,τι πράγματι αξίζει.

  7. Προς υποστηρικτή
    Μια ερώτηση ποτε οι πολίτες αυτού του τόπου οπως λες εχουν υποστηρίξει κατι γιατι αλλιως μου φαίνεται εμενα οτι μονο τρωγόμαστε μεταξύ μας σαν γκόμενες που εχουν περίοδο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ